Maşallah canım,, gözün aydın olsun. Rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin. İlk haftalarda öyle geriden geliyormuş gibi oluyor ama ilerleyen haftalarda adet gününe tekabül ediyor merak etme :)Kızlar bende çok şükür bugün kalp atıslarını duydum bebişlerin. 2 tane kalp atısı duyduk çok şükür. Allah herkese bu duyguyu yaşatsın gerçekten çok farklıymış. Varlıgını bir tık daha hissediyorsun. 7+1 dedi haftasına. Son adetime göre az gibi ama doktor sıkıntı yok dedi. Tüp bebek olduğundan günü tam hesaplanmıyor sanırım. Ben ona yordum. Çok da fark yok zaten 4 5 gün o yüzden önemsiz diye düşünüyorum. Çok şükür bu günlere
Sagol canım amin inşallah. Hepimiz sağlıkla kucagımıza alalım inşallah. Aynen bende çok üstünde durmadım zaten. Doktor da güzel konuştu çok şükürMaşallah canım,, gözün aydın olsun. Rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin. İlk haftalarda öyle geriden geliyormuş gibi oluyor ama ilerleyen haftalarda adet gününe tekabül ediyor merak etme :)
Teşekkür ederim canım. İnşallah Sağlıklı ilerlesin de 3-5 gün önemli değil artıkGözünaydın canım ilk haftalar fark oluyor sonra kapanıyor endişe etme
Geçmiş olsun canım. Allah şifanı versin. Git tabi ne olur ne olmaz. Belki hastalıgın için de ilaç verebilir zararı olmayanlardanIyi geceler kizlar. Dun aksam kastamonudan konyaya geldik. sabah ve yolculugun ilk 2 saati hersey guzeldi iyi gecti. Fakat wc icin indigimde birden titreme mide bulantisi bel agrisi gozlerim yandi basim agridi ani seyler yasamaya baslamistim. Cocugu on koltuga gecirip kendim arkada yattim butun yolculuk 2 kek ve 1 kase corbayla geldim. Gozlerim yaniyo her yanim agriyo. Atesim mi var cozemedim. Eve gelir gelmez iki kucuk lokma zorla ekmek yedim. parol ictim gozlerimden beynim catliyodu. cocukla ilgilenip yattim 9 gibi.gece 3de de usudugum icin kalktim ustumde yorgan var. Icine girsem usudum ciksam usudum. Bel agrim daha gecmedi kasiklarimda sanki agriyo gibi cok anlayamadim. Prosgestan fitil kullanip yattim simdi ama hala usumem var. Aksamda proluton ignemi olup oyle yola cikmistim. Dun cereyanda kaldim galiba yarin sabah doktora gitmeyi dusunuyorum en azindan bebislerin durumuna baksin varsa bi care soylesin. Usumekten kasiliyorum bazen istemsizce bu da bebislere baski yapiyo galiba o yuzden kasik agrisi hissediyo olabilirim. Dua edin basit bi usutme olsun
Masallah canim sukurlr olsn❤ evet sora da ileri geliyo degisiyo bazen:)Kızlar bende çok şükür bugün kalp atıslarını duydum bebişlerin. 2 tane kalp atısı duyduk çok şükür. Allah herkese bu duyguyu yaşatsın gerçekten çok farklıymış. Varlıgını bir tık daha hissediyorsun. 7+1 dedi haftasına. Son adetime göre az gibi ama doktor sıkıntı yok dedi. Tüp bebek olduğundan günü tam hesaplanmıyor sanırım. Ben ona yordum. Çok da fark yok zaten 4 5 gün o yüzden önemsiz diye düşünüyorum. Çok şükür bu günlere
Gecmis olsn canim vucuduna hastalik geliyor sanki dr git dikkat et kendine bol dinlenIyi geceler kizlar. Dun aksam kastamonudan konyaya geldik. sabah ve yolculugun ilk 2 saati hersey guzeldi iyi gecti. Fakat wc icin indigimde birden titreme mide bulantisi bel agrisi gozlerim yandi basim agridi ani seyler yasamaya baslamistim. Cocugu on koltuga gecirip kendim arkada yattim butun yolculuk 2 kek ve 1 kase corbayla geldim. Gozlerim yaniyo her yanim agriyo. Atesim mi var cozemedim. Eve gelir gelmez iki kucuk lokma zorla ekmek yedim. parol ictim gozlerimden beynim catliyodu. cocukla ilgilenip yattim 9 gibi.gece 3de de usudugum icin kalktim ustumde yorgan var. Icine girsem usudum ciksam usudum. Bel agrim daha gecmedi kasiklarimda sanki agriyo gibi cok anlayamadim. Prosgestan fitil kullanip yattim simdi ama hala usumem var. Aksamda proluton ignemi olup oyle yola cikmistim. Dun cereyanda kaldim galiba yarin sabah doktora gitmeyi dusunuyorum en azindan bebislerin durumuna baksin varsa bi care soylesin. Usumekten kasiliyorum bazen istemsizce bu da bebislere baski yapiyo galiba o yuzden kasik agrisi hissediyo olabilirim. Dua edin basit bi usutme olsun
Geçmiş olsun canım. Allah şifanı versin. Git tabi ne olur ne olmaz. Belki hastalıgın için de ilaç verebilir zararı olmayanlardan
Sagolun kizlar 9 da aciliyo hastane.esim cocugu servise birakip gelicek o zamana geceriz. Hala ayniyim usume titreme kasiklarimda agriyo karar verdim en korkutan da kasik ve bel agrisiGecmis olsn canim vucuduna hastalik geliyor sanki dr git dikkat et kendine bol dinlen
Allah korisin canim bakarlar smdi serum parol ic yat diyolar zatn grip flaansa:) iyi dusunelim canm hava etkilemstr blkiSagolun kizlar 9 da aciliyo hastane.esim cocugu servise birakip gelicek o zamana geceriz. Hala ayniyim usume titreme kasiklarimda agriyo karar verdim en korkutan da kasik ve bel agrisi
Bence ceryanda kalmanın etkisi olabilir canım o belirtiler iyi usumussun dikkat et kendine canım bak bı kuzun dışarda ikisi ivindr sen hastalanssn nasil olcak sen herkesten çok sakin kendini emi allahm şifa versin doktor soyler zaten gerekeni yapar gelince haber etIyi geceler kizlar. Dun aksam kastamonudan konyaya geldik. sabah ve yolculugun ilk 2 saati hersey guzeldi iyi gecti. Fakat wc icin indigimde birden titreme mide bulantisi bel agrisi gozlerim yandi basim agridi ani seyler yasamaya baslamistim. Cocugu on koltuga gecirip kendim arkada yattim butun yolculuk 2 kek ve 1 kase corbayla geldim. Gozlerim yaniyo her yanim agriyo. Atesim mi var cozemedim. Eve gelir gelmez iki kucuk lokma zorla ekmek yedim. parol ictim gozlerimden beynim catliyodu. cocukla ilgilenip yattim 9 gibi.gece 3de de usudugum icin kalktim ustumde yorgan var. Icine girsem usudum ciksam usudum. Bel agrim daha gecmedi kasiklarimda sanki agriyo gibi cok anlayamadim. Prosgestan fitil kullanip yattim simdi ama hala usumem var. Aksamda proluton ignemi olup oyle yola cikmistim. Dun cereyanda kaldim galiba yarin sabah doktora gitmeyi dusunuyorum en azindan bebislerin durumuna baksin varsa bi care soylesin. Usumekten kasiliyorum bazen istemsizce bu da bebislere baski yapiyo galiba o yuzden kasik agrisi hissediyo olabilirim. Dua edin basit bi usutme olsun
Oh gozunaydin canım allah sağa salim kucagina almayi nasip etsin her ikisinideKızlar bende çok şükür bugün kalp atıslarını duydum bebişlerin. 2 tane kalp atısı duyduk çok şükür. Allah herkese bu duyguyu yaşatsın gerçekten çok farklıymış. Varlıgını bir tık daha hissediyorsun. 7+1 dedi haftasına. Son adetime göre az gibi ama doktor sıkıntı yok dedi. Tüp bebek olduğundan günü tam hesaplanmıyor sanırım. Ben ona yordum. Çok da fark yok zaten 4 5 gün o yüzden önemsiz diye düşünüyorum. Çok şükür bu günlere
Geçmiş olsun canım üşüme titreme ateşinin çıktığının belirtisi olabilir. Sık sık steşimi ölç büyük ihtimalle soşuk algınlığıdırIyi geceler kizlar. Dun aksam kastamonudan konyaya geldik. sabah ve yolculugun ilk 2 saati hersey guzeldi iyi gecti. Fakat wc icin indigimde birden titreme mide bulantisi bel agrisi gozlerim yandi basim agridi ani seyler yasamaya baslamistim. Cocugu on koltuga gecirip kendim arkada yattim butun yolculuk 2 kek ve 1 kase corbayla geldim. Gozlerim yaniyo her yanim agriyo. Atesim mi var cozemedim. Eve gelir gelmez iki kucuk lokma zorla ekmek yedim. parol ictim gozlerimden beynim catliyodu. cocukla ilgilenip yattim 9 gibi.gece 3de de usudugum icin kalktim ustumde yorgan var. Icine girsem usudum ciksam usudum. Bel agrim daha gecmedi kasiklarimda sanki agriyo gibi cok anlayamadim. Prosgestan fitil kullanip yattim simdi ama hala usumem var. Aksamda proluton ignemi olup oyle yola cikmistim. Dun cereyanda kaldim galiba yarin sabah doktora gitmeyi dusunuyorum en azindan bebislerin durumuna baksin varsa bi care soylesin. Usumekten kasiliyorum bazen istemsizce bu da bebislere baski yapiyo galiba o yuzden kasik agrisi hissediyo olabilirim. Dua edin basit bi usutme olsun
Allah korisin canim bakarlar smdi serum parol ic yat diyolar zatn grip flaansa:) iyi dusunelim canm hava etkilemstr blki
Evet kizlar gelmeden onceki gun koyde cenaze vardi hava guzeldi aksama kadar. hemen donucez diye ustume de bisey almamistim saat 8 e kadar durduk ustune araba bozulmustu cocuk eve girmek istemedi ustumde bisey yokken onu bekledim yolda kopek falan gelmesin yanina diye. O esnada kaptim kesin cunki cok usumustum. Doktorun isi varmis 10u ceyrek geceye verdiler randevuyu. Her yanim agriyo yatamiyorum kalkamiyorum yiyemiyorum.Bence ceryanda kalmanın etkisi olabilir canım o belirtiler iyi usumussun dikkat et kendine canım bak bı kuzun dışarda ikisi ivindr sen hastalanssn nasil olcak sen herkesten çok sakin kendini emi allahm şifa versin doktor soyler zaten gerekeni yapar gelince haber et
Atesim cikiyodur diye kolumu boynumu falan da yikadim ama hic bisey kar etmedi usumem naparsam yapim gecmiyo. Esime bak dedim atesin yok dedi. Ates olcer koyde kalmis. agzim cok kuruyo geceden beri ictigim su 3 litreyi asmistir. Midemin de neresi aldi bunca suyu cozemedim.Geçmiş olsun canım üşüme titreme ateşinin çıktığının belirtisi olabilir. Sık sık steşimi ölç büyük ihtimalle soşuk algınlığıdır
Sagol canim bebislerin iyi oldugunu ogreneyimde agri sizi onemli degil yatarim tum gun. Sen naptin bu arada canim soramadim sana.Orkide_sever canım moralını bozma ınsallah normal bir usutme dır. Yinede dikkat et tabıkı Doktora gidince İçini rahatlatır ınsallah
Aynen bebekler saglıklı olsunda her agrıya katlanırız biz. Ben dun transfer oldum bugün yatıyorum evde canım.Sagol canim bebislerin iyi oldugunu ogreneyimde agri sizi onemli degil yatarim tum gun. Sen naptin bu arada canim soramadim sana.
Ayy evet ayin 4du dundu dimi. Hadi hayirli ugurlu olsun saglikla tutunsun sabirsiz bekleyis seni de icine aldi yaniii. Kac gun sonra kan testi dedi doktorunAynen bebekler saglıklı olsunda her agrıya katlanırız biz. Ben dun transfer oldum bugün yatıyorum evde canım.
16 şubat test gunu canım pozitif olsunda 2 haftada 3 haftada beklerim ogrenmek İcinAyy evet ayin 4du dundu dimi. Hadi hayirli ugurlu olsun saglikla tutunsun sabirsiz bekleyis seni de icine aldi yaniii. Kac gun sonra kan testi dedi doktorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?