Bebis de buyuyo o aldktn sora yine sorun degl bnce canim:) ne kilolar aliyorlar ama veriliyo mtlakaSorma bende aenle ayni durumdaym 5 kilo aldım 5 ayda nerdeyseacilen hamur işidr tatlidir kesmem lazım zaten cok yemiyorm ama hiç yememek lazım demek ki ben anlamadm ki normalde ne yiyosam onu yiyorm ama kilo alıyorum
He yine iyims canim ama sorasi kotu aciyo desene:s aci su da geliyodur ozaman snde. Sabahlari yasiyodum onu. Ins gecicidir surekli zor olurYok canim yemeklerin tadini aliyorum zevkle yiyorum ama yemegin tadi gidince agzim surekli aci
Evet herkes burda. Takip ediyorum burayidaruyanaz herkesler burda canim buraya yaz
Rabbim mutlu huzurlu yuvada büyütmeyi nasip etsin yavrularımızıEsime diyorm sen bana sukredersn bak kizlarn nasi nazlancal sana:) senin isinde zor canimm aynen biri abi olck neguzel ama
Zamanla geçer herhalde canım. Belki süt mideye iyi gelebilir :)Kizlar yaa benim agzimin tadi gitti midem bulaniyo desem bulanmiyo ama bi tuhaf keyfim kaciyo. Surekli agzima bisi atasim var o igrenc tat yuzundenn. Uyuyup zaman gecirmeye calisiyorumm. Yatinca da midem yaniyo deli olcam hep boyle mi olcak
Evet ya ondn annemde diyo baslayn 2 cocuk pisleyecek bez dyaanmaz size
bulamadim valla cozumunu. İnsallah gecer cnmRabbim mutlu huzurlu yuvada büyütmeyi nasip etsin yavrularımızı
Zamanla geçer herhalde canım. Belki süt mideye iyi gelebilir :)
alt açma örtüsünü unutmayalım
Aminn canim benm amin inss❤ bitane alcam ben alt acmayi sirayla hallederiz diye dusundum:)Rabbim mutlu huzurlu yuvada büyütmeyi nasip etsin yavrularımızı
Zamanla geçer herhalde canım. Belki süt mideye iyi gelebilir :)
alt açma örtüsünü unutmayalım
Canım o his benden yeni yeni geçiyor bi çözüm de bulamadım benKizlar yaa benim agzimin tadi gitti midem bulaniyo desem bulanmiyo ama bi tuhaf keyfim kaciyo. Surekli agzima bisi atasim var o igrenc tat yuzundenn. Uyuyup zaman gecirmeye calisiyorumm. Yatinca da midem yaniyo deli olcam hep boyle mi olcak
Üniversite de mi canım eğitimbenimde eşim bugün diyor nazlı sen olup ben uğraşacağıma benim gibi olsun sen uğraş diye. Sanki ne nazımız varsa
Konyada olan arkadaşlar doğum sonrası bakım kongresi varmış zamanınız varsa bence gidin kayıt olmadan çaktırmadan dinleyin gelin bizimle paylaşın yenilikleri
Canım tarihine bakmamışım 3-6 ekimmiş bayır diamond hotelCanım o his benden yeni yeni geçiyor bi çözüm de bulamadım ben
Üniversite de mi canım eğitim
Bende oglumda almıştım ama bez gibi kullan at olanları daha iyi oluyor. Kusuyorlar, alt değişirken olur olmaz kazalarda iyi oluyorAminn canim benm amin inss❤ bitane alcam ben alt acmayi sirayla hallederiz diye dusundum:)
Ben oglumda sebamed kullanıyorum, gayet de güzel ama yeni dogan bebegin denize ve güneşe çıkması bana biraz tuhaf geldi. Çünkü daha anlayacak evrede olmuyorlar. 40 ın çıkması falan uzun sürüyor. Birde rahat olacagını düşünmüyorum. :)Kızlar fikir almak amaçlı yazıyorum bebekler yaz ayında dogacakya bizim Allah izin verirse işte gunes koruyucu araştıriyorum aslinda uzmanlar en iyi korumanin güneşle direk temas halinde olmamasi gerek seklinde söylüyor ama denizde falan mecbur suda açıkta olunuyor o zaman sürmek gerekiyoms bebeğine kullanan varmı daha önce memnun kaldığı bı marka falan aslında kimyasal hiç bişey yapmak istemiyorm mesela şampuan losyon işte deterjan hic kullanmak istemyorm çamaşırlar için mesela ne kullanacaksnz cok sey sordum heralde ama herhangi biriyle ilgisi bilgisi olan varmı acaba ?
Bebek için bilmiyorum ama bana cildiyeci kendim kullanmam için solente pregnayı önermişti, gebelere özel bir güneş kremiymiş. Biraz krem peyniri kovamında yoğunKızlar fikir almak amaçlı yazıyorum bebekler yaz ayında dogacakya bizim Allah izin verirse işte gunes koruyucu araştıriyorum aslinda uzmanlar en iyi korumanin güneşle direk temas halinde olmamasi gerek seklinde söylüyor ama denizde falan mecbur suda açıkta olunuyor o zaman sürmek gerekiyoms bebeğine kullanan varmı daha önce memnun kaldığı bı marka falan aslında kimyasal hiç bişey yapmak istemiyorm mesela şampuan losyon işte deterjan hic kullanmak istemyorm çamaşırlar için mesela ne kullanacaksnz cok sey sordum heralde ama herhangi biriyle ilgisi bilgisi olan varmı acaba ?
Yok canim zaten doğar doğmaz suya atmayacam cocuguBen oglumda sebamed kullanıyorum, gayet de güzel ama yeni dogan bebegin denize ve güneşe çıkması bana biraz tuhaf geldi. Çünkü daha anlayacak evrede olmuyorlar. 40 ın çıkması falan uzun sürüyor. Birde rahat olacagını düşünmüyorum. :)
Ay vallahi bizim saglik ocagi kadar hiç bı iş yapmayan bi merkez daha yok heralde ne aradılar ne sordular kac kere gittim yapılacak bisey varmı diye bilmiyorm da daha önce olmadigi için yok bisey deyip gönderiyolar iyi bari ise gelebiliyorlar evden cikipGünaydın güzel anne adayları
Beni az önce saglık ocagın dan aradılar. Sabah aç karnına gelin, tahliller yapılacak dediler. Ordan çıkınca da hastaneye gidecegim
Evet cnm ya bende bunları mrk ediyorum tecrübeli anneler yazar inşallahKızlar fikir almak amaçlı yazıyorum bebekler yaz ayında dogacakya bizim Allah izin verirse işte gunes koruyucu araştıriyorum aslinda uzmanlar en iyi korumanin güneşle direk temas halinde olmamasi gerek seklinde söylüyor ama denizde falan mecbur suda açıkta olunuyor o zaman sürmek gerekiyoms bebeğine kullanan varmı daha önce memnun kaldığı bı marka falan aslında kimyasal hiç bişey yapmak istemiyorm mesela şampuan losyon işte deterjan hic kullanmak istemyorm çamaşırlar için mesela ne kullanacaksnz cok sey sordum heralde ama herhangi biriyle ilgisi bilgisi olan varmı acaba ?
Benimkide öyle 3 kere aradım gebelik kaydımı unutmayın diye. 14. Hafta bittiğimde kayıt ettiler 15 sonmuş zaten sonra aşı zamanı kaydı yok diye sıkıntı çıkacam uğraş durAy vallahi bizim saglik ocagi kadar hiç bı iş yapmayan bi merkez daha yok heralde ne aradılar ne sordular kac kere gittim yapılacak bisey varmı diye bilmiyorm da daha önce olmadigi için yok bisey deyip gönderiyolar iyi bari ise gelebiliyorlar evden cikip
Anladım canım, dogumdan sonra çocuk doktoru kontrollere çağırıyor. O zaman belirtirsen uygun bir krem yazabilir :)Yok canim zaten doğar doğmaz suya atmayacam cocugugenel olarak kullanmak için hani ama disari cikarirm kırkından sonra yaz boyu evde olmam o zamanlar gunese maruz kalsin istemiyorm bizler tolere ediyoruz da bı şekilde bebislerin cildi edemez gibi en olmadı güvenilir bir doktordan cildine uygun ürünler bakarm
Beni telefonla arıyorlar bazen. Bilgi veriyorlar, hatırlatıyorlar sagolsunlar.Ay vallahi bizim saglik ocagi kadar hiç bı iş yapmayan bi merkez daha yok heralde ne aradılar ne sordular kac kere gittim yapılacak bisey varmı diye bilmiyorm da daha önce olmadigi için yok bisey deyip gönderiyolar iyi bari ise gelebiliyorlar evden cikip
Ne tahlilleriymis canım bu?Günaydın güzel anne adayları
Beni az önce saglık ocagın dan aradılar. Sabah aç karnına gelin, tahliller yapılacak dediler. Ordan çıkınca da hastaneye gidecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?