2 ocak son adetim o zaman ben 1 aylık hamile oluyorum yaniCanım son adet tarihine göre hesaplaman gerekiyor normal gebelik gibi
Evet canım2 ocak son adetim o zaman ben 1 aylık hamile oluyorum yani
Kuzum su zamanlarda düzenli bı sekilde hissetmemek normalmiş yani bı rutini olmazmis spontan hissedermsz benim doktorum oyle demişti ama ilerleyen zamanlarda hergun hareketini hissetmek lazım miş hareket onemliyms yani kimi bebekler cok hareketli olmuyor geç hareketlenebiliyor sen hareket halindeyken mesela oda hareketli olabilir.Kızlar ya ben 5 gün civarı olucak bebeğimin hareketlerini hissediyordum bayada hareketliydi sert vuruyordu ama dün öğleden beri hareket var yok gibi tam anlayamıyorum bile böyle olması normalmi birşey mi oldu diye korkuyorum?
Kaç gündür alıştırdı hareketine panikledim canım tşk ederim dönüş için sendede oluyormu bazı günler hiç hareket etmediğiKuzum su zamanlarda düzenli bı sekilde hissetmemek normalmiş yani bı rutini olmazmis spontan hissedermsz benim doktorum oyle demişti ama ilerleyen zamanlarda hergun hareketini hissetmek lazım miş hareket onemliyms yani kimi bebekler cok hareketli olmuyor geç hareketlenebiliyor sen hareket halindeyken mesela oda hareketli olabilir.
Sagol canım, benim oglumda 3.850 gr doğmuştu. Saglıkla olsunlarda, zaten dogunca 500 gr falan kaybediyorlar :)Maşallah canım bende benimkide dombili diyordum 180grdı ortalaması %75 görünüyordu, sağlıkka büyüsün kuzu. Benimde perinatolog 8 martta bakalım ne diyecek
Kbb direk yazdı çok kötüydü toparladı. Viral test olarak neye bakıyorlar?
Oo annesi maşallahneler neler almissn sen oyle islak mendili hangi marka aldn canim bende ilk dışarı cikmamda Alcam inşallah beşli üçlü zibinlardan bakmstm bulamamistm e bebeke uğramak lazım bı o zaman kesin
Sagol canımGeçmiş olsun canım çok şükür bebekler iyiymiş. Uzun yol yordu seni bir de üşütmüşsün geçer inşallah hemen
Canım son adet tarihine göre hesaplaman gerekiyor normal gebelik gibi
Maşallah canım büyümüş minnak gözünaydın
bazen bana da öyle oluyorKızlar ya ben 5 gün civarı olucak bebeğimin hareketlerini hissediyordum bayada hareketliydi sert vuruyordu ama dün öğleden beri hareket var yok gibi tam anlayamıyorum bile böyle olması normalmi birşey mi oldu diye korkuyorum?
Ne güzel sey demi alışınca bazen sabahlari tekmeliyor günaydın kuzu diyorm hareket mutlaka ediyordur ama ben hissetmiyorm büyük ihtimalle yani hissetmedgm oluyor bazenKaç gündür alıştırdı hareketine panikledim canım tşk ederim dönüş için sendede oluyormu bazı günler hiç hareket etmediği
Saol Canim foto atmanda iyi oldu gidince bende bakıp alirm tam istediğim zibinlardanSagol canım, benim oglumda 3.850 gr doğmuştu. Saglıkla olsunlarda, zaten dogunca 500 gr falan kaybediyorlar :)
Eki Görüntüle 2232736
Sagol canım benim. Ben oglumda da molfix kullanmıştım, yeni dogan saf pamuk olanını. Bu seferde ondan aldım :)
Sagol canım
bazen bana da öyle oluyor
Sırtımı bi yere yaslayıp dizilerimi de kırarsam fazla kımıldıyorsende öyle test edebilirsin
Sagol canim esim eski tip olandan almis gelmis. Hala gostermeyen umutluyum kiz olabilirÇok geçmiş olsun canım, üşüdüğünde ateşin yüjsek demektir. Dikkat etmek lazım, kulak ve alından ölçen derece şart. Ben oglumda almıştım, senin yoksa birtane almalısın.
Çok şükür canım:)
Adetin birinci gününden hesaplıyorsun canım, tüp bebek olması normal gebelikten farkı oldugunu göstermiyor. Rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah:)
Sanada çok geçmiş olsun canım, inşallah atlatırsın
Maşallah canım, 3 oglan annesi oluyorsun, ne güzel :))
Cok gecms olsn canim yaArkadaşlar selam. Ben çok kötü hasta oldum. 5-6 saatte bir minoset alıyorum ateşimi 38’in altında tutabilmek için. 3 gündür yataktan çıkmadım. Hiçbir şey yemedim. Geniz akıntısı, boğaz ayrısı, sinüs ağrısı, baş ağrısı da cabası. Aman kendinize dikkat edin. Ateş de ilaç da bebek için iyi değil ama birini seçmek zorunda kalıyorsun. Maalesef çok ilaç kullandım. Hiç böyle hasta olan oldu mu?
Maslalah kuzuyaa❤ ohh neguxel yapmssm vala canim bi yerdn bslamak lazim:) yenidognca altinda islk mendl kullanmayn diyo kimileri pamuklar var 6 ay kullanmadm diyo. Ama dusundm de 2 cocuga ben nasi yetisicem ozel uretim oluyo onlar die biliyorm ilknde kullandginzda sorun olmadi dimi :)Selam kızlar
Bende bugun saglık ocagı ve kontrole gittim. Saglık ocagında kan verdim, yarın çıkıyor. 3 hafta sonra da tetenoz aşısı için gelin dediler.
Doktor da herşeyin yolunda oldugunu söyledi. Bebişim büyümüş, 256 gr olmuşhaftası ileri gösteriyor
23 ünde perinatoloğa randevu aldık. Birazda alış veriş yaptık.
1 paket 100 lü molfix yeni dogan bez ve 14 tane yeni dogan ıslak mendil aldık
E bebekten 5 li çorap ve 5 tane çıtçıtlı zıbın aldık. 5 al 4 öde bu arada bilginize
10 lu ağız mendili aldık
Küçükten alışverişler başladı
Daha yazlıklar gelmemiş
Ayy allah korusun ondan demek kesnlkle hastalanmamaua bak diyo doktorlar:s bu tsti banada yapmslardi igrencti:) ortalkta viruslerde var onlm amacli ypmalari guzel. Kanda birz enfksiyon ckmsti sadceantiviral de vermedi. İnfluenza negatif çıktı diye. Sadece ateş düşürücü ama onu da çok almak zorunda kaldım. Nasıl şimdi yakının? Bebeği nasıl? Grip, ateş ve minoset otizm riskini arttırıyormuş Allah korusun
Gecms olsn canom senden hastasnMaşallah canım bende benimkide dombili diyordum 180grdı ortalaması %75 görünüyordu, sağlıkka büyüsün kuzu. Benimde perinatolog 8 martta bakalım ne diyecek
Kbb direk yazdı çok kötüydü toparladı. Viral test olarak neye bakıyorlar?
Evet canim doktor birak diyene kadr devm etmrb arkadaslr, birsy sormak istiyorum, 9 haftamdayim ilaclarmda halen bir azalma yada kesilme olmadı kullandığım ilaçlar (estrofem gnde 3, vajinal jel, pregeston igne, coraspin ve 2 tane de takviye edici vitamin hap) kalp sesini duyduğum gün drmu arayıp sormuştum 4 hafta daha kullanmalsn dedi, yani 1 haftam var sizde böyle uzun süre kullandınız mi
Allah korisn canim ya ihmal etme tabiKizlar dualariniza ihtiyacim var. Ablamla konustuk onlar bizden 2 gun once yola cikmislardi. Enistem domuz gribine yakalanmis cok sukur olduren cinsten degilmis ama geciciymis. Butun belirtiler ayni sadece benim bogazim iyi. Ablam gec kalmadan sende test ver dedi. Birazdan kadin dogum aciline gidicem arastirma hastanesinin test vericem. Dua edin sadece usutme olsun
Amin canim. Iki lokma yedim giyinip cikicazAllah korisn canim ya ihmal etme tabi
Ben ilk aylarda ıslak mendil yerine ıslak pamukla silmeyi düşünüyorum. Zaten her dışkıdan sonra yıkarız altını yazık iyi gelir pişik olmazMaslalah kuzuyaa❤ ohh neguxel yapmssm vala canim bi yerdn bslamak lazim:) yenidognca altinda islk mendl kullanmayn diyo kimileri pamuklar var 6 ay kullanmadm diyo. Ama dusundm de 2 cocuga ben nasi yetisicem ozel uretim oluyo onlar die biliyorm ilknde kullandginzda sorun olmadi dimi :)
Canım öyle bir grip olsa ateşin ilk 3 gğn 39larda olması gerekir senin üşümen var ama ateşin yok. Yakınımda 6,5 aylık geniş grip olınca oseflu gibi bi ilaç başlamışlardı ona, doktoru iç demişti. Geçmiş olsunKizlar dualariniza ihtiyacim var. Ablamla konustuk onlar bizden 2 gun once yola cikmislardi. Enistem domuz gribine yakalanmis cok sukur olduren cinsten degilmis ama geciciymis. Butun belirtiler ayni sadece benim bogazim iyi. Ablam gec kalmadan sende test ver dedi. Birazdan kadin dogum aciline gidicem arastirma hastanesinin test vericem. Dua edin sadece usutme olsun
Kız için ip askılı olanları da var canımSaol Canim foto atmanda iyi oldu gidince bende bakıp alirm tam istediğim zibinlardan
Rabbim gönlüne göre versin canımSagol canim esim eski tip olandan almis gelmis. Hala gostermeyen umutluyum kiz olabilir
Valla ben oglumda bir sorun yaşamadım. Kullandım, cildine dokunmadı :) saf pamuk yıka sık, zor oluyor. Elinin altında oluyor olmuyor. Yeni dogan ıslak mendiller daha kullanışlı oluyorMaslalah kuzuyaa❤ ohh neguxel yapmssm vala canim bi yerdn bslamak lazim:) yenidognca altinda islk mendl kullanmayn diyo kimileri pamuklar var 6 ay kullanmadm diyo. Ama dusundm de 2 cocuga ben nasi yetisicem ozel uretim oluyo onlar die biliyorm ilknde kullandginzda sorun olmadi dimi :)
rabbim şifa versin inşallah, salgın var bizde yeni atlattık. Bana geçmedi şükür. İnşallah sana da geçmemiştir. Çok geçmiş olsun canımKizlar dualariniza ihtiyacim var. Ablamla konustuk onlar bizden 2 gun once yola cikmislardi. Enistem domuz gribine yakalanmis cok sukur olduren cinsten degilmis ama geciciymis. Butun belirtiler ayni sadece benim bogazim iyi. Ablam gec kalmadan sende test ver dedi. Birazdan kadin dogum aciline gidicem arastirma hastanesinin test vericem. Dua edin sadece usutme olsun
Biz bebegi hergün duş aldırıyoruz, oglumda yazın dogmuştu. Hem boyu uzar derlerBen ilk aylarda ıslak mendil yerine ıslak pamukla silmeyi düşünüyorum. Zaten her dışkıdan sonra yıkarız altını yazık iyi gelir pişik olmaz
Canım öyle bir grip olsa ateşin ilk 3 gğn 39larda olması gerekir senin üşümen var ama ateşin yok. Yakınımda 6,5 aylık geniş grip olınca oseflu gibi bi ilaç başlamışlardı ona, doktoru iç demişti. Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?