Canım iyi dusun iyi olsun. Umarım ufak bir soguk algınlığı dır, dualarımız sizinle. Bizi haberdar et

Canım bende seninle aynı yım 9. Haftadayım ama benimde ilaçlarım hala kesilmedi günde 4defa progestan fitil folik asit coraspin ve clexane iğne kullanıyorum bugun doktorum 1hafta sonra progestan ı bırakmamı proluton diye bi iğneyi haftada 1 defa yaptırmamı söyledi ama clexane iğneyi duguma kadar kullanacakmışım neden olduğu anlamadım kan pırtılasması varmı yokmu bilmiyoruz fakat kontrole başka bir doktora gidiyorum ben o doktor da bırakabilirsin Dedi ne yapacağımı şaşırdım yanı

Bir çoğu 12. Haftaya kadar kullanılıyor ilaçların.

Sagol canim atesim yok suanlik. zaten bosa gelmisim. Ne normal grip testi ne domuz gribi testi hic bisey yapmadilar. Acilde kadin doguma gorundum ciktim. Bebekler iyi cok sukur. cinsiyetlerini sordum basta duruslari yan goremem dedi sonra iyice bakim demisti biri erkek biri kiz dedi. Hadi insallah dedim. Yarin enfeksiyon bolumune randevu aldim orda yapiliyormus.

Selamun aleykum arkdaslar oncelikle allahim hamile olanlari hayirla kucaklarina almayi nasip etsin olmayanlarada tez zamanda nasip etsin benim bi sorum olcakti arkadaslar cevap verirseniz sevinirim arkadaslar tup bebek sonrasi keseyi gordukten sonra bi sıkıntı yasayan varmi yani cocugun gordunuzmu sonraki kontrollerde

Sagolasn canim bnde ole dusundm yetsmk zor olck bide bi uere gittn mi siknti pratik seler lazim bizlere❤

gecmis olsun cnmm insallah bisi cikmaz sonuclarinda.

bende başka bir dra gidiyorum kontrole, şehir dışında yaptım tup bebeği, kontroldeki drm tup bebeği merkezinin kararıyla ilaçları bırak o karar vermio ben diğer drmla konuştum ona gore bırakacak, sen tup bebekteki drn karariyla bırak derim

amin ins, ben keseyi ve kalp atışını gördüm suana kdr nasip olursa cuma günü kontrolum var,ins guzel haberlrle dönerim evime, 3 ay riskli bir dönem bizim için dr söyledi o yüzden çok dikkat etmemiz gerekli rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin

Canım tebrik ederim kız kardeş candır çok sanslilar
Slm kızlar biz kontroldeydik bugün nartanem 273 gram olmuş 2 hafta sonra ayrıntıli olacak şükür herşey yolunda dedi.
herşeyin yolunda olduğuna sevindim
İsitme testinden geçtik cok sukur Allah evlatla sinamasin
Gözünaydın canım çok sukur
Geçmiş olsun canım sen 2 kez dikkat et kendine oğlanı babası beklesin
Geçmiş olsun Allah şifa versin
maşallah canım büyümüş oğlusun ooo hazırlıklar tam gaz
Allah korusun inşallah öyle bisey yoktur
Ben hala coraspin kullanıyom kestirmedi

Geçmiş olsun canım iyi düşün iyi olsun inşallah.

Amin canim korkuma cocugu yaklastirmaz oldum yanima babasi ilgileniyo.

Ben de iş seyahatine gittim geldim çok şükür iyiyim
Kendimi çok hantal hissetmeye başladım sanırım hamile pilatesine baslicam
5 buçuk kilo aldım ben
Ayy ben daha korkuma tartilmadim. Valla anamlarda affetmedim yedim hep hamur islerini hos simdi hastaliktan istah kalmadi aldiysamda vericem gibi duruyor. Sen hantallastiysan ben napimm daha simdiden ayakkabi giymekte zorlaniyorum. Ameliyatta icine kacan gobus deligi parmak gibi cikti gerilmekten

Sagol canım, sırada gardırop var beşiği falan var çünkü 2 çocukla ancak 3 4 kapılı bir dolap yeter

Cok sagolasn canim ben yasamadim cocullarim uasasim tek cocuguz biz esimle :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…