Canım iyi dusun iyi olsun. Umarım ufak bir soguk algınlığı dır, dualarımız sizinle. Bizi haberdar etKizlar dualariniza ihtiyacim var. Ablamla konustuk onlar bizden 2 gun once yola cikmislardi. Enistem domuz gribine yakalanmis cok sukur olduren cinsten degilmis ama geciciymis. Butun belirtiler ayni sadece benim bogazim iyi. Ablam gec kalmadan sende test ver dedi. Birazdan kadin dogum aciline gidicem arastirma hastanesinin test vericem. Dua edin sadece usutme olsun
Canım bende seninle aynı yım 9. Haftadayım ama benimde ilaçlarım hala kesilmedi günde 4defa progestan fitil folik asit coraspin ve clexane iğne kullanıyorum bugun doktorum 1hafta sonra progestan ı bırakmamı proluton diye bi iğneyi haftada 1 defa yaptırmamı söyledi ama clexane iğneyi duguma kadar kullanacakmışım neden olduğu anlamadım kan pırtılasması varmı yokmu bilmiyoruz fakat kontrole başka bir doktora gidiyorum ben o doktor da bırakabilirsin Dedi ne yapacağımı şaşırdım yanımrb arkadaslr, birsy sormak istiyorum, 9 haftamdayim ilaclarmda halen bir azalma yada kesilme olmadı kullandığım ilaçlar (estrofem gnde 3, vajinal jel, pregeston igne, coraspin ve 2 tane de takviye edici vitamin hap) kalp sesini duyduğum gün drmu arayıp sormuştum 4 hafta daha kullanmalsn dedi, yani 1 haftam var sizde böyle uzun süre kullandınız mi
Bir çoğu 12. Haftaya kadar kullanılıyor ilaçların.mrb arkadaslr, birsy sormak istiyorum, 9 haftamdayim ilaclarmda halen bir azalma yada kesilme olmadı kullandığım ilaçlar (estrofem gnde 3, vajinal jel, pregeston igne, coraspin ve 2 tane de takviye edici vitamin hap) kalp sesini duyduğum gün drmu arayıp sormuştum 4 hafta daha kullanmalsn dedi, yani 1 haftam var sizde böyle uzun süre kullandınız mi
Sagol canim atesim yok suanlik. zaten bosa gelmisim. Ne normal grip testi ne domuz gribi testi hic bisey yapmadilar. Acilde kadin doguma gorundum ciktim. Bebekler iyi cok sukur. cinsiyetlerini sordum basta duruslari yan goremem dedi sonra iyice bakim demisti biri erkek biri kiz dedi. Hadi insallah dedim. Yarin enfeksiyon bolumune randevu aldim orda yapiliyormus.Ben ilk aylarda ıslak mendil yerine ıslak pamukla silmeyi düşünüyorum. Zaten her dışkıdan sonra yıkarız altını yazık iyi gelir pişik olmaz
Canım öyle bir grip olsa ateşin ilk 3 gğn 39larda olması gerekir senin üşümen var ama ateşin yok. Yakınımda 6,5 aylık geniş grip olınca oseflu gibi bi ilaç başlamışlardı ona, doktoru iç demişti. Geçmiş olsun
Evet çok değişik bir his çok duygusal :)Ne güzel sey demi alışınca bazen sabahlari tekmeliyor günaydın kuzu diyorm hareket mutlaka ediyordur ama ben hissetmiyorm büyük ihtimalle yani hissetmedgm oluyor bazen
Sagolasn canim bnde ole dusundm yetsmk zor olck bide bi uere gittn mi siknti pratik seler lazim bizlere❤Kız için ip askılı olanları da var canım
Rabbim gönlüne göre versin canım
Valla ben oglumda bir sorun yaşamadım. Kullandım, cildine dokunmadı :) saf pamuk yıka sık, zor oluyor. Elinin altında oluyor olmuyor. Yeni dogan ıslak mendiller daha kullanışlı oluyor
rabbim şifa versin inşallah, salgın var bizde yeni atlattık. Bana geçmedi şükür. İnşallah sana da geçmemiştir. Çok geçmiş olsun canım
Aynen canım :)Sagolasn canim bnde ole dusundm yetsmk zor olck bide bi uere gittn mi siknti pratik seler lazim bizlere❤
gecmis olsun cnmm insallah bisi cikmaz sonuclarinda.Kizlar dualariniza ihtiyacim var. Ablamla konustuk onlar bizden 2 gun once yola cikmislardi. Enistem domuz gribine yakalanmis cok sukur olduren cinsten degilmis ama geciciymis. Butun belirtiler ayni sadece benim bogazim iyi. Ablam gec kalmadan sende test ver dedi. Birazdan kadin dogum aciline gidicem arastirma hastanesinin test vericem. Dua edin sadece usutme olsun
Canım bende seninle aynı yım 9. Haftadayım ama benimde ilaçlarım hala kesilmedi günde 4defa progestan fitil folik asit coraspin ve clexane iğne kullanıyorum bugun doktorum 1hafta sonra progestan ı bırakmamı proluton diye bi iğneyi haftada 1 defa yaptırmamı söyledi ama clexane iğneyi duguma kadar kullanacakmışım neden olduğu anlamadım kan pırtılasması varmı yokmu bilmiyoruz fakat kontrole başka bir doktora gidiyorum ben o doktor da bırakabilirsin Dedi ne yapacağımı şaşırdım yanı
bende başka bir dra gidiyorum kontrole, şehir dışında yaptım tup bebeği, kontroldeki drm tup bebeği merkezinin kararıyla ilaçları bırak o karar vermio ben diğer drmla konuştum ona gore bırakacak, sen tup bebekteki drn karariyla bırak derimCanım bende seninle aynı yım 9. Haftadayım ama benimde ilaçlarım hala kesilmedi günde 4defa progestan fitil folik asit coraspin ve clexane iğne kullanıyorum bugun doktorum 1hafta sonra progestan ı bırakmamı proluton diye bi iğneyi haftada 1 defa yaptırmamı söyledi ama clexane iğneyi duguma kadar kullanacakmışım neden olduğu anlamadım kan pırtılasması varmı yokmu bilmiyoruz fakat kontrole başka bir doktora gidiyorum ben o doktor da bırakabilirsin Dedi ne yapacağımı şaşırdım yanı
amin ins, ben keseyi ve kalp atışını gördüm suana kdr nasip olursa cuma günü kontrolum var,ins guzel haberlrle dönerim evime, 3 ay riskli bir dönem bizim için dr söyledi o yüzden çok dikkat etmemiz gerekli rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsinSelamun aleykum arkdaslar oncelikle allahim hamile olanlari hayirla kucaklarina almayi nasip etsin olmayanlarada tez zamanda nasip etsin benim bi sorum olcakti arkadaslar cevap verirseniz sevinirim arkadaslar tup bebek sonrasi keseyi gordukten sonra bi sıkıntı yasayan varmi yani cocugun gordunuzmu sonraki kontrollerde
Canım tebrik ederimSelam kizlar 2 bebegim de kiz olacakmis nasipse❤ gelisimler de iyimis sukur. 150 gr olmslar:) bisuru sey yzdi detyli usg icin perinatologa gidicm yine bi ay sora sonuclara kendi doktorm bakicakms bikac isim onerdi. Ozel sigortm var muayene yine dusuk fiyt oluyo da detyli ultrasn incelemeleri pahali die biliyorm bakalim artik buarada dogmda ikiz bebek fiyati nekadr farkediyor diye sordum 700 tl fark aliyorlarms yine iyi buldm:)
Slm kızlar biz kontroldeydik bugün nartanem 273 gram olmuş 2 hafta sonra ayrıntıli olacak şükür herşey yolunda dedi.
Gözünaydın canımİsitme testinden geçtik cok sukur Allah evlatla sinamasin
Geçmiş olsun canımIyi geceler kizlar. Dun aksam kastamonudan konyaya geldik. sabah ve yolculugun ilk 2 saati hersey guzeldi iyi gecti. Fakat wc icin indigimde birden titreme mide bulantisi bel agrisi gozlerim yandi basim agridi ani seyler yasamaya baslamistim. Cocugu on koltuga gecirip kendim arkada yattim butun yolculuk 2 kek ve 1 kase corbayla geldim. Gozlerim yaniyo her yanim agriyo. Atesim mi var cozemedim. Eve gelir gelmez iki kucuk lokma zorla ekmek yedim. parol ictim gozlerimden beynim catliyodu. cocukla ilgilenip yattim 9 gibi.gece 3de de usudugum icin kalktim ustumde yorgan var. Icine girsem usudum ciksam usudum. Bel agrim daha gecmedi kasiklarimda sanki agriyo gibi cok anlayamadim. Prosgestan fitil kullanip yattim simdi ama hala usumem var. Aksamda proluton ignemi olup oyle yola cikmistim. Dun cereyanda kaldim galiba yarin sabah doktora gitmeyi dusunuyorum en azindan bebislerin durumuna baksin varsa bi care soylesin. Usumekten kasiliyorum bazen istemsizce bu da bebislere baski yapiyo galiba o yuzden kasik agrisi hissediyo olabilirim. Dua edin basit bi usutme olsun
Geçmiş olsun Allah şifa versinArkadaşlar selam. Ben çok kötü hasta oldum. 5-6 saatte bir minoset alıyorum ateşimi 38’in altında tutabilmek için. 3 gündür yataktan çıkmadım. Hiçbir şey yemedim. Geniz akıntısı, boğaz ayrısı, sinüs ağrısı, baş ağrısı da cabası. Aman kendinize dikkat edin. Ateş de ilaç da bebek için iyi değil ama birini seçmek zorunda kalıyorsun. Maalesef çok ilaç kullandım. Hiç böyle hasta olan oldu mu?
Selam kızlar
Bende bugun saglık ocagı ve kontrole gittim. Saglık ocagında kan verdim, yarın çıkıyor. 3 hafta sonra da tetenoz aşısı için gelin dediler.
Doktor da herşeyin yolunda oldugunu söyledi. Bebişim büyümüş, 256 gr olmuşhaftası ileri gösteriyor
23 ünde perinatoloğa randevu aldık. Birazda alış veriş yaptık.
1 paket 100 lü molfix yeni dogan bez ve 14 tane yeni dogan ıslak mendil aldık
E bebekten 5 li çorap ve 5 tane çıtçıtlı zıbın aldık. 5 al 4 öde bu arada bilginize
10 lu ağız mendili aldık
Küçükten alışverişler başladı
Daha yazlıklar gelmemiş
Allah korusun inşallah öyle bisey yokturKizlar dualariniza ihtiyacim var. Ablamla konustuk onlar bizden 2 gun once yola cikmislardi. Enistem domuz gribine yakalanmis cok sukur olduren cinsten degilmis ama geciciymis. Butun belirtiler ayni sadece benim bogazim iyi. Ablam gec kalmadan sende test ver dedi. Birazdan kadin dogum aciline gidicem arastirma hastanesinin test vericem. Dua edin sadece usutme olsun
Ben hala coraspin kullanıyom kestirmedibende başka bir dra gidiyorum kontrole, şehir dışında yaptım tup bebeği, kontroldeki drm tup bebeği merkezinin kararıyla ilaçları bırak o karar vermio ben diğer drmla konuştum ona gore bırakacak, sen tup bebekteki drn karariyla bırak derim
Geçmiş olsun canım iyi düşün iyi olsun inşallah.Kizlar dualariniza ihtiyacim var. Ablamla konustuk onlar bizden 2 gun once yola cikmislardi. Enistem domuz gribine yakalanmis cok sukur olduren cinsten degilmis ama geciciymis. Butun belirtiler ayni sadece benim bogazim iyi. Ablam gec kalmadan sende test ver dedi. Birazdan kadin dogum aciline gidicem arastirma hastanesinin test vericem. Dua edin sadece usutme olsun
Amin canim sagol. Nasil gidiyo hamislikgecmis olsun cnmm insallah bisi cikmaz sonuclarinda.
Amin canim korkuma cocugu yaklastirmaz oldum yanima babasi ilgileniyo.Canım tebrik ederimkız kardeş candır çok sanslilar
herşeyin yolunda olduğuna sevindim
Gözünaydın canımçok sukur
Geçmiş olsun canımsen 2 kez dikkat et kendine oğlanı babası beklesin
Geçmiş olsun Allah şifa versin
maşallah canım büyümüş oğlusun ooo hazırlıklar tam gaz
Allah korusun inşallah öyle bisey yoktur
Ben hala coraspin kullanıyom kestirmedi
Amin canim sagolGeçmiş olsun canım iyi düşün iyi olsun inşallah.
Ayy ben daha korkuma tartilmadim. Valla anamlarda affetmedim yedim hep hamur islerini hos simdi hastaliktan istah kalmadi aldiysamda vericem gibi duruyor. Sen hantallastiysan ben napimm daha simdiden ayakkabi giymekte zorlaniyorum. Ameliyatta icine kacan gobus deligi parmak gibi cikti gerilmektenBen de iş seyahatine gittim geldim çok şükür iyiyim
Kendimi çok hantal hissetmeye başladım sanırım hamile pilatesine baslicam
5 buçuk kilo aldım ben
Sagol canım, sırada gardırop varCanım tebrik ederimkız kardeş candır çok sanslilar
Cok sagolasn canim ben yasamadim cocullarim uasasim tek cocuguz biz esimle :))Canım tebrik ederimkız kardeş candır çok sanslilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?