Anca yeter 2 occuga canim bnde 3 kapili bisi dusinuyorm bide sifonyer. Biraz baktk da cok gezemiyorm ki kisa surede halletsm iyi olack son aylara kalmadan:))
Evet, bi zaman sonra vucut ağırlaşıyor ve günlük işini bile zor yapıyorsun. Bende martta alacağım Allah kısmet ederse. Sonrada çamaşırları yıkarım ütüler, yerleştiririm :)

Evet, bi zaman sonra vucut ağırlaşıyor ve günlük işini bile zor yapıyorsun. Bende martta alacağım Allah kısmet ederse. Sonrada çamaşırları yıkarım ütüler, yerleştiririm :)
Evt dolabi once almak mantkli icini bi guzel duzulur sora canim:) ben 3 4 magaza sora bitigim ikiz zor cok ayakta kalip yuruyemiyorm cok suan asagidalar ya hala o da etkiliyo:)

Morasigi canım hiç ikiz arabası baktın mı. Nasıl birşey düşünüyorsun
Selam canim netten modelleri arastirip bakmstim 1 2 model mantkli geldi ama canlisini malesef henuz goremedim:) magazalarda tek var hep ikiz siparsle getirelm diyorlar alacam mi bakmadn nasi siparis edeyim:) ebebekte 1 2 model koymslar onlarda guzel degil. Son olarak sarachane kaldi oraya bakicz bu ctesi gorurum ins bisiler oraya guveniyorm:))

Morasigi canım hiç ikiz arabası baktın mı. Nasıl birşey düşünüyorsun
Onlu arkali mantkli gelmiyo. Yanyanalarn kimileri cok genis darlarna bakmayi dusunuyorm. Bide altli ustli gibi bisi gordm ustteki cock pusette gibi rahat etmicek bide 5 6 bindi:s bide cift yonlu de kullanilabilen vsrms denk gelrsk bakcz artik. Onu tek tekrlk iyi geldi bana foto ekliyorm bak bunun gibi darlar var gormek lazm iste gorp begendgmde yazarim sana❤

Eklentiler

• Screenshot_20190205-081218_Trendyol.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_20190205-080749_Samsung Internet.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 29
Bizde fikir olsun diye öyle bi bakalım dedik de puset takılan bir model var Maxi Cosi Dana for2 diye. Baya güzel aslında. Travellere göre dar ve hafif ama 3500 lira dedi. Biraz fazla geldi. Zaten kıs cocugu olcak nasipse. Yaza kadar 8 aylık olacaklar. O zaman da pusete gerek kalmaz gibi. Çok kararsız kaldım

Bu işte. Sürüşü falan oldukça rahat aslında ama o kadar para verilir mi bir puset takılıyor diye bilemedim

Kızlar beni çok ateş basıyo ya ilk zamanlar sizlerde de oluyomuydu hararet yapıyorum
Evet oluyor canım, sıcak basıyor. hâlâ da devam ediyor, dogurana kadar da geçmez
Evt dolabi once almak mantkli icini bi guzel duzulur sora canim:) ben 3 4 magaza sora bitigim ikiz zor cok ayakta kalip yuruyemiyorm cok suan asagidalar ya hala o da etkiliyo:)
Aynen canım, ikiz olunca daha zor oluyordur, Allah yardımcınız olsun

Eki Görüntüle 2232905

Bu işte. Sürüşü falan oldukça rahat aslında ama o kadar para verilir mi bir puset takılıyor diye bilemedim
Aynen pustli mantkli glmiyo iste banada kullanisli ve bebislerin rahat olmasi onemli:) ayrica kis tulumu falan girmeli korunakli olmali die dusunuyorm. Araciniz vrsa cokda sknti olmaz bizde ole dusunuyoruz surkli yuruyerk veya toplu tasima biyere gtmiyoruz zaten:) ama arabam8zin bagaji genis degl esim onu dusunuyo kara kara:))

Kızlar 12. Haftayı geçip crinone jel kullananvarmı? Ben dün başladım bakalım kasık ağrıma fayda olacakmı?
Ben 12.haftada bırakmiştim canım
Biraktiktan 2 gün sonra kanamam gelince doktor tekrar başlattı

Şuan Hala kullanıyorum ne zamana kadar devam ederim bilmiyorum

Günaydın canlar nasılsınız bir kaç gündür takip edemiyorum sizi cuma akşamı annemlere gelirken kaza geçirdik çok şükür bizim bir şeyimiz yok arabamız biraz hasar aldı ilk defa başımıza böyle bir şey gelince çok korktum yeni yeni etkisinden kurtuluyorum Rabbim kimseye böyle bir şey yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…