Kış tulumu dediğin ne canım ? Bizde aynı araba kullanıyoruz hep. Araba için puset alırız zaten oto koltuğu olarak kullanmak için ilk zaman

Buyuk gecmis olsunnnn

Kizlar epwy zamandir yazamiyorum ama sizi takip ediyorum okuyorum. Bazi problemler yasiyoruz esimle.cocuk ile ilgili degil cok sukur.sagligi yerinde.maddi problemler var enflasyon bizi cok kotu vurdu sanirim bi sure kayinvalidemin yanina tasinicaz 6 ayligina falan. Hayirlusi bakalim tartisiyoruz barisiyoruz karisik donemlerdeyim.bu bebegi o kadar bekledikten sonra bu sekilde yasamak bu donemi zor geliyor

Size asil soylemek istedigim isim konusuesim tarihçi ve pek kullanilmayan isim istiyoruz.isim dusuncelerimiz Arhan,Ilber,Çağatay,Mete bu isimleridusunuyoruz. Bu ara Arhan üzerinde yogunlastim

Canım gelmiş geçmiş olsun Allah korumuş
Hakkında hayırlısı olsun canım. Bazen işte hayat nerelere getiriyor bilemiyoruz bizi. Kv anlaşabildiğin biri mi aynı evde özel alanın olur mu tartmak lazım. Ama işte bazen elinde olmuyor hayatı yönetmek koşa süreli sizi rahatlatacaksa iyi düşünmelisin

Canim kayinvalidem gecen hafta ziyarete geldi memleketten.uzulmeyin diyor ben size odami veririm rahat edersiniz diyor.ben is yaptirmam sana diyor.cok sukur iyi aramiz.iki sene once memleketteydik bazi problemler yasadik kayinvalidemle ama az.yani stresli donemlerde birbirimize kirici seyler soylemesek de biraz daha mesafeli olsam daha iyi oluyor.simdi hamilelik zaten stresli donem onlarin evine duzenine yük olacam.bu insanlar bana bakmak zorunda degil esime kiziyorum.cok karisik duygularim.kimsenin suçu yok ama hamilelikten dolayi sanirim panter gibiyim esime bizim duzenimizi bozuyosun cocuguma kalabalikta nasil bakicam diye ona patliyorum bugun biraz daha iyiyim

Çok geçmiş olsun, rabbim beterinden korusun
İnş en kısa zamanda sorunları çözersiniz. Ekonomik nedenlerle bebeğimize bilebişey alırken 3 kere düşünür olduk

Kizlar sabah ac karnina demir ilacini icmistim ama pismanim kusmamak icin zor duruyorum. Surekli icimden kokuyoooo
Banada içince öyle oluyor ne yazık ki
Rabbim aile içinize ferahlık huzur versin canım. İnşallah en kısa zamanda atlatırsınız.

Cok gecmis olsun canim. Allah'ım beterinden korusun

Canım inşallah bı an önce düzelir herşey bebek bereketiyle gelir derler

Hepiniz sagolun kizlar guzel dusunceleriniz destekleriniz icin
Canım seni cok iyi anlıyorm benimde 1 sene önce kurulu duzenim bozuldu o zaman bile zor geldi bana evimi bozup başka yere gitmek simdi hamilesin bide çok normal olarak tepkiler veriyorsun eşinin anlayışı cok önemli geçici olarak gidilecekse bı sure idare edilebilir bı durum maddi sıkıntlar hepinzde var inan özellikle şu aralar elim neye giderse 2 kere düşunuyorm sart mı alaymmi diye şahsen biz eskisi gibi yaşayamiyoruz umarim bu durum çok uzun sürmez evlatlarımızı daha güzel buyutebilirz insan herşeye alışıyor stres yapma bebisin üzülmesin annesi

Ayni durumdayiz canim. Esim isten ayrildi patronu yuzunden. Burda 2 firmayla konustu biri maasi dusuk tuttu diger firma olacak gibiydi bugun haber geldi o firmada ana firmayla anlasamamis kaldik ortada. Pazartesiye kadar beklicez diyo sonra tasinabilirmisiz. Buyuk bir boslugun icindeyiz nolucak napicaz belirsiz

Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin cnm benim doktorumda oyle dedi 3 ay dan sonra pek sorun olmuyo peki doktur yatip yatmaman konusunda birsey dedimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…