- 2 Ocak 2018
- 311
- 527
- 33
- 33
Kış tulumu dediğin ne canım ? Bizde aynı araba kullanıyoruz hep. Araba için puset alırız zaten oto koltuğu olarak kullanmak için ilk zamanAynen pustli mantkli glmiyo iste banada kullanisli ve bebislerin rahat olmasi onemli:) ayrica kis tulumu falan girmeli korunakli olmali die dusunuyorm. Araciniz vrsa cokda sknti olmaz bizde ole dusunuyoruz surkli yuruyerk veya toplu tasima biyere gtmiyoruz zaten:) ama arabam8zin bagaji genis degl esim onu dusunuyo kara kara:))
Buyuk gecmis olsunnnnGünaydın canlar nasılsınız bir kaç gündür takip edemiyorum sizi cuma akşamı annemlere gelirken kaza geçirdik çok şükür bizim bir şeyimiz yok arabamız biraz hasar aldı ilk defa başımıza böyle bir şey gelince çok korktum yeni yeni etkisinden kurtuluyorum Rabbim kimseye böyle bir şey yaşatmasın
Canım gelmiş geçmiş olsun Allah korumuşGünaydın canlar nasılsınız bir kaç gündür takip edemiyorum sizi cuma akşamı annemlere gelirken kaza geçirdik çok şükür bizim bir şeyimiz yok arabamız biraz hasar aldı ilk defa başımıza böyle bir şey gelince çok korktum yeni yeni etkisinden kurtuluyorum Rabbim kimseye böyle bir şey yaşatmasın
Hakkında hayırlısı olsun canım. Bazen işte hayat nerelere getiriyor bilemiyoruz bizi. Kv anlaşabildiğin biri mi aynı evde özel alanın olur mu tartmak lazım. Ama işte bazen elinde olmuyor hayatı yönetmek koşa süreli sizi rahatlatacaksa iyi düşünmelisinKizlar epwy zamandir yazamiyorum ama sizi takip ediyorum okuyorum. Bazi problemler yasiyoruz esimle.cocuk ile ilgili degil cok sukur.sagligi yerinde.maddi problemler var enflasyon bizi cok kotu vurdu sanirim bi sure kayinvalidemin yanina tasinicaz 6 ayligina falan. Hayirlusi bakalim tartisiyoruz barisiyoruz karisik donemlerdeyim.bu bebegi o kadar bekledikten sonra bu sekilde yasamak bu donemi zor geliyor
Canim kayinvalidem gecen hafta ziyarete geldi memleketten.uzulmeyin diyor ben size odami veririm rahat edersiniz diyor.ben is yaptirmam sana diyor.cok sukur iyi aramiz.iki sene once memleketteydik bazi problemler yasadik kayinvalidemle ama az.yani stresli donemlerde birbirimize kirici seyler soylemesek de biraz daha mesafeli olsam daha iyi oluyor.simdi hamilelik zaten stresli donem onlarin evine duzenine yük olacam.bu insanlar bana bakmak zorunda degil esime kiziyorum.cok karisik duygularim.kimsenin suçu yok ama hamilelikten dolayi sanirim panter gibiyim esime bizim duzenimizi bozuyosun cocuguma kalabalikta nasil bakicam diye ona patliyorum bugun biraz daha iyiyimCanım gelmiş geçmiş olsun Allah korumuş
Hakkında hayırlısı olsun canım. Bazen işte hayat nerelere getiriyor bilemiyoruz bizi. Kv anlaşabildiğin biri mi aynı evde özel alanın olur mu tartmak lazım. Ama işte bazen elinde olmuyor hayatı yönetmek koşa süreli sizi rahatlatacaksa iyi düşünmelisin
Çok geçmiş olsun, rabbim beterinden korusunGünaydın canlar nasılsınız bir kaç gündür takip edemiyorum sizi cuma akşamı annemlere gelirken kaza geçirdik çok şükür bizim bir şeyimiz yok arabamız biraz hasar aldı ilk defa başımıza böyle bir şey gelince çok korktum yeni yeni etkisinden kurtuluyorum Rabbim kimseye böyle bir şey yaşatmasın
İnş en kısa zamanda sorunları çözersiniz. Ekonomik nedenlerle bebeğimize bilebişey alırken 3 kere düşünür oldukKizlar epwy zamandir yazamiyorum ama sizi takip ediyorum okuyorum. Bazi problemler yasiyoruz esimle.cocuk ile ilgili degil cok sukur.sagligi yerinde.maddi problemler var enflasyon bizi cok kotu vurdu sanirim bi sure kayinvalidemin yanina tasinicaz 6 ayligina falan. Hayirlusi bakalim tartisiyoruz barisiyoruz karisik donemlerdeyim.bu bebegi o kadar bekledikten sonra bu sekilde yasamak bu donemi zor geliyor
Sağol canım Allah razı olsunBuyuk gecmis olsunnnn
beterinden
Sağol canım Allah razı olsunÇok geçmiş olsun, rabbim beterinden korusun
İnş en kısa zamanda sorunları çözersiniz. Ekonomik nedenlerle bebeğimize bilebişey alırken 3 kere düşünür olduk
Aynen canımHerkes öyle diyor aslında. Zaten ikizlerin bastonu bile çok ağır
Banada içince öyle oluyor ne yazık kiKizlar sabah ac karnina demir ilacini icmistim ama pismanim kusmamak icin zor duruyorum. Surekli icimden kokuyoooo
Rabbim aile içinize ferahlık huzur versin canım. İnşallah en kısa zamanda atlatırsınız.Kizlar epwy zamandir yazamiyorum ama sizi takip ediyorum okuyorum. Bazi problemler yasiyoruz esimle.cocuk ile ilgili degil cok sukur.sagligi yerinde.maddi problemler var enflasyon bizi cok kotu vurdu sanirim bi sure kayinvalidemin yanina tasinicaz 6 ayligina falan. Hayirlusi bakalim tartisiyoruz barisiyoruz karisik donemlerdeyim.bu bebegi o kadar bekledikten sonra bu sekilde yasamak bu donemi zor geliyor
Cok gecmis olsun canim. Allah'ım beterinden korusunGünaydın canlar nasılsınız bir kaç gündür takip edemiyorum sizi cuma akşamı annemlere gelirken kaza geçirdik çok şükür bizim bir şeyimiz yok arabamız biraz hasar aldı ilk defa başımıza böyle bir şey gelince çok korktum yeni yeni etkisinden kurtuluyorum Rabbim kimseye böyle bir şey yaşatmasın
Canım inşallah bı an önce düzelir herşey bebek bereketiyle gelir derlerKizlar epwy zamandir yazamiyorum ama sizi takip ediyorum okuyorum. Bazi problemler yasiyoruz esimle.cocuk ile ilgili degil cok sukur.sagligi yerinde.maddi problemler var enflasyon bizi cok kotu vurdu sanirim bi sure kayinvalidemin yanina tasinicaz 6 ayligina falan. Hayirlusi bakalim tartisiyoruz barisiyoruz karisik donemlerdeyim.bu bebegi o kadar bekledikten sonra bu sekilde yasamak bu donemi zor geliyor
Canım seni cok iyi anlıyorm benimde 1 sene önce kurulu duzenim bozuldu o zaman bile zor geldi bana evimi bozup başka yere gitmek simdi hamilesin bide çok normal olarak tepkiler veriyorsun eşinin anlayışı cok önemli geçici olarak gidilecekse bı sure idare edilebilir bı durum maddi sıkıntlar hepinzde var inan özellikle şu aralar elim neye giderse 2 kere düşunuyorm sart mı alaymmi diye şahsen biz eskisi gibi yaşayamiyoruz umarim bu durum çok uzun sürmez evlatlarımızı daha güzel buyutebilirz insan herşeye alışıyor stres yapma bebisin üzülmesin annesiHepiniz sagolun kizlar guzel dusunceleriniz destekleriniz icin
Amin sağol canınÇok geçmiş olsun canım, rabbim korusun
Ayni durumdayiz canim. Esim isten ayrildi patronu yuzunden. Burda 2 firmayla konustu biri maasi dusuk tuttu diger firma olacak gibiydi bugun haber geldi o firmada ana firmayla anlasamamis kaldik ortada. Pazartesiye kadar beklicez diyo sonra tasinabilirmisiz. Buyuk bir boslugun icindeyiz nolucak napicaz belirsizKizlar epwy zamandir yazamiyorum ama sizi takip ediyorum okuyorum. Bazi problemler yasiyoruz esimle.cocuk ile ilgili degil cok sukur.sagligi yerinde.maddi problemler var enflasyon bizi cok kotu vurdu sanirim bi sure kayinvalidemin yanina tasinicaz 6 ayligina falan. Hayirlusi bakalim tartisiyoruz barisiyoruz karisik donemlerdeyim.bu bebegi o kadar bekledikten sonra bu sekilde yasamak bu donemi zor geliyor
Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin cnm benim doktorumda oyle dedi 3 ay dan sonra pek sorun olmuyo peki doktur yatip yatmaman konusunda birsey dedimiamin ins, ben keseyi ve kalp atışını gördüm suana kdr nasip olursa cuma günü kontrolum var,ins guzel haberlrle dönerim evime, 3 ay riskli bir dönem bizim için dr söyledi o yüzden çok dikkat etmemiz gerekli rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?