Hepsi cokguzel canim saglkli guzel gublerde giydrmek nasip olsun❤ buarada hakknda hayirlisi olsn yaknda olsaydi iyimis ya:s

Olmadı öyle yapıcam canım. Senin aşağı baskı hissin noldu?

Canım sen kaç haftalıksın? Benim daha 3 haftam var
20.haftayı doldurdum bu hafta gönderdi doktorum aynıyız senle
çok güzeller amin inşallah Allah yardımcın olsun birsey olmaz inşallah gönlünü ferah tut
Bugun baska bir doktora daha gittim bebegin suyu azalmis.yaşamasi zor dedi beni hastaneye yatirdi kontrol altindayim buyuk ihtimal duşuk olacak.
Allah seni de bebeğini de korusun Allahtan ümit kesilmez bunu da atlatırsınız inşallah

Taşınma telaşı falan derken canım gününü geçirme keşke girmeden yaptırabilsen orda çok gitmek zorunda kalmazsn içinnri rahat olur biraz daha ayda bi gidersn sonra zaten 4 ay falan kalıyor geriye Rabbim korusun inşallah hayırlısyla gidersinz herşey hallolur dünde biz adamla tartıştk sinirlerm bozuldu hala karnım ağrıyor gerildm geceden beri kendime kızdım artl kimse için üzülmem elif tekme atınca rahatladm iyi demek ki o iyiyse herşey boş sende biliyosn annesin kendine dikkat et bizimde haberdar et

Kızlar 3 ayıma bir hafta kaldı bulantılarım azaldı çok şükür. Şimdi ikili test yaptırmasak nolur gerek var mı onu merak ediyorum? Ben çok yaptırma taraftarı değilim ama eşim istiyor.

20.haftayı doldurdum bu hafta gönderdi doktorum aynıyız senle

Ben 19+4üm. Benim doktorum 22. Haftada çağırıyormuş ama programı uygun olmadığı için 22+1de gidicem. Genelde 20. Haftada çağırmışlar.

T Tyt82 benimde endometriyozisim var derin infiltratif. 2 tüpümü 1 yumurtalığımı apandistimi ve 6cm adenomyozisi ameliyatla aldılr. İlk tüp bebeğimde 26 haftalık sıvı kaçağı ve rahim ağzı açılmasıyla doğurdum kaybettim. Şimdi 20. Haftamın içindeyim hergün progesteron kullanıyorum. İşimiz Allah’a kalmış, yalnız değilsin. Acını paylaşıyorum Allah’tan umut kesilmez. Bizi bilgilendir canım

Kızlar 3 ayıma bir hafta kaldı bulantılarım azaldı çok şükür. Şimdi ikili test yaptırmasak nolur gerek var mı onu merak ediyorum? Ben çok yaptırma taraftarı değilim ama eşim istiyor.
Zaten bazı doktorlar sıkıntı çıktığında eğer bebeği aldırmayacaksan baktırmana gerek yok, kendini hazırlamak isteyenler illa baktır hazır ol diyor. Bu eşlere kalmış.

Ben de yaptırmayacaktım ama doktorum ısrarla dediki doğduğunda kötü bir sürprizle karşılaşmak daha kötü olumsuz bir durum varsa baştan bilip hazırlıklı olmak en iyisi dedi ikna etti bizi.

iyi çıkar inşallah tüm ölçümler Banu Çiftiçinin zaman çizelgesine baktım 19.hafta başlangıcı ile 23.hafta dolumu arasında önermiş detaylı ultrasonu ikimizinki de o aralıkta

Çok güzeller canımmm
Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallah <3

Ayy benimde agrilarim arada oluyo. Karnim sertlesiyo sanki bi tuhaf hissediyorum. Yarin bende bi doktora goruneyim en iyisi. Rabbim korusun bebeklerimizi. Onca emek bekleyis dua rabbim karsiliksiz koymasin. Evlatla sinamasin insallahhhh
Canım benim en son muyenede doktor karnındaki sertleşmeyi farketti.. Bu hosumuza gitmeyen bir durum dedi gunde 1 olan pregestonu 2 ye çıkardı. Hemen farketti Karnımdaki sertlik gitti. O yüzden ihmal etme derim

Selam kızlar ben dün 19+6 da detaylı usg yaptırdım. Çok şükür herşey yolunda dedi drum. İki erkek cinsiyetleri kesin. Perinatalog tetanoz aşısını kesinlikle yaptırma dedi. Ateş yapar risk olur gerek yok dedi. Bebeğimin biri elini başına koymuş yatıyordu, diğeri kurbağa gibi durmuş hiç poz vermedi. Drum bu haftadan itibaren dikkat et çok yorulma ağır kaldırma şu iki ayı sorunsuz bir atlatalım dedi

Hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli atlatın inşallah

Hiç bi sorun olmamasına çok sevindim canım maşallah kuzularına bizim minnağida cumartesi görecz ayrıntılı inşaallah bizde atlatırz tetanozu bende vurulmayacagm hayırlısı kalan günlerimzde güzel geçer umarım

Hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli atlatın inşallah
Amin inşallah teşekkürler
Sağol canım inşallah sende sağlık haberlerini alırsın minnağın. Çok güzel onları görmek. Tetanozu normal kadın doğumcu yaptır demişti ama perinatalog yok dedi bende yaptırmayacağım

Çok şükür ikizlerin güzel haberlerini alınca daha bi mutlu oluyorum. Ben geçen sene difteri tetanoz boğmaca oldum bu sene 36. Haftada yaptırmayı düşünüyorum.

Çok şükür ikizlerin güzel haberlerini alınca daha bi mutlu oluyorum. Ben geçen sene difteri tetanoz boğmaca oldum bu sene 36. Haftada yaptırmayı düşünüyorum.
Sağol canım inşallah bu süreci hepimiz sağlıkla atlatırız. Bebeklerimizden hep güzel haberler alırız inşallah. Senin iğne durumun nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…