İnşallah bununla geçmiş olsun sağlıkla bu süreci atlatırsın canımBenim günde 2 tane prolutexe devam 11 martta perinatolog randevun var ozamana kadar devam edicem
Dun aksamda biz kavga ettik canim aglama krizine girdim dun aksamdan beri surekli agliyorum yuzum gozum sisti kasiklarim agriyo bacagima sag bacagima belime vuruyo agri korkuyorum. Cocugu almaya okula geldik ordan hastaneye gecicez. Bu arada dunki kavgadan sonra 2 aylik bi ise girdi sonra zaten dogum icin daha gec olmadan gecerim anamlarin yanina insallahTaşınma telaşı falan derken canım gününü geçirme keşke girmeden yaptırabilsen orda çok gitmek zorunda kalmazsn içinnri rahat olur biraz daha ayda bi gidersn sonra zaten 4 ay falan kalıyor geriye Rabbim korusun inşallah hayırlısyla gidersinz herşey hallolur dünde biz adamla tartıştk sinirlerm bozuldu hala karnım ağrıyor gerildm geceden beri kendime kızdım artl kimse için üzülmem elif tekme atınca rahatladm iyi demek ki o iyiyse herşey boş sende biliyosn annesin kendine dikkat et bizimde haberdar et
Gidicem insallah az sonra canim. Kac gundur sinir stres aglama derken fazla yuklendim cocuklara korkuyorum insallah bisey cikmazCanım benim en son muyenede doktor karnındaki sertleşmeyi farketti.. Bu hosumuza gitmeyen bir durum dedi gunde 1 olan pregestonu 2 ye çıkardı. Hemen farketti Karnımdaki sertlik gitti. O yüzden ihmal etme derim
Ayy cok sevindim bebislerin iyi olusuna canim. Masallah iki pasa geliyor. Anam ben tetanoz yaptirdim cok sukur sadece az agri yapti suansa yeri sis ama ates vs. Yapmadi cok sukur. Doktoruma sorayim bunu. Sormadim diye basta kizacak amaaaa...Selam kızlar ben dün 19+6 da detaylı usg yaptırdım. Çok şükür herşey yolunda dedi drum. İki erkek cinsiyetleri kesin. Perinatalog tetanoz aşısını kesinlikle yaptırma dedi. Ateş yapar risk olur gerek yok dedi. Bebeğimin biri elini başına koymuş yatıyordu, diğeri kurbağa gibi durmuş hiç poz vermedi. Drum bu haftadan itibaren dikkat et çok yorulma ağır kaldırma şu iki ayı sorunsuz bir atlatalım dedi
Canım hazır eşin 2 aylıkta olsa ise girmiş belmi arkası gelir. Acaba dayanabilirseniz doğuma kadar dayansan düzenini bozmasan bi şekilde idare etsen, ikiz gebelik bu, hastana 2 saat deyince endişelendim.Dun aksamda biz kavga ettik canim aglama krizine girdim dun aksamdan beri surekli agliyorum yuzum gozum sisti kasiklarim agriyo bacagima sag bacagima belime vuruyo agri korkuyorum. Cocugu almaya okula geldik ordan hastaneye gecicez. Bu arada dunki kavgadan sonra 2 aylik bi ise girdi sonra zaten dogum icin daha gec olmadan gecerim anamlarin yanina insallah
Canım çok sağol inşallah seninkilerin de hep sağlık haberlerini alırız. Aile hekimi en başta temkinli yaklaştı drun izin vermezse yapmayız diye. Fuat bey yaptır dedi ama Ali hoca istemedi. Bende yaptırmayacağım artık. Sende üzülme lütfen şimdi okudum eşinle olanları. İş durumları insanı gerçekten geriyor eşim bir yıl işsizdi çok zorlandık bizde birbirimizi hiç kırmamıştık o zamanın stresi bizi çok zorladı. Belki eşinin işinin devamı gelir inşallah bir kapı açılırAyy cok sevindim bebislerin iyi olusuna canim. Masallah iki pasa geliyor. Anam ben tetanoz yaptirdim cok sukur sadece az agri yapti suansa yeri sis ama ates vs. Yapmadi cok sukur. Doktoruma sorayim bunu. Sormadim diye basta kizacak amaaaa...
2 ay 2 aydir iste canim bizim icin. Zaten elinde sonunda dogum icin oraya gidicem cunki buraya gelebilcek kimsem yok burda yalniz hic yapamam dogumdaCanım hazır eşin 2 aylıkta olsa ise girmiş belmi arkası gelir. Acaba dayanabilirseniz doğuma kadar dayansan düzenini bozmasan bi şekilde idare etsen, ikiz gebelik bu, hastana 2 saat deyince endişelendim.
Aminn insallah canimmm. Kavga etmesek bu iste olmayacakti dusmeyecekti pesine 2 ay diye. Kavga da bile bi hayir varmisCanım çok sağol inşallah seninkilerin de hep sağlık haberlerini alırız. Aile hekimi en başta temkinli yaklaştı drun izin vermezse yapmayız diye. Fuat bey yaptır dedi ama Ali hoca istemedi. Bende yaptırmayacağım artık. Sende üzülme lütfen şimdi okudum eşinle olanları. İş durumları insanı gerçekten geriyor eşim bir yıl işsizdi çok zorlandık bizde birbirimizi hiç kırmamıştık o zamanın stresi bizi çok zorladı. Belki eşinin işinin devamı gelir inşallah bir kapı açılır
Dün aksam seninle aynı şeyleri yaşadık demek kiDun aksamda biz kavga ettik canim aglama krizine girdim dun aksamdan beri surekli agliyorum yuzum gozum sisti kasiklarim agriyo bacagima sag bacagima belime vuruyo agri korkuyorum. Cocugu almaya okula geldik ordan hastaneye gecicez. Bu arada dunki kavgadan sonra 2 aylik bi ise girdi sonra zaten dogum icin daha gec olmadan gecerim anamlarin yanina insallah
Canım bi sorun mu oldu aytıntılıda girmiş olman gerekir di şimdiye seninde merak ettm umarım kötü bi sonuç çıkmaz bol bol dua edicem sana gönlünün ferah tutKızlar bugün fetal dna testi için kan verdim nolur bana dua edin
Ayrıntılı ultrasona girdik pazartesi günü kalpten sağ kola giden bir damar yemek borusunun önünden geçmesi gerekirken arkasından geçiyormuş ARSA teşhisi koydular bunun aslında toplumun çoğunda olduğunu farkında olunmadan yaşandığı ama yinede fetal dna testi yapılması gerektiğini belirttilerCanım bi sorun mu oldu aytıntılıda girmiş olman gerekir di şimdiye seninde merak ettm umarım kötü bi sonuç çıkmaz bol bol dua edicem sana gönlünün ferah tut
Bunu ilk duydum canim iyikide duydum sagolasnAmin inşallah teşekkürler
Sağol canım inşallah sende sağlık haberlerini alırsın minnağın. Çok güzel onları görmek. Tetanozu normal kadın doğumcu yaptır demişti ama perinatalog yok dedi bende yaptırmayacağım
Anladım canım belki bizlerdede vardır bilmiyoruzdr yani sonucu alınca dahada rahat edersin eminim çaresi olan bişey olsun yeterki herşey düzelir allahın izni ileAyrıntılı ultrasona girdik pazartesi günü kalpten sağ kola giden bir damar yemek borusunun önünden geçmesi gerekirken arkasından geçiyormuş ARSA teşhisi koydular bunun aslında toplumun çoğunda olduğunu farkında olunmadan yaşandığı ama yinede fetal dna testi yapılması gerektiğini belirttiler
Evet canım her şerde bir hayır var. Bakarsın başka kapılar açılır rabbim hayırlısını versinAminn insallah canimmm. Kavga etmesek bu iste olmayacakti dusmeyecekti pesine 2 ay diye. Kavga da bile bi hayir varmis
Evet canım sormakta fayda var yaptır derse yaptırırsınBunu ilk duydum canim iyikide duydum sagolasnBen once saglk ocagima sora detyli usgye gidecektm 1 gun arayla. Once detyliya gideym perinatolog yorumuna gore hareket edeym ozaman bizde zatn risk yuksek gerk yok zarari olacaksa yani :)
Seni hatirladim canim hayirli olsun:) rakamdn cok artis onemlo die biliyorm gorunise gorede katlanark artms masallah saglkla ilerlesn iyi dusn iyi olack inss❤Herkwse merhaba güzel anneler :) ben de aranıza katıldım ama daha çok yeniyim transferin 9.günü 22 11.günü 97 ve 13. Günü 262 çıktı beta sizce artış iyi mi yarın son olarak lan vercem artış yine iyi ise bir hafta sonra kese içğn doktora gidicem ama heyecan korku bir arada yarın inşallah güzel katlanmış olur değerim ...
Ins guzel sonclar alirsin canimmAyrıntılı ultrasona girdik pazartesi günü kalpten sağ kola giden bir damar yemek borusunun önünden geçmesi gerekirken arkasından geçiyormuş ARSA teşhisi koydular bunun aslında toplumun çoğunda olduğunu farkında olunmadan yaşandığı ama yinede fetal dna testi yapılması gerektiğini belirttiler
Canım 1 mart cuma ya aldım randevuyu eşimle gideceğizAmin kuzummm. Hos geldin bu arada. Randevu aldin mi
Ay inşallah canım çok teşekkür ederim :)Seni hatirladim canim hayirli olsun:) rakamdn cok artis onemlo die biliyorm gorunise gorede katlanark artms masallah saglkla ilerlesn iyi dusn iyi olack inss❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?