Dun aksamda biz kavga ettik canim aglama krizine girdim dun aksamdan beri surekli agliyorum yuzum gozum sisti kasiklarim agriyo bacagima sag bacagima belime vuruyo agri korkuyorum. Cocugu almaya okula geldik ordan hastaneye gecicez. Bu arada dunki kavgadan sonra 2 aylik bi ise girdi sonra zaten dogum icin daha gec olmadan gecerim anamlarin yanina insallah

Canım benim en son muyenede doktor karnındaki sertleşmeyi farketti.. Bu hosumuza gitmeyen bir durum dedi gunde 1 olan pregestonu 2 ye çıkardı. Hemen farketti Karnımdaki sertlik gitti. O yüzden ihmal etme derim
Gidicem insallah az sonra canim. Kac gundur sinir stres aglama derken fazla yuklendim cocuklara korkuyorum insallah bisey cikmaz

Ayy cok sevindim bebislerin iyi olusuna canim. Masallah iki pasa geliyor. Anam ben tetanoz yaptirdim cok sukur sadece az agri yapti suansa yeri sis ama ates vs. Yapmadi cok sukur. Doktoruma sorayim bunu. Sormadim diye basta kizacak amaaaa...

Canım hazır eşin 2 aylıkta olsa ise girmiş belmi arkası gelir. Acaba dayanabilirseniz doğuma kadar dayansan düzenini bozmasan bi şekilde idare etsen, ikiz gebelik bu, hastana 2 saat deyince endişelendim.

Ayy cok sevindim bebislerin iyi olusuna canim. Masallah iki pasa geliyor. Anam ben tetanoz yaptirdim cok sukur sadece az agri yapti suansa yeri sis ama ates vs. Yapmadi cok sukur. Doktoruma sorayim bunu. Sormadim diye basta kizacak amaaaa...
Canım çok sağol inşallah seninkilerin de hep sağlık haberlerini alırız. Aile hekimi en başta temkinli yaklaştı drun izin vermezse yapmayız diye. Fuat bey yaptır dedi ama Ali hoca istemedi. Bende yaptırmayacağım artık. Sende üzülme lütfen şimdi okudum eşinle olanları. İş durumları insanı gerçekten geriyor eşim bir yıl işsizdi çok zorlandık bizde birbirimizi hiç kırmamıştık o zamanın stresi bizi çok zorladı. Belki eşinin işinin devamı gelir inşallah bir kapı açılır

Canım hazır eşin 2 aylıkta olsa ise girmiş belmi arkası gelir. Acaba dayanabilirseniz doğuma kadar dayansan düzenini bozmasan bi şekilde idare etsen, ikiz gebelik bu, hastana 2 saat deyince endişelendim.
2 ay 2 aydir iste canim bizim icin. Zaten elinde sonunda dogum icin oraya gidicem cunki buraya gelebilcek kimsem yok burda yalniz hic yapamam dogumda

Aminn insallah canimmm. Kavga etmesek bu iste olmayacakti dusmeyecekti pesine 2 ay diye. Kavga da bile bi hayir varmis

Dün aksam seninle aynı şeyleri yaşadık demek ki vallahi erkeklerin şu süreçte yapmaları gereken belkide tek şey bizi anlamak ama oda zor oluyor nedense empati yeteneği bu kadar olmaz heralde bi canlıda neyse genellemeym yinede kendinen dikkat et bebekler iyidr ama eminim sevindim canım belki ordan başka bi kapı açılır hem vakitte geçer sonrasıda hayat ne gösterir bakalım.

Canım bi sorun mu oldu aytıntılıda girmiş olman gerekir di şimdiye seninde merak ettm umarım kötü bi sonuç çıkmaz bol bol dua edicem sana gönlünün ferah tut
Ayrıntılı ultrasona girdik pazartesi günü kalpten sağ kola giden bir damar yemek borusunun önünden geçmesi gerekirken arkasından geçiyormuş ARSA teşhisi koydular bunun aslında toplumun çoğunda olduğunu farkında olunmadan yaşandığı ama yinede fetal dna testi yapılması gerektiğini belirttiler

Herkwse merhaba güzel anneler :) ben de aranıza katıldım ama daha çok yeniyim transferin 9.günü 22 11.günü 97 ve 13. Günü 262 çıktı beta sizce artış iyi mi yarın son olarak lan vercem artış yine iyi ise bir hafta sonra kese içğn doktora gidicem ama heyecan korku bir arada yarın inşallah güzel katlanmış olur değerim ...

Bunu ilk duydum canim iyikide duydum sagolasn Ben once saglk ocagima sora detyli usgye gidecektm 1 gun arayla. Once detyliya gideym perinatolog yorumuna gore hareket edeym ozaman bizde zatn risk yuksek gerk yok zarari olacaksa yani :)

Anladım canım belki bizlerdede vardır bilmiyoruzdr yani sonucu alınca dahada rahat edersin eminim çaresi olan bişey olsun yeterki herşey düzelir allahın izni ile

Aminn insallah canimmm. Kavga etmesek bu iste olmayacakti dusmeyecekti pesine 2 ay diye. Kavga da bile bi hayir varmis
Evet canım her şerde bir hayır var. Bakarsın başka kapılar açılır rabbim hayırlısını versin
Bunu ilk duydum canim iyikide duydum sagolasn Ben once saglk ocagima sora detyli usgye gidecektm 1 gun arayla. Once detyliya gideym perinatolog yorumuna gore hareket edeym ozaman bizde zatn risk yuksek gerk yok zarari olacaksa yani :)
Evet canım sormakta fayda var yaptır derse yaptırırsın

Seni hatirladim canim hayirli olsun:) rakamdn cok artis onemlo die biliyorm gorunise gorede katlanark artms masallah saglkla ilerlesn iyi dusn iyi olack inss❤

Ins guzel sonclar alirsin canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…