Canım saglıklı güzel günlerde giysinler insallahEki Görüntüle 2237569 Eki Görüntüle 2237571 kizlarrr bunlarda benim bebislere ayarladigim bi kac sey. Az daha var corap zibin vs. Rabbim sag salim dogurup giydirmek nasip etsin. 1 er tane de yelek ordum kizima bi tane daha oruyorum bitsin onu da paylasirim nasipse. Bu arada bizim tasinmamiz kesinlesti haftaya kalmadan yola cikiyorum dua edin hersey guzel olsun. Bebislerimde sorun cikmasin cunki orda doktor yok ani biseyde 2 saatlik yola cikmam gerekecek
Bugun baska bir doktora daha gittim bebegin suyu azalmis.yaşamasi zor dedi beni hastaneye yatirdi kontrol altindayim buyuk ihtimal duşuk olacak.
Kendi tup bebek doktorumu birakmistim.evet adet samcisi gibi agrim oldu. Gun icinde hafif hafif agriyordu.zaten ordan bir huylanmistim.doktora dedim buyume agrisidir dedi.simdi gittigim doktor kasilmalarin var dedi.alttan muane etti ve bi test yapti gelen sivi bebegin sivisiymisSen tüp bebek doktorunla mı devam etmiştin canım? Allah bebeğini korusun canım. İyiki gitmişsin başka doktora. Bebeklerimiz önce Allah’a sonra doktorlarımıza emanet. Dualarım seninle, çok üzüldüm, inşallah bu gittiğin doktorum müdahalesiyle herşey yoluna girer. Senin akıntı dışında 1-2 gün öncesinde ağrıların varmıydı?
Canım Allah sana bağışlasın bebeğini inşallah sağlıkla çıkarsınız hastanedenBugun baska bir doktora daha gittim bebegin suyu azalmis.yaşamasi zor dedi beni hastaneye yatirdi kontrol altindayim buyuk ihtimal duşuk olacak.
Insallah ama doktor çok umutsuz konustu yasamasi%5ihtimal dedi.Canım Allah sana bağışlasın bebeğini inşallah sağlıkla çıkarsınız hastaneden
Allah’ın mucizesi bitmez canım rabbim yardımcın olsunInsallah ama doktor çok umutsuz konustu yasamasi%5ihtimal dedi.
Amin insallah.Allah’ın mucizesi bitmez canım rabbim yardımcın olsun
Hepsi çok güzeller canım, güle güle giysinler miniklerEki Görüntüle 2237569 Eki Görüntüle 2237571 kizlarrr bunlarda benim bebislere ayarladigim bi kac sey. Az daha var corap zibin vs. Rabbim sag salim dogurup giydirmek nasip etsin. 1 er tane de yelek ordum kizima bi tane daha oruyorum bitsin onu da paylasirim nasipse. Bu arada bizim tasinmamiz kesinlesti haftaya kalmadan yola cikiyorum dua edin hersey guzel olsun. Bebislerimde sorun cikmasin cunki orda doktor yok ani biseyde 2 saatlik yola cikmam gerekecek
Bana tüp bebek doktorum 5. Ayda keseceksin demişti.Canım bir haftadır iyi gibiyim ama korkudan çok ayakta kalamıyorum. Bugün detaylı usgde dra soracağım nasipse ne diyecek bakalım.
Canım ben clexana Doğuma kadar devam edeceğim. Benimde bugün detaylı var
Camım geçmiş olsun Allah korktuğuna uğratmasın inşallah
Sağlıklı günlerde giydir canım. İnşallah herşey yolunda gider şimdiden hayırlı yolculuklar
çok üzüldüm canımBugun baska bir doktora daha gittim bebegin suyu azalmis.yaşamasi zor dedi beni hastaneye yatirdi kontrol altindayim buyuk ihtimal duşuk olacak.
Canım daha girmedim geldim dru bekliyorum şimdiHepsi çok güzeller canım, güle güle giysinler minikler
Sizinde Allah yardımcınız olsun. İnşallah en kısa sürede herşey yoluna girer
Bana tüp bebek doktorum 5. Ayda keseceksin demişti.
Ayrıntılı ultrason nasıl geçti?
çok üzüldüm canımrabbim bebeğinizi size bağışlasın...
Amin canim sagolllCanım bir haftadır iyi gibiyim ama korkudan çok ayakta kalamıyorum. Bugün detaylı usgde dra soracağım nasipse ne diyecek bakalım.
Canım ben clexana Doğuma kadar devam edeceğim. Benimde bugün detaylı var
Camım geçmiş olsun Allah korktuğuna uğratmasın inşallah
Sağlıklı günlerde giydir canım. İnşallah herşey yolunda gider şimdiden hayırlı yolculuklar
Insallah canimmm. Bende hic gitmek istemiyorum senelerdir biktim tasinmaktan ama el mahkum napalim is yoksa burda durmaninda anlami yok.Çok güZeller canım güle güle giysinler inşallah. Keşke hiç taşınmak zorunda kalmasan.
Amin canimmm. Hic bilmiyorum son 1-2 haftam kaldi 2 hafta bile yok ama naparim nasil yaparim bilmiyorum ki. Uzun yola gidicem dedigim gibi he deyince doktora gidemem gorunemem naparim bilmiyorum gunlerdir beynim durmus gibi.Çok tatlılar annesi güle güle giysnler inşaallah taşınma işlerinde allah yardımcn olsun inşallah bebekler için ayrıntılıya konya damı girip gideceksn yoksa gittiğin yerdemi ?
Ayy bende cok korkuyorum o durumdan. Rabbim karsilastirmasin ama ikizlerde kacinilmaz durum gibi bisey. Benim tup bebek doktorum pek dikisten yana degil gibi konusmustu basta ama Allah korusun acil durumda yaptirmak gerekecek. Boyle bebeginu kucagina alan cok var.Hersey yolundayken birden bire açılma olabiliyormuş canım. Hele ikiz olunca da çok korkulan durum en azından onlemini alabiliyoruz
Amin kuzummm. Hos geldin bu arada. Randevu aldin miCanım saglıklı güzel günlerde giysinler insallahhadi yaa taşınacaksınız kesin demekki hayırlısı olsun sıkıntısız sorunsuz hallolur umarım her şey.
Ahh canim yaa gecmis olsun. Rabbim senide bebegini de korusun. Onu sana bagislasin. Son durumunuz neBugun baska bir doktora daha gittim bebegin suyu azalmis.yaşamasi zor dedi beni hastaneye yatirdi kontrol altindayim buyuk ihtimal duşuk olacak.
Amin canim insallah cabuk yola girer yoksa stresten bebeklerime bisey olacak diye korkuyorumHepsi çok güzeller canım, güle güle giysinler minikler
Sizinde Allah yardımcınız olsun. İnşallah en kısa sürede herşey yoluna girer
Bana tüp bebek doktorum 5. Ayda keseceksin demişti.
Ayrıntılı ultrason nasıl geçti?
çok üzüldüm canımrabbim bebeğinizi size bağışlasın...
Ayy benimde agrilarim arada oluyo. Karnim sertlesiyo sanki bi tuhaf hissediyorum. Yarin bende bi doktora goruneyim en iyisi. Rabbim korusun bebeklerimizi. Onca emek bekleyis dua rabbim karsiliksiz koymasin. Evlatla sinamasin insallahhhhKendi tup bebek doktorumu birakmistim.evet adet samcisi gibi agrim oldu. Gun icinde hafif hafif agriyordu.zaten ordan bir huylanmistim.doktora dedim buyume agrisidir dedi.simdi gittigim doktor kasilmalarin var dedi.alttan muane etti ve bi test yapti gelen sivi bebegin sivisiymis
Ayyy canım ya inşallah olmaz inşallah dualarım seninleBugun baska bir doktora daha gittim bebegin suyu azalmis.yaşamasi zor dedi beni hastaneye yatirdi kontrol altindayim buyuk ihtimal duşuk olacak.
Antibiyotik verdiler. Beklemedeyim doktor bebek ölmeden almayiz dedi.süni sanciyla dogurtacaklarAhh canim yaa gecmis olsun. Rabbim senide bebegini de korusun. Onu sana bagislasin. Son durumunuz ne
Gecms olsn canim okudklarm kadr blgm var benmde birde arkadasima yapildi 14. Hftada onlem amcli ilk grbeligiikizms ve erken dogum. Allah korusun bebeklerimizi bizlerde zatn hep takp edilen bakilan bir konu oluyor bu ins sorunsz erisiriz son anlara saglkla dogsnlar yetr ki doktor onrdyse iyi bi karar vermssn icin rahat olur canim❤Hersey yolundayken birden bire açılma olabiliyormuş canım. Hele ikiz olunca da çok korkulan durum en azından onlemini alabiliyoruz
Allah yardimcin olsn ve bebegini korusun canim umit kesilmezBugun baska bir doktora daha gittim bebegin suyu azalmis.yaşamasi zor dedi beni hastaneye yatirdi kontrol altindayim buyuk ihtimal duşuk olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?