- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Hos geldinnnn canimArkadaşlar merhaba,
aranıza yeni katıldım.
Yani inşallah katılmışımdır :)
henüz kese ve kalp atışını görmedik.
Gerçekten dedikleri gibiymiş,
pozitifi görünce de bitmiyormuş. Sürekli tetikteyim. Ufak bir hızlı hareket ediyorum, hemen içimi bir hüzün alıyor, acaba herşey yolunda mı, acaba güzel ilerliyor mu diye.
Bir de tüm aileye söyledik güzel haberi,
onun da ayrı bir stresi oldu bende, herkes çok sevindi. Rabbim hayırlısıyla en güzel şekilde bu süreci geçirip sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. Öyle bir içimi dökeyim istedim
Ayy saglicakla giydirmek nasip etsin rabbim ne guzel seyler almissinnnn. Hele tacli zibina bayildim nasip olursa ogluma oyle hastane cikisi almayi dusunuyorum.Eki Görüntüle 2237210 Eki Görüntüle 2237210 Eki Görüntüle 2237214 Eki Görüntüle 2237210 uEki Görüntüle 2237212 Eki Görüntüle 2237215 Eki Görüntüle 2237213 Eki Görüntüle 2237211
Teyzeleri oğlumun ilk kıyafetleri nasıl :)
Canim bende senin gibi oldum bugun sanciyla uyandim tuvalete gittigimde peceteye kan geldi.doktora gittim bebek iyi ama kan ve kasilma varsa duzuk tehlikesi vardir dedi jel verdi birde igne. Eve geldim yine sancim oldu.ve yine cok sulu kan geldi.acaba dedim bebegin suyumu. Sende nasil olmustu cok korkuyorum bende bisey olacak diye.
Bebeklerin iyi olmasina sevincim canim. Serklajdan korkma rahim agzina dikis atiliyor ama kisalmasini degil acilmasini onlemek icinmis. Bol bol dinleniceksin yorulmamaya ayakta kalmamaya calis. Gecmis olsun.Selam kizlar bugün doktor günüydü. Çok sukur bebeklerimin durumu iyi. İkiside erkek dedi doktor. Ama rahim boyunda az da olsa bi kısalma var önlem olarak serklaj yapalım dedi. Bu konuda bilgisi olan var mı?
Benimde doktorum ikiz dedigi gun tembihledi beni 20.haftadan sonra rahim agzi kontrollerin olacak demisti. Son kontrolde bakmisti cok sukur simdilik iyi ama 20.haftaya yaklasiyoruz bende korkuyorum. Insallah saglicakla aliriz kuzucuklari kucaklarimizaBenim doktorum ilk günden beri bu konuya dikkat ediyor. Zor kazandığımiz bir hamilelik bütün risklere karşı hazırlıklı olmalıyız dedi. Bir ay onceki muayenede rahim boyu 35mm di bugün ise 27mm. 30 un altını risk sayabiliriz ilerleyen zamanda bebekler büyüdükçe baskı oluşabilir o yuzden önlem alalım dedi. Bende onay verdim
Igneyi kalcadan verdi haftada kere.beni alttan muane etmedi. Oyuzden gelen sulu kan muaneyle alakali degildir. Ayrica arada sancim geliyor beni o korkutuyor birazda sanciylada sulu kan.ama doktor bebek iyi dedi.ben anlamadim bu isten.cok tedirginim. beni pek tatmin etmedi. Belki yarin baska doktora giderim.Geçmiş olsun canım, iğneni göbekten günlük mü verdi yoksa kalçadan mı? Benim saat başı çamaşır değişecek kadar akıntım oldu, vajinal baktı rahim ağzında enfeksiyon var dedi. Ben zaten jel kullanıyordum jelin etkisimi yoksa su kaçağımı anlamak için gitmiştim. Enfeksiyon olunca iğneye geçti. Ultrasonla suyunu ölçtü normal olunca kaçak değildir enfeksiyona bağlıdır dedi. Sende istirahat et iğne iyi geldi bana ama göbeğim 1 tl kadar kabarıyor. Senin kanla birlikte su gelmesi belki muayeneye bağlıdır
Sagol canim insallah bisey olmaz ya çok korkuyorum.alistim artik ona.
Korkma canim sakin kalmaya calis. Tatmin etmediyse doktor baksa doktora gorun dedigin gibi. Insallah bisey olmadan atlaticaksinizSagol canim insallah bisey olmaz ya çok korkuyorum.alistim artik ona.
Ogne
Igneyi kalcadan verdi haftada kere.beni alttan muane etmedi. Oyuzden gelen sulu kan muaneyle alakali degildir. Ayrica arada sancim geliyor beni o korkutuyor birazda sanciylada sulu kan.ama doktor bebek iyi dedi.ben anlamadim bu isten.cok tedirginim. beni pek tatmin etmedi. Belki yarin baska doktora giderim.
Canım bir haftadır iyi gibiyim ama korkudan çok ayakta kalamıyorum. Bugün detaylı usgde dra soracağım nasipse ne diyecek bakalım.Olmadı öyle yapıcam canım. Senin aşağı baskı hissin noldu?
Canım sen kaç haftalıksın? Benim daha 3 haftam var
Canım ben clexana Doğuma kadar devam edeceğim. Benimde bugün detaylı varKızlar ben clexane ı kesiyorum bu hafta. Sizde durumlar nasıl ?
Cuma günü de ayrıntılı ultrasona gireceğim
Camım geçmiş olsun Allah korktuğuna uğratmasın inşallahOgne
Igneyi kalcadan verdi haftada kere.beni alttan muane etmedi. Oyuzden gelen sulu kan muaneyle alakali degildir. Ayrica arada sancim geliyor beni o korkutuyor birazda sanciylada sulu kan.ama doktor bebek iyi dedi.ben anlamadim bu isten.cok tedirginim. beni pek tatmin etmedi. Belki yarin baska doktora giderim.
Sağlıklı günlerde giydir canım. İnşallah herşey yolunda gider şimdiden hayırlı yolculuklarEki Görüntüle 2237569 Eki Görüntüle 2237571 kizlarrr bunlarda benim bebislere ayarladigim bi kac sey. Az daha var corap zibin vs. Rabbim sag salim dogurup giydirmek nasip etsin. 1 er tane de yelek ordum kizima bi tane daha oruyorum bitsin onu da paylasirim nasipse. Bu arada bizim tasinmamiz kesinlesti haftaya kalmadan yola cikiyorum dua edin hersey guzel olsun. Bebislerimde sorun cikmasin cunki orda doktor yok ani biseyde 2 saatlik yola cikmam gerekecek
Çok güZeller canım güle güle giysinler inşallah. Keşke hiç taşınmak zorunda kalmasan.Eki Görüntüle 2237569 Eki Görüntüle 2237571 kizlarrr bunlarda benim bebislere ayarladigim bi kac sey. Az daha var corap zibin vs. Rabbim sag salim dogurup giydirmek nasip etsin. 1 er tane de yelek ordum kizima bi tane daha oruyorum bitsin onu da paylasirim nasipse. Bu arada bizim tasinmamiz kesinlesti haftaya kalmadan yola cikiyorum dua edin hersey guzel olsun. Bebislerimde sorun cikmasin cunki orda doktor yok ani biseyde 2 saatlik yola cikmam gerekecek
Çok tatlılar annesi güle güle giysnler inşaallah taşınma işlerinde allah yardımcn olsun inşallah bebekler için ayrıntılıya konya damı girip gideceksn yoksa gittiğin yerdemi ?Eki Görüntüle 2237569 Eki Görüntüle 2237571 kizlarrr bunlarda benim bebislere ayarladigim bi kac sey. Az daha var corap zibin vs. Rabbim sag salim dogurup giydirmek nasip etsin. 1 er tane de yelek ordum kizima bi tane daha oruyorum bitsin onu da paylasirim nasipse. Bu arada bizim tasinmamiz kesinlesti haftaya kalmadan yola cikiyorum dua edin hersey guzel olsun. Bebislerimde sorun cikmasin cunki orda doktor yok ani biseyde 2 saatlik yola cikmam gerekecek
Ben yaptırdım canım. NiftyFetal dna testi yaptıran varmı kızlar
Aynısımı oluyor ?Ben yaptırdım canım. Nifty
Bana doktor fetal dna çalışan 3 yer verdi. Prenatest, nifty birde başkaydı unuttum. Fiyat 4000e kadar çıkıyor en çok bakılan parametre nifty’de olduğu için onu tercih ettim. Benim kanım ankara’da çalışıldı ama diğer firmalar yurt dışına gönderiyormuş. 10iş günü içinde sonuç çıkıyor.Aynısımı oluyor ?
Kaç para tuttu fiyatı doğruluk oranı ne kdrBana doktor fetal dna çalışan 3 yer verdi. Prenatest, nifty birde başkaydı unuttum. Fiyat 4000e kadar çıkıyor en çok bakılan parametre nifty’de olduğu için onu tercih ettim. Benim kanım ankara’da çalışıldı ama diğer firmalar yurt dışına gönderiyormuş. 10iş günü içinde sonuç çıkıyor.
Hersey yolundayken birden bire açılma olabiliyormuş canım. Hele ikiz olunca da çok korkulan durum en azından onlemini alabiliyoruzBenimde doktorum ikiz dedigi gun tembihledi beni 20.haftadan sonra rahim agzi kontrollerin olacak demisti. Son kontrolde bakmisti cok sukur simdilik iyi ama 20.haftaya yaklasiyoruz bende korkuyorum. Insallah saglicakla aliriz kuzucuklari kucaklarimiza
Her firmanın fiyatı ve baktırmak istediğin parametre sayısına göre fiyat değişiypr. Pozitifliği %100 değil %98-99 ama negatifliği kesin negatifmiş diye duydum bilmiyorum doktorunuza sorun uygun laboratuvarı söylesin arayıp konuşun.Kaç para tuttu fiyatı doğruluk oranı ne kdr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?