Hos geldinnnn canim
Ayy saglicakla giydirmek nasip etsin rabbim ne guzel seyler almissinnnn. Hele tacli zibina bayildim nasip olursa ogluma oyle hastane cikisi almayi dusunuyorum.

Geçmiş olsun canım, iğneni göbekten günlük mü verdi yoksa kalçadan mı? Benim saat başı çamaşır değişecek kadar akıntım oldu, vajinal baktı rahim ağzında enfeksiyon var dedi. Ben zaten jel kullanıyordum jelin etkisimi yoksa su kaçağımı anlamak için gitmiştim. Enfeksiyon olunca iğneye geçti. Ultrasonla suyunu ölçtü normal olunca kaçak değildir enfeksiyona bağlıdır dedi. Sende istirahat et iğne iyi geldi bana ama göbeğim 1 tl kadar kabarıyor. Senin kanla birlikte su gelmesi belki muayeneye bağlıdır

Selam kizlar bugün doktor günüydü. Çok sukur bebeklerimin durumu iyi. İkiside erkek dedi doktor. Ama rahim boyunda az da olsa bi kısalma var önlem olarak serklaj yapalım dedi. Bu konuda bilgisi olan var mı?
Bebeklerin iyi olmasina sevincim canim. Serklajdan korkma rahim agzina dikis atiliyor ama kisalmasini degil acilmasini onlemek icinmis. Bol bol dinleniceksin yorulmamaya ayakta kalmamaya calis. Gecmis olsun.

Benimde doktorum ikiz dedigi gun tembihledi beni 20.haftadan sonra rahim agzi kontrollerin olacak demisti. Son kontrolde bakmisti cok sukur simdilik iyi ama 20.haftaya yaklasiyoruz bende korkuyorum. Insallah saglicakla aliriz kuzucuklari kucaklarimiza

Ogne
Igneyi kalcadan verdi haftada kere.beni alttan muane etmedi. Oyuzden gelen sulu kan muaneyle alakali degildir. Ayrica arada sancim geliyor beni o korkutuyor birazda sanciylada sulu kan.ama doktor bebek iyi dedi.ben anlamadim bu isten.cok tedirginim. beni pek tatmin etmedi. Belki yarin baska doktora giderim.

Belki seninde rahim ağzında yara vardır? Bebekle ve keseyle ilgili bişey çıkmamış çok şükür. Benim 2. Lekelenmem rahim ağzının hormonların etkisiyle değişmesine bağlıydı. Yemin ederim askerde tezkere bekleyenler gibiyim. Allahım şükür bugün geçti diyorum. Şu 32. Hafta gelsede rahatlasak

kizlarrr bunlarda benim bebislere ayarladigim bi kac sey. Az daha var corap zibin vs. Rabbim sag salim dogurup giydirmek nasip etsin. 1 er tane de yelek ordum kizima bi tane daha oruyorum bitsin onu da paylasirim nasipse. Bu arada bizim tasinmamiz kesinlesti haftaya kalmadan yola cikiyorum dua edin hersey guzel olsun. Bebislerimde sorun cikmasin cunki orda doktor yok ani biseyde 2 saatlik yola cikmam gerekecek

Olmadı öyle yapıcam canım. Senin aşağı baskı hissin noldu?

Canım sen kaç haftalıksın? Benim daha 3 haftam var
Canım bir haftadır iyi gibiyim ama korkudan çok ayakta kalamıyorum. Bugün detaylı usgde dra soracağım nasipse ne diyecek bakalım.
Kızlar ben clexane ı kesiyorum bu hafta. Sizde durumlar nasıl ?
Cuma günü de ayrıntılı ultrasona gireceğim
Canım ben clexana Doğuma kadar devam edeceğim. Benimde bugün detaylı var
Camım geçmiş olsun Allah korktuğuna uğratmasın inşallah
Sağlıklı günlerde giydir canım. İnşallah herşey yolunda gider şimdiden hayırlı yolculuklar

Çok güZeller canım güle güle giysinler inşallah. Keşke hiç taşınmak zorunda kalmasan.

Çok tatlılar annesi güle güle giysnler inşaallah taşınma işlerinde allah yardımcn olsun inşallah bebekler için ayrıntılıya konya damı girip gideceksn yoksa gittiğin yerdemi ?

Aynısımı oluyor ?
Bana doktor fetal dna çalışan 3 yer verdi. Prenatest, nifty birde başkaydı unuttum. Fiyat 4000e kadar çıkıyor en çok bakılan parametre nifty’de olduğu için onu tercih ettim. Benim kanım ankara’da çalışıldı ama diğer firmalar yurt dışına gönderiyormuş. 10iş günü içinde sonuç çıkıyor.

Kaç para tuttu fiyatı doğruluk oranı ne kdr

Hersey yolundayken birden bire açılma olabiliyormuş canım. Hele ikiz olunca da çok korkulan durum en azından onlemini alabiliyoruz

Kaç para tuttu fiyatı doğruluk oranı ne kdr
Her firmanın fiyatı ve baktırmak istediğin parametre sayısına göre fiyat değişiypr. Pozitifliği %100 değil %98-99 ama negatifliği kesin negatifmiş diye duydum bilmiyorum doktorunuza sorun uygun laboratuvarı söylesin arayıp konuşun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…