Canım sana serklaj yapilmadı mi İkizlere gebeyken?

Normal artik canim bende cok iyi hissediyorum. Aksam tatli yiyip uzaniyorum hosuma gidiyo kipirdamalari. Biri oynamazsa digeri kesin oynuyo. Gecen ki doktor kontrolunde birbirlerine vuruyolardi resmen

Aynen canım, sagolasın. Sırada şeker yüklemesi var
Çatlak için badem yağı ve hindistan cevizi yağı aldım. Kullanmaya başlıyorum
Iyi cikmasina sevindim canimmm masallah bebiseee. Aynen yaglari surun kizlar pehlivan gibi yaglanip gezip. 1 haftadir surmuyodum bende karnim kasindi dank etti hemen hindistancevizi yagini surdum bolca.

Canm ben hala tup bebek doktoruma muayeneye gidiyorum ama beni 2 hafta da 1 çağırıyor muayeneye ayda 1 değil. Bu arada senin rahim ağzı kaç mm benm 3.1 şuanda 9 Haftadaym
Gecmis olsun canim yaa cok erken kisalmis. Yada kisamiydi. Benimde kendi doktorum 15 tatil donusu 3.7 olctu. gecen acildeki doktor 4.3 olctu. makineden belki fark ediyo olabilir ama bu arada progestan kullanmistim cokta yormadim kendimi belki faydasini gormusumdur.

Iyi cikmasina sevindim canimmm masallah bebiseee. Aynen yaglari surun kizlar pehlivan gibi yaglanip gezip. 1 haftadir surmuyodum bende karnim kasindi dank etti hemen hindistancevizi yagini surdum bolca.
Sagol canım :)
Sen hindistan cevizi yağını nerde muhafaza ediyorsun. Eczacı dolaba koy dedi ama taş gibi sert olmuş

Sagol canım :)
Sen hindistan cevizi yağını nerde muhafaza ediyorsun. Eczacı dolaba koy dedi ama taş gibi sert olmuş
Normal odada canim. cok sicak olmadikca yine sert kaliyo ama en azindan elde hemen eriyo rahat suruluyo. Sen onu yemege katmicaksin sonucta dolaba koymana gerek yok.

Aynen canım, sagolasın. Sırada şeker yüklemesi var
Çatlak için badem yağı ve hindistan cevizi yağı aldım. Kullanmaya başlıyorum
Başla canım mutlaka ben bayadr kullanıyorum hindistan cevizini kaşınmalar başladı hafiften. Zaman hızla geçiyor vallahi ne ara olduk bu kadar

Başla canım mutlaka ben bayadr kullanıyorum hindistan cevizini kaşınmalar başladı hafiften. Zaman hızla geçiyor vallahi ne ara olduk bu kadar
Evet, bende göğüslerimi kaşımaktan yara yaptım şimdi sürmedik bir yerim kalmadı. Yarısı bitti bile

5 ay bitiyor valla. Bugun dolap falan baktık eşimle. Ufaktan hazırlıklar başladı bakalım

Evet, bende göğüslerimi kaşımaktan yara yaptım şimdi sürmedik bir yerim kalmadı. Yarısı bitti bile

5 ay bitiyor valla. Bugun dolap falan baktık eşimle. Ufaktan hazırlıklar başladı bakalım
Benim göğüsler de aynı aklıma gelmişken süreyim bak kalkıp bazen unutuyorm bende mart sonu gibi artık almayı düşünüyorum eşyalarını nasip olursa nisanda da kendi ihtiyaçlarımı giderirm artk sonra geri sayım artk bu arada doktor kan ilacı başladı gynoferrasanol daha önce kullandınmı sen canım?

Aynen yarıdan düştü. Artık bayır aşağı gidiyoruz
Ben ilk gebeligim de maltaferfol kullanmıştım. Bunda ferrum kullandım, o yetersiz gelmiş. Doktor başka yazdı, 15 gündür farklı içiyorum adını tam hatırlamıyorum sabah bakarım artık ben bayadır kan ilacı içiyorum zaten

Anladım canım bana 5. Aydan sonra başlayacm dedi yarın başlayacam artık inşallah güzel olur

Kızlar bu arada bu rahim ağzı uzunluğu beni de düşündürüyor. Perinatalog normal dedi yalnız 6 hafta sonra çağırdı. Benim normal kadın Doğuma da gitmeme bir ay var arada gitsem mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…