Iyi aksamlar kizlar cumayi da bitirdik sonunda
Bikacgundur oluyo bu hafta ben anlamiyordum bagirsak hareketidir vs saniyodum sora dank etti ki hareketleri artik pit pit seklinde ufak dlgalnmalarla hissediyorm aksam hatta esim elini koydu ve disardan hissetti
Canım sana serklaj yapilmadı mi İkizlere gebeyken?Benim doktorum ikiz olduğunu görünce keşke tek embriyo transfer etseydik ikiz gebelik riskli gebelik demişti ama yaş 35 üstü, embriyo kalitesi düşük vs iki transfer etmiştik. İkiz gebeliklerde rahim ağzı 20. Haftadan sonra düzenli ölçülüyor ama ölçmek ne kadar garanti bilmiyorum. Benim 25+1de 4,5 cm olan rahim ağzım 25+4te 10cm açılmıştı. Biraz şans işi ve bol dinlenmek gerekiyor. Senin şimdiden farkına varılması iyi olmuş bildiğim kadarıyla 2,5 cm altı serklaj nedeni.
18. Haftada benimde akıntım olmuştu hatta burdakilere sordum, doktorun vajinal muayene yaptı progesteron etkisi dedi sonra geçmeyince yine gittim enfeksiyon dedi fitil verdi. Ama bende daha çok su gibi akıntıydı
Gözün aydın canım şükür geçti budaSelam kızlar
Benimde bugun ayrıntılı ultrason vardı. Çok şükür herşey yolunda:)
20 +2 320 gr görünüyor. Aynı abisine benziyor20 gün sonra rutin kontrolüm var
Aynen canım, sagolasın. Sırada şeker yüklemesi varGözün aydın canım şükür geçti buda
Normal artik canim bende cok iyi hissediyorum. Aksam tatli yiyip uzaniyorum hosuma gidiyo kipirdamalari. Biri oynamazsa digeri kesin oynuyo. Gecen ki doktor kontrolunde birbirlerine vuruyolardi resmenBen hareketleri erken hissetmeye baslayanlardanim o farkliydi bu daha belrgin hareketler disrdnda hissedilen anladiniz siz19+2 deym bugun normal artik heralde:)
Birde bu hafta 1 kilo almisim kizlar artik nihayetindebaya hamileym artik gorunuste sona dogru nasil oluriz bakalim ikiz anneleri
Iyi cikmasina sevindim canimmm masallah bebiseee. Aynen yaglari surun kizlar pehlivan gibi yaglanip gezip. 1 haftadir surmuyodum bende karnim kasindi dank etti hemen hindistancevizi yagini surdum bolca.Aynen canım, sagolasın. Sırada şeker yüklemesi var
Çatlak için badem yağı ve hindistan cevizi yağı aldım. Kullanmaya başlıyorum
Gecmis olsun canim yaa cok erken kisalmis. Yada kisamiydi. Benimde kendi doktorum 15 tatil donusu 3.7 olctu. gecen acildeki doktor 4.3 olctu. makineden belki fark ediyo olabilir ama bu arada progestan kullanmistim cokta yormadim kendimi belki faydasini gormusumdur.Canm ben hala tup bebek doktoruma muayeneye gidiyorum ama beni 2 hafta da 1 çağırıyor muayeneye ayda 1 değil. Bu arada senin rahim ağzı kaç mm benm 3.1 şuanda 9 Haftadaym
Hayır canım rahim ağzı ölçümlerim iyiydi 4-4,5cmCanım sana serklaj yapilmadı mi İkizlere gebeyken?
Sagol canım :)Iyi cikmasina sevindim canimmm masallah bebiseee. Aynen yaglari surun kizlar pehlivan gibi yaglanip gezip. 1 haftadir surmuyodum bende karnim kasindi dank etti hemen hindistancevizi yagini surdum bolca.
Normal odada canim. cok sicak olmadikca yine sert kaliyo ama en azindan elde hemen eriyo rahat suruluyo. Sen onu yemege katmicaksin sonucta dolaba koymana gerek yok.Sagol canım :)
Sen hindistan cevizi yağını nerde muhafaza ediyorsun. Eczacı dolaba koy dedi ama taş gibi sert olmuş
Anladım canım, ilk kez aldığım için pek bir bilgim yok. Odada kalsın en iyisi. :)Normal odada canim. cok sicak olmadikca yine sert kaliyo ama en azindan elde hemen eriyo rahat suruluyo. Sen onu yemege katmicaksin sonucta dolaba koymana gerek yok.
Başla canım mutlaka ben bayadr kullanıyorum hindistan cevizini kaşınmalar başladı hafiften. Zaman hızla geçiyor vallahi ne ara olduk bu kadarAynen canım, sagolasın. Sırada şeker yüklemesi var
Evet, bende göğüslerimi kaşımaktan yara yaptımBaşla canım mutlaka ben bayadr kullanıyorum hindistan cevizini kaşınmalar başladı hafiften. Zaman hızla geçiyor vallahi ne ara olduk bu kadar
Benim göğüsler de aynı aklıma gelmişken süreyim bak kalkıp bazen unutuyorm bende mart sonu gibi artık almayı düşünüyorum eşyalarını nasip olursa nisanda da kendi ihtiyaçlarımı giderirm artk sonra geri sayım artkEvet, bende göğüslerimi kaşımaktan yara yaptımşimdi sürmedik bir yerim kalmadı. Yarısı bitti bile
5 ay bitiyor valla. Bugun dolap falan baktık eşimle. Ufaktan hazırlıklar başladı bakalım
Aynen yarıdan düştü. Artık bayır aşağı gidiyoruzBenim göğüsler de aynı aklıma gelmişken süreyim bak kalkıp bazen unutuyorm bende mart sonu gibi artık almayı düşünüyorum eşyalarını nasip olursa nisanda da kendi ihtiyaçlarımı giderirm artk sonra geri sayım artkbu arada doktor kan ilacı başladı gynoferrasanol daha önce kullandınmı sen canım?
Anladım canım bana 5. Aydan sonra başlayacm dedi yarın başlayacam artık inşallah güzel olurAynen yarıdan düştü. Artık bayır aşağı gidiyoruz
Ben ilk gebeligim de maltaferfol kullanmıştım. Bunda ferrum kullandım, o yetersiz gelmiş. Doktor başka yazdı, 15 gündür farklı içiyorum adını tam hatırlamıyorumsabah bakarım artık ben bayadır kan ilacı içiyorum zaten
Gözünaydın canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasınaAynen canım, sagolasın. Sırada şeker yüklemesi var
Şuan tup bebek doktorumda devam ediyorum zaten ama 1 ay sonra evime döneceğim doktor bulmam gerekKısalan rahim ağzı maalesef tekrar uzamıyor sadece kısalması yavaşlıyor. Bence doğumada giren riskli gebelik doktoru bul ve onunla devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?