Oyy masallah ya:) evet tatlida bi cosma oluyo dogru soluyosun:) ilk hamileligim ya deneyimi anca yasiyorm suan:)Normal artik canim bende cok iyi hissediyorum. Aksam tatli yiyip uzaniyorum hosuma gidiyo kipirdamalari. Biri oynamazsa digeri kesin oynuyo. Gecen ki doktor kontrolunde birbirlerine vuruyolardi resmen
Basin sagolsn gecms olsn canim allah sana guc sabir versin inss..Gunaydin kizlar.ben malesef bebegimi kaybettim süni sanciyla dogum gerceklesti.3 gundur hastanedeydim.bugun cikiyorum.hep burda bebegini kaybedenleri okudukca bende hep korkuyordum.benimde basima geldi.Allah bebeklerinizi size bagislasin. Kendinize cok dikkat edin.ben bebegimi enfeksiyon yuzumden kaybettim.
Haftaya detayliya gidicem dayamadim napiyim:) soldaki bebegimi cok hissetmiyordum biri daha asagida oldugndn yasiyormsm onlari. Bu arada kizlar ben gnde 1 brdk zor isiyorm bazn icemiyorm sutu icim almiyo dedim ama peynir yogrt yumrta bol tuketiyorm ve dr bakti kemik gelisimi iyi hftayla uyumlu dedi sadece sut sart degl yogrt peynir vs tuketmen ytrli dedi icemeynler icin yazaym dedim❤
Oy maşallah ikizlere Rabbim sonuna erdirsn inşallah sağlıkla gelsinlerKizlar mutlu haftasonlariniz olsun❤ 3 hfta olmstu dr gitmeyrli meraktn geldm bugun baski oluyodu kasklarima yine icim raht etsn dedim bebisler buyums kilo almaya baslamam cok normal:) biri haftasiyla tam uyumlu biri bi hafta kadr ilerde cikti sukurlwr olsun. 290 ve 320 gr olms kuzularimhersy yolndayms rhaat ettim rahmagzinada bakldi sulari iyi kan dolasmi iyi dedi sukur.
Bnde onlari deniyorm canim aynen cok iyi geliyo dedign gibi iste 2 bebege ytmz saniyodum sevndm:) dogru soluyosn sanki nekadr dogl iyi kiCanım ben süte türk kahvesi yada kakao atıyorum yoksa bende içemiyorum. Birde ilerleyen haftalarda hep mide yanması oluyor dolaptan soğuk süt alıp içmek iyi geliyor. Birde içtiğimiz sütler ne kadar yararlı?
Herşeyin çok iyi gelmesine sevindim. Aynen böyle devam eder inşallah
Çok geçmiş olsun çok ALLAHIM sabrını versinGunaydin kizlar.ben malesef bebegimi kaybettim süni sanciyla dogum gerceklesti.3 gundur hastanedeydim.bugun cikiyorum.hep burda bebegini kaybedenleri okudukca bende hep korkuyordum.benimde basima geldi.Allah bebeklerinizi size bagislasin. Kendinize cok dikkat edin.ben bebegimi enfeksiyon yuzumden kaybettim.
Evet canım bence de boş değilEki Görüntüle 2238597 Hatunlar salı günü kontrolüm var ama dayanamıyorum geçen pazar ultrasona girmiştim doktora sormadım o da söylemedi şu keseme bi bakıverin içindeki yolk sac mı değilmi6+3 de bebeği görmeyince bi korku sardı boş gebelikten korkuyorum ama yolk sac olunca boş olmuyomuş diye okumuştum, foto koyuyorum yorumlarınızı bekliyorum tecrübeli arkadaşlarımın
Ayy canım inşallah ağzın bal yesinEvet canım bence de boş değil8.hafta gittiğinde bayağa belirgin bebiş de olacak, kafasını sallayacak filan çok güzel oluyor o zamanki ultrason
Banada varmış gibi geldi canım bidaha gittiğinde dahada net görürsün diye düşünüyorm doktora sorsaydn keşke varmı diye.Eki Görüntüle 2238597 Hatunlar salı günü kontrolüm var ama dayanamıyorum geçen pazar ultrasona girmiştim doktora sormadım o da söylemedi şu keseme bi bakıverin içindeki yolk sac mı değilmi6+3 de bebeği görmeyince bi korku sardı boş gebelikten korkuyorum ama yolk sac olunca boş olmuyomuş diye okumuştum, foto koyuyorum yorumlarınızı bekliyorum tecrübeli arkadaşlarımın
Canım kanama olmuştu zaten telaşlıydım kafam yerinde değildi sadece kaç haftalık kaç mm tarih uyumlumu falan diye sordum embriyo için erken demişti vajinal önermediği için üstten ultrasonla baktı bekleyelim dedi benimde aklıma içinde hafif görünen yolk sac mı demek gelmedi işte salı günü kontrolde iyi kötü belli olur ama dayanamayıp sizlere sordum canımBanada varmış gibi geldi canım bidaha gittiğinde dahada net görürsün diye düşünüyorm doktora sorsaydn keşke varmı diye.
Eki Görüntüle 2238597 Hatunlar salı günü kontrolüm var ama dayanamıyorum geçen pazar ultrasona girmiştim doktora sormadım o da söylemedi şu keseme bi bakıverin içindeki yolk sac mı değilmi6+3 de bebeği görmeyince bi korku sardı boş gebelikten korkuyorum ama yolk sac olunca boş olmuyomuş diye okumuştum, foto koyuyorum yorumlarınızı bekliyorum tecrübeli arkadaşlarımın
Ay inşallah inşallah inşahhhh canım valla böyle yorum olunca içim rahatlıyo zaman geçmek bilmiyo ki kontrole gidim sanki yıl oldu bu ultrasondan bugüneşahsen boş degil diyorum canim oracıkta iste masallah
He şimdi anladm canım ben ondan sonra tekrar gittin sandm az kalmış hadi bakalım güzel haberler al inşallahCanım kanama olmuştu zaten telaşlıydım kafam yerinde değildi sadece kaç haftalık kaç mm tarih uyumlumu falan diye sordum embriyo için erken demişti vajinal önermediği için üstten ultrasonla baktı bekleyelim dedi benimde aklıma içinde hafif görünen yolk sac mı demek gelmedi işte salı günü kontrolde iyi kötü belli olur ama dayanamayıp sizlere sordum canım
Merak etme bazen geç görünüyor keseAy inşallah inşallah inşahhhh canım valla böyle yorum olunca içim rahatlıyo zaman geçmek bilmiyo ki kontrole gidim sanki yıl oldu bu ultrasondan bugüneinşallah herşey yolundadır valla motive oldum şuan kuzum ağzın bal yesin
Amin canim zor elbette ama mukafati paha biçilemez..Hanımlar merhaba ben de tüp bebek sürecindeyim şuan iğneleri yapıyorum 1 hafta sonra yumurta toplanacak çok sıkıntılı süreçlermiş Allah herkese kolaylık versin. Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?