Normal artik canim bende cok iyi hissediyorum. Aksam tatli yiyip uzaniyorum hosuma gidiyo kipirdamalari. Biri oynamazsa digeri kesin oynuyo. Gecen ki doktor kontrolunde birbirlerine vuruyolardi resmen
Oyy masallah ya:) evet tatlida bi cosma oluyo dogru soluyosun:) ilk hamileligim ya deneyimi anca yasiyorm suan:)

Basin sagolsn gecms olsn canim allah sana guc sabir versin inss..

Kizlar mutlu haftasonlariniz olsun❤ 3 hfta olmstu dr gitmeyrli meraktn geldm bugun baski oluyodu kasklarima yine icim raht etsn dedim bebisler buyums kilo almaya baslamam cok normal:) biri haftasiyla tam uyumlu biri bi hafta kadr ilerde cikti sukurlwr olsun. 290 ve 320 gr olms kuzularim hersy yolndayms rhaat ettim rahmagzinada bakldi sulari iyi kan dolasmi iyi dedi sukur.

Haftaya detayliya gidicem dayamadim napiyim:) soldaki bebegimi cok hissetmiyordum biri daha asagida oldugndn yasiyormsm onlari. Bu arada kizlar ben gnde 1 brdk zor isiyorm bazn icemiyorm sutu icim almiyo dedim ama peynir yogrt yumrta bol tuketiyorm ve dr bakti kemik gelisimi iyi hftayla uyumlu dedi sadece sut sart degl yogrt peynir vs tuketmen ytrli dedi icemeynler icin yazaym dedim❤

Canım ben süte türk kahvesi yada kakao atıyorum yoksa bende içemiyorum. Birde ilerleyen haftalarda hep mide yanması oluyor dolaptan soğuk süt alıp içmek iyi geliyor. Birde içtiğimiz sütler ne kadar yararlı?
Herşeyin çok iyi gelmesine sevindim. Aynen böyle devam eder inşallah

Oy maşallah ikizlere Rabbim sonuna erdirsn inşallah sağlıkla gelsinler

Arkadaslar mbr. Siz bu surecleri atlatmissiniz cok şukur o yuzden buraya da yazdim .Benim bugun trasferde 9.gunum kahverengi sulu koyu kirmizi gibi akintim basladi adet mi basliycak anlayamadim test yaptim cikmadi.3 gun emriyosu. Sadece belimde cok agri var

Bnde onlari deniyorm canim aynen cok iyi geliyo dedign gibi iste 2 bebege ytmz saniyodum sevndm:) dogru soluyosn sanki nekadr dogl iyi ki aminn canim inss ya artik bu haftalrdn sora korku oluyo allah korusn cumlemizn bebeklerini❤

Çok geçmiş olsun çok ALLAHIM sabrını versin

Hatunlar salı günü kontrolüm var ama dayanamıyorum geçen pazar ultrasona girmiştim doktora sormadım o da söylemedi şu keseme bi bakıverin içindeki yolk sac mı değilmi 6+3 de bebeği görmeyince bi korku sardı boş gebelikten korkuyorum ama yolk sac olunca boş olmuyomuş diye okumuştum, foto koyuyorum yorumlarınızı bekliyorum tecrübeli arkadaşlarımın

Evet canım bence de boş değil 8.hafta gittiğinde bayağa belirgin bebiş de olacak, kafasını sallayacak filan çok güzel oluyor o zamanki ultrason

Banada varmış gibi geldi canım bidaha gittiğinde dahada net görürsün diye düşünüyorm doktora sorsaydn keşke varmı diye.

Banada varmış gibi geldi canım bidaha gittiğinde dahada net görürsün diye düşünüyorm doktora sorsaydn keşke varmı diye.
Canım kanama olmuştu zaten telaşlıydım kafam yerinde değildi sadece kaç haftalık kaç mm tarih uyumlumu falan diye sordum embriyo için erken demişti vajinal önermediği için üstten ultrasonla baktı bekleyelim dedi benimde aklıma içinde hafif görünen yolk sac mı demek gelmedi işte salı günü kontrolde iyi kötü belli olur ama dayanamayıp sizlere sordum canım

şahsen boş degil diyorum canim oracıkta iste masallah

şahsen boş degil diyorum canim oracıkta iste masallah
Ay inşallah inşallah inşahhhh canım valla böyle yorum olunca içim rahatlıyo zaman geçmek bilmiyo ki kontrole gidim sanki yıl oldu bu ultrasondan bugüne inşallah herşey yolundadır valla motive oldum şuan kuzum ağzın bal yesin

He şimdi anladm canım ben ondan sonra tekrar gittin sandm az kalmış hadi bakalım güzel haberler al inşallah

Merak etme bazen geç görünüyor kese

Hanımlar merhaba ben de tüp bebek sürecindeyim şuan iğneleri yapıyorum 1 hafta sonra yumurta toplanacak çok sıkıntılı süreçlermiş Allah herkese kolaylık versin. Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum
Amin canim zor elbette ama mukafati paha biçilemez.. Hayirli olsun canim tedavin insallah rabbim herseyini tas tamam bir sekilde ilk denemede yüzünüzü güldürür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…