Sağolasın canm vallahi bilmiyorum ki önceden kaçtı doktorum çok rahat davranıyor ama ben diken üstündeyim bende transferden beridir zaten progestan fitil kullanıyorum günde 3 dinleniyorum da bilmiyorum inşallah bi çaresi bulunur ikizler ağırlık yaptkca rahim ağırlaşir cunku

Kızlar bu arada bu rahim ağzı uzunluğu beni de düşündürüyor. Perinatalog normal dedi yalnız 6 hafta sonra çağırdı. Benim normal kadın Doğuma da gitmeme bir ay var arada gitsem mi acaba

Günaydın kızlar.

Canımmsen istersen kadındoğum doktorunu 1 hafta önce cek 3 haftada 1 kontrol olmuş olursun

Gunaydin guzel anne adayları bu gece 3 defa deli gibi ac bir sekilde mutfaga koştum azda yemedigim halde surekli acıktım. Acaba magnezyum ve aldigim vitamin ilaci yüzünden mi bu kadar acıkıyorum 15 haftada bu kadar yersem sonumdan korkar oldum tok tutan besleyici menüleriniz varmi acaba gece yatarken

Günaydın canım ay şu gece yemeleri olmasa zaten kilo almayzda işte durmuyor benim hiç bi önerm yok maalesef hiç bişey tok olmamı sağlamıyor

Gunaydin kizlar.ben malesef bebegimi kaybettim süni sanciyla dogum gerceklesti.3 gundur hastanedeydim.bugun cikiyorum.hep burda bebegini kaybedenleri okudukca bende hep korkuyordum.benimde basima geldi.Allah bebeklerinizi size bagislasin. Kendinize cok dikkat edin.ben bebegimi enfeksiyon yuzumden kaybettim.

Canım çok geçmiş olsun allah sabır versin

Canım benim üzüntünü paylaşıyorm allahn en kısa zamanda tekrar dan nasip etsin nasıl bi enfeksiyonmuş bu bebeğe etki etmiş böyle canım

Dün gece benimde içim çok kıyıldı ama şekerim var bi muz yedim yattım. Protein ağırlıklı beslenme tavsiye ederim sabah 1 haşlanmış yumurta, kurubaklagil ve et. Ekmek olarakda tam buğday ekmeği. Beyaz ekmek şekeri birden çıkarıp hızlı acıktırıyormuş. Makarna olarak tam buğdaylı makarna alıyorum. Pirinç pilavi çok nadir yiyorum.

Canım benim, Allah senin kalbine göre versin inşallah. Senin acınla kendi acımı yaşadım hemde 2 bebek 1 kayınpeder. Çok zor günler, biraz zaman geçsin eşinle bir yerlere gidin, başbaşa kalın, sarılın birbirinize. Benimde geçen doğumda enfeksiyonum çok fazlaydı, doktora enfeksiyon rahim ağzını açmış olabilirmi diye sorduğumda enfeksiyonum doğumu tetiklediğine dair kesin çalışma yok dedi, ikiz olmasına bağladı. Allah bizi işinde iyi olanlarla karşılaştırsın demekki enfeksiyonda kaçak yapabiliyormuş.

Evet enfeksiyonum yuzunden kese delinmis suyum geldi.

Selam kızlar
Benimde bugun ayrıntılı ultrason vardı. Çok şükür herşey yolunda:)
20 +2 320 gr görünüyor. Aynı abisine benziyor 20 gün sonra rutin kontrolüm var
Değerlerimiz yaklaşık aynı çıkmış maşallah
Evet, bende göğüslerimi kaşımaktan yara yaptım şimdi sürmedik bir yerim kalmadı. Yarısı bitti bile

5 ay bitiyor valla. Bugun dolap falan baktık eşimle. Ufaktan hazırlıklar başladı bakalım
Benim de gogsum çok kasınıyor karında oyle cok gerilme hissetmiyom daha
Başın sağolsun canım Allah en yakın zamanda sağlıklı gebelik nasip eder inşallah acını paylaşıyorum

Merhaba kızlar başımdan geçenleri size anlatmak istedim benim ilk tedavimdi ilk denemede pozitifi gördüm tuttu ama kese gelişmedi kalp atışlarını duymaya gittiğimde kese boş bebek yok dedi tabi insan inanamıyor kabullenemiyor 1 hafta daha beklemeyi seçtim ama sonuç aynı kesede büyüme bile gerçekleşmemiş ilaçları bugün itibariyle bıraktım şimdi tek temennim kürtaja gerek kalmadan düşük yapmam... Doktorum bu senin için büyük bir başarı ilk denemede pozitifi gördük hamile kalmanda bi sorun yok dedi teselli olarak... Bende bu teselliye sığındım Allahtan her zaman hayırlısını istedim hamd olsun hayırlısı böyleymiş demek ki şükürler olsun bugünüme... Simdi kendimizi yeniden toparlayıp ikinci tedaviye geçeceğiz dondurulmuşum yok çünkü.. Rabbim bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun... bir tüp bebek serüvenimiz böylelikle başlayıp son buldu

Maşallah canım, deri gerildikçe kaşıntı artıyor
Rabbim yardımcınız olsun canım, inşallah meleğin kendiliğinden gelir

20 hafta olup 2. Düzey usgye girmeyen ben kaldım galiba. Geçsin günleeeerrr.

Doktorunun dediği gibi, umut her zaman var. Allah beterinden saklasın. İnan erken doğurup görüp koklayıp kaybetmek daha acı. Bundan sonrası daha kolay olur inşallah

Günaydın kızlar.

Canımmsen istersen kadındoğum doktorunu 1 hafta önce cek 3 haftada 1 kontrol olmuş olursun
Haklısın canım biraz erkene alayım en iyisi
Allah sabır versin canım geçmiş olsun
Geçmiş olsun en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Allah

Hehe sukurler olsn canim cok guzel duygular gercekten❤ ufak tekmklr geliyo anca suan ilerki haftalarda dedign gibi olursa napcm bakalim ikizle icimde evet acken bide yeni yiyince bi sinyal yolluyolar bize sanirim:))

Masallah canim cok sevindim hep bole devam etson inss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…