Sağolasın canm vallahi bilmiyorum ki önceden kaçtı doktorum çok rahat davranıyor ama ben diken üstündeyim bende transferden beridir zaten progestan fitil kullanıyorum günde 3 dinleniyorum da bilmiyorum inşallah bi çaresi bulunur ikizler ağırlık yaptkca rahim ağırlaşir cunkuGecmis olsun canim yaa cok erken kisalmis. Yada kisamiydi. Benimde kendi doktorum 15 tatil donusu 3.7 olctu. gecen acildeki doktor 4.3 olctu. makineden belki fark ediyo olabilir ama bu arada progestan kullanmistim cokta yormadim kendimi belki faydasini gormusumdur.
İnşaallah canımAnladım canım bana 5. Aydan sonra başlayacm dedi yarın başlayacam artık inşallah güzel olur
Sagolasın canım benimGözünaydın canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına
Kızlar bu arada bu rahim ağzı uzunluğu beni de düşündürüyor. Perinatalog normal dedi yalnız 6 hafta sonra çağırdı. Benim normal kadın Doğuma da gitmeme bir ay var arada gitsem mi acaba
Günaydın canımGunaydin guzel anne adayları bu gece 3 defa deli gibi ac bir sekilde mutfaga koştum azda yemedigim halde surekli acıktım. Acaba magnezyum ve aldigim vitamin ilaci yüzünden mi bu kadar acıkıyorum15 haftada bu kadar yersem sonumdan korkar oldum tok tutan besleyici menüleriniz varmi acaba gece yatarken
Canım çok geçmiş olsun allah sabır versinGunaydin kizlar.ben malesef bebegimi kaybettim süni sanciyla dogum gerceklesti.3 gundur hastanedeydim.bugun cikiyorum.hep burda bebegini kaybedenleri okudukca bende hep korkuyordum.benimde basima geldi.Allah bebeklerinizi size bagislasin. Kendinize cok dikkat edin.ben bebegimi enfeksiyon yuzumden kaybettim.
Canım benim üzüntünü paylaşıyorm allahn en kısa zamanda tekrar dan nasip etsinGunaydin kizlar.ben malesef bebegimi kaybettim süni sanciyla dogum gerceklesti.3 gundur hastanedeydim.bugun cikiyorum.hep burda bebegini kaybedenleri okudukca bende hep korkuyordum.benimde basima geldi.Allah bebeklerinizi size bagislasin. Kendinize cok dikkat edin.ben bebegimi enfeksiyon yuzumden kaybettim.
Gunaydin guzel anne adayları bu gece 3 defa deli gibi ac bir sekilde mutfaga koştum azda yemedigim halde surekli acıktım. Acaba magnezyum ve aldigim vitamin ilaci yüzünden mi bu kadar acıkıyorum15 haftada bu kadar yersem sonumdan korkar oldum tok tutan besleyici menüleriniz varmi acaba gece yatarken
Gunaydin kizlar.ben malesef bebegimi kaybettim süni sanciyla dogum gerceklesti.3 gundur hastanedeydim.bugun cikiyorum.hep burda bebegini kaybedenleri okudukca bende hep korkuyordum.benimde basima geldi.Allah bebeklerinizi size bagislasin. Kendinize cok dikkat edin.ben bebegimi enfeksiyon yuzumden kaybettim.
Evet enfeksiyonum yuzunden kese delinmis suyum geldi.Dün gece benimde içim çok kıyıldı ama şekerim var bi muz yedim yattım. Protein ağırlıklı beslenme tavsiye ederim sabah 1 haşlanmış yumurta, kurubaklagil ve et. Ekmek olarakda tam buğday ekmeği. Beyaz ekmek şekeri birden çıkarıp hızlı acıktırıyormuş. Makarna olarak tam buğdaylı makarna alıyorum. Pirinç pilavi çok nadir yiyorum.
Canım benim, Allah senin kalbine göre versin inşallah. Senin acınla kendi acımı yaşadım hemde 2 bebek 1 kayınpeder. Çok zor günler, biraz zaman geçsin eşinle bir yerlere gidin, başbaşa kalın, sarılın birbirinize. Benimde geçen doğumda enfeksiyonum çok fazlaydı, doktora enfeksiyon rahim ağzını açmış olabilirmi diye sorduğumda enfeksiyonum doğumu tetiklediğine dair kesin çalışma yok dedi, ikiz olmasına bağladı. Allah bizi işinde iyi olanlarla karşılaştırsın demekki enfeksiyonda kaçak yapabiliyormuş.
hayirlisi buymus.cok sagol.Canım benim üzüntünü paylaşıyorm allahn en kısa zamanda tekrar dan nasip etsinnasıl bi enfeksiyonmuş bu bebeğe etki etmiş böyle canım
Değerlerimiz yaklaşık aynı çıkmış maşallahSelam kızlar
Benimde bugun ayrıntılı ultrason vardı. Çok şükür herşey yolunda:)
20 +2 320 gr görünüyor. Aynı abisine benziyor20 gün sonra rutin kontrolüm var
Benim de gogsum çok kasınıyor karında oyle cok gerilme hissetmiyom dahaEvet, bende göğüslerimi kaşımaktan yara yaptımşimdi sürmedik bir yerim kalmadı. Yarısı bitti bile
5 ay bitiyor valla. Bugun dolap falan baktık eşimle. Ufaktan hazırlıklar başladı bakalım
Başın sağolsun canım Allah en yakın zamanda sağlıklı gebelik nasip eder inşallah acını paylaşıyorumGunaydin kizlar.ben malesef bebegimi kaybettim süni sanciyla dogum gerceklesti.3 gundur hastanedeydim.bugun cikiyorum.hep burda bebegini kaybedenleri okudukca bende hep korkuyordum.benimde basima geldi.Allah bebeklerinizi size bagislasin. Kendinize cok dikkat edin.ben bebegimi enfeksiyon yuzumden kaybettim.
Maşallah canım, deri gerildikçe kaşıntı artıyorDeğerlerimiz yaklaşık aynı çıkmış maşallah
Benim de gogsum çok kasınıyor karında oyle cok gerilme hissetmiyom daha
Başın sağolsun canım Allah en yakın zamanda sağlıklı gebelik nasip eder inşallah acını paylaşıyorum
Rabbim yardımcınız olsun canım, inşallah meleğin kendiliğinden gelirMerhaba kızlar başımdan geçenleri size anlatmak istedim benim ilk tedavimdi ilk denemede pozitifi gördüm tuttu ama kese gelişmedi kalp atışlarını duymaya gittiğimde kese boş bebek yok dedi tabi insan inanamıyor kabullenemiyor 1 hafta daha beklemeyi seçtim ama sonuç aynı kesede büyüme bile gerçekleşmemiş ilaçları bugün itibariyle bıraktım şimdi tek temennim kürtaja gerek kalmadan düşük yapmam... Doktorum bu senin için büyük bir başarı ilk denemede pozitifi gördük hamile kalmanda bi sorun yok dedi teselli olarak... Bende bu teselliye sığındım Allahtan her zaman hayırlısını istedim hamd olsun hayırlısı böyleymiş demek ki şükürler olsun bugünüme... Simdi kendimizi yeniden toparlayıp ikinci tedaviye geçeceğiz dondurulmuşum yok çünkü.. Rabbim bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun... bir tüp bebek serüvenimiz böylelikle başlayıp son buldu
Merhaba kızlar başımdan geçenleri size anlatmak istedim benim ilk tedavimdi ilk denemede pozitifi gördüm tuttu ama kese gelişmedi kalp atışlarını duymaya gittiğimde kese boş bebek yok dedi tabi insan inanamıyor kabullenemiyor 1 hafta daha beklemeyi seçtim ama sonuç aynı kesede büyüme bile gerçekleşmemiş ilaçları bugün itibariyle bıraktım şimdi tek temennim kürtaja gerek kalmadan düşük yapmam... Doktorum bu senin için büyük bir başarı ilk denemede pozitifi gördük hamile kalmanda bi sorun yok dedi teselli olarak... Bende bu teselliye sığındım Allahtan her zaman hayırlısını istedim hamd olsun hayırlısı böyleymiş demek ki şükürler olsun bugünüme... Simdi kendimizi yeniden toparlayıp ikinci tedaviye geçeceğiz dondurulmuşum yok çünkü.. Rabbim bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun... bir tüp bebek serüvenimiz böylelikle başlayıp son buldu
Haklısın canım biraz erkene alayım en iyisiGünaydın kızlar.
Canımmsen istersen kadındoğum doktorunu 1 hafta önce cek 3 haftada 1 kontrol olmuş olursun
Allah sabır versin canım geçmiş olsunGunaydin kizlar.ben malesef bebegimi kaybettim süni sanciyla dogum gerceklesti.3 gundur hastanedeydim.bugun cikiyorum.hep burda bebegini kaybedenleri okudukca bende hep korkuyordum.benimde basima geldi.Allah bebeklerinizi size bagislasin. Kendinize cok dikkat edin.ben bebegimi enfeksiyon yuzumden kaybettim.
Geçmiş olsun en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin AllahMerhaba kızlar başımdan geçenleri size anlatmak istedim benim ilk tedavimdi ilk denemede pozitifi gördüm tuttu ama kese gelişmedi kalp atışlarını duymaya gittiğimde kese boş bebek yok dedi tabi insan inanamıyor kabullenemiyor 1 hafta daha beklemeyi seçtim ama sonuç aynı kesede büyüme bile gerçekleşmemiş ilaçları bugün itibariyle bıraktım şimdi tek temennim kürtaja gerek kalmadan düşük yapmam... Doktorum bu senin için büyük bir başarı ilk denemede pozitifi gördük hamile kalmanda bi sorun yok dedi teselli olarak... Bende bu teselliye sığındım Allahtan her zaman hayırlısını istedim hamd olsun hayırlısı böyleymiş demek ki şükürler olsun bugünüme... Simdi kendimizi yeniden toparlayıp ikinci tedaviye geçeceğiz dondurulmuşum yok çünkü.. Rabbim bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun... bir tüp bebek serüvenimiz böylelikle başlayıp son buldu
Hehe sukurler olsn canim cok guzel duygular gercekten❤ ufak tekmklr geliyo anca suan ilerki haftalarda dedign gibi olursa napcm bakalim ikizle icimdeCanım bende o seğirmeleri falan hareket sanmışm meğer onlar hiç bişeymiş 22. Haftadaym asıl şimdi coştu masalllah kuzuma sabah tekmeyle uyandm ve korktm baya acıdı bildiğinaçkenn hele kalk yemek yer der gibi durmuyor Rabbim korusun evlatcklarımızı dünyanın en güzel şeyi
Masallah canim cok sevindim hep bole devam etson inssKızlar ayrıntılıdan çıktım şimdi allaha şükür bişey yok rahim ağzı suyu herşeyi normal dedi şükür 400 gramı gördük bugünlere şükür olsun girecek herkes inşaallah güzel sonuçlarla döner
Masallah canim gozun audin seninde hep bole saglkli devm etsin kuzucukSelam kızlar
Benimde bugun ayrıntılı ultrason vardı. Çok şükür herşey yolunda:)
20 +2 320 gr görünüyor. Aynı abisine benziyor20 gün sonra rutin kontrolüm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?