Canim basiniz sagolsun. Rabbim bi daha evlatla sinamasin. Hayirli saglikli sekilde yeniden evlat sahibi olmak. saglikla vaktinde kucaginiza almak nasip etsin.

Rabbim sabır versin canım,veren o alan o. İnşallah tekrar dan hamile kalırsın
Maşallah, sağlıkla devam etsin
Masallah canim gozun audin seninde hep bole saglkli devm etsin kuzucuk
Sagol canım
Maşallah kuzulara, sağlıkla sıhhatle gelsinler
Bence orda annesi :))

Masallah canimmmm. Bende 2 haftaya kadar giricem. Insallah senin gibi iyi sonuclarlar cikarizzzz

Bebislerin iyi olmasina sevindim canim. Benimkilerde sagli sollu ama biri daha on rahim duvarina yakin digeri az gerisinde gibi. Zamanla yerleri daraldikca altli ustlu olacaklar o zaman daha zor olacak hersey. Bende ne zamandir sut icmiyorum ama yogurt peynir severim cok tuketiyorum.

Ben de içemiyom süt valla hem içimini sevmiyom hem de şişkinlik gaz yapıyo ben yogurt yiyom yerine
Doktoruna soyle mutlaka endişelenme atlatacagın durum olabilir test günün geldi mi

Hanımlar merhaba ben de tüp bebek sürecindeyim şuan iğneleri yapıyorum 1 hafta sonra yumurta toplanacak çok sıkıntılı süreçlermiş Allah herkese kolaylık versin. Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum
Aminncanim sagolasn sende emeklernn karsiligini ins ilknde alirsin pozitifi gorursun her islemin rahat gecsn inss

Kafa kafaya vermsler diyo doktor gecenkinde ayak ayagaydi sorkli degisiyo aynen canim agirlasp altust oldumu isimiz zor:) onlari tuketiyorsan super canim yarasin kuzulara bi ihtimal cinsiyeti sorduk yine bisiler alirken gerekiyor soncta%100 kiz dedi:) daha bunlari dogrmadn kaynanam falan bidahaki erkek olur bida olur diyo ben calisan bi kadinim ikiz bakmak zaten kolay degil bakimi masrafi vs. Olduguna sukrediyoruz zatn tedaviyle olms cinsiyt takintisinin yapilmayacagi son kisileriz bizler bence :s

Benimkilerde arkasi kiz olsun isallah diyor. Dogurmak sorun degilde ben calisan kadinim ise baslayip bebegi evde birakmak zor.

Canim öncelikle geçmiş olsun.Allah sabir versin.idrar yolu enfekdiyonumu gecirdin?

Sen boşver kim ne derse desin tatlım ben insanları dinlemeyi bile bıraktm bide dikkate alıcam bi tane kuzum oldu prensesim seninde iki tane 3. De kız olursa sen mi bakacaksn annecim de bidaha ses etmez kız sana iki tane damat gelecek ammaaannnmm

Kızlar 10+5 oldum. Sabahtan beri kasıklarımda hafif bir ağrı var, kendini hissettiren ama şiddetli olmayan bir ağrı. Normaldir değil mi? Sabahtan beri olunca azıcık evham yaptım. Daha önce ara ara olup 1-2 saatte geçiyordu.

Normal canım bizdede olmuştu bazen tek taraflı hafifi adet sancısı gibi.

Kızlar ebebekte giysilerde çok indirim varmış benim için erken ama alışveriş yapanlar değerlendirebilir bence
Canım ben bir kaç parça aldım. Ağız mendili, üçlü tulum takımı ve şu bağlamalı üst zıbınlar varya onlardan bebeklerin her birine dörder aldım bu zıbından, patikli alt birer tane aldım. Giydirmek nasip olur inşallah. Ağız mendiline yapabilirsem işleme yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…