Çok geçmiş olsun canım benim annemin de rahminde büyük bir kist vardı rahim alındı, dediğin gibi çok kanama yapıyordu, 1hafta gibi bir sürede iyileşmişti diye hatırlıyorum. Ama tabi zamanlama kötü olmuş.Iyi aksamlar kizlar. Canim o kadar skkin ki. Biliyosunuz annemlerin yanina gitme durumum vardi 2 ayligina da olsa cok sukur kaldik. Ama bu sure zarfinda annemin senelerdir olan kansizligi umursamazligi sonucu sinirida gecmis cok dusmus. 52 yasinda menapoza da girmiyor her ay cok fazla kanamasi oluyordu biz ped takariz o hasta bezi baglardi dusunun. Dun jinekolok rahmini almamiz lazim demis. Ilaclarla menapoza soksunlar seni diyorum bazi testler daha varmis sonra kararlastirilacakmis. Bu durumda bi de ben sezaryanli iki bebek 1 cocukla basina gitmek istemiyorum ama baska bi yolda bulamadim. Rahim almada sezaryan gibiymis. Basinda engelli dayim yasli cicam var. Dua edin su surece iyi bi cozum bulalim
Geçmiş olsun canım benim annem beş yıl önce 45 yaşında alındı Rahmi kisti vardı ve kanaması çoktu. Artık laparaskopiyle de yapılıyor bu ameliyat tabii merkez önemliIyi aksamlar kizlar. Canim o kadar skkin ki. Biliyosunuz annemlerin yanina gitme durumum vardi 2 ayligina da olsa cok sukur kaldik. Ama bu sure zarfinda annemin senelerdir olan kansizligi umursamazligi sonucu sinirida gecmis cok dusmus. 52 yasinda menapoza da girmiyor her ay cok fazla kanamasi oluyordu biz ped takariz o hasta bezi baglardi dusunun. Dun jinekolok rahmini almamiz lazim demis. Ilaclarla menapoza soksunlar seni diyorum bazi testler daha varmis sonra kararlastirilacakmis. Bu durumda bi de ben sezaryanli iki bebek 1 cocukla basina gitmek istemiyorum ama baska bi yolda bulamadim. Rahim almada sezaryan gibiymis. Basinda engelli dayim yasli cicam var. Dua edin su surece iyi bi cozum bulalim
Sagol canim size de gecmis olsun. Bende kapali ameliyat yaparlar saniyorum ama son tahlillerden sonra kesinlesecekmis nasil olacagi. Sezaryan gibisinin iyilesmesi daha gec oluyormus. O degilde ilacla falan menapoza sokamiyolarmi acaba. Annemin aklina gelipte bu tarz seyleri soramamistir ki.Canım benim annem bu ay rahmini aldırmıştı yazmıştım belki hatırlarsan. Sezarysn gibi yapmadılar, kapalı aldılar rahmi. Çok geçmiş olsun.
Canım geçmiş olsun çok benim KV ninde alındı geçen sene açık ameliyatla sezer yan gibi 1 hafta sonra kendi işini yaptı 20 gün durmakszn aşırı kanamayla gittik doktora acil alındı yumurtalıkları ve rahmi menapoza soksalarda geçici çözüm bu ilerde allah korusun kötü bi durum olmaması için alıyorlar. Allah yardımcınz olsun şifa versin inşallah.Iyi aksamlar kizlar. Canim o kadar skkin ki. Biliyosunuz annemlerin yanina gitme durumum vardi 2 ayligina da olsa cok sukur kaldik. Ama bu sure zarfinda annemin senelerdir olan kansizligi umursamazligi sonucu sinirida gecmis cok dusmus. 52 yasinda menapoza da girmiyor her ay cok fazla kanamasi oluyordu biz ped takariz o hasta bezi baglardi dusunun. Dun jinekolok rahmini almamiz lazim demis. Ilaclarla menapoza soksunlar seni diyorum bazi testler daha varmis sonra kararlastirilacakmis. Bu durumda bi de ben sezaryanli iki bebek 1 cocukla basina gitmek istemiyorum ama baska bi yolda bulamadim. Rahim almada sezaryan gibiymis. Basinda engelli dayim yasli cicam var. Dua edin su surece iyi bi cozum bulalim
Sagol canim. Zamanlama kotu yasi ileri basinda zaten hastasi var derken galiba ben kendi isimi kendim gorucem bi de bu halde gidememÇok geçmiş olsun canım benim annemin de rahminde büyük bir kist vardı rahim alındı, dediğin gibi çok kanama yapıyordu, 1hafta gibi bir sürede iyileşmişti diye hatırlıyorum. Ama tabi zamanlama kötü olmuş.
Sagol canim bende laparoskopi oldugum icin kapali ameliyat iyilesmesi kolay falan oyle alirlar diye dusunuyorum da devlet hastanesi baska secenegi de yok. Bakalim sonuclar be gosterecek.Geçmiş olsun canım benim annem beş yıl önce 45 yaşında alındı Rahmi kisti vardı ve kanaması çoktu. Artık laparaskopiyle de yapılıyor bu ameliyat tabii merkez önemli
İnşallah sonuçları iyi çıkar canım. Allah yardımcınız olsunSagol canim bende laparoskopi oldugum icin kapali ameliyat iyilesmesi kolay falan oyle alirlar diye dusunuyorum da devlet hastanesi baska secenegi de yok. Bakalim sonuclar be gosterecek.
Amin canim cok sagol. Annemin basinda iki hasta bagi bahcesi inegi koy hayatinda. Birazdan aricam basimda bunlar varken nasil ameliyat olayim yatayim diyo. Ben hamileyim kardesimin kucuk bebegi var iki ablamin cocuklari okulda kim nasil gider nasil cozum buluruz bilmiyorumCanım geçmiş olsun çok benim KV ninde alındı geçen sene açık ameliyatla sezer yan gibi 1 hafta sonra kendi işini yaptı 20 gün durmakszn aşırı kanamayla gittik doktora acil alındı yumurtalıkları ve rahmi menapoza soksalarda geçici çözüm bu ilerde allah korusun kötü bi durum olmaması için alıyorlar. Allah yardımcınz olsun şifa versin inşallah.
Amin canim Allah razi olsunİnşallah sonuçları iyi çıkar canım. Allah yardımcınız olsun
Zor bi durum canım umarım olacaksada laparoskopi yapan bi doktor olursa devlet hastanesnde öyle olur ya da geçici şekilde kontrol altına alacaklar en azından bi süre.Amin canim cok sagol. Annemin basinda iki hasta bagi bahcesi inegi koy hayatinda. Birazdan aricam basimda bunlar varken nasil ameliyat olayim yatayim diyo. Ben hamileyim kardesimin kucuk bebegi var iki ablamin cocuklari okulda kim nasil gider nasil cozum buluruz bilmiyorum
Endoskopi kolonoskopi falan istenmis hepsinin sonucunu falan alip gidicek tekrar doktoruna nisanin 16sinda da simer testi sonucu cikicakmis. Hayirlisi diyorum artik. Nisana kadar beklicezZor bi durum canım umarım olacaksada laparoskopi yapan bi doktor olursa devlet hastanesnde öyle olur ya da geçici şekilde kontrol altına alacaklar en azından bi süre.
Bizimde annemiz uzakta canım, anneme dedil gel istla burda ol ben hamile kardeşim hamile ablamın okula giden bebeği var, belki ablanların orda kapalı yapan olursa 1 bafta 10 güne iyileşir annenAmin canim cok sagol. Annemin basinda iki hasta bagi bahcesi inegi koy hayatinda. Birazdan aricam basimda bunlar varken nasil ameliyat olayim yatayim diyo. Ben hamileyim kardesimin kucuk bebegi var iki ablamin cocuklari okulda kim nasil gider nasil cozum buluruz bilmiyorum
Iyilesirde canim sorun koydeki ananemle engelli dayimi napicaz onlara da bi insan lazim bakmayaBizimde annemiz uzakta canım, anneme dedil gel istla burda ol ben hamile kardeşim hamile ablamın okula giden bebeği var, belki ablanların orda kapalı yapan olursa 1 bafta 10 güne iyileşir annen
İnşallah smer sonucu iyi çıkar canım ona göre bişey yapılır.Endoskopi kolonoskopi falan istenmis hepsinin sonucunu falan alip gidicek tekrar doktoruna nisanin 16sinda da simer testi sonucu cikicakmis. Hayirlisi diyorum artik. Nisana kadar beklicez
maşallah Meric Ege'yeKizlarr bizimm kırkımız çıktı
geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun işlerin kolayda gitsin inşallahIyi aksamlar kizlar. Canim o kadar skkin ki. Biliyosunuz annemlerin yanina gitme durumum vardi 2 ayligina da olsa cok sukur kaldik. Ama bu sure zarfinda annemin senelerdir olan kansizligi umursamazligi sonucu sinirida gecmis cok dusmus. 52 yasinda menapoza da girmiyor her ay cok fazla kanamasi oluyordu biz ped takariz o hasta bezi baglardi dusunun. Dun jinekolok rahmini almamiz lazim demis. Ilaclarla menapoza soksunlar seni diyorum bazi testler daha varmis sonra kararlastirilacakmis. Bu durumda bi de ben sezaryanli iki bebek 1 cocukla basina gitmek istemiyorum ama baska bi yolda bulamadim. Rahim almada sezaryan gibiymis. Basinda engelli dayim yasli cicam var. Dua edin su surece iyi bi cozum bulalim
Sorma canım insanlar biraz düşünceli olsa kafiBende bebekler hastanede yatarken herkese hesap vermekten bıkmştım kimseyle telda konuşmak istememiştim. Eve gelip kahve içip içip birde yüksek sesle konuşup gidiyorlardı. İnsan hakbuki yalnız kalmak istiyor.
Maşallah canım, saglıkla büyüsün paşaKizlarr bizimm kırkımız çıktı
Çok geçmiş olsun canım, Rabbım şifa versin, yardımcınız olsun. Zaten bişey olunca hep üst üste geliyorIyi aksamlar kizlar. Canim o kadar skkin ki. Biliyosunuz annemlerin yanina gitme durumum vardi 2 ayligina da olsa cok sukur kaldik. Ama bu sure zarfinda annemin senelerdir olan kansizligi umursamazligi sonucu sinirida gecmis cok dusmus. 52 yasinda menapoza da girmiyor her ay cok fazla kanamasi oluyordu biz ped takariz o hasta bezi baglardi dusunun. Dun jinekolok rahmini almamiz lazim demis. Ilaclarla menapoza soksunlar seni diyorum bazi testler daha varmis sonra kararlastirilacakmis. Bu durumda bi de ben sezaryanli iki bebek 1 cocukla basina gitmek istemiyorum ama baska bi yolda bulamadim. Rahim almada sezaryan gibiymis. Basinda engelli dayim yasli cicam var. Dua edin su surece iyi bi cozum bulalim
İnşallah canım, kocaman göreceksin onları. Ben hatırlıyorum birinin ayak ucunda diğeri vardı oynaşıyorlardı. Çift yumurta ikizide olsa ben aralarında bağ olduğuna inanıyorum. Benim detaylı 11 martta daha çok vaaaarHepinizden Allah razi olsun kizlar. Bebeklerimde tekmeler hareketler vardi hep ama cok yorgunum agrilarm var yarin detylida guzel seler duyarim ins. Rabbim yavrularimizi bagislasn bize olmaynlarada nasip etsn ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?