Allah razı olsn canm evet insanın eline değil ama dune göre toparlandm çok sukurbaşın sagolsun canım Allah sizlere sabır versin
FatMahmut başın sağolsun canım kalan bebişine sağlıkla kavuşursun inşallah kendini üzme demek saçma belki ama bebişin için güçlü olman lazım
Yaptırınca bişey kaybetmiyorsun en azından :)Hmm yüksek çıkınca down sendromu mu oluyor bu ikili test üçlü test baktrmasak ne olur aceba
Fiyat olarak nedir aceba bilginiz varmi peki canimYaptırınca bişey kaybetmiyorsun en azından :)
Duaya saril canimAmin canm amin hani ben zaten 1 tanesine muhtactim Çok şükür Rabbim iki tane vermişti hani benim üzüldügüm ilkten bi tane tutsa diğeri tutmasa uzulmezdim ama sonradan kaybetmek gerçekten daha zor Allah kimseye yasatmasn
hatırlamıyorum canım, gittiğin hastaneyi arayıp bilgi alabilirsin. Her yerin ücretlendirmesi farklı oluyorFiyat olarak nedir aceba bilginiz varmi peki canim
ay ne keyifle okudum Allah bize de nasip ederi inşallah o günleriYeni dogan takimlari en az onar takim almalisin canim cunku cok sık degistiriyorsun. agiz mendili 23 tane aldim anca yetiyor. Onluk al 3 er tane. Kiyafetleri cok asiri kucuk alma. Boy boy al yani. Inan cok cabuk buyuyor kucuk geliyor. Benim pasanin bir ayda giyecek kitafeti kalmadi. 3 tane biberon kullaniyorum. Surekli yikiyorum. Hesaplamadim dogumun kisa gelecekse yelekte al en ustte kaldigi icin en cok o batiyor onu cikarmak daha basit. Sut pompasi alacaksan elektronik al. Manuel tavsiye etmem cok iyi cekmiyor ve kolun yoruluyor. Alt degistirme bezide birkactane olsun. Cok batiyor.
başınız sağolsun canım bebekler için sağlam durKizlar gunaydin dedemi kaybettik malesef cok uzgunum bebeklerimi dusunmeye calisiyorum da zormus Allah yardimcimz olsun
Canim çok gecmis olsun.ama herzman allah daha kotusunden korusun. Şu halinde şu uzuntunde bile senin yerinde olmak isterdim. Benim 18 haftaliik bebegim gitti. Senin en azindan tutunabilecegin baska bebegin var. Ben şimdi gelen sütumu nasil geri gider diye uğrasiyorum. Allah kimseye yasatmasin.Amin canm amin Rabbim kimseye yasatmasn insallah
Canim ayni durumu yaşadim keselerden biri boştu bir sure devam etti ama hep geriden geldi. Doktor bisey olmaz kaybolur o dedi. Oylede oldu.onu dert etme .hiç zarari yokMerhaba 5+1 de iki kese gormustuk keseler gayet iyi durumdaydi 6+4 de gece kanamam oldu ertesi gun doktora gittik keselerden birinde bebegimi gordum cok sukur kalp atisida var ancak diger kesede bebek gorunmedi doktorum bos olabilecegini soyledi. Boyle bir durum yasayip sonradan bebegini goren var mi aranizda ya da kese bos ise diger keseye zarari olur mu? cok korkuyorum...
benim gebelikten önce yoktu ama 3. Aydan sonra yetmedi bebekte troid ihtiyacı olduğu için düşüktü baya 3. Aydan beri ilaç alıyorum troid için daha da almaya devam edicem sanırım önemli bi konu.Arkadaşlar aranızda hipotriodi iken hamile kalan var mı? İlk 3 ay Ths da ciddi düşüş yaşayan oldu mu?
Gebelikten önce yoktu ama gebelikle birlikte önce hipertroidi oldum sonra hipotroidiye döndü ilaç başladı endokrinArkadaşlar aranızda hipotriodi iken hamile kalan var mı? İlk 3 ay Ths da ciddi düşüş yaşayan oldu mu?
Peki diger kesedeki bebeginiz saglikli bir sekilde ilerledi mi?Canim ayni durumu yaşadim keselerden biri boştu bir sure devam etti ama hep geriden geldi. Doktor bisey olmaz kaybolur o dedi. Oylede oldu.onu dert etme .hiç zarari yok
Benimde aynısıydı. Bir buzdolabı sütü lavaboya döktüm. Ağlaya ağlaya. İnsanlara sordum süt bağışı kabul eden yerler varmı diye. Sonra dayanamadım doktorum sütümü kesicek ilaç verdi gerçektende sütüm kesildi. Allah kimseye yaşatmasın.Canim çok gecmis olsun.ama herzman allah daha kotusunden korusun. Şu halinde şu uzuntunde bile senin yerinde olmak isterdim. Benim 18 haftaliik bebegim gitti. Senin en azindan tutunabilecegin baska bebegin var. Ben şimdi gelen sütumu nasil geri gider diye uğrasiyorum. Allah kimseye yasatmasin.
Benim ilk gebeliğimde kaldı hipotiroidi. 2nin altında tutmaya çalışıyorum. İlk 3 ay aslında bebeklerden hormon salgılanmadığı için dışardan ilaç aldım ama ilerleyen zamanda ilaç fazla gelenilit bebeklerde salgılayacak demişti. Bende 1-1,5 ayda bir kan verip ölçtürüyorumArkadaşlar aranızda hipotriodi iken hamile kalan var mı? İlk 3 ay Ths da ciddi düşüş yaşayan oldu mu?
Canım drunla konuşup fitil alsan olabilir.Kızlar bu progesteron ipneleri beni kabız yaptı. Activia duphalac kayısı 2 lt su banamısın demiyor, zorlanmaktan kanlı akıntım oldu. Napsam acaba?
Evet ilerledi ama sonra enfeksiyona bagli olarak kese delindi. Ve bebegi kaybettim.ama bunun boş keseyle alakasi yoktu o coktan kaybolmustu.Peki diger kesedeki bebeginiz saglikli bir sekilde ilerledi mi?
benim gebelikten önce yoktu ama 3. Aydan sonra yetmedi bebekte troid ihtiyacı olduğu için düşüktü baya 3. Aydan beri ilaç alıyorum troid için daha da almaya devam edicem sanırım önemli bi konu.
Gebelikten önce yoktu ama gebelikle birlikte önce hipertroidi oldum sonra hipotroidiye döndü ilaç başladı endokrin
Ben 5 senedir ilaç kullanıyorum hipotriodi hastasıyım ama gebelikte tsh aşırı düştü önce 0.7 ye düştü sonra 0.06 oldu. Doktor ilk 3 ay da düşüş normal ilacına aynen devam et dedi 50lik euthyrox kullanıyordum. Ama acaip çarpıntı var, boğazım çok kötü sanki biri boğazımı sıkıyor gibi acaba ilaç dozu fazla mı gelmeye başladı diye korkuyorum. Kontrolüm haftaya, inşallah haftaya kadar geç olmaz.Benimde aynısıydı. Bir buzdolabı sütü lavaboya döktüm. Ağlaya ağlaya. İnsanlara sordum süt bağışı kabul eden yerler varmı diye. Sonra dayanamadım doktorum sütümü kesicek ilaç verdi gerçektende sütüm kesildi. Allah kimseye yaşatmasın.
Benim ilk gebeliğimde kaldı hipotiroidi. 2nin altında tutmaya çalışıyorum. İlk 3 ay aslında bebeklerden hormon salgılanmadığı için dışardan ilaç aldım ama ilerleyen zamanda ilaç fazla gelenilit bebeklerde salgılayacak demişti. Bende 1-1,5 ayda bir kan verip ölçtürüyorum
Bende eutrox kullanıyorum 3 haftada bir baktırıp değere göre doz değiştiriyoruz bu şikayetler ilk zaman banada oldu hapı kullanmadan daha şimdi yok doktoruna muhakkak bunları söyle doz azaltr belki ben 3 gün 50 mg diğer günler 25 mg alıyorumBen 5 senedir ilaç kullanıyorum hipotriodi hastasıyım ama gebelikte tsh aşırı düştü önce 0.7 ye düştü sonra 0.06 oldu. Doktor ilk 3 ay da düşüş normal ilacına aynen devam et dedi 50lik euthyrox kullanıyordum. Ama acaip çarpıntı var, boğazım çok kötü sanki biri boğazımı sıkıyor gibi acaba ilaç dozu fazla mı gelmeye başladı diye korkuyorum. Kontrolüm haftaya, inşallah haftaya kadar geç olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?