kizlar bebislere oyuncak oruyorum. insallah tamamen bitmis halini de atarim yuzunu gozunu tamamlayinca. Bunun bi de mavisini oruyorum oglusaa.bu da minik oglusuma insallahhh. Sirada battaniye orme hevesim var.
Eki Görüntüle 2240728
kizlar bebislere oyuncak oruyorum. insallah tamamen bitmis halini de atarim yuzunu gozunu tamamlayinca. Bunun bi de mavisini oruyorum oglusaa.Eki Görüntüle 2240749
bu da minik oglusuma insallahhh. Sirada battaniye orme hevesim var.
Eki Görüntüle 2240728
kizlar bebislere oyuncak oruyorum. insallah tamamen bitmis halini de atarim yuzunu gozunu tamamlayinca. Bunun bi de mavisini oruyorum oglusaa.Eki Görüntüle 2240749
bu da minik oglusuma insallahhh. Sirada battaniye orme hevesim var.
Kizlar icin cok model varda erkege zor yaa bulmakbunu da ordum. bunun modelsiz pembesini kiza orucem onune cicek yapip dikicem yada bi hayvan figuru. Hos kizima fazla bisey ormeyi dusunmuyorum cunki kiz kardesimin kizina ormustum kucuk gelenleri yollar geri. Elime gecerse onlarinda resmini atarim
Kizlar icin cok model varda erkege zor yaa bulmakEki Görüntüle 2240846
bunu da ordum. bunun modelsiz pembesini kiza orucem onune cicek yapip dikicem yada bi hayvan figuru. Hos kizima fazla bisey ormeyi dusunmuyorum cunki kiz kardesimin kizina ormustum kucuk gelenleri yollar geri. Elime gecerse onlarinda resmini atarim
Çok tatlıymiş insallah güzel günlerde giymek nasip olur canım kızın icin de boyle birsey yapabilirsin fikir olsun diye attım eğer benimde bir kızım olursa kuzuma örücem bende bu arkadaşımın bebeğine hediye
Ayy halinda cok guzelmisss masallahhh. Bende eski pike gibi bisey seriyorum ayak altina dedigin gibi ywmek yaparken falan ister istemez dokuluyor yere biseyler en azindan hali temiz kaliyo. Ama benim ioler cok alakasiz yaa. Kadife ip var zamaninda bebek battaniyesi baslamak icin 2 tane almistim baktim burlarda devami yok digerleri yun falan ama oyuncakla yada kendime basit patik cikarabilirim galiba.
Çok tatlıymiş insallah güzel günlerde giymek nasip olur canım Eki Görüntüle 2240868
kızın icin de boyle birsey yapabilirsin fikir olsun diye attım eğer benimde bir kızım olursa kuzuma örücem bende bu arkadaşımın bebeğine hediye