Ben daha model bulamadım. O yüzden daha başlamadım. Hırka değilde yelek örmeyi düşünüyorum örneklerinizi paylaşın kızlar

Ben daha model bulamadım. O yüzden daha başlamadım. Hırka değilde yelek örmeyi düşünüyorum örneklerinizi paylaşın kızlar
Kizlar icin cok model varda erkege zor yaa bulmakbunu da ordum. bunun modelsiz pembesini kiza orucem onune cicek yapip dikicem yada bi hayvan figuru. Hos kizima fazla bisey ormeyi dusunmuyorum cunki kiz kardesimin kizina ormustum kucuk gelenleri yollar geri. Elime gecerse onlarinda resmini atarim

Ayy bende de cok ip var ama hep yarim kalmis az kalmis falan alakasiz ipler onlardan napsam ki hepsi farkli kalinlikta farkli yapida
Kalinliklarini esitleyip (inceleri birlestirerek) bebek battaniyesi yapabilirsin. Yada yatagina ortu yapabilirsin.
Annem kalan iplerden paspas yapti bana bulasikmakinasinin ve lavabonun onune atiyorum bulasiklari yerlestirirken yere damlamiyor en azindan :)

Eklentiler

• 7A1EE5CA-CCF7-4EE9-9DF0-2F06CECDB6C2.webp
    78,8 KB · Görüntüleme: 34
  • image.webp
    179,3 KB · Görüntüleme: 36
Çok tatlıymiş insallah güzel günlerde giymek nasip olur canım kızın icin de boyle birsey yapabilirsin fikir olsun diye attım eğer benimde bir kızım olursa kuzuma örücem bende bu arkadaşımın bebeğine hediye

Ayy halinda cok guzelmisss masallahhh. Bende eski pike gibi bisey seriyorum ayak altina dedigin gibi ywmek yaparken falan ister istemez dokuluyor yere biseyler en azindan hali temiz kaliyo. Ama benim ioler cok alakasiz yaa. Kadife ip var zamaninda bebek battaniyesi baslamak icin 2 tane almistim baktim burlarda devami yok digerleri yun falan ama oyuncakla yada kendime basit patik cikarabilirim galiba.

Ayy evet ayni model bunlar canim. Bende onune boyle susleme yaparim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…