Tamam canım çok sağolBende eutrox kullanıyorum 3 haftada bir baktırıp değere göre doz değiştiriyoruz bu şikayetler ilk zaman banada oldu hapı kullanmadan daha şimdi yok doktoruna muhakkak bunları söyle doz azaltr belki ben 3 gün 50 mg diğer günler 25 mg alıyorum
Anladim canim cok gecmis olsun Allah tekrarini yasatmasin cok zor...Evet ilerledi ama sonra enfeksiyona bagli olarak kese delindi. Ve bebegi kaybettim.ama bunun boş keseyle alakasi yoktu o coktan kaybolmustu.
Cnm slm benimde ilk 3 ay ilaç dozu fazla geldiği için 0.21 e kadar düştü 25 lik ilsca geçtim 0.75 e kdr çıktı şuandaBen 5 senedir ilaç kullanıyorum hipotriodi hastasıyım ama gebelikte tsh aşırı düştü önce 0.7 ye düştü sonra 0.06 oldu. Doktor ilk 3 ay da düşüş normal ilacına aynen devam et dedi 50lik euthyrox kullanıyordum. Ama acaip çarpıntı var, boğazım çok kötü sanki biri boğazımı sıkıyor gibi acaba ilaç dozu fazla mı gelmeye başladı diye korkuyorum. Kontrolüm haftaya, inşallah haftaya kadar geç olmaz.
Canım drunla konuşup fitil alsan olabilir.
Bence aile hekimliğinde troid değerlerine baktır t3,t4 ben tsh duruma göre o da fikir verebilirBen 5 senedir ilaç kullanıyorum hipotriodi hastasıyım ama gebelikte tsh aşırı düştü önce 0.7 ye düştü sonra 0.06 oldu. Doktor ilk 3 ay da düşüş normal ilacına aynen devam et dedi 50lik euthyrox kullanıyordum. Ama acaip çarpıntı var, boğazım çok kötü sanki biri boğazımı sıkıyor gibi acaba ilaç dozu fazla mı gelmeye başladı diye korkuyorum. Kontrolüm haftaya, inşallah haftaya kadar geç olmaz.
Canım sürekli kullanımda dediğin gibi olabilir ama böyle çok zorlamak ta iyi değil amaCanım doktoruma sormuştum barsaklarını tembelleştirmeyi istemiyorum çok mecbur kalmayınca içme demişti. Bu nedenle duphalacta içtim ama fayda yok
İnşallah doktor benim de ilaç dozunu azaltır ve de rahatlarımCnm slm benimde ilk 3 ay ilaç dozu fazla geldiği için 0.21 e kadar düştü 25 lik ilsca geçtim 0.75 e kdr çıktı şuanda
Haftaya kontrolüm var zaten o zaman baktırıcamBence aile hekimliğinde troid değerlerine baktır t3,t4 ben tsh duruma göre o da fikir verebilir
Canım sürekli kullanımda dediğin gibi olabilir ama böyle çok zorlamak ta iyi değil ama
Gerçekten öyle etraftan sıkıldım gelen gidenden sıkıldım yalnız kalmak istiyorum ama insanlar anlamıyor bunuDuaya saril canim
Hicbir teselli cumlesi acini dindirmeyecek.
Sağl cnm Allah razı olsunay ne keyifle okudum Allah bize de nasip ederi inşallah o günleri
başınız sağolsun canım bebekler için sağlam dur
FatMahmut geçimiş olsun çok
Amin canm amin tabiki insan daha sıkıntı şeyler yaşayan kişileri görünce kendine sukurediyorCanim çok gecmis olsun.ama herzman allah daha kotusunden korusun. Şu halinde şu uzuntunde bile senin yerinde olmak isterdim. Benim 18 haftaliik bebegim gitti. Senin en azindan tutunabilecegin baska bebegin var. Ben şimdi gelen sütumu nasil geri gider diye uğrasiyorum. Allah kimseye yasatmasin.
Bende bebekler hastanede yatarken herkese hesap vermekten bıkmştım kimseyle telda konuşmak istememiştim. Eve gelip kahve içip içip birde yüksek sesle konuşup gidiyorlardı. İnsan hakbuki yalnız kalmak istiyor.Gerçekten öyle etraftan sıkıldım gelen gidenden sıkıldım yalnız kalmak istiyorum ama insanlar anlamıyor bunu
Şimdi diyosundur daha dünn heyecanla test yapmiştm, kalp atışını duydum, karnımda büyüdü şimdi doğduda kırkı çıktı bileKizlarr bizimm kırkımız çıktı
Darısı bize inşallah canım. Kocaman olmuştur artık, sağlıkla büyüsün annesiKizlarr bizimm kırkımız çıktı
Şimdi diyosundur daha dünn heyecanla test yapmiştm, kalp atışını duydum, karnımda büyüdü şimdi doğduda kırkı çıktı bilemaşallah canım zaman ne kadar hızlı geçti böyle
Aynen öle canim.Doyamadim.Darısı bize inşallah canım. Kocaman olmuştur artık, sağlıkla büyüsün annesi
Haklisin kuzum. Her gelene ikram yapiyorsun. Gececek.Gerçekten öyle etraftan sıkıldım gelen gidenden sıkıldım yalnız kalmak istiyorum ama insanlar anlamıyor bunu
Oyyy masallahhh. Saglikla sihhatle boyle buyumeye devam etsin kucuk beyefendiiiKizlarr bizimm kırkımız çıktı
Maşallah canımKizlarr bizimm kırkımız çıktı
Canım benim annem bu ay rahmini aldırmıştı yazmıştım belki hatırlarsan. Sezarysn gibi yapmadılar, kapalı aldılar rahmi. Çok geçmiş olsun.Iyi aksamlar kizlar. Canim o kadar skkin ki. Biliyosunuz annemlerin yanina gitme durumum vardi 2 ayligina da olsa cok sukur kaldik. Ama bu sure zarfinda annemin senelerdir olan kansizligi umursamazligi sonucu sinirida gecmis cok dusmus. 52 yasinda menapoza da girmiyor her ay cok fazla kanamasi oluyordu biz ped takariz o hasta bezi baglardi dusunun. Dun jinekolok rahmini almamiz lazim demis. Ilaclarla menapoza soksunlar seni diyorum bazi testler daha varmis sonra kararlastirilacakmis. Bu durumda bi de ben sezaryanli iki bebek 1 cocukla basina gitmek istemiyorum ama baska bi yolda bulamadim. Rahim almada sezaryan gibiymis. Basinda engelli dayim yasli cicam var. Dua edin su surece iyi bi cozum bulalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?