Aaa şimdi gördüm beşiği bende dün sipariş ettm canım aynı beşik Rabbim sağlıkla uyumayı nasip etsinEki Görüntüle 2239883
Kızlar ben beşik aldım dün erken mi sizler ne düşünüyorsunuz. Görselini ekledim
Canım Allah razı olsun inşallah sağlıkla doğup uyumak nasip etsin bebeklerimize. İnşallah memnun kalırız beşiklerden benimki Pazartesi gelir sanırımAaa şimdi gördüm beşiği bende dün sipariş ettm canım aynı beşik Rabbim sağlıkla uyumayı nasip etsin
Canım çok güzel olmuş bunlar ellerine sağlıkEki Görüntüle 2240905 sonunda bitti kizlarrrr
İnşallah fonksiyonu hoşuma gitti dediğin gibi memnun kalırsak ne ala bizimde gelir sanırım bakalım nasıl?Canım Allah razı olsun inşallah sağlıkla doğup uyumak nasip etsin bebeklerimize. İnşallah memnun kalırız beşiklerden benimki Pazartesi gelir sanırım
Memnun kalırsam diğer bebeğime de bir tane alacağım canım. Bu gelsin bakalım malzemesi falan iyiyse ikinciyi sipariş edeceğim inşallah. Dediğin gibi fonksiyonel olması çok iyiİnşallah fonksiyonu hoşuma gitti dediğin gibi memnun kalırsak ne ala bizimde gelir sanırım bakalım nasıl?
Aminn canım Rabbim o günleride gostersin bizeOrkide_sever canım örgülerin çok güzel olmuş. Ellerine sağlık
Bende mavi tavşandan yapmıştım
ymrsis canım gözün aydın
A Annelig maşallah prensese, benim oğlanın da var böyle resmi. Saglıkla kucagımıza alalım
Aynen canim yaniyo gerginliginden yirtilacak gibi.Orkide_sever canım ben de özellikle akşamları karnım çok hergün oluyor. Hele gün içinde kendimi yormuşsam tamam. Resmen iki katına çıkıyor göbek
Tesekkur ederimmCanım çok güzel olmuş bunlar ellerine sağlık
Ayni canim yere egilip kalkarken bacaklarim acik sekilde hareket ediyorum gecende esim dalga geciyo noluyo oyle diye. Kolaysa alda sen tasi dedimKızlar siz bacaklarınız kapalı oturabiliyormusunuz? Ben yavaştan aralayıp oturuyorum karnım sıkışıyor. Daha 5 ayda böyleyseeee uçtum ben
Çok pahalıymış canım ya. Ben Philips maraton kullanıyorum beş yıl önce 700 e aldım şimdi kaç liradır kim bilirTovbe yarabbim sinaniyorum galiba yaa kizlar. Supurgeme su kacirdim ceyizimdendi toz torbali. Motoru yanmis yerine toz torbasiz supurge bakiyorum ama icime sinen cikmadi. yenileri de cok pahali suan veremem. Eski supurgemden bakim dedim. sevdigim bildigim bi supurge diye hem eski model ucuzdur diye dusundum. Netten baktim ve gozlerime inanamadim profilo pt 2222 modelinin adi. hepa filtreli falan toz torbasini da 3 katli antialerjik takiyodum bi de baska filtresi vardi yani 3 tane filtresi olmus oluyordu. Fiyati 2.799 yaziyo hala inanamiyorum arastirdim baska sitelerde de ayni. Yani 8 sene once aldigim supurge hala nasil bu denli ucuk bi fiyata sahip olabilir ki?Eki Görüntüle 2241140
Bugun avm gezdim simdiki philipsler indirimli hali 1200 1400 arasi tabi daha pahalisi var. 5 bine bile supurge gordum bisey olur diye dokunmadim bileÇok pahalıymış canım ya. Ben Philips maraton kullanıyorum beş yıl önce 700 e aldım şimdi kaç liradır kim bilir
Kizilaydan aldim canim tuhafiyeden. Ankaradayim ben.Su takma gozleri nerden buldun canim. Ben buralarda bulamadim yaa.
Orta halli bişey ariyosan arcelige bak bı bence şuan en orta halli o görünüyor valla ablam 8 yldr kullanıyor bende 2 memnunuz biz henüz bı sıkıntı olmadi.Varsa etrafinizda orta halli supurge alan bana da markasini soyleyin yardimci olun. Bulamazsam en kotu ihtimal motorunu degistirticem de eski performansi alamicam buna eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?