Aaa şimdi gördüm beşiği bende dün sipariş ettm canım aynı beşik Rabbim sağlıkla uyumayı nasip etsin
Canım Allah razı olsun inşallah sağlıkla doğup uyumak nasip etsin bebeklerimize. İnşallah memnun kalırız beşiklerden benimki Pazartesi gelir sanırım

İnşallah fonksiyonu hoşuma gitti dediğin gibi memnun kalırsak ne ala bizimde gelir sanırım bakalım nasıl?
Memnun kalırsam diğer bebeğime de bir tane alacağım canım. Bu gelsin bakalım malzemesi falan iyiyse ikinciyi sipariş edeceğim inşallah. Dediğin gibi fonksiyonel olması çok iyi

Slm kızlar
Dün gardırop aldım çocuklara. Bugun sildim, çamaşırları yıkadım. Artık ütüleyip yerleştirme kaldı.
Çok mandal gidiyor bilginize. Küçük küçük parçalar oldugu için evdeki de yetmedi. Eşime 2 paket aldırdım, yine yetmedi.
Aklınızda olsun, alışveriş listenize mandal da ekleyin

Kızlar siz bacaklarınız kapalı oturabiliyormusunuz? Ben yavaştan aralayıp oturuyorum karnım sıkışıyor. Daha 5 ayda böyleyseeee uçtum ben
Ayni canim yere egilip kalkarken bacaklarim acik sekilde hareket ediyorum gecende esim dalga geciyo noluyo oyle diye. Kolaysa alda sen tasi dedim

Tovbe yarabbim sinaniyorum galiba yaa kizlar. Supurgeme su kacirdim ceyizimdendi toz torbali. Motoru yanmis yerine toz torbasiz supurge bakiyorum ama icime sinen cikmadi. yenileri de cok pahali suan veremem. Eski supurgemden bakim dedim. sevdigim bildigim bi supurge diye hem eski model ucuzdur diye dusundum. Netten baktim ve gozlerime inanamadim profilo pt 2222 modelinin adi. hepa filtreli falan toz torbasini da 3 katli antialerjik takiyodum bi de baska filtresi vardi yani 3 tane filtresi olmus oluyordu. Fiyati 2.799 yaziyo hala inanamiyorum arastirdim baska sitelerde de ayni. Yani 8 sene once aldigim supurge hala nasil bu denli ucuk bi fiyata sahip olabilir ki?

Çok pahalıymış canım ya. Ben Philips maraton kullanıyorum beş yıl önce 700 e aldım şimdi kaç liradır kim bilir

Varsa etrafinizda orta halli supurge alan bana da markasini soyleyin yardimci olun. Bulamazsam en kotu ihtimal motorunu degistirticem de eski performansi alamicam buna eminim.

Kizlar benim.geçen salı bir bebegimn kalbinin durduğunu öğrendim ya o hafta sol kasigimda ağırlık hissetmistim ağrı vardı doktor o kendi kendine erir gider demişti leke falanda görmedim bi tane bebegim ksldi cok sukir saglikliydi neyse bi kaç gün bu ağrıyı hissetmedm ama bugün tekrar sol kasigimda ağrı görüyorum sanki ağırlık var korkmalimiyim bilmiyorum salı günü kontrolüm var zaten muayene günüm korkuyorum tekrar bi sıkıntı yaşarım diye

Varsa etrafinizda orta halli supurge alan bana da markasini soyleyin yardimci olun. Bulamazsam en kotu ihtimal motorunu degistirticem de eski performansi alamicam buna eminim.
Orta halli bişey ariyosan arcelige bak bı bence şuan en orta halli o görünüyor valla ablam 8 yldr kullanıyor bende 2 memnunuz biz henüz bı sıkıntı olmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…