Canim gonlunu ferah tut insallah bisey olmamistir. Insan korkulardan hamileliginin tadini cikaramiyor.Kizlar benim.geçen salı bir bebegimn kalbinin durduğunu öğrendim ya o hafta sol kasigimda ağırlık hissetmistim ağrı vardı doktor o kendi kendine erir gider demişti leke falanda görmedim bi tane bebegim ksldi cok sukir saglikliydi neyse bi kaç gün bu ağrıyı hissetmedm ama bugün tekrar sol kasigimda ağrı görüyorum sanki ağırlık var korkmalimiyim bilmiyorum salı günü kontrolüm var zaten muayene günüm korkuyorum tekrar bi sıkıntı yaşarım diye
Hangi markasi canim. Sana zahmet model numarasini verirmisin.Orta halli bişey ariyosan arcelige bak bı bence şuan en orta halli o görünüyor valla ablam 8 yldr kullanıyor bende 2 memnunuz biz henüz bı sıkıntı olmadi.
Dun 600tlye philips gordum 4a yaziyordu netten baktim hepafiltresi varmis 13hepa yaziyor emis gucu de halida falan A kalite yaziyor o sanki hosuma gitti gibi fiyati da makul geldi ama kutusundaydi ne kadar kucuktur emis gucu kactir emin olamadim. Bugun yine cikicam bi bakicamOrkide_sever
Canım ben 4-5 ay önce philips powerpro city aldım 600liraya küçük hafif bişey olsun istedim
önceki süpürgem arçelik sulu olanlardandı bozuldu
temizlikçiler kullanıyor ve kırıyor diye pahalı bişey almak istemedim bu fiyat aralığındada bana en iyisi philips gibi geldi
güzel süpürüyor seside az çıkıyor bi bak istersen
Gule gule kullansinlar canim. Ben hic mandal kullanmiyorum senelerdir ama dedigin gibi kucuk incik cincik seyler olacagi icin cokkk mandal gerekecek herseyeeeSlm kızlar
Dün gardırop aldım çocuklara. Bugun sildim, çamaşırları yıkadım. Artık ütüleyip yerleştirme kaldı.
Çok mandal gidiyor bilginize. Küçük küçük parçalar oldugu için evdeki de yetmedi. Eşime 2 paket aldırdım, yine yetmedi.
Aklınızda olsun, alışveriş listenize mandal da ekleyin
Canim hemen evham yapma ama esinle bi acile git gor bebegini icin rahat etsin sali da normal kontrolune gidersin. Sancilar agrilar her daim bizimle maalesef.Kizlar benim.geçen salı bir bebegimn kalbinin durduğunu öğrendim ya o hafta sol kasigimda ağırlık hissetmistim ağrı vardı doktor o kendi kendine erir gider demişti leke falanda görmedim bi tane bebegim ksldi cok sukir saglikliydi neyse bi kaç gün bu ağrıyı hissetmedm ama bugün tekrar sol kasigimda ağrı görüyorum sanki ağırlık var korkmalimiyim bilmiyorum salı günü kontrolüm var zaten muayene günüm korkuyorum tekrar bi sıkıntı yaşarım diye
https://www.arcelik.com.tr/elektrik...JArU5ArRZFoORqPz-C4gDALK4qW2RdHIaAvR_EALw_wcB bu linkten bakabilirsin canım ayrıntılı bilgileri var banada hediye gelmişti bu makina fiyat performans olarak benim işimi görmüştü.Hangi markasi canim. Sana zahmet model numarasini verirmisin.
Dun 600tlye philips gordum 4a yaziyordu netten baktim hepafiltresi varmis 13hepa yaziyor emis gucu de halida falan A kalite yaziyor o sanki hosuma gitti gibi fiyati da makul geldi ama kutusundaydi ne kadar kucuktur emis gucu kactir emin olamadim. Bugun yine cikicam bi bakicam
Canm eşim memlekete geri döndü ben annemlerde kaldm bugün çok şükür iyiym bide birsey soracağımben mart sonu evime uçakla dönmek istiyorum çok şükür bu zmana kadr leke faln da görmedim haziran sonu tekrar annemlere gelicem aceba uçakla yapılan yolculuklarda sakinca varmiCanim hemen evham yapma ama esinle bi acile git gor bebegini icin rahat etsin sali da normal kontrolune gidersin. Sancilar agrilar her daim bizimle maalesef.
Vallahi sorma cnm bi an once sağlıkla doğsada gözümün önünde olsa Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasnCanim gonlunu ferah tut insallah bisey olmamistir. Insan korkulardan hamileliginin tadini cikaramiyor.
Tesekkur ederim canim. Bunu da listeye ekleyeyim en son karsilastiricamhttps://www.arcelik.com.tr/elektrik...JArU5ArRZFoORqPz-C4gDALK4qW2RdHIaAvR_EALw_wcB bu linkten bakabilirsin canım ayrıntılı bilgileri var banada hediye gelmişti bu makina fiyat performans olarak benim işimi görmüştü.
Doktora sor canim. Bende araba yolculugu yapicam demistim 15 tatilde gitmemi pek istememisti doktorum gidiceksen de proluton igneni ol demisti. Sen ucakla gidicekmissin mutlaka sor bunuCanm eşim memlekete geri döndü ben annemlerde kaldm bugün çok şükür iyiym bide birsey soracağımben mart sonu evime uçakla dönmek istiyorum çok şükür bu zmana kadr leke faln da görmedim haziran sonu tekrar annemlere gelicem aceba uçakla yapılan yolculuklarda sakinca varmi
Canim ayagimda Meriçi salliyorum. Yeni kuaforden geldim saclarimi kestirdim. Gelince meriç kustu ustunu degistirdim uyutmaya calisiyorum.
Canım benim ya ne tatlidir o şimdiCanim ayagimda Meriçi salliyorum. Yeni kuaforden geldim saclarimi kestirdim. Gelince meriç kustu ustunu degistirdim uyutmaya calisiyorum.
Sagol canım, evet. Eldiveni çorabı, zıbını hepsi minicik. Mandalsız duracak gibi değillerGule gule kullansinlar canim. Ben hic mandal kullanmiyorum senelerdir ama dedigin gibi kucuk incik cincik seyler olacagi icin cokkk mandal gerekecek herseyeee
1 yemek kaşığı zeytinyağı üzerine de ılık su iç. İnşallah fayda ederkızlar bişey sorucam ben son 1 haftadır ciddi kabızlık çekiyorum denemediğim sey kalmadı artık çatlak oldu canım çok yanıyor
bi öneriniz olur mu bana
Ben molfix aldım, oglumda da kullanmıştım. Bir sıkıntı yaşamadımCanım benim ya ne tatlidir o şimdi
Bizim içinde bol bol kokla kuzunubir an önce bizde son haftalarimiza gelsek keşke
Buarada hangi bezi kullaniyosun canım
Memnun musun hiç pişik oldumu minnoşun
Şimdiden belli bi marka her ay alıp boş odam var oraya biriktiriiyim diyorum ama bilemedim
Her bez her bebege uyarmi onuda bilmiyorum :/
1 yemek kaşığı zeytinyağı üzerine de ılık su iç. İnşallah fayda eder
Canım al bendende o kadar. Üstelik progesteron iğnede kullanıyorum oda çok yavaşlatıyor. Duphalac içtim yok, activia yiyorum yok, zeytinyağı içtim yok, kayısı çir yedim yok. Bende çıkmazdayım.kızlar bişey sorucam ben son 1 haftadır ciddi kabızlık çekiyorum denemediğim sey kalmadı artık çatlak oldu canım çok yanıyor
bi öneriniz olur mu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?