Orkide_sever
Canım ben 4-5 ay önce philips powerpro city aldım 600liraya küçük hafif bişey olsun istedim
önceki süpürgem arçelik sulu olanlardandı bozuldu
temizlikçiler kullanıyor ve kırıyor diye pahalı bişey almak istemedim bu fiyat aralığındada bana en iyisi philips gibi geldi
güzel süpürüyor seside az çıkıyor bi bak istersen

Canim gonlunu ferah tut insallah bisey olmamistir. Insan korkulardan hamileliginin tadini cikaramiyor.

Orta halli bişey ariyosan arcelige bak bı bence şuan en orta halli o görünüyor valla ablam 8 yldr kullanıyor bende 2 memnunuz biz henüz bı sıkıntı olmadi.
Hangi markasi canim. Sana zahmet model numarasini verirmisin.
Dun 600tlye philips gordum 4a yaziyordu netten baktim hepafiltresi varmis 13hepa yaziyor emis gucu de halida falan A kalite yaziyor o sanki hosuma gitti gibi fiyati da makul geldi ama kutusundaydi ne kadar kucuktur emis gucu kactir emin olamadim. Bugun yine cikicam bi bakicam

Gule gule kullansinlar canim. Ben hic mandal kullanmiyorum senelerdir ama dedigin gibi kucuk incik cincik seyler olacagi icin cokkk mandal gerekecek herseyeee

Canim hemen evham yapma ama esinle bi acile git gor bebegini icin rahat etsin sali da normal kontrolune gidersin. Sancilar agrilar her daim bizimle maalesef.

https://www.arcelik.com.tr/elektrik...JArU5ArRZFoORqPz-C4gDALK4qW2RdHIaAvR_EALw_wcB bu linkten bakabilirsin canım ayrıntılı bilgileri var banada hediye gelmişti bu makina fiyat performans olarak benim işimi görmüştü.

Canim hemen evham yapma ama esinle bi acile git gor bebegini icin rahat etsin sali da normal kontrolune gidersin. Sancilar agrilar her daim bizimle maalesef.
Canm eşim memlekete geri döndü ben annemlerde kaldm bugün çok şükür iyiym bide birsey soracağımben mart sonu evime uçakla dönmek istiyorum çok şükür bu zmana kadr leke faln da görmedim haziran sonu tekrar annemlere gelicem aceba uçakla yapılan yolculuklarda sakinca varmi

Doktora sor canim. Bende araba yolculugu yapicam demistim 15 tatilde gitmemi pek istememisti doktorum gidiceksen de proluton igneni ol demisti. Sen ucakla gidicekmissin mutlaka sor bunu

Canim ayagimda Meriçi salliyorum. Yeni kuaforden geldim saclarimi kestirdim. Gelince meriç kustu ustunu degistirdim uyutmaya calisiyorum.
Canım benim ya ne tatlidir o şimdi
Bizim içinde bol bol kokla kuzunu bir an önce bizde son haftalarimiza gelsek keşke

Buarada hangi bezi kullaniyosun canım
Memnun musun hiç pişik oldumu minnoşun

Şimdiden belli bi marka her ay alıp boş odam var oraya biriktiriiyim diyorum ama bilemedim
Her bez her bebege uyarmi onuda bilmiyorum :/

kızlar bişey sorucam ben son 1 haftadır ciddi kabızlık çekiyorum denemediğim sey kalmadı artık çatlak oldu canım çok yanıyor
bi öneriniz olur mu bana

Gule gule kullansinlar canim. Ben hic mandal kullanmiyorum senelerdir ama dedigin gibi kucuk incik cincik seyler olacagi icin cokkk mandal gerekecek herseyeee
Sagol canım, evet. Eldiveni çorabı, zıbını hepsi minicik. Mandalsız duracak gibi değiller

Ben molfix aldım, oglumda da kullanmıştım. Bir sıkıntı yaşamadım

Orkide_sever

benim dediğim philips bu canım halıya parkeye baya yapışıyor çalışırken
toz torbasız olduğu için hazneyi boşaltması da çok pratik
ben mediamarkttan almıştım orda baya bi süpürge denedim bu en pratigi gelmisti bana

kızlar bişey sorucam ben son 1 haftadır ciddi kabızlık çekiyorum denemediğim sey kalmadı artık çatlak oldu canım çok yanıyor
bi öneriniz olur mu bana
Canım al bendende o kadar. Üstelik progesteron iğnede kullanıyorum oda çok yavaşlatıyor. Duphalac içtim yok, activia yiyorum yok, zeytinyağı içtim yok, kayısı çir yedim yok. Bende çıkmazdayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…