Muhendisinoglu adlı instagrama baktım miniesleridembegenmişti. Sanırım emzik gibi bebekten bebeğe değişiyor. Ben henüz hiçbir hazırlık yapmadım 28i bekliyorum

Ya cok tatli sorma. Zor uyuyor uyaninca dunyayi yikiyor. Yanimda uyumak istiyor sabah 4 te uyaniyor kimil kimil benide uyutmuyor. Sac kestirmeye gittim. 5 dklik yolda durmadi eve zor geldim. Bi altini degistiriyorum yeni beze kaka yapiyor. Ocaga yemek koyuyorum pismismi diye bakamiom :)
Ben prima kullaniyorum canim.hic pisik olmadi yanlissam duzeltin bez cocugun poposunda cok kalirsa pisik olur diye dusunuyorum yoksa neden olsun ki. Ama yaniliyorda olabilirim.ben elimle pantolonun ustunden kontrol ediyorum bez sistiyse hemen aliyorum. Hic bir sey bebemden onemli degil ilk defa anne olacak arkadaslar evladini kucagina almak nasil mutluluk tarif edemem. Enzirirken gozlerimin icine bakiyor. Bir an tv ye baksam hemen bagiriyor ona bakinca susuyor daha ne diyim ki
Y

Oyy pahalıymış gerçekten canım. Kızların tavsiyelerine bir bak olmadı tamir ettirsen olmaz mı ki
Motoru komple degistiricekler canim su kacirmistim. Ee verdigimiz yerde oyle servis vs degil alacak baska supurgenin motorunu takicak. Cekisini cok etkilicegini dusundugum icin tamir ettirmekten pek yana degilim. Zaten durumlar kotuye gidiyo. Yaptiriraam esim yenisini almayi verir var kullaniyosun diye. Erkek kismi supurgeden anlamiyo. Dun bile neyine bu denli bakiyosun diyo. Her gun kullaniyorum 2 gundur supuremedim delirmek uzereyim resmen. Evi kendimi kirli hissediyorum

Oyyy saglikla buyusun pasa. Sen boyle anlattikca benimde anilarim canlaniyo. Bende cok yemek yaktim oglum yuzunden. Ocaga su koyup 2 caydanlik kararttim. Mutfakta is yaparken uyansa telastan benim elim ayagim dolanirdi. Ne gunlermis ustunden 7 sene gecti. Esek sipasi oldu. Hele tek unutmucam anim. Daha bi kac gunluk haftasi bile cikmamisti annem bezini acti altini degistiricek bende tam odadan ciktim. Annem kahkahayi basti noluyo diye geri dondum. Annem bebegin ayaklarini kaldirmis ki bezi alacakmis bu da o esnada isemeye baslamis. Allahtan yamuk gibi tutmusta agzina kacmamisti. kendini sularken de bi havra bi heyecan parmak kadar bebekte gulmekten zor yikadik

Erkeklere göre hava hoş dediğin gibi canım. Bende eşimin bekarlık süpürgesiyle idare ettim bir süre sonra bunu aldım. Ne gerek vardı dedi önce tabii kendi kullanınca farkı anladı

Seninki 1 kereni yapti benim ki bir sürü :)

Merhaba konu açamadım.Lütfen cevaplayın.Bende şubatın 18i transfer oldu 5 günlük 3 embriyo. Dün 12 günüm oldu kan tahlili sonucum <1 çıktı. Doktorum hamilelik yok ama 2 gün sonra yeniden kan tahlili ver dedi. Aranızda 12. Gün sonucu 1 çıkıp sonra artan oldu mu? Bu arada reglim 1 gün gecikti

Selam kizlar gecms sayfalari okuyamadim affedin iyisinizdir ins. Sayfayi sevmedm ve alisamadim ben de. Kuran okuyan hoca sagolsn bana da dua etti ikiz oldgunu duyunca. Dun sabah detylidaydik biraz canim sikildi. Bide erken gitmisiz anladgim. 20+2 dik. Benim zilliler foto vermedi bitane zor aldik o da net degil oburu secde pozisyonundaydi acmadi yuzunu tatli yedim dolastm geldm yok. Tekrar gel ben sana foto veririm bakarm kendi doktornda verir dedi bakalim. Bi bebegimin yemek kordonunda 1 atardamar eksikms. Onun disnda hersy iyi cikti sukur. Raporda da kromozom hastaliklarinda 1 atar damar gozlemlendi yazmis kalp hastalklari olabilirms rabbim saglkla nasip eder ins:s dns testlerinden falan bahsetti iste

Yemek kordonu hiç duymadım canım, plasentayı bebeğe bağlayan kordon olmasın? Takip mi önerdi şimdi? İnşallah önemli birşeyleri olmaz canım

Yemek kordonu hiç duymadım canım, plasentayı bebeğe bağlayan kordon olmasın? Takip mi önerdi şimdi? İnşallah önemli birşeyleri olmaz canım
O iste canim. Sagol canim ins olmaz ya kafama takildi. Bebekte bi damar eksk degl sukir ama kordndaki eksklk bazi selere sebp olabiliyoms allah korusun. Buralardada kmsede duymadim. Evet hep takipte kontrolde kalin gelisimi ve kalbi takip edin dedi bide dna tsti onerdi de yaptirp kotu sonuc alsam nolck o sknti

Rapora bole yazmis aciklamayi kizlar :s

Evet canım plesanta kordonunda 3 tane damar olması gerekirken 2 tane var sende. Bildiğim kadarıyla çoğu sorunsuz doğuyor, sağlıklı bebekler oluyorlar. Bebekler arası büyüme farkı olabiliyor daha sık takip ediliyorlar diye biliyorum. Merak etme herşey yolunda gidecek, fetal dna yaptırmayı düşünüyormusun? Yani kalpte sorun olsa parlaklık görmezmiydi? Benim yakınımı detaylı için birde 28. Haftada çağırdı istersen o haftada sende git

Erkeklere göre hava hoş dediğin gibi canım. Bende eşimin bekarlık süpürgesiyle idare ettim bir süre sonra bunu aldım. Ne gerek vardı dedi önce tabii kendi kullanınca farkı anladı
Benimki kullansa da anlamaz canim ama aldim supurge. Cok astik ama degecegine dusunuyorum yorumlari cok iyi arnica tesla premium aldim.

kızlar bişey sorucam ben son 1 haftadır ciddi kabızlık çekiyorum denemediğim sey kalmadı artık çatlak oldu canım çok yanıyor
bi öneriniz olur mu bana
Dupalac iç bi de kayısı ye ama 2-3 adet yetmez gun de 6-7 adet
Sarı kayısı gül kurusundan daha iyi geldi bana
Erik hoşafı yaptı annem bi de şekersiz onu içiyordum
Ikınma istenmiyor çünkü gebelikte

Benimde detaylı ultrasonda kalpten kola giden bir damarda yön farkı görüldü bende dna testi yaptırdım 1 hafada çıktu sonuç çok kafana takıyorsan yaptırmanı tavsiye ederim

Canım bebekler sürekli takipte zaten büyük bı sorun olacağını düşünmüyorum ben artık heryseyin çaresi var kalpte ciddi bir sorun olsaydı bununla ilgili bı uzmana gönderirdi mutlaka bu zamana kadar geldiler hem bak devamıda gelir Allah'ın izni ile ayrıntılı için erken olmuş biraz ben özellikle bekledim 22. Sonunda gittm net görülsün diye ikiz bide minikler daha ilerleyen haftalarda bı kere daha gidebilirsn

Aynen canim dedgn gibi %50 si sorunsz doguyoms ins onlardan oluriz bizde. Suan sorn gormedi organlarn hepsi normal cikti risk var diyo iste. Bide nette okuyorm da erkn dogm da tetkliyebiliyoms vs. Allah korusn. Ikzlerde hep buyume frki oluyo illaki. Sagol canim aklimda olsn o haftada bnde gideyim. Doktor da yonlendirir blki. Fark buyumeden olsn yeterki o kapanir dogunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…