Canım bende sorun olacağını sanmam çok şükür diğer organlar normal. Sen takibini sıkı tut önlemini al. İnşallah herşey yolunda gidecek

Dogru soluyosn canim her gitgde bakiyolar kalp atslarndan bisi olcuyo norml diyo. Ikzlerde genelde foto bile veremiyorm dedi perinatolog da alan dar pozisyon ykaalmak cok zor dedi ugrasti baya olmadi bide erkendi aynen ole dusunuyorm. Suan tek dusndgm saglklari zatn hepimzin bebegi sglkla dogsn ins canimm

Sagolasn canim inss oyle olur saglkla doguralim o gunleri gorelim zamanlica
İnşallah canım anne Rahmi gerçek bir mucize rabbim sağlık versin herkesinkilerle birlikte bizim bebeklerimize de. Bana da perinatalog ikiz gebelikte hiç bir şeyin garantisi yoktur testler ultrasonlar. Doğana kadar sürpriz olur dedi ayrıntılı da

Oda olacak canım hepimiz sağlıkla dogurucaz inşallah sırayla burdan yazacz Allah izni ile

Grcektn oyle amin canim. Benzer seleri banada soledi hic tespt edemedklerimz var dognca gordklerimz dedi. Zorlu bi seruvenms yolun yarisini gectik saglkla kavusalim inss

Gunaydn kizlar desteginiz icn cok sagolun. Doktorumada yazmistim kontrole gelince detyli konusurus iikizlerde olabilir takip etmek gerekir yazmis. Hayirli haberler alirim ins sizlerde ayni seklde en bas saglikla gelsnler❤

Grcektn oyle amin canim. Benzer seleri banada soledi hic tespt edemedklerimz var dognca gordklerimz dedi. Zorlu bi seruvenms yolun yarisini gectik saglkla kavusalim inss
İnşallah sağlıkla gelsinler canım. En iyisini rabbim bilir. Serüvenimiz zor ama sonu güzel olacak inşallah

Rabbim korusun canım, inşallah sorunsuz doğarlar

Hayırlı olsun, güle güle kullan
Sagol canimmm. Simdi denedim ve yok boyle bisey. Kabul ediyorum tamam halimi dogru duzgun bir kac gundur supurememistim ama nerden buldu bunca tozu nereyi yedi yuttu supurge anlamadim. Cikan tozdan kendi kendime utandim. Ablam o her gun cikicak bak gor dedi. Takintili biri icin asla toz torbasiz supurge iyi degilmis bunu anladim.

Bende de sulu var, temizlemesi sorun oluyor. Bidahaki sefere toz torbasız alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…