- 13 Eylül 2017
- 664
- 1.375
- 33
- 39
Evet canim eylul ozturku ben de biliyorum.valla bana kalsa hemen karar verecem de esim karar veremiyor.bakalim artik saglikla dogsunlarda artikBiz eşimle tüp bebeğe başlarken karar almıştık kız olursa ben erkek olursa o koyacaktı. Geçen gebeliğimde eşim fanatik fenerli olduğu ve yurtdışında doğum yapmak istediğimiz için 2 fenerbahçede top oynamış futbolcu ismi koymuştuk mateja (kezman) ve alex( de souza). Eşim Allah meleklerimizi bize geri verecek o yüzden ilk doğan oğlumuzun adını koyacağım demişti, ikna edemezsem biz Mateja koyacağız. Allah’ın hediyesi demek anlamı, matthew, mateo gibi ülkeden ülkeye değişiyor kullanılan isimler. Okunuşu mateha çocuğum okulda nasıl zorlanacak Allah bilir. Diğer bebeğiminde kimliğimde aleks yazıyor türkçede x harfi olmadığından. Şimdi eylül/kenan öztürk ismi aynen bizim gibi futbolcudan esinlenerek alex koymuşlar. Önemli olan anlamı tabi. Kız olsaydı alya koyacaktım.
Kac haftalik oldunuz canim. Biz 19+3uz bi kac gun oncesi cok hareket ettiler sonra duruldular. Buna kendimizi yormak falan cok etki ediyor. Suan daha nadir hareketliler. Gece yataga girdigimde ayri bir kipirti olusuyor uyutmamak icin. Yerleri daraldikca da belki fazla oynayamiyolardir.Kizlar bugun tetenoz asisini vurulmayya asm ye gittim. Iki gundur de sanki hareketlerini biraz az hissediyorum.ama iki gundur misafir gezdiriyorum sanirim o yuzden hissedemiyorum.hemsirede hareket etmesi onemli dedi kalp atisina bakti normal dedi.simdi eve geldim tatli yedim hareket ediyor gibi.tedirgin oldum.bide ben zaten kilolu hamile kaldim ondan mi hissedemiyorum acaba bilemedim
Ogluşun la başbaşa bı gece geçireceksn annesi ne güzel oh missssHamilelik takvimi iyi oluyordu takip ediyorduk cok heycanla okuyordum. Sizinkileride takip ediyordum.
Bu gün kv gitti. Ilk defa tek kalicam esim gececi bu gun .
Eee kirk coktannn cikti canim. Bu saatten sonra gece gunduz tek bakican. Gozunun onunde buyudugunu bile anlamican ama kocaman adam olacakkkk. Benim annem 1 ay anca durmustu ve 2.haftamizda gunduz gidip duruyodu evden alisayim diye.Hamilelik takvimi iyi oluyordu takip ediyorduk cok heycanla okuyordum. Sizinkileride takip ediyordum.
Bu gün kv gitti. Ilk defa tek kalicam esim gececi bu gun .
Sağlık ocağına gidince ebe banada çocuğun hareketlerini dinle önemli falan dedi paranoya oldum 2 gün sonra baktım olmayacak hiç dinlemedm sonra zaten kendini hissettiriyor canım hiç beklemedign anda dan diye geçiriyorKizlar bugun tetenoz asisini vurulmayya asm ye gittim. Iki gundur de sanki hareketlerini biraz az hissediyorum.ama iki gundur misafir gezdiriyorum sanirim o yuzden hissedemiyorum.hemsirede hareket etmesi onemli dedi kalp atisina bakti normal dedi.simdi eve geldim tatli yedim hareket ediyor gibi.tedirgin oldum.bide ben zaten kilolu hamile kaldim ondan mi hissedemiyorum acaba bilemedim
22+4 olduk canim. Bende iki gundur yoruldum ondan duyamadim buyuk ihtimal hemsire de biraz endise verdi.hareket onemli falan diye.carsambaya randevu aldim baska bir doktora daha gudicem bakalimKac haftalik oldunuz canim. Biz 19+3uz bi kac gun oncesi cok hareket ettiler sonra duruldular. Buna kendimizi yormak falan cok etki ediyor. Suan daha nadir hareketliler. Gece yataga girdigimde ayri bir kipirti olusuyor uyutmamak icin. Yerleri daraldikca da belki fazla oynayamiyolardir.
Insallah iyidir canim ya bende paranoya yapicam sanirim kendimi sakin tutmaya cslisoyorum ayagimi uzatinca hissediyorum carsamba gunu gidicem doktora insallahSağlık ocağına gidince ebe banada çocuğun hareketlerini dinle önemli falan dedi paranoya oldum 2 gün sonra baktım olmayacak hiç dinlemedm sonra zaten kendini hissettiriyor canım hiç beklemedign anda dan diye geçiriyorbazen hiç bişey hissedemiyorm normal yani iyiyse ediyordur hareket mutlaka
Yapma yapma hiç bı işe yaramıyor çünkü ancak geriliyosn hissetmedgmde hemen tatlı bişey alıp soluma yatiyorm 20 dkya ediyor hareket onlarda yoruluyordr hep oynayacak değiller ya yazikkkkInsallah iyidir canim ya bende paranoya yapicam sanirim kendimi sakin tutmaya cslisoyorum ayagimi uzatinca hissediyorum carsamba gunu gidicem doktora insallah
Anladim canim benmde deneyimim yoktu ilk girdim bu incelemeye.sorun olmamasina sevindim ins boyle saglkla devam etsn kendime ve sizlere tek duam bu canim. Oyle ya kendimizi cok dinliyoruz bazi donemler sakin geciyor hareketleri olumsz dusnme bnceCanim insallah bisey cikmaz sonuc kagidini gordum aslinda detayli yazilmasi guzel.bizim hastane sonucunda hic ayrintili yazmadi ultrasona bakan doktorhic konusmadan bakti zaten pek bisey anlamadim.en son sadece sorun yok dedi.benim esimde kalpten iki tane seklinde cikmasi gereken damar tek damar olarak cikiyor.bebekte de doktora sordum damarlari gorebiliyormusunuz dedim kalp hastaliklarinin yuzde 80 90 i gorulur sonucunuz temiz gorunuyor dedi.detayli sonucu temiz cikti.simdi bu hafta sanki az hareket ediyor gibi geliyor ben mi abartiyorum noluyor bilmiyorum
Ben olmadim ya 21.hftadaym suan doktora sorup olacaktim sormayi unuttm detylida kafada dolydu benim. Sorcm kendi doktoruma ve Riski varsa olmicamKızlar siz kaçıncı haftada tetanoz aşısı olucaksınız doktorundan bilgi alan varmı
Senin adina sevindm canim inss guzel haberler alirve gorurdun bebisini guzelce:)Kızlar perinatolog doluydu 22+1de gidecektim birisi randevusunu iptal etmiş yarına çektiler. Oley oley oley 1 hafta erken görücem yavrumu
Ben şubatın 24 ünde olmuştum. Şimdi martın 25 inde olacamKızlar siz kaçıncı haftada tetanoz aşısı olucaksınız doktorundan bilgi alan varmı
Canim profilindeki bebisinin fotosu mu maslalah ya cok tatli duruyo yerim onu❤Sağlık ocağına gidince ebe banada çocuğun hareketlerini dinle önemli falan dedi paranoya oldum 2 gün sonra baktım olmayacak hiç dinlemedm sonra zaten kendini hissettiriyor canım hiç beklemedign anda dan diye geçiriyorbazen hiç bişey hissedemiyorm normal yani iyiyse ediyordur hareket mutlaka
Canim bende aynen tatli yedim yattim dinliyorumYapma yapma hiç bı işe yaramıyor çünkü ancak geriliyosn hissetmedgmde hemen tatlı bişey alıp soluma yatiyorm 20 dkya ediyor hareket onlarda yoruluyordr hep oynayacak değiller ya yazikkkk
Evet canım teşekkür ederiz bizim cimcime şimdiden bile ne tatlılar dimi doğduklarında nasıl olacaklar Allah bilirCanim profilindeki bebisinin fotosu mu maslalah ya cok tatli duruyo yerim onu❤
Evet oyle vala masallah prenseseEvet canım teşekkür ederiz bizim cimcime şimdiden bile ne tatlılar dimi doğduklarında nasıl olacaklar Allah bilir
Bı anları bı anlarıni tutmuyor ki demek uzun sürüyor malum ayrıntılı bizimki uyudu elleri kapadı gözlere sonra kalktık yürüdük baya tekrar uyandı esnedi falan acip açıp videoları izliyorumEvet oyle vala masallah prensese❤ tabi senin daha net foto benim bitane verdi zorlada cok belrgn degl bole. Ikizlerde zor foto veriyorm zatn alan dar istedgm pozisyona gelemiyolar dedi:) bu ctesi ugrarm blki foto icin gel basip vercn sana aklmda pozisyon uysn ytr ki dedi perinatolog sagolsn❤ benim zilli ne inat etti secde pozisyonuna gecti dizleri yere dayadi yuzu kapadi cocuk ne yaptysk donmedi ellerini yumdu parmaklarini saycaz sayamiyoz sona dogru acti cimcime:))
Gitmeden sorularımı hazırladım doktora gidince unutuyorumSenin adina sevindm canim inss guzel haberler alirve gorurdun bebisini guzelce:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?