Gozun aydin canim sukur benimde cok hareket eden kizim daha genis bir yere yayilmis ondan demek daha smdiden ksrdes kavgalari bsliyo demek iyi canim masallah aman sknti olmasin

Gozun aydin canim sukur benimde cok hareket eden kizim daha genis bir yere yayilmis ondan demek daha smdiden ksrdes kavgalari bsliyo demek iyi canim masallah aman sknti olmasin
Gunaydin canimmm. Aynen cok sukur iyi olsunlarda. Genelde erkek baskin olur kizi skistirir diye dusunuyodum ama tersi oldu ☺ kizim cadi cikti

Hayirli kandiller kizlarrrr. Bi de burda şivlilik diye bisey varmisss. Dun aksam ates yakildi falan bugunde cocuklar kapiya gelecekmis. Ayy seker vs. Almamistim birazdan cikip alicam
Ben dünden hazırlığını yaptım canım çok güzel oluyor şivlilik

Günaydın kızlar, hayırlı kandiller. Tvde gördüm istda tüp bebek merkezinde embriyolar karışmış, başkasının embriyosundan hamile kalmış doğurmuş kadın. Doğumdan sonra kan grubu farklı olınca anlamışlar. Çok üzüldüm bebek ne olacak diye. Embriyo sahibine verilse anne kabul edermi gebeliği yaşamamış, doğurana verilse her sevdiğinde kendi embriyosu olmadığı aklına gelecek benimser mi. Çok üzüldüm valla

Ayy Allah korusun canim yaa. Esimde tedaviye baslarken bunlari soyledi karisiyomus embriyolar diye. Artik teknoloji ilerledi olmaz oyle demistim. Bu devirde hala oluyosa pes dogrusu. Olan bebege olacak. Insallah sevebilecek ailede kalir

amin canım bugünde kandil zaten dua edelim allah isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu. benim eltimde başlayacak yakında tüp bebeğe bugün onla dua zinciri yapıcaz kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…