Evet canım yalnız göndermeyene de saygım sonsuz yanı dediğin gibi kimseye güven yok. Çocuklarda bu güzelliklerden mahrum kalmasın isteniyor bir taraftanKucukler sevimli de koca koca kizlar da geldi o komik oldukadinlarda cocuklarini yalniz yollamiyor o iyi bence. Kimin napicagi belli degil bu devirde.
GünaydınGünaydin kizlar dün detayliya tekrar baska bir doktora gittim. Icim rahatladi şükür doktor tek tek anlatti. İçim daha rahat artik oglusumun fotolarini da daha net gördük.cok güzeldi cok sükür
Ben daha gidemedim 11 gibi giderim en azından alt açma setinden kalır inşallahBi kac bisey aldim kizlar evde resmini atarim. Insanlar market acilmadan 1 saat oncesinden beklemis valla zor aralarindan aldim. Hatta bi teyze zibin takimindan birini birakicakti kshve rengi nakisliydi ortak renkti birakicaksan alicam dedim kiymete bindi birakmadi yaa.
Güle güle kullan canım nasıl malları iyimi kumaşları falan ? Sen stratejik hata yapmssn Alacam Denir mı hiç?Bi kac bisey aldim kizlar evde resmini atarim. Insanlar market acilmadan 1 saat oncesinden beklemis valla zor aralarindan aldim. Hatta bi teyze zibin takimindan birini birakicakti kshve rengi nakisliydi ortak renkti birakicaksan alicam dedim kiymete bindi birakmadi yaa.
Kiz bosluguma geldi. Milletin eli kolu dolmus biseylerin ustune birakmislar almaya kalkinca laf ediyolardi. Bende nazikce sorayim dedim. Aslinda orda kumasini actim ben ona dokundu da oyle almaya karar verdi. Mallari iyi fena degil. Pike uzunlamasina bisey 1mt 1.5m seklinde kare degil tam yazlik ince. Agiz mendilleri guzel begendim kenarlari kahvemsi ortak renk aldim. Yeleklerde penyeden kucuk yasi kalmamis 3-6 aldim. Daha penye battaniyeler vardi onlarda guzeldi ama ortak renk yoktu o yuzden almadim onu pazarda da bulurum uyguna.Güle güle kullan canım nasıl malları iyimi kumaşları falan ? Sen stratejik hata yapmssn Alacam Denir mı hiç?
Alt acmayi bende alacaktim ama hosuma gitmedi canim cok cok inceydi elyafi. Benim oglumun eski vardi keske atmasaydim ici sungerli gibiydi kalindi. Bu hosuma gitmedi sahsenBen daha gidemedim 11 gibi giderim en azından alt açma setinden kalır inşallah
Süpermiş saol canim.
Gunaydinnn.... HEPIMIZIN KADINLAR GUNU KUTLU OLSUNNNGünaydın kızlar hayırlı Cuma’lar hepinize hepinizin kadınlar günü kutlu olsun
Bende pike ağız mendili banyo küveti almayı düşünüyorum bakalım benimki hasta çıkabilirsem eğer Alicam inşallah güle güle kullan canımKiz bosluguma geldi. Milletin eli kolu dolmus biseylerin ustune birakmislar almaya kalkinca laf ediyolardi. Bende nazikce sorayim dedim. Aslinda orda kumasini actim ben ona dokundu da oyle almaya karar verdi. Mallari iyi fena degil. Pike uzunlamasina bisey 1mt 1.5m seklinde kare degil tam yazlik ince. Agiz mendilleri guzel begendim kenarlari kahvemsi ortak renk aldim. Yeleklerde penyeden kucuk yasi kalmamis 3-6 aldim. Daha penye battaniyeler vardi onlarda guzeldi ama ortak renk yoktu o yuzden almadim onu pazarda da bulurum uyguna.
Geçmiş olsun canım. Tekrarlamazinş benim eşimde geçen sene böyle olmuştu doktor 15 gün yatak istirahati verdi.Herkese hayırlı kandiller Kızlar bugün giremedm pek eşim rahatsızlandı 11 den beri hastanedeym fıtık yürüyemez halde sabah iş yerinde düşmüş kalmışzaten 2 gündür düzeni yoktu gittim acile götürdüm hemen mr dı röntgendi derken ne olduğumu şaştm belim yanım heryerim ağrıyor koşturmacadan şükür ameliyatlık değilmiş iğneyle ilaçla geldk eve yatacakmış şimdi bi süre omurgası düzleşmş sanırım sizler nasılsınz?
Saol canım geçti şükür daha iyi düne göreGeçmiş olsun canım. Tekrarlamazinş benim eşimde geçen sene böyle olmuştu doktor 15 gün yatak istirahati verdi.
Kadınlar günümüz kutlu olsun kızlar.
Bim’den ağız mendili alanlar acaba kumaşı emici mi iyi mi? Ben daha çıkmadım küvet kalırsa almayı düşünüyorum
Amin canimm. Insallah kalmistir alirsin canim. Kuvet zaten 1 tane getiriyorlarmis her markete burdakini bile uzaktan biri arayip almaya geliyorum demis. Begendim fiyatina gore kalin malzemesi. Tasinmicak olsak kimseye birakmazdim alirdim.Bende pike ağız mendili banyo küveti almayı düşünüyorum bakalım benimki hasta çıkabilirsem eğer Alicam inşallah güle güle kullan canım
Valla talan etmişler yaşadığım yerde 3 tane hepside uzak bana arkadasmi aradım orda çalışıyor varsa gideym diye bişey kalmamış doğru düzgün nasip inşaallah doğuma kadar yine gelirAmin canimm. Insallah kalmistir alirsin canim. Kuvet zaten 1 tane getiriyorlarmis her markete burdakini bile uzaktan biri arayip almaya geliyorum demis. Begendim fiyatina gore kalin malzemesi. Tasinmicak olsak kimseye birakmazdim alirdim.
Agiz mendili cift kat canim. Bence kumasi guzel emiciligi iyi olur gibi geliyor.Geçmiş olsun canım. Tekrarlamazinş benim eşimde geçen sene böyle olmuştu doktor 15 gün yatak istirahati verdi.
Kadınlar günümüz kutlu olsun kızlar.
Bim’den ağız mendili alanlar acaba kumaşı emici mi iyi mi? Ben daha çıkmadım küvet kalırsa almayı düşünüyorum
Insallah canim gelsinnn. Diyorum yaa 1 saat onceden kapilarda beklemis kadinlar ben ki tam 9 da aciliyo diye ordaydim erken gittim sandim iceri bi girdim şoka girdim kadin yigiliydi sepetlerin basi zor aldim aralarindan. Boyle seylerde valla 9 a 5 10 kala kapida olmak lazim hemen girip almak icinValla talan etmişler yaşadığım yerde 3 tane hepside uzak bana arkadasmi aradım orda çalışıyor varsa gideym diye bişey kalmamış doğru düzgün nasip inşaallah doğuma kadar yine gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?