Ben ogluma hamileyken bimden almıştım, baya dayanıklı. Şimdi kardeşi giyecek kısmetse :)Cinsiyet henüz belli değil ama zıbın, alt açma seti filan ara renklerde alsam mı ki bende? Kumaşları güzel midir ki?☺
Amin canim insallahhh.
Kiz sabahin korunde geldi cocuklar kapiya noluyo dedim ellerinde poset vardi. Kusura bakmayin bilmiyodum dedim ilk gelen 2 postaya sonra marketler acilinca gittim kutu seker aldim
O zaman sabah bana da bim yolları göründüBen ogluma hamileyken bimden almıştım, baya dayanıklı. Şimdi kardeşi giyecek kısmetse :)
Istnbul bu konuda sinir tanimiyo sagolsn 10 15 20 cok duydum hepsi bebegin dogmasini sagliyo aslinda baknca olay ayni:) aminn kuzum cumlemizin yardimcisi olsn saglkla gelsn kuzularimiz yetrkiAynen öyle canım dediğin gibi 10 bine kadar çıkıyor bazı hastanelerde Allah yardım etsin hepimize
Ay neguzel adetlermis ya buralardada olsa keske:) bayramda gleen cocuklar gibişaşırmışsındır canım. Çok sevimli oluyorlar ama çocuklar
Gidin gidin oh ben calisiyorum ama kizlar yaO zaman sabah bana da bim yolları göründü
Evet canım bende çok sevdim beş yıldır burdayım hevesle hazırlanıyoruz eşimle. Artık kimsenin kimseye güveni kalmadı ki canım çocuğunu bırakamıyor kimseAy neguzel adetlermis ya buralardada olsa keske:) bayramda gleen cocuklar gibionlr bile kalmadi artk buralrda cok nadir
Ayyy kıyamam yok mu başka alabilecek biri arkadaşın, komşun vs. Anneler, kvler hep öyle benimkide yelek örüyor hep büyük örmüş tüh diyor bi türlü küçük örmeyi beceremedimGidin gidin oh ben calisiyorum ama kizlar yabigunluk mi bu kalcak mi acaba genelde bitiyo hemen urunler. Kayinvalidemi gondersem buyuk buyuk alir gelir en son 1 yas corabi almsti
Kucukler sevimli de koca koca kizlar da geldi o komik olduşaşırmışsındır canım. Çok sevimli oluyorlar ama çocuklar
Gecmis olsilun canimHerkese hayırlı kandiller Kızlar bugün giremedm pek eşim rahatsızlandı 11 den beri hastanedeym fıtık yürüyemez halde sabah iş yerinde düşmüş kalmışzaten 2 gündür düzeni yoktu gittim acile götürdüm hemen mr dı röntgendi derken ne olduğumu şaştm belim yanım heryerim ağrıyor koşturmacadan şükür ameliyatlık değilmiş iğneyle ilaçla geldk eve yatacakmış şimdi bi süre omurgası düzleşmş sanırım sizler nasılsınz?
Kendi annem de calisiyor kismet artik aksama kalirsa bakcam donuste:) elleri buyuge aliskin kendi babanemde oleydi seneye giyer mantigi hepAyyy kıyamam yok mu başka alabilecek biri arkadaşın, komşun vs. Anneler, kvler hep öyle benimkide yelek örüyor hep büyük örmüş tüh diyor bi türlü küçük örmeyi beceremedim
E bebek indirmnden ve eminonun butarz bisiler almstim zatn yinede bakarim alt acma falan cok uygunms cnku. Tamam canim aklimda olsn bilmiyorm cok bole siteleri yeni ogreniyorum ilk deneyim benle paylasn bole guzel bilgileriGunaydin kizlarrr... bende bi 100 tl ayirdim onunla tabi renk secenekli gelirse ve kumasini begenirsem 2 tane zibin takimi falan alicam. Nette de baktim 19 lira ayni takimMorasigi alamazsan cokta uzulme yani. Bebegen diye sitede fabrika satis diyor ama kumasi onemli tabiEki Görüntüle 2243150
Gunaydin canim cok iyi yapmssnGünaydin kizlar dün detayliya tekrar baska bir doktora gittim. Icim rahatladi şükür doktor tek tek anlatti. İçim daha rahat artik oglusumun fotolarini da daha net gördük.cok güzeldi cok sükür
Gozun aydin canim. Masallah bak ne guzel oglusun iyiymisGünaydin kizlar dün detayliya tekrar baska bir doktora gittim. Icim rahatladi şükür doktor tek tek anlatti. İçim daha rahat artik oglusumun fotolarini da daha net gördük.cok güzeldi cok sükür
Bu tarz net siteleri belki ufak tefek defosu olan seyleri satiyodur ama ben sahsen goze batmadikca ufacik seyi dert etmem. Fiyatlari da cok uygun deneme amacli doguma yakin ihtiyacim olan biseyi alabilirimE bebek indirmnden ve eminonun butarz bisiler almstim zatn yinede bakarim alt acma falan cok uygunms cnku. Tamam canim aklimda olsn bilmiyorm cok bole siteleri yeni ogreniyorum ilk deneyim benle paylasn bole guzel bilgileri❤
Ilk torunu muydu canim. Anneler oyle duygusalll.. annem surekli torun daha tatli oluyor insana diyoGunaydin hayirli cumalar kizlar dun bugun neguzel mubarek gunler Allah dualarimizi kabul etsindun bugun annemdeym bnde ananesi kizlarin tekmelerini donmelerini hissedince heyecanlandi duygulandi dogsada sevsek modundalar saglkla kavusalm ins hepimz❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?