Amin canim insallahhh.
Kiz sabahin korunde geldi cocuklar kapiya noluyo dedim ellerinde poset vardi. Kusura bakmayin bilmiyodum dedim ilk gelen 2 postaya sonra marketler acilinca gittim kutu seker aldim
şaşırmışsındır canım. Çok sevimli oluyorlar ama çocuklar

Aynen öyle canım dediğin gibi 10 bine kadar çıkıyor bazı hastanelerde Allah yardım etsin hepimize
Istnbul bu konuda sinir tanimiyo sagolsn 10 15 20 cok duydum hepsi bebegin dogmasini sagliyo aslinda baknca olay ayni:) aminn kuzum cumlemizin yardimcisi olsn saglkla gelsn kuzularimiz yetrki

Ay neguzel adetlermis ya buralardada olsa keske:) bayramda gleen cocuklar gibi onlr bile kalmadi artk buralrda cok nadir
Evet canım bende çok sevdim beş yıldır burdayım hevesle hazırlanıyoruz eşimle. Artık kimsenin kimseye güveni kalmadı ki canım çocuğunu bırakamıyor kimse

Gidin gidin oh ben calisiyorum ama kizlar ya bigunluk mi bu kalcak mi acaba genelde bitiyo hemen urunler. Kayinvalidemi gondersem buyuk buyuk alir gelir en son 1 yas corabi almsti
Ayyy kıyamam yok mu başka alabilecek biri arkadaşın, komşun vs. Anneler, kvler hep öyle benimkide yelek örüyor hep büyük örmüş tüh diyor bi türlü küçük örmeyi beceremedim

Gunaydin kizlarrr... bende bi 100 tl ayirdim onunla tabi renk secenekli gelirse ve kumasini begenirsem 2 tane zibin takimi falan alicam. Nette de baktim 19 lira ayni takim Morasigi alamazsan cokta uzulme yani. Bebegen diye sitede fabrika satis diyor ama kumasi onemli tabi

Gecmis olsilun canim

Ayyy kıyamam yok mu başka alabilecek biri arkadaşın, komşun vs. Anneler, kvler hep öyle benimkide yelek örüyor hep büyük örmüş tüh diyor bi türlü küçük örmeyi beceremedim
Kendi annem de calisiyor kismet artik aksama kalirsa bakcam donuste:) elleri buyuge aliskin kendi babanemde oleydi seneye giyer mantigi hep

E bebek indirmnden ve eminonun butarz bisiler almstim zatn yinede bakarim alt acma falan cok uygunms cnku. Tamam canim aklimda olsn bilmiyorm cok bole siteleri yeni ogreniyorum ilk deneyim benle paylasn bole guzel bilgileri

Günaydin kizlar dün detayliya tekrar baska bir doktora gittim. Icim rahatladi şükür doktor tek tek anlatti. İçim daha rahat artik oglusumun fotolarini da daha net gördük.cok güzeldi cok sükür
Gunaydin canim cok iyi yapmssn oy masallah kuzuya hep boyle devam etsn ins❤

E bebek indirmnden ve eminonun butarz bisiler almstim zatn yinede bakarim alt acma falan cok uygunms cnku. Tamam canim aklimda olsn bilmiyorm cok bole siteleri yeni ogreniyorum ilk deneyim benle paylasn bole guzel bilgileri
Bu tarz net siteleri belki ufak tefek defosu olan seyleri satiyodur ama ben sahsen goze batmadikca ufacik seyi dert etmem. Fiyatlari da cok uygun deneme amacli doguma yakin ihtiyacim olan biseyi alabilirim

Ilk torunu muydu canim. Anneler oyle duygusalll.. annem surekli torun daha tatli oluyor insana diyo bunlar nasipse 8. Ve 9. Torunu olacak kadin o kadar aliskin ki toruna torun bakmayaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…