Çok geçmiş olsun canım, rabbim beterinden korusun. İnşallah en kısa surede atlatır. Seninde Allah yardımcın olsun

Gidip bakmak lazım canım fiyatlar uygun baya yarın çıkabilrsm çıkaym inşallah.

Gecmis olsun canim. Rabbim tez vakitte sifa versin

Bu arada gitmişken bi kadın doğuma gittim doğum fiyatlrını sordum sgk anlaşmalı 5500 dedi normal sezeryan aynı doğum paketi 6500 lokman hekimde iyiki sgk anlaşması var olmasa demek ne olack 2019 doğum fiyatları coşmuş Tüp bebek doktorum aynı hastaneyle anlaşması var o yapacak doğumu değiştrmek istemiyorm ameliyatımıda o yapmştı kimseye güvenemiyorm Özel sağlık sigortası olup ankarada olan varsa lokman hekimi öneririm ama daha önce tecrübem var çok çok ilgili bi hastanedr fikir olması için yazdım kızlar

Gözünaydın canım maşallah onlara

Hayirli kandiller kizlar sukur takvimlerimiz gelmis aa hic duymamistim sivlilik die bisi yeni bisiler ogreniyorm hep sizlerden konyadaydiniz dimi
Kzlar
Evet canım sadece burda yapılıyor şivlilik. Üç ayların girmesi kutlanıyor. Dün akşam fener alayı vardı, bugün çocuklar kapı kapı dolaşıp şeker çikolata topladı
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Ankara olacagi %90 ama daha ev vs. Belli degil canim. Benim dogumdan sonra kesinlesir
Canım hayırlısı olsun inşallah yeni yeriniz huzur getirsin

Amin canim insallahhh.
Kiz sabahin korunde geldi cocuklar kapiya noluyo dedim ellerinde poset vardi. Kusura bakmayin bilmiyodum dedim ilk gelen 2 postaya sonra marketler acilinca gittim kutu seker aldim

Cok gecms olsn canim acil sifalar olsn cok syakta kalp kostrduysan agrir tabi canim dikat et kendine ciddi bisi olmamasi iyi igne falan etki eder mtlaka

Oyle canim ya herseye zamn gelnce ama guvendgin doktoru degstrme bence cok onemli bnde tupbebek doktormla devm ediyorm gebelk takibi cok hastasi vr memnunum 20 yildr ayni hstanede bi ona guvniyorm. Banada sigortama ozel verdkleri fiyat 6000 canim son fiyati daha konusmadim vala bu fiyata ben istnbulda sukrettm 10 binden asagi yok burda nrdyse Dogm limitimden kalani biz odicz iste. Allah hepimizn yardimcisi olsn

Aynen öyle canım dediğin gibi 10 bine kadar çıkıyor bazı hastanelerde Allah yardım etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…