Çok geçmiş olsun canım, rabbim beterinden korusun. İnşallah en kısa surede atlatır. Seninde Allah yardımcın olsunHerkese hayırlı kandiller Kızlar bugün giremedm pek eşim rahatsızlandı 11 den beri hastanedeym fıtık yürüyemez halde sabah iş yerinde düşmüş kalmışzaten 2 gündür düzeni yoktu gittim acile götürdüm hemen mr dı röntgendi derken ne olduğumu şaştm belim yanım heryerim ağrıyor koşturmacadan şükür ameliyatlık değilmiş iğneyle ilaçla geldk eve yatacakmış şimdi bi süre omurgası düzleşmş sanırım sizler nasılsınz?
Gidip bakmak lazım canım fiyatlar uygun baya yarın çıkabilrsm çıkaym inşallah.250 tl trax bebek kamerasi, 200 tlye cok amacli besik, 60 tl mama sandalyesi,40 tlye nordica isi ve nem olcer cihaz, 40 tl bebek nevresim takimi, 17 tl bebek empirme battaniye, 15 tl ikili bebek citcitli badi, 15 tl ikili alt ayaksiz, 5 parca zibin takimi 17 tl, 15tl ikili bebek yelegi, 16 tl bebek puf yelek, 15 tl bebek bakim cantasi, 15 tl bebek alt acma kumastan ici elyafli olanlardan yastikli falan, 2li biberon 15 tl biri buyuk biri kucuk, 15 tl bebek pikesi, 3.5 tl bebek corabi, 8.5 tl 4'lu agiz mendili, 40 tl oyun minderi, 30 tl kuvet file set seffaf, 9 tl kova, 2.5 tl masrapa,
Saol canım ameliyat olmadığı için çok sevndm iyileşir inşallah hemen buna şükürÇok geçmiş olsun canım, rabbim beterinden korusun. İnşallah en kısa surede atlatır. Seninde Allah yardımcın olsun
Aynen, ameliyat olsaydı senin için de onun için de çok zor olurdu.Saol canım ameliyat olmadığı için çok sevndm iyileşir inşallah hemen buna şükür
Gecmis olsun canim. Rabbim tez vakitte sifa versinHerkese hayırlı kandiller Kızlar bugün giremedm pek eşim rahatsızlandı 11 den beri hastanedeym fıtık yürüyemez halde sabah iş yerinde düşmüş kalmışzaten 2 gündür düzeni yoktu gittim acile götürdüm hemen mr dı röntgendi derken ne olduğumu şaştm belim yanım heryerim ağrıyor koşturmacadan şükür ameliyatlık değilmiş iğneyle ilaçla geldk eve yatacakmış şimdi bi süre omurgası düzleşmş sanırım sizler nasılsınz?
Cinsiyet henüz belli değil ama zıbın, alt açma seti filan ara renklerde alsam mı ki bende? Kumaşları güzel midir ki?150 lira kamera 250 yazmışsın
Ben hep takip ederimdevir ekonomi devri. Nevresim takımı, banyo için kova zıbın alt, pijama alırım bakalım. Sabah bimdeyim
Saol canım amiinnnGecmis olsun canim. Rabbim tez vakitte sifa versin
Gözünaydın canımAcilden ciktim kizlar. Oglusumu hissedememe sebebim ters duruyormus kizimda yanlamasina duruyormus kafasi kardesinden oglustan yanaymis ayaklari daha serbest diye rahatca vurabiliyormus. Oglusu skistirmis icerde. Ama cok sukur hala ilerdeler herseyleri iyi. Rahim agzi uzunlugu 40mm iyi dedi. Yolladiii
Ankara olacagi %90 ama daha ev vs. Belli degil canim. Benim dogumdan sonra kesinlesirSaol canım amiinnnankaraya düştü yolumuz demişsn kesnleştimi canım ankaraya nereye gelecksnz ?
Evet canım sadece burda yapılıyor şivlilik. Üç ayların girmesi kutlanıyor. Dün akşam fener alayı vardı, bugün çocuklar kapı kapı dolaşıp şeker çikolata topladıHayirli kandiller kizlarsukur takvimlerimiz gelmis aa hic duymamistim sivlilik die bisi yeni bisiler ogreniyorm hep sizlerden konyadaydiniz dimi
Kzlar
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinHerkese hayırlı kandiller Kızlar bugün giremedm pek eşim rahatsızlandı 11 den beri hastanedeym fıtık yürüyemez halde sabah iş yerinde düşmüş kalmışzaten 2 gündür düzeni yoktu gittim acile götürdüm hemen mr dı röntgendi derken ne olduğumu şaştm belim yanım heryerim ağrıyor koşturmacadan şükür ameliyatlık değilmiş iğneyle ilaçla geldk eve yatacakmış şimdi bi süre omurgası düzleşmş sanırım sizler nasılsınz?
Canım hayırlısı olsun inşallah yeni yeriniz huzur getirsinAnkara olacagi %90 ama daha ev vs. Belli degil canim. Benim dogumdan sonra kesinlesir
anladim canım hayırlısı olsun doğum olsunda bı sağlıkla gerisi hallolur.Ankara olacagi %90 ama daha ev vs. Belli degil canim. Benim dogumdan sonra kesinlesir
Amin canim insallahhh.Evet canım sadece burda yapılıyor şivlilik. Üç ayların girmesi kutlanıyor. Dün akşam fener alayı vardı, bugün çocuklar kapı kapı dolaşıp şeker çikolata topladı
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Canım hayırlısı olsun inşallah yeni yeriniz huzur getirsin
Aynen canim bi hayirlisiyla dogurayim da gerisi bi sekilde hal olacaktiranladim canım hayırlısı olsun doğum olsunda bı sağlıkla gerisi hallolur.
Cok gecms olsn canim acil sifalar olsnHerkese hayırlı kandiller Kızlar bugün giremedm pek eşim rahatsızlandı 11 den beri hastanedeym fıtık yürüyemez halde sabah iş yerinde düşmüş kalmışzaten 2 gündür düzeni yoktu gittim acile götürdüm hemen mr dı röntgendi derken ne olduğumu şaştm belim yanım heryerim ağrıyor koşturmacadan şükür ameliyatlık değilmiş iğneyle ilaçla geldk eve yatacakmış şimdi bi süre omurgası düzleşmş sanırım sizler nasılsınz?
Saol canım valla aynen öyle oldu eşim yürüyemiyodu onuda ordan oraya götürünce yoruldm tabi sabaha geçer inşallah ağrımCok gecms olsn canim acil sifalar olsncok syakta kalp kostrduysan agrir tabi canim dikat et kendine ciddi bisi olmamasi iyi igne falan etki eder mtlaka
Oyle canim ya herseye zamn gelnce ama guvendgin doktoru degstrme bence cok onemliBu arada gitmişken bi kadın doğuma gittim doğum fiyatlrını sordum sgk anlaşmalı 5500 dedi normal sezeryan aynı doğum paketi 6500 lokman hekimde iyiki sgk anlaşması var olmasa demek ne olack 2019 doğum fiyatları coşmuşTüp bebek doktorum aynı hastaneyle anlaşması var o yapacak doğumu değiştrmek istemiyorm ameliyatımıda o yapmştı kimseye güvenemiyorm Özel sağlık sigortası olup ankarada olan varsa lokman hekimi öneririm ama daha önce tecrübem var çok çok ilgili bi hastanedr fikir olması için yazdım kızlar
Aynen öyle canım dediğin gibi 10 bine kadar çıkıyor bazı hastanelerde Allah yardım etsin hepimizeOyle canim ya herseye zamn gelnce ama guvendgin doktoru degstrme bence cok onemlibnde tupbebek doktormla devm ediyorm gebelk takibi cok hastasi vr memnunum 20 yildr ayni hstanede bi ona guvniyorm. Banada sigortama ozel verdkleri fiyat 6000 canim son fiyati daha konusmadim vala bu fiyata ben istnbulda sukrettm 10 binden asagi yok burda nrdyse Dogm limitimden kalani biz odicz iste. Allah hepimizn yardimcisi olsn ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?