Gözün aydın canımGünaydin kizlar dün detayliya tekrar baska bir doktora gittim. Icim rahatladi şükür doktor tek tek anlatti. İçim daha rahat artik oglusumun fotolarini da daha net gördük.cok güzeldi cok sükür
Güle güle giysinler canım, bende kova Meşrafa ve alt pijama aldım. 5 li takım almadım. Zaten bişey kalmamış. Gelen onlardan alıyorEki Görüntüle 2243198 oglusunda pikesinde pembe geyik oldu ama olsunhic yoktan iyidirrrrr hepsine 95 tl odedim kizlar
Yok sorun olmuyor canım:) yinede sen bilirsin tabikiKızlar bu küvetlerin içindeki file mandalı çıkıp çocuğa çarpar mı acsba? File yerine küvet minderimi alsam?
Sagol canim. Sizde gule gule kullanin insallah. Anneme dedim aldim diye almasaydin keske dedi. Ee heves ediyorum birakinda 2 3 parca bisey alayip hevesimi alayim dedim. Kiyafet gelirde pike battaniye tarzi bisey gelmez ortak renk olsaydi penye battaniyede alacaktimGüle güle giysinler canım, bende kova Meşrafa ve alt pijama aldım. 5 li takım almadım. Zaten bişey kalmamış. Gelen onlardan alıyor
Yok canim cikmiyor ama minder de mantikliKızlar bu küvetlerin içindeki file mandalı çıkıp çocuğa çarpar mı acsba? File yerine küvet minderimi alsam?
Eki Görüntüle 2243198 oglusunda pikesinde pembe geyik oldu ama olsunhic yoktan iyidirrrrr hepsine 95 tl odedim kizlar
Amin canim sagol. Ayy yok canim gordum uzaktan kutusunu ama bakmadim ona diger sepetteydi.Canım güle güle kullansın miniklerin. Benim arabam yok bugün eşim görürdü gidemedim. Küvet kalırsa almayı düşündüm ama bakalım akşama kalır mo. Birde sen oyun halısına baktın mı
Bende 10 a yakın yünlü, penye battaniye var almadım. 2 tane Müslin battaniye alacagım. Sıcaklarda anca o kullanışlı olur. Lcw de varmış, bakacağım kısmetse :)Sagol canim. Sizde gule gule kullanin insallah. Anneme dedim aldim diye almasaydin keske dedi. Ee heves ediyorum birakinda 2 3 parca bisey alayip hevesimi alayim dedim. Kiyafet gelirde pike battaniye tarzi bisey gelmez ortak renk olsaydi penye battaniyede alacaktim
Benimde oglustan kalan 3 battaniye var biri hastane cikisindan kalan hatira diye sakladim. Biri az daha kalin. Digeri polar en kalinlarindan valla kisin ustume serip uyumuslugum cok o battaniyeyle☺ muslin bende ebebekte gordum ne ozelligi varmis onun oyle ne beziBende 10 a yakın yünlü, penye battaniye var almadım. 2 tane Müslin battaniye alacagım. Sıcaklarda anca o kullanışlı olur. Lcw de varmış, bakacağım kısmetse :)
Aynen devir ekonomi devri cidden canm diğer türlüsü zor artık150 lira kamera 250 yazmışsın
Ben hep takip ederimdevir ekonomi devri. Nevresim takımı, banyo için kova zıbın alt, pijama alırım bakalım. Sabah bimdeyim
Fkeske cikabilseydim. Benim yumurcak o kadar yaramazki mutfaga yenek yapmaya gidemiyorum.250 tl trax bebek kamerasi, 200 tlye cok amacli besik, 60 tl mama sandalyesi,40 tlye nordica isi ve nem olcer cihaz, 40 tl bebek nevresim takimi, 17 tl bebek empirme battaniye, 15 tl ikili bebek citcitli badi, 15 tl ikili alt ayaksiz, 5 parca zibin takimi 17 tl, 15tl ikili bebek yelegi, 16 tl bebek puf yelek, 15 tl bebek bakim cantasi, 15 tl bebek alt acma kumastan ici elyafli olanlardan yastikli falan, 2li biberon 15 tl biri buyuk biri kucuk, 15 tl bebek pikesi, 3.5 tl bebek corabi, 8.5 tl 4'lu agiz mendili, 40 tl oyun minderi, 30 tl kuvet file set seffaf, 9 tl kova, 2.5 tl masrapa,
File daha kullanisli su kuvete akiyor bebegi eline almak zorunda degilsin ama sunger kopuklu suda kaliyor durulayamiyorsun.Kızlar bu küvetlerin içindeki file mandalı çıkıp çocuğa çarpar mı acsba? File yerine küvet minderimi alsam?
Müslin ince oluyor, terletmiyor. Tulbent gibi düşünBenimde oglustan kalan 3 battaniye var biri hastane cikisindan kalan hatira diye sakladim. Biri az daha kalin. Digeri polar en kalinlarindan valla kisin ustume serip uyumuslugum cok o battaniyeyle☺ muslin bende ebebekte gordum ne ozelligi varmis onun oyle ne bezi
Pazara gidiyorsun, herşey ateş pahası. Dogalgaz gelmiş 410 liraAynen devir ekonomi devri cidden canm diğer türlüsü zor artık
İkiz bu, stok yapıyorum deseydinEsim aradi aldiklarimin resmini atmistim. Sen var yaa surekli beni kandiriyosun dedi. Noldu hayrola naptim yine dedim. 25.haftaya kadar hani bisey almicaktik bi suru sey almissin dedi. Ucuza gelmis napim bu fiyata disarda bulamazsin asla. Hem bi suru alicak olsam biberon falan da gelmisti onlardan da alirdim dedim. Ben seni bilmiyomuyum goze batmasin diye parca parca aliyosun beni uyutuyosun dediyakalandim yaniii kizlarrr. 2 ordan 3 burdan derken valla koca poset biseyler oldu
Belki akşama vana kalır ben bakarımAmin canim sagol. Ayy yok canim gordum uzaktan kutusunu ama bakmadim ona diger sepetteydi.
Canım ben Kotondan aldım bir tane, lcw ya sa baktım ama boyutları küçük geldi. Yarın müslin kumaş alacağım annem dikecek kenarlarını. Öyle düşündüm benBende 10 a yakın yünlü, penye battaniye var almadım. 2 tane Müslin battaniye alacagım. Sıcaklarda anca o kullanışlı olur. Lcw de varmış, bakacağım kısmetse :)
Ben de ağız silme mendili aldımAgiz mendili cift kat canim. Bence kumasi guzel emiciligi iyi olur gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?