Güle güle giysinler canım, bende kova Meşrafa ve alt pijama aldım. 5 li takım almadım. Zaten bişey kalmamış. Gelen onlardan alıyor
Sagol canim. Sizde gule gule kullanin insallah. Anneme dedim aldim diye almasaydin keske dedi. Ee heves ediyorum birakinda 2 3 parca bisey alayip hevesimi alayim dedim. Kiyafet gelirde pike battaniye tarzi bisey gelmez ortak renk olsaydi penye battaniyede alacaktim

Eki Görüntüle 2243198 oglusunda pikesinde pembe geyik oldu ama olsun hic yoktan iyidirrrrr hepsine 95 tl odedim kizlar

Canım güle güle kullansın miniklerin. Benim arabam yok bugün eşim görürdü gidemedim. Küvet kalırsa almayı düşündüm ama bakalım akşama kalır mo. Birde sen oyun halısına baktın mı

Canım güle güle kullansın miniklerin. Benim arabam yok bugün eşim görürdü gidemedim. Küvet kalırsa almayı düşündüm ama bakalım akşama kalır mo. Birde sen oyun halısına baktın mı
Amin canim sagol. Ayy yok canim gordum uzaktan kutusunu ama bakmadim ona diger sepetteydi.

Bende 10 a yakın yünlü, penye battaniye var almadım. 2 tane Müslin battaniye alacagım. Sıcaklarda anca o kullanışlı olur. Lcw de varmış, bakacağım kısmetse :)

Bende 10 a yakın yünlü, penye battaniye var almadım. 2 tane Müslin battaniye alacagım. Sıcaklarda anca o kullanışlı olur. Lcw de varmış, bakacağım kısmetse :)
Benimde oglustan kalan 3 battaniye var biri hastane cikisindan kalan hatira diye sakladim. Biri az daha kalin. Digeri polar en kalinlarindan valla kisin ustume serip uyumuslugum cok o battaniyeyle☺ muslin bende ebebekte gordum ne ozelligi varmis onun oyle ne bezi

Esim aradi aldiklarimin resmini atmistim. Sen var yaa surekli beni kandiriyosun dedi. Noldu hayrola naptim yine dedim. 25.haftaya kadar hani bisey almicaktik bi suru sey almissin dedi. Ucuza gelmis napim bu fiyata disarda bulamazsin asla. Hem bi suru alicak olsam biberon falan da gelmisti onlardan da alirdim dedim. Ben seni bilmiyomuyum goze batmasin diye parca parca aliyosun beni uyutuyosun dedi yakalandim yaniii kizlarrr. 2 ordan 3 burdan derken valla koca poset biseyler oldu

Fkeske cikabilseydim. Benim yumurcak o kadar yaramazki mutfaga yenek yapmaya gidemiyorum.

Müslin ince oluyor, terletmiyor. Tulbent gibi düşün

İkiz bu, stok yapıyorum deseydin

Amin canim sagol. Ayy yok canim gordum uzaktan kutusunu ama bakmadim ona diger sepetteydi.
Belki akşama vana kalır ben bakarım hayal dünyası
Canım ben Kotondan aldım bir tane, lcw ya sa baktım ama boyutları küçük geldi. Yarın müslin kumaş alacağım annem dikecek kenarlarını. Öyle düşündüm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…