Yeter ya 2 3 yaş az daha bakinaym kız hamilelikte bu kadar sıkıntı çekmedim bu bebek arabası şeysi neymiş ya böyle
Model çok oldugu için insanın aklı çok karışıyor
Gunaydin kizlarrr bazi geceler uyuyamiyorum donemiyorum donerken uyaniyorum rahat edemiyorum karnimdan. Donunce basliyo cocuklar kipirdamaya falan uykum hep boluk porcuk
Günaydın canım, bende aynı durumdayım. İleriki aylarda durum daha da şiddetlenecek

Gunaydin kizlarrr bazi geceler uyuyamiyorum donemiyorum donerken uyaniyorum rahat edemiyorum karnimdan. Donunce basliyo cocuklar kipirdamaya falan uykum hep boluk porcuk
Ay canım aynen bende gece 2ye kadar sıfır uyku. Kafayı yicem ben 11 gibi uyutup uyku düzeni kurayım dedikçe bu çocuk beni ayakta uyutuyor.
Ayy evet yaaa heralde oturarak falan uyumaya calisirim. Bu arada simdiden 8 kiloyu gormusuz kizlarEki Görüntüle 2243629
Haha şimdi burda 8 kilo 2 bebekmi var ben akşama resim çekip atayım ben gebeliğin başından beri şişim, iki gündür ellerimde çok şişiyor.,

Odem mi basladi yoksa canim.Doktoruna mutlaka soyle. Aaa basta ben zayiflamasam suan tostokallak olurdum boyumda yok zaten 60 i gordummmm sayilirrrr

Hayır bebeklere yarıyosa sıkınti yokta boş kilo almayalım inşallah
Gecen acilde sormayi unutmusum kac grlar diye. Haftaya cuma gidicem ayrintiliya bende cok merak ediyorum bebekler mi aldi yoksa ben sismeye mi basladim. Aksam mutfakta biseyler hazirliyodum esim geldi kikirdemeye basladi noldu dedim. Sen aylarca zayifla fit ol sonra boyle bir gobek ciksin dedi. O gobek degil dikkatini cekerim 2 tane bebek. Hadi bendekiler bebek sendeki ne acaba dedim kahkahayi patlattim. bozdum moralini yolladim mutfaktan bana satasacakti geri puskurttum.

Alemsin hülya, çok yaşa

Aynı durumu yaşıyorum vallahi diyaloglar aynı bişey yerken gözümün içine bakıyor sonra karnıma adam vicdan azabim gibi evde geziyor bende şimdi geldim doktora bakalım ne kadar olmuş benim minik

Aynı durumu yaşıyorum vallahi diyaloglar aynı bişey yerken gözümün içine bakıyor sonra karnıma adam vicdan azabim gibi evde geziyor bende şimdi geldim doktora bakalım ne kadar olmuş benim minik
Ayni valla. Aksam erken yiyoruz 6 6bucuk gibi sofradan kalkiyoruz haliyle geceye kadar midem kaziniyo genelde iceceklerle gecistiriyorum ama cok dayanamadigim zaman oluyo mutfakta ayak ustu atistiriyorum aniden geliyo bastim seni "yine" ne yiyon diyo

Senin iki tanede 8 kilo almışsn bana noluyosa 7 kilodaym şuan 2 haftadır almadm şükür ekmeği falan komple kestim hamurisini baktım durmaksızın alıyorm
Hazır doktordayken sor istersen bana dietisyen günde 6 dilim ekmek yada ekmek yerine geçen seylerden yemen lazım, ekmekle bebeğin kas gelişimi olacak demişti. Bende gebelik şekeri var suyum fazla bana bile günde kaç dilim ekmek veriyorlar. Yediklerimizin %55ini karbonhidratlardan almak lazımmış.

Eklentiler

• 71497D05-A8AB-4BE5-8A14-ECE28AD9802B.webp
    60,3 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…