Model çok oldugu için insanın aklı çok karışıyorYeter ya 2 3 yaşaz daha bakinaym kız hamilelikte bu kadar sıkıntı çekmedim bu bebek arabası şeysi neymiş ya böyle
Günaydın canım, bende aynı durumdayım. İleriki aylarda durum daha da şiddetlenecekGunaydin kizlarrrbazi geceler uyuyamiyorum donemiyorum donerken uyaniyorum rahat edemiyorum karnimdan. Donunce basliyo cocuklar kipirdamaya falan uykum hep boluk porcuk
Günaydın nasıl gidiyor hamislik canım?Gunaydiiin
Ayy evet yaaa heralde oturarak falan uyumaya calisirim. Bu arada simdiden 8 kiloyu gormusuz kizlarModel çok oldugu için insanın aklı çok karışıyor
Günaydın canım, bende aynı durumdayım. İleriki aylarda durum daha da şiddetlenecek
Senin iki tanede 8 kilo almışsn bana noluyosaAyy evet yaaa heralde oturarak falan uyumaya calisirim. Bu arada simdiden 8 kiloyu gormusuz kizlarEki Görüntüle 2243629
Ay canım aynen bende gece 2ye kadar sıfır uyku. Kafayı yicem ben 11 gibi uyutup uyku düzeni kurayım dedikçe bu çocuk beni ayakta uyutuyor.Gunaydin kizlarrrbazi geceler uyuyamiyorum donemiyorum donerken uyaniyorum rahat edemiyorum karnimdan. Donunce basliyo cocuklar kipirdamaya falan uykum hep boluk porcuk
Haha şimdi burda 8 kilo 2 bebekmi varAyy evet yaaa heralde oturarak falan uyumaya calisirim. Bu arada simdiden 8 kiloyu gormusuz kizlarEki Görüntüle 2243629
Maşallah canım, bende 7 kg almışım yaaaSenin iki tanede 8 kilo almışsn bana noluyosa7 kilodaym şuan 2 haftadır almadm şükür ekmeği falan komple kestim hamurisini baktım durmaksızın alıyorm
Hayır bebeklere yarıyosa sıkınti yokta boş kilo almayalım inşallahMaşallah canım, bende 7 kg almışım yaaa
Benimde acildi bogazim ekmeksiz doyamaz oldumSenin iki tanede 8 kilo almışsn bana noluyosa7 kilodaym şuan 2 haftadır almadm şükür ekmeği falan komple kestim hamurisini baktım durmaksızın alıyorm
Odem mi basladi yoksa canim.Doktoruna mutlaka soyle. Aaa basta ben zayiflamasam suan tostokallak olurdum boyumda yok zatenAy canım aynen bende gece 2ye kadar sıfır uyku. Kafayı yicem ben 11 gibi uyutup uyku düzeni kurayım dedikçe bu çocuk beni ayakta uyutuyor.
Haha şimdi burda 8 kilo 2 bebekmi varben akşama resim çekip atayım ben gebeliğin başından beri şişim, iki gündür ellerimde çok şişiyor.,
Gecen acilde sormayi unutmusum kac grlar diye. Haftaya cuma gidicem ayrintiliya bende cok merak ediyorum bebekler mi aldi yoksa ben sismeye mi basladim. Aksam mutfakta biseyler hazirliyodum esim geldi kikirdemeye basladi noldu dedim. Sen aylarca zayifla fit ol sonra boyle bir gobek ciksin dedi. O gobek degil dikkatini cekerim 2 tane bebek. Hadi bendekiler bebek sendeki ne acaba dedim kahkahayi patlattim. bozdum moralini yolladim mutfaktanHayır bebeklere yarıyosa sıkınti yokta boş kilo almayalım inşallah
İnşaallah canım, ben ilk gebeliğimde 20 kilo almıştımHayır bebeklere yarıyosa sıkınti yokta boş kilo almayalım inşallah
Alemsin hülya, çok yaşaGecen acilde sormayi unutmusum kac grlar diye. Haftaya cuma gidicem ayrintiliya bende cok merak ediyorum bebekler mi aldi yoksa ben sismeye mi basladim. Aksam mutfakta biseyler hazirliyodum esim geldi kikirdemeye basladi noldu dedim. Sen aylarca zayifla fit ol sonra boyle bir gobek ciksin dedi. O gobek degil dikkatini cekerim 2 tane bebek. Hadi bendekiler bebek sendeki ne acaba dedim kahkahayi patlattim. bozdum moralini yolladim mutfaktanbana satasacakti geri puskurttum.
Aynı durumu yaşıyorum vallahi diyaloglar aynıGecen acilde sormayi unutmusum kac grlar diye. Haftaya cuma gidicem ayrintiliya bende cok merak ediyorum bebekler mi aldi yoksa ben sismeye mi basladim. Aksam mutfakta biseyler hazirliyodum esim geldi kikirdemeye basladi noldu dedim. Sen aylarca zayifla fit ol sonra boyle bir gobek ciksin dedi. O gobek degil dikkatini cekerim 2 tane bebek. Hadi bendekiler bebek sendeki ne acaba dedim kahkahayi patlattim. bozdum moralini yolladim mutfaktanbana satasacakti geri puskurttum.
Kolay gelsin canım şimdiden iyi oturmalar ben dotkordaym sıra bekliyorum minigimi gorucemGünaydin kizceler misafirlerimi bekliyorum. Dun gece esim bebege bakarken yaptim ikranlari. Sizlerde durum ne :)
Kiz sen degilmiydin gecende doktora giden?Kolay gelsin canım şimdiden iyi oturmalar ben dotkordaym sıra bekliyorum minigimi gorucem
Ayni valla. Aksam erken yiyoruz 6 6bucuk gibi sofradan kalkiyoruz haliyle geceye kadar midem kaziniyo genelde iceceklerle gecistiriyorum ama cok dayanamadigim zaman oluyo mutfakta ayak ustu atistiriyorum aniden geliyo bastim seni "yine" ne yiyon diyoAynı durumu yaşıyorum vallahi diyaloglar aynıbişey yerken gözümün içine bakıyor sonra karnıma adam vicdan azabim gibi evde geziyor bende şimdi geldim doktora bakalım ne kadar olmuş benim minik
Ayrıntılıydi canım o bu takip doktorumun muayenesiKiz sen degilmiydin gecende doktora giden?
Hazır doktordayken sor istersen bana dietisyen günde 6 dilim ekmek yada ekmek yerine geçen seylerden yemen lazım, ekmekle bebeğin kas gelişimi olacak demişti. Bende gebelik şekeri var suyum fazla bana bile günde kaç dilim ekmek veriyorlar. Yediklerimizin %55ini karbonhidratlardan almak lazımmış.Senin iki tanede 8 kilo almışsn bana noluyosa7 kilodaym şuan 2 haftadır almadm şükür ekmeği falan komple kestim hamurisini baktım durmaksızın alıyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?