Bnde tam bugday ekmegine gectim bi haftadir canim baktm ekmek gidiyo beyaz ekmek cabuk aciktiriyo doycam die cok yiyorum bole da iyi oldu:)Senin iki tanede 8 kilo almışsn bana noluyosa7 kilodaym şuan 2 haftadır almadm şükür ekmeği falan komple kestim hamurisini baktım durmaksızın alıyorm
Iyi demissin benim esimdede var biraz gobek ve hamile gibi sagolsn bana eslik ediyo bogazli kaynanam seninde mi ikiz kiz iki bebekle senden daha iyi diyoGecen acilde sormayi unutmusum kac grlar diye. Haftaya cuma gidicem ayrintiliya bende cok merak ediyorum bebekler mi aldi yoksa ben sismeye mi basladim. Aksam mutfakta biseyler hazirliyodum esim geldi kikirdemeye basladi noldu dedim. Sen aylarca zayifla fit ol sonra boyle bir gobek ciksin dedi. O gobek degil dikkatini cekerim 2 tane bebek. Hadi bendekiler bebek sendeki ne acaba dedim kahkahayi patlattim. bozdum moralini yolladim mutfaktanbana satasacakti geri puskurttum.
Bnde ole biliyorum canim yararli karbonhidrat lazim tahil lazim onemli kitplardada ole yaziyo zatenHazır doktordayken sor istersen bana dietisyen günde 6 dilim ekmek yada ekmek yerine geçen seylerden yemen lazım, ekmekle bebeğin kas gelişimi olacak demişti. Bende gebelik şekeri var suyum fazla bana bile günde kaç dilim ekmek veriyorlar. Yediklerimizin %55ini karbonhidratlardan almak lazımmış.
Ikize gore iyisin canim bebeklere gidiyorsa kiloyu onemseme yapin zayif verirsinAyy evet yaaa heralde oturarak falan uyumaya calisirim. Bu arada simdiden 8 kiloyu gormusuz kizlarEki Görüntüle 2243629
Makarna erişte tarzı şeyler yiyorm sabahlarida tam buğday bı dilim falan ancak ilk zamanlar çok yiyodm canım ekmeği yeterli olur sanırım çıktk doktordan şimdi bidahakine sorarm artık.Hazır doktordayken sor istersen bana dietisyen günde 6 dilim ekmek yada ekmek yerine geçen seylerden yemen lazım, ekmekle bebeğin kas gelişimi olacak demişti. Bende gebelik şekeri var suyum fazla bana bile günde kaç dilim ekmek veriyorlar. Yediklerimizin %55ini karbonhidratlardan almak lazımmış.
Canim bnde 3 aydan itibaren hamile pantolunu giyiyorum ikiz oldgndan alt karnumi skstrmak istemedm pantolnlarm oluyodu ama oturnca yiynce sknti. Lcde guzel seler vrdi lastikli ksmi genisli annem yanini biraz dikti cok rahat kullandim buyuyunce acicaz dikisi aklnda bulunsunKızlar sizler benden daha tecrübelisiniz bir konu danışayım size. Benim alt karnım çok fena çıktı, pantolonlarım dar geliyor artık sıkıyor (12. Haftadayım). Kendime hamilelik pantalonlarından alayım dedim ama karnımın üst kısmı henüz düz olduğu için komik oldu üst kısmı bol kaldı. Normal kot alayım, büyük beden alayım dedim genelde en büyük 32 beden var o da karnıma tam oturuyor bir iki hafta sonra o da sıkacak34 beden istediğim gibi model pantolon da bulamadım. Çok para vermek istemediğim için koton, lcw, defacto, collezione gibi mağazalara bakmıştım. Ben ne yapsam bilemedim, üstü bol gelse de şimdiden hamile pantolonu mu alsam?
Hmm ben ayni gun halletmeyi dusunuyorum iki doktoru insallah yetistirebilirimAyrıntılıydi canım o bu takip doktorumun muayenesi
Aaa bak bu iyi fikir ben de hamilr pantolonu alıp üst tarafını dikeuim bari, sonra karnım büyüyünce açarımCanim bnde 3 aydan itibaren hamile pantolunu giyiyorum ikiz oldgndan alt karnumi skstrmak istemedm pantolnlarm oluyodu ama oturnca yiynce sknti. Lcde guzel seler vrdi lastikli ksmi genisli annem yanini biraz dikti cok rahat kullandim buyuyunce acicaz dikisi aklnda bulunsun
Dedene Allah rahmet eylesin canım. İnşallah bebişlerinde de hiç sorun olmaz. Ciddi bir sorun olsa zaten detaylı da çok belirgin şekilde çıkıyor. Arkadaşımın bebeğinin kalbiyle ilgili ciddi bir sorun çıkmıştı detaylı da hatta doktorlar doğunca yaşamaz aldır dediler arkadaş razı gelemedi aldıramadı. Malesef doğunca bir sürü ameliyat geçirdi ama çok şükür yaşıyor. Doktorlar herşeye hazırlıklı olmak adına en kötü senaryoları çiziyorlar ama sonuç genelde iyi oluyorGunaydin tatli bayanlar bugun dedemn 7 mevlutu var annemde hazirliklarimiz tamam rabbim kabul etsnsabah 9 da detyli raporunu goturdum doktora. 3 ihtimal var ya gelsmesi geri kalir ya kalpte orgblarda sknti olur veya genetk sorun olur ama bole olup cok saglkli doganlar var dedi. Orgnlarda gelismde sknti yok dedi birtek genetk ksmini bilmedigmz icin tst onerilir ama size kalms biz hic sorn olmaynlarada diyoruz rahat etmek icin ona bakarsanz dedi 2700 ucret. Butcemz uygub degil tedaviyle zatn oldu dedik. Tekrar bakti bebislere gelisimi guzel dedi kalplere bakti iyi rahm agzi kapali bnce kisisel fikrim bisi cikmicak iyi dusnmeye calis 2 haftada bi surekli takip edices seni artik dedi. Hocam diyelim test yaptk kotu bisi ogrendik nolcak dedim bilms olcaz dedi bisi olmicak ozaman ben istemiyorm vazgecme gibi bi dusncemz zatn yok dedim. Rabbime emanet bebeklerim ins saglikli dogarlar yuzlerini yine kapadi benim zilli kzlarim goremedik renklide yuzunu
Masallah canimmm boyle devam etsin kuzucukkk.Çıktık doktordan bizim ki yüzünü göstermedi bugün genel durumu iyi şükür 620 g 29 cm olmusz sonuna kadar böyle devam etsin inşallah
Oncelikle mevlutunuzu rabbim kabul etsinnn. Dedene de Allah rahmet eylesin canim.Gunaydin tatli bayanlar bugun dedemn 7 mevlutu var annemde hazirliklarimiz tamam rabbim kabul etsnsabah 9 da detyli raporunu goturdum doktora. 3 ihtimal var ya gelsmesi geri kalir ya kalpte orgblarda sknti olur veya genetk sorun olur ama bole olup cok saglkli doganlar var dedi. Orgnlarda gelismde sknti yok dedi birtek genetk ksmini bilmedigmz icin tst onerilir ama size kalms biz hic sorn olmaynlarada diyoruz rahat etmek icin ona bakarsanz dedi 2700 ucret. Butcemz uygub degil tedaviyle zatn oldu dedik. Tekrar bakti bebislere gelisimi guzel dedi kalplere bakti iyi rahm agzi kapali bnce kisisel fikrim bisi cikmicak iyi dusnmeye calis 2 haftada bi surekli takip edices seni artik dedi. Hocam diyelim test yaptk kotu bisi ogrendik nolcak dedim bilms olcaz dedi bisi olmicak ozaman ben istemiyorm vazgecme gibi bi dusncemz zatn yok dedim. Rabbime emanet bebeklerim ins saglikli dogarlar yuzlerini yine kapadi benim zilli kzlarim goremedik renklide yuzunu
Canim beli kendiliginden ayarli bulabilirsen daha rahat edersin zamanla lastigini acarsin. Maalesef bir cok model lastiksiz. Ben de konyada bulamadim tatilde safranboludan gecerden outlet lcwda buldum aldim. Baslarda bol duruyo ama ustune dar badi veya atlet giyersin belinin potlugu kaybolur kiyafetlerinden belli olmazAaa bak bu iyi fikir ben de hamilr pantolonu alıp üst tarafını dikeuim bari, sonra karnım büyüyünce açarımdün alışverişte şaşkına döndüm acemilik işte
İnternetten bi araştırayım o zaman en iyisi ben. İzmirde büyük bir avm ye gittiğim halde fazla çeşit yoktu hamileler için.Canim beli kendiliginden ayarli bulabilirsen daha rahat edersin zamanla lastigini acarsin. Maalesef bir cok model lastiksiz. Ben de konyada bulamadim tatilde safranboludan gecerden outlet lcwda buldum aldim. Baslarda bol duruyo ama ustune dar badi veya atlet giyersin belinin potlugu kaybolur kiyafetlerinden belli olmaz
Konyada 3 buyuk avm gezdim genelde hamile reyonlarina ozen gosterilmiyor. Yaa hamile butigi bul yada netten siparis ver ama en iyisi deneyerek alman bence. Alti olsa ustu olmaz istedigin gibi durmaz falan. Sonucta netteki mankenlerin cogu gercekten hamile degilİnternetten bi araştırayım o zaman en iyisi ben. İzmirde büyük bir avm ye gittiğim halde fazla çeşit yoktu hamileler için.
Canım dedenin mekanı cennet olsun okuttuklarnz yerini bulsun insallah. Bebislerinz sağlıkları gayet iyi hiç kötü düşünme doktorun da dediği gibi kalp atıyorsa herşey hallolur inşallah canım pek nazlilar gösteriyorlar yüzleri kızlarGunaydin tatli bayanlar bugun dedemn 7 mevlutu var annemde hazirliklarimiz tamam rabbim kabul etsnsabah 9 da detyli raporunu goturdum doktora. 3 ihtimal var ya gelsmesi geri kalir ya kalpte orgblarda sknti olur veya genetk sorun olur ama bole olup cok saglkli doganlar var dedi. Orgnlarda gelismde sknti yok dedi birtek genetk ksmini bilmedigmz icin tst onerilir ama size kalms biz hic sorn olmaynlarada diyoruz rahat etmek icin ona bakarsanz dedi 2700 ucret. Butcemz uygub degil tedaviyle zatn oldu dedik. Tekrar bakti bebislere gelisimi guzel dedi kalplere bakti iyi rahm agzi kapali bnce kisisel fikrim bisi cikmicak iyi dusnmeye calis 2 haftada bi surekli takip edices seni artik dedi. Hocam diyelim test yaptk kotu bisi ogrendik nolcak dedim bilms olcaz dedi bisi olmicak ozaman ben istemiyorm vazgecme gibi bi dusncemz zatn yok dedim. Rabbime emanet bebeklerim ins saglikli dogarlar yuzlerini yine kapadi benim zilli kzlarim goremedik renklide yuzunu
Aman dikkat et canım üşütmemişsindir inşallah üşütmek direk idrar yolu enf sebebi. Bende müslim yada ağız mendili için gitsemde eminönüne alsam diyorum. Geçen gebeliğimde gitmiştim sırf bi han var bebekler için internetten daha pahalıydı bende internetten almıştım avent meme kalkanını. Ama kumaş için gidilirmi bilmiyorumSelam kızlar nasılsınız. Biz bugün kahvaltıyı piknikli yaptık hava çok güzeldi. Sonra da nevresim takımı için kumaş aldım annem dikecek iki takım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?