Hava güzeldi canım ona aldandık inşallah üşütmemişimdir. 30 gün oldu Doğum yapan arkadaşta geldi sıkıldım diye Bebek üşür diye endişelendim bende. Ya bu müslin satan yere bu ikinci gidişim gene kapalıydı bende sinir oldum. Netten sipariş veriliyorsa vereceğim sürekli oraya gitmektense

Aaa bak bu iyi fikir ben de hamilr pantolonu alıp üst tarafını dikeuim bari, sonra karnım büyüyünce açarım dün alışverişte şaşkına döndüm acemilik işte
Ilk deneyim ole oluyo bende oleym canim annemn terzilik deneyimi oldugundan o akil etmsti sagolsn

Oncelikle mevlutunuzu rabbim kabul etsinnn. Dedene de Allah rahmet eylesin canim.
Insallah sorun yoktur kizlarda bunu detayliyi yapan doktorda soylemismiydi sana neye bakarak bu 3 ihtimal soylendi onu anlamadim. Kan sonucu mu? ultrason sonucu mu?
Amin canim sagolasn. Yazmstm canim gecn hfta. Kordonlarn birinde bir atar damar eksik onunda boyle etkileri oluyor detylida ogrendim perinatologtan bisuru seye bakiliyor ya orada cikti ama olmayadabiliyor ihtimal var yakndan takip edeceklermis. Bnde arastirdm ayni bilgiler hep coguda saglkli dogdu falan dems iyi dusnmk istiyorum hersey allahtan

Canım müslini banyo sonrası kurulama olarakta kullanıyorsun. O yüzden bence 1-2 tanesini sen görerek kaliteli al. Yoksa üstüne örtmelik yada bebek arabası için kuması önemli değil tabi internetten olabilir.

Canım müslini banyo sonrası kurulama olarakta kullanıyorsun. O yüzden bence 1-2 tanesini sen görerek kaliteli al. Yoksa üstüne örtmelik yada bebek arabası için kuması önemli değil tabi internetten olabilir.
Doğru canım haklısın. Kotondan bir tane aldım o bana pek küçük geldi birde ince. O sebepten gidip bakıp alayım dedim ama sürekli kapalı mağaza ya

Sagol canim benim aynen dognca cozumu olur ins tip gelsti allah dermansiz birakmasin tum yavrularimz saglkla dogsn ins sizleride dualarmda aniyorum

Sagol canim.sorma nazli kizlarim oyun yapiyorlar doktor yaninda yuzler kapali evde habire donmeler tekmeler

Saglıkla doğsunlar. Sen gönlünü ferah tut, rabbim büyüktür

İyi akşamlar kızlar nasıl bı mide yanmam var anlatamam bı anda oldu ya normal akşam yemeği yedim fazlada yemedm ama neden oldu acaba böyle dotkorda bugün mide yanması varmı dedi yok dedim akşamına oldu yani
Canım eğer diğer günlerde devam ederse gebelik reflüsü oluşmuş olabilir, ben onu 6.haftadan beri çekiyorum ama gaviscon şurup veriyorlar azcık rahatlatıyor. Tabi senin midene baskı da yapıyordur artık bayağa

İyi akşamlar kızlar nasıl bı mide yanmam var anlatamam bı anda oldu ya normal akşam yemeği yedim fazlada yemedm ama neden oldu acaba böyle dotkorda bugün mide yanması varmı dedi yok dedim akşamına oldu yani
Canım bebek yukarı çıktıkça yanma oluyor soğuk sütte iyi geliyor aklında bulunsun
Doğru canım haklısın. Kotondan bir tane aldım o bana pek küçük geldi birde ince. O sebepten gidip bakıp alayım dedim ama sürekli kapalı mağaza ya
Olsun canım daha doğumumuza çoook var elbet yakalarsın

Vallahi canım ilk aylarda hiç olmadı böyle yanma soğuk süt kuru gıdalar tüketmek lazmmis umarm ilerlemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…