Banada suanki aya gore fazla geliyorMaşallah canım benim göbek aldı başını gitti
Gecms olsn canim ilk zamanlar benim de tutuyodu kusturana kadar kafami kaldiramiyordumBu gun hic iyi degilimm bas agrisindan oluyorumm parol aldim ama fayda etmedii
Canım parolu günde 4e kadar alabilirsin.Bu gun hic iyi degilimm bas agrisindan oluyorumm parol aldim ama fayda etmedii
Evet canım aslında sürekli kendime acele etme diyorum ama elim durmuyor hep bir şeyler alıyorumCanım bebek yukarı çıktıkça yanma oluyor soğuk sütte iyi geliyor aklında bulunsun
Olsun canım daha doğumumuza çoook var elbet yakalarsın
Ben 3 kilo aldım daha gebe aldığım kiloya ulaşamadım canım. Bebecikler büyüsün inşallahBanada suanki aya gore fazla geliyorbebisler buyusun alsin biz onemli degiliz napalim☺❤
Bende kabusla uyandım, uykum kaçtıSaat 2 oldu hala uyku yok.
Gunaydin canim. Evet her zaman iyiyi dusun ki iyi olsun herseyyyAmin canim sagolasn. Yazmstm canim gecn hfta. Kordonlarn birinde bir atar damar eksik onunda boyle etkileri oluyor detylida ogrendim perinatologtan bisuru seye bakiliyor ya orada cikti ama olmayadabiliyor ihtimal var yakndan takip edeceklermis. Bnde arastirdm ayni bilgiler hep coguda saglkli dogdu falan dems iyi dusnmk istiyorum hersey allahtan
Bende surekli oluyo canim. Azicik karabiber pul biber girsin yemege hatta bazi yemekler ve maya da dahil olmak uzere mide yanmasi yapiyor. Resmen alistim artik yanmasinaİyi akşamlar kızlar nasıl bı mide yanmam var anlatamam bı anda oldu yanormal akşam yemeği yedim fazlada yemedm ama neden oldu acaba böyle dotkorda bugün mide yanması varmı dedi yok dedim akşamına oldu yani
Masallah canimmmKizlar son halim
Oyy çok ağır o zaman ağrın masaj yaptr eşine gerçi oda geçirmez hafifletr sadece bol bol su iç bide baya iç ama basın agridgnda ben öyle yapardım 3 4 bardak iç 1 saat içinde
Ilık bir duş alıp uyumayı dene canım geçer inşallah
Gecms olsn canim ilk zamanlar benim de tutuyodu kusturana kadar kafami kaldiramiyordumilac bazn etki etmiyo cok siddetlendiyse canim haklisin ins gecer uyumak iyi geliyo uyuyabilrsn tabi
Kizlar gunaydinn valla herseyi denedim ise yaramadi 3-4 gibide iyice siddetlendi yatirmadi bi ilac daha aldim sonra sizmisim allahim agri vermesin kimseye ya valla mahvetti gozlerim sismis bi tuhaf olmus suratimmCanım parolu günde 4e kadar alabilirsin.
Ninigin nasil canim.benim bu gun yine misafirim var.giremiyorumKolay gelsin canım şimdiden iyi oturmalar ben dotkordaym sıra bekliyorum minigimi gorucem
Elbise al canimKızlar sizler benden daha tecrübelisiniz bir konu danışayım size. Benim alt karnım çok fena çıktı, pantolonlarım dar geliyor artık sıkıyor (12. Haftadayım). Kendime hamilelik pantalonlarından alayım dedim ama karnımın üst kısmı henüz düz olduğu için komik oldu üst kısmı bol kaldı. Normal kot alayım, büyük beden alayım dedim genelde en büyük 32 beden var o da karnıma tam oturuyor bir iki hafta sonra o da sıkacak34 beden istediğim gibi model pantolon da bulamadım. Çok para vermek istemediğim için koton, lcw, defacto, collezione gibi mağazalara bakmıştım. Ben ne yapsam bilemedim, üstü bol gelse de şimdiden hamile pantolonu mu alsam?
Canım benim de bi 10 gündür falan hergün ağrıyor ara ara.kafama tülbent gibi birşey bağlayıp sıkıyorum öyle dolanıyorum artık evde.uyuyunca falan da geçmiyor yani.1 kere çok şiddetliydi hap içtim mecburen.bir de az birşey aç kalsam o zamanda oluyor anladım ki.aç kalmamaya çalış ve başına birşey bağla sık.hafifletir.geçmiş olsun.belli ki bir süre katlanıcazKizlar gunaydinn valla herseyi denedim ise yaramadi 3-4 gibide iyice siddetlendi yatirmadi bi ilac daha aldim sonra sizmisim allahim agri vermesin kimseye ya valla mahvetti gozlerim sismis bi tuhaf olmus suratimm
Günaydın canım kolay gelsin iyi çok şükür kuzu yüzünü göstermedi plesantaya dayanmissti şeker yüklemesi yaptrcam bu arada haftaya doktor istedi özellikle.Ninigin nasil canim.benim bu gun yine misafirim var.giremiyorum
Sanada gecmis olsun cnmm. Viks olsaydi onu denicektim bi arkadasim ayaklarinin altina sur yat geciriyor demisti ama yoktu bende. Coksukur ikinci parol ise yaradi. Varsa sen dene cnm. Ben oyle yapiyodum demisti.Canım benim de bi 10 gündür falan hergün ağrıyor ara ara.kafama tülbent gibi birşey bağlayıp sıkıyorum öyle dolanıyorum artık evde.uyuyunca falan da geçmiyor yani.1 kere çok şiddetliydi hap içtim mecburen.bir de az birşey aç kalsam o zamanda oluyor anladım ki.aç kalmamaya çalış ve başına birşey bağla sık.hafifletir.geçmiş olsun.belli ki bir süre katlanıcaz
E ikiz annesisin olacak o kadarAyy evet yaaa heralde oturarak falan uyumaya calisirim. Bu arada simdiden 8 kiloyu gormusuz kizlarEki Görüntüle 2243629
Aynı gidiyoz galiba canım ben de bugün 7 yi gordum gerçi gene wc problemim varMaşallah canım, bende 7 kg almışım yaaa
Gönlünü ferah tut eminim ki iyilerGunaydin tatli bayanlar bugun dedemn 7 mevlutu var annemde hazirliklarimiz tamam rabbim kabul etsnsabah 9 da detyli raporunu goturdum doktora. 3 ihtimal var ya gelsmesi geri kalir ya kalpte orgblarda sknti olur veya genetk sorun olur ama bole olup cok saglkli doganlar var dedi. Orgnlarda gelismde sknti yok dedi birtek genetk ksmini bilmedigmz icin tst onerilir ama size kalms biz hic sorn olmaynlarada diyoruz rahat etmek icin ona bakarsanz dedi 2700 ucret. Butcemz uygub degil tedaviyle zatn oldu dedik. Tekrar bakti bebislere gelisimi guzel dedi kalplere bakti iyi rahm agzi kapali bnce kisisel fikrim bisi cikmicak iyi dusnmeye calis 2 haftada bi surekli takip edices seni artik dedi. Hocam diyelim test yaptk kotu bisi ogrendik nolcak dedim bilms olcaz dedi bisi olmicak ozaman ben istemiyorm vazgecme gibi bi dusncemz zatn yok dedim. Rabbime emanet bebeklerim ins saglikli dogarlar yuzlerini yine kapadi benim zilli kzlarim goremedik renklide yuzunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?