C A N O canım nasılsın.. uzun zamandır giremedim k.bakma benim bebeğimin cinsiyeti kesinleşti kızım olucak çok şükür..

Kızlar doğum için alışverişler başladı mı?
Hayırlı olsun canım kızın sağlıkla gelsin bu ay içinde bitiricem alışverişi inşallah kendi eksiklerm var işte.

Ablanın yaptığı hoş bir hareket olmamış, bizde de adettir, annane torunun ihtiyaçlarını alabilir. :)
Eki Görüntüle 2257842 benimkine kimseyi istemiyorum kimseyi de aramiyosun sakin gelicekmisiniz diye sormucaksin bile dedim boyle yazmis
Benimde kimsem gelmese, oglanı da alır giderim eşim bakardı
çok güzel isimleri, maşallah onlara
Kızlar benim sancım var sanki adet okcakmşm gibi yarım saat önce girdi şimdi yine oldu 2 3 dk sürüyor korkmalımym yalancı sancımı tecrübeli anneler devam ederse bi gideym doktora diyorumm
geçende bendede olmuştu, kasık bel ağrısı. Batma şeklinde. Uzandım sonra geçti yalancı dogum sancıları olurmus zaten
Maşallah canım, çok tatlı
C A N O canım nasılsın.. uzun zamandır giremedim k.bakma benim bebeğimin cinsiyeti kesinleşti kızım olucak çok şükür..

Kızlar doğum için alışverişler başladı mı?
Önemli değil canım, saglıkla al kucagına prensesi.

Benim bi çok şey bitti bi kaç bişey kaldı alınacak

Hayırlı olsun canım kızın sağlıkla gelsin bu ay içinde bitiricem alışverişi inşallah kendi eksiklerm var işte.
Neler aldın canım?
Ben aldıklarımı yazayım seninkileri sen yaz belki eksiklerimiz vardır benim çok eksik varda
Aldıklarım;
4 tane 5li hastane çıkışı (tecrübeli arkadaşlarım 10 lu alma gereksiz diyorlar oyüzden almayı düşünmüyorum)
3-6 ay 4 tane takım aldım..
Çoraplar
0-3 ay 5 tane zıbın
3-6 ay 7 tane zıbın
1 tane kışlık battaniye (1 tane daha alıcam)
Annem 2 tane triko battaniye ördü, 5 tane yelek ördü..
2 tane yazlık battaniye aldım. (Müslim örtülerden 2 tane alıcam)
2 biberon
2 emzik
Tırnak makası
Alt açma (1 tane de yedek alıcam)
Dalinin sıvı çamaşır deterjanı ve yumuşatıcısı
2 tane uni baby şampuan

Alacaklarım;
Havlu takımı
Katlanır küvet ve filesi
Bebek yağı gibi bakım ürünleri
Bebek bakım çantası
Beşik
Bebek arabası
Ve bezi)
Aklıma gelenler..

Sen neler aldın ya sanki hiç bişey almamış gibiyim kendime zaten hiç bişey bakmadım son aya bıraktım..

Son düzenleme:
Sabahları da bel ve sırt ağrılarıyla uyanıyorum sanki dayak yemiş gibi oluyorum

Ben ilk aylarda bir kere kum döktüm ve ogün sabaha kadar afedersiniz ama kan işedim protein kaçağı çıkmıştı Allahtan çabuk geçti.. sonrasında hep çok az da olsa idrar yolu enfeksiyonu çıkıyor.. ve doktorum bunun çok az bir enfeksiyon olduğunu ama bu azıcık enfeksiyonlar erken doğum getirdiğini söyledi oyüzden içimde hep bir korku var inşallah erkenden gelmek istemez bebeğim..

Şeker yükleme testi yüksek çıkan arkadaşlar açlık kan şekeri düzeyiniz normal miydi?

Yemeklerden sonra çarpıntım oluyor şekerden korktum ama açlık kan şekerim 73 çıkmış.
Benim açlıklar normal tokluk şekerim yüksek çıkıyor canım
Ne tatlı daha biz hiç göremedik yüzlerini göstermiyor sıpalar
Canım benden istedi ama normal çıktı. Ona bakarak insüline gerek kalmaz sana diyetle halledersin dedi. Birde 30. Haftaya kadar yükselir ondan sonra daha rahat edersin dedi

cinsiyetiniz hayırlı olsun
baya bi alışverisini yapmışsın tatlım
ben daha nerdeyse hic bişey almadım annem baya bisey almış getirdi bende bir iki parça bisey aldım
bu hafta sonu artık alırım
daha odası gelmedi esimde dolap kurulmadan bisey almak istemiyor ikna edemiyorum adamı

Teşekkür ederim canım.. seninki de kız değil mi? Yanlış hatırlamıyorsam.. ben aileme hiç bişey aldırtmadım ya.. annem sürekli bişeyler örüp duruyor.. bide doğduktan sonra çok hediye gelir dediler oyüzden durdum bende. Yoksa hala almaya devam edecektim bebeğim için alışveriş yapmak çok eğlenceli ama bi ondan alayım bi bundan derken liste yapmama rağmen aklım iyice karıştı hem eğlenceli hemde beyin yorucu bir alışveriş haline dönüyor..

Bizimde taşınma olayımız vardı oyüzden oda yapmayacaktık yeni evimizde yaparız diye düşünüyorduk ama ev bulamadık oyüzden taşınmayıda erteledik şimdilik yeni bir ev alana kadar sadece dolap almayı düşünüyoruz ama o bile şuan aklımı karıştırıyor.. güzel bir model beğenip aynısını yaptırmak istiyorum tabi sonrasında yeni eve geçince bide o dolaba uygun montessori yatak ve diğer takımları yaptırmak gerekiyor.. eşim dolapta yaptırmayalım bebeğimizin kıyafetlerinin birazını senin dolaba birazını benim dolaba yerlestirelim yeni evimizde kafamıza göre odasını yaptırırız diyor.. çok kararsız kaldım..

Canım benden istedi ama normal çıktı. Ona bakarak insüline gerek kalmaz sana diyetle halledersin dedi. Birde 30. Haftaya kadar yükselir ondan sonra daha rahat edersin dedi
İnşallah canım bu sonradan gittiğim doktor kilo ve şeker olayına çok dikkat ediyor suyumda fazla olduğu için. Diyetime dikkat edersem sorun yok ama kaçırırsam açlıklarım ve sabahki tokluluğum yüksek çıkıyor. Rapor yazacak olan sekreteri bakanlığa şikayet ettim bugün 10. Gün düzelttiler raporumu, artık sık sık ölçebilirim.

Şeker yüklemen normal çıkmış endişelenme

Canım 140 ı sınır kabul ediyorlar seninki de normal
Daha yeni mi düzeldi rapor Ya hiç sorma bugün iki kaşık dondurma yedim ilk defa akşam açlığım 106 çıktı şaka gibi. Bugüne kadar hiç kaçamak yapmadım demek ki kaçamak yapmaya gelmiyor. Benim iki drda hiç kilomu sormuyor ya. İki haftadır diyet yapıyorum bakalım kilo almış mıyım yarın belli olacak

Gerçektende ayın 2sinde gittiö endokrine bugün striplerimi alabildim. Ben arada yapıyorum canım çok tatlı istiyor sade dondurma çok zararlı değildir yada limonlu. Benimde ara öğünle akşam arasında 1,5 saat vardı açlık şekerim 95 çıktı yediğimde yoğurt kiwi ceviz tarçın

Vallahi bende daha dünya kadar şey alacak gibiyim bakım ürünlerini unutma ben şuan
Bebek için;
10 lu takim, 5 li 2 tane takım 3 lu iki tane takım aldm
Zibinlar uzun, kısa, ipli hepsinden 4 er tane aldm
Battaniye muslin 3 tane 2 penye bı örgü aldm kışlık
Yelektir örgüdur teyzesi saolsn bi sürü ordu
Banyo küveti şampuan kulak çöpü pişik kremi bebe yağı
Alt silme pamuğu, ıslak mendil, bebek bezi
Emzirme yastığı, biberon, emzik, kundak aldım
Elbise deterjani roxy aldm,
Araba koltuğudr bebek arabasıdır onu aldım
Tırnak makası tarak seti ateş ölçer
Yastık yastık yüzü nevresim yorgan
Kendime; sadece göğüs pedi aldm alacaklarım ise; bebeğe, yuva alicam bitane kvlemde annemlerde uyurken kullanmak için,
Baby phone alicaz mecburen
Kendime; lohusa takımı 3
Lohusa pijamasi
Ped, özel bölge temizleme mendili
Emzirme sütyeni, atleti... Aklıma gelmeyenlerde vardr mutlaka canım .

Maşallah canım ya seninkileri okuyunca ben hiç bişey almamışım dedim panik yaptım yine

Kızlar ceyda düvenci ve ayşe önerin videoları var youtubeda hamilelik günlüğüm annetv bibakın isterseniz ben çok begeniyorum o videoları. Tabi ürünlerde reklamda çok yapılıyor ama en azından siz alınması gereken malzemelere fln bakın markası siz belirlersiniz

İki haftadır sabrettim ilk defa yedim canım açlık şekerimi görünce şok geçirdim, ama hiç yemeden de nasıl sabredilecek. İnşallah oturtacağız bu diyet işlerini de

Bende bakacağım canım da daha fırsat bulamadım izlemeye

evet canım benimde kız
bende aldırmak istemiyorum ama annem kızkardeşime ne aldıysa aynılarını sanada alıcam dedi hem almış hemde bi sürü örmüş
biz evlenirken sehir degistiricez diye esyalarımızı hep yarım yamalak almıştık :) salona koltuk takımı 6 yılın sonunda alınca
dedik artık cocuğa oda yapalım bizim dolaplara zaten sığmazdı dolap alana kadar komple odayı aldık bu ayın sonunda getirecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…