Yani dediğin gibi 10 gün kalsalar sana bir fayda toparlanırsın en azından. Çok zor olmasa gerek ya hayrlısı bakalım, eşinin mesajını okudum ne güzel senin yanında inşallah hayırlısıyla halledeceksiniz birlikteAynen oyle canim kimsenin erken demesini takmicam hazirlicam herseyimi. Kardesim gecen sene kurbandan sonra dogum yapti bizim cocugun okul isleri vardi sonucta esimin calismasi lazimdi gec kaldigimiz halde gitmedim donmedik geri. Ben ananemlere bakarken esim her gun annemi kardesime goturup getirdi ilgilensin yaninda olsun basinda dursun kardesimin kaynanasina kalmasin diye. Ama sagolsun benim ablamlar biri kocasindan cekinir sanki elim ben. Digerinin gorumcesinin dugunu varmis daha onemli goruyor. Kiz kardesim hadi gelemez gelmesin de bebegi daha cok kucuk. Valla birine bisey olsa ne dugun takarim ne koca dusunurum elimden geleni yaparim ama ayni anlayis kalmamis bunlarda. Demiyolar ki gurbette zaten tek basina senelerdir bi elimiz uzansin yardimimiz degsin 1 hafta 10 gun diye.
Hayırlı haberler alırsın inşallah canım. Yani toplanma nedir tam bilmiyorum da sürekli dönüyorlar gibi bir şeyler hissediyorum.Esim sehir disnda aksm geliyor ancak yarin gidicz kendi doktorumuza sabahtn canim arabayla gidiliyo anca. Evin yakinina gttm aksam annemle onlar bugunde cagrdi naslsa tkrar para odemicem die. Rahim kapali gorndgu icin rahat dusunuyom suan yatiyorm evde. Bnde bu durumlarda kendi doktorumdan duynca dnleynce bi guveniyorum nednse gerci oda cok rahat takiliyo bndeesim son noktalarinda yine sallamazsa degistirelm diyp duruyo. Surkli toplaniyomu kuzum senin bebeklerde
Canım sen yinede eşine ailenle olan herşeyi anlatma, kendi aranızda çözmeye çalışın neyseki eşin çok anlayışlı.Eki Görüntüle 2257842 benimkine kimseyi istemiyorum kimseyi de aramiyosun sakin gelicekmisiniz diye sormucaksin bile dedim boyle yazmis
Evet canım benimde genelde alttan ölçüylrlar daha güvenilir diyeVajinadn olcum yapilcak iste son olarak bide karindan kapali densede net anlasilmaz diyolar bakalm orda nasi cikicak. Vala aklima sen geliyosn korkuyormsurkli dinlendim diemem simdiye kadr cnku malesef.
Insallah canim. ölmedikce rabbim guc kuvvet verir bununda altindan kalkarim elbetYani dediğin gibi 10 gün kalsalar sana bir fayda toparlanırsın en azından. Çok zor olmasa gerek ya hayrlısı bakalım, eşinin mesajını okudum ne güzel senin yanında inşallah hayırlısıyla halledeceksiniz birlikte
Hayırlı haberler alırsın inşallah canım. Yani toplanma nedir tam bilmiyorum da sürekli dönüyorlar gibi bir şeyler hissediyorum.
Kötü düşünme canım. İnşallah sen hayırlısıyla geçireceksin bu dönemi. Ama bence sende dinlen artık ne kadar otursan da otur yoruluyorsun işte. Kolay gelmedik buralara.Vajinadn olcum yapilcak iste son olarak bide karindan kapali densede net anlasilmaz diyolar bakalm orda nasi cikicak. Vala aklima sen geliyosn korkuyormsurkli dinlendim diemem simdiye kadr cnku malesef.
Insallah canim. ölmedikce rabbim guc kuvvet verir bununda altindan kalkarim elbet
Anlatmasam da esim herseyin farkinda ki canim. Dedigin gibi cok sukur anlayisli. Basindan beri gelecekler gelmicekler hep muallakta oldugunu biliyor kendide. Asil anlatmazsam anneme cok bel baglar gelicek diye sonradan gelmicegini duyunca kendini isini hazirlamamis olacak o zaman daha zora dusucez yoksa. En azindan bilsin bizimkilerden hayir gelmedigini ona gore izin alir isinden. konusur patronuyla falan yolumuzu cizmeye calisiriz.Canım sen yinede eşine ailenle olan herşeyi anlatma, kendi aranızda çözmeye çalışın neyseki eşin çok anlayışlı.
Evet canım benimde genelde alttan ölçüylrlar daha güvenilir diye
Bir şekilde herşeyin altından kalkıyorsunda giden senden gidiyor. Geçen arkadaşımla konuşuyoruz benim bebeklerim ölse hala ağlıyordum tekrar tedaviyi göze alamazdım vs diye konuştuk bende dedim valla sabah 7 akşam 10evde 2 çocukla kafayı yemiştim(eşi 10da geliyor) bende sana çok dua ediyorum dedim. Herkesin kendine göre derdi var ama Allah bişekilde çaresini de veriyor. İnan şu 3 yılda 10 yaş yaşlandım hem bedenen hem zihnen. Gidende senden gidecekInsallah canim. ölmedikce rabbim guc kuvvet verir bununda altindan kalkarim elbet
Oyle canim buyutene kadar insanin omrunden omur gidiyor aklini kaybetme noktasina bile cok geliyor ama rabbim onun gucunu kuvvetini versin tum annelere. Erkek kismi zaten bi yere kadar bebek tutamaz besleyemez manevi destekci olsa bile yeter insana. Hatta dus icin bebekleri oyalasa bile yeterBir şekilde herşeyin altından kalkıyorsunda giden senden gidiyor. Geçen arkadaşımla konuşuyoruz benim bebeklerim ölse hala ağlıyordum tekrar tedaviyi göze alamazdım vs diye konuştuk bende dedim valla sabah 7 akşam 10evde 2 çocukla kafayı yemiştim(eşi 10da geliyor) bende sana çok dua ediyorum dedim. Herkesin kendine göre derdi var ama Allah bişekilde çaresini de veriyor. İnan şu 3 yılda 10 yaş yaşlandım hem bedenen hem zihnen. Gidende senden gidecek
Hareketn disnda bi yere svriliyorlar hafif aciyo tas gibi oluyo canim onu demi istedm yer dar die nirmal geliyo bana kasilma oldumuda oyle olurms otarz bisi okudum netteYani dediğin gibi 10 gün kalsalar sana bir fayda toparlanırsın en azından. Çok zor olmasa gerek ya hayrlısı bakalım, eşinin mesajını okudum ne güzel senin yanında inşallah hayırlısıyla halledeceksiniz birlikte
Hayırlı haberler alırsın inşallah canım. Yani toplanma nedir tam bilmiyorum da sürekli dönüyorlar gibi bir şeyler hissediyorum.
Aynen canim hicbisi olmasada su haftalari dnlenerk gecrmk lazim doktora yazdrcm rapor yarin. Harektli de bi insanim yani smdiyekdr cok yattgm solenemz ama korktum artik yaticam bisureMorasigi canim skma canini bisey cikmaz insallah. Uzunca bi rapor ve evde bolca dinlenmeyle biseyin kalmaz insallah. Riskli zamanlara geldik. Oncesinde dusuk korkusundan sonra simdide erken dogum korkusu sardi hepimizi hele ikiz oldugumuz icin daha dikkat edelim yat dinlen.
Iyi dusndm hep smdie kadr ve hala ole hissediyorm canim ins ole olsn artik kilolarda artnca bski agirlk artti bnde fsrkediyorm agrlastgimi. Kesnlkle ole dinlenmk gerkli normal yolda degl bizmkiler tabi. Bide gecn hfta yatili misafrm vrdi onlarla 2 saatlk yola gittm halyle etkiledi aykta kaldm yolda sarsildm.Kötü düşünme canım. İnşallah sen hayırlısıyla geçireceksin bu dönemi. Ama bence sende dinlen artık ne kadar otursan da otur yoruluyorsun işte. Kolay gelmedik buralara.
Yoruluyorum canim ama evde olmak daha iyi en azindan ev icinde is yapiyosun istediginde uzaniyosun. Bu karninin sertlesme seysi bende de oluyor bende bebekler sirtlarini falan yasliyo diye dusunuyorumAynen canim hicbisi olmasada su haftalari dnlenerk gecrmk lazim doktora yazdrcm rapor yarin. Harektli de bi insanim yani smdiyekdr cok yattgm solenemz ama korktum artik yaticam bisuresense yoruyosn kendini bak canim dinlenmeye bak 30 u gorelim sorasi daha rahat olsada sadece dogmda degl suan bile sana biri lazm destk cocuk da var daha yorucu oluyo senin
Tabi canim ev ici hareket yine cok yormuyor insani o acidan iyisin. Oylede olabilir tabiki buda etken olabiliyorms aklimzda bulnsn dieyazdm aksam cok olmstu bende ustusteYoruluyorum canim ama evde olmak daha iyi en azindan ev icinde is yapiyosun istediginde uzaniyosun. Bu karninin sertlesme seysi bende de oluyor bende bebekler sirtlarini falan yasliyo diye dusunuyorum
Hayirli olsun. isimleriyle yasasinlar insallah canimmmm. Masallah bebislere guzel buyumusler saglicakla da gelsinler dunyayaKizlar dun tek sevincm bebeklerimin biri 910 gr olms digeri 860 difarkli makine frkli olcum yapabiliyorm yarin kendi drumda anlicam artisi farki. 2 hfta once 680 grdilar. Tabi bende bu orantida kilo almisim bu arada isimlerimz netlesti gibi degisiklik olmassa Ahsen & Deren dusunuyoruz❤ babamiz Ahsen'den vazgecmem diyor
Aminn canim benim inssHayirli olsun. isimleriyle yasasinlar insallah canimmmm. Masallah bebislere guzel buyumusler saglicakla da gelsinler dunyaya
Benim bazen oluyor canim. gecende bende okudum gobek deliginin ustune avuc icini koyucakmissin ordan daha iyi anlasiliyormus kasilma. nasil oluyo tam anlayamasam daaa. Baskasi daha iyi hisseder yazmislar.Tabi canim ev ici hareket yine cok yormuyor insani o acidan iyisin. Oylede olabilir tabiki buda etken olabiliyorms aklimzda bulnsn dieyazdm aksam cok olmstu bende ustuste
Git canim aksatma Allah korusun nolur nolmaz bakilsin. Ben dogumda sanci son anda cektim adet sancisi gibi ve beline de vuruyorsa kesinlikle gitmemezlik yapmaKızlar benim sancım var sanki adet okcakmşm gibi yarım saat önce girdi şimdi yine oldu 2 3 dk sürüyor korkmalımym yalancı sancımıtecrübeli anneler devam ederse bi gideym doktora diyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?