- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Benimde doğumdan 5-6 saat önce belim kopcak gibi ağrıyordu birde gaz sancısı gibi kıvrandıran bi ağrıydı canım. Sen dinlen uzan baktın geçmiyor görün doktora. Belki idrar yolu enfeksiyonu flndırKızlar benim sancım var sanki adet okcakmşm gibi yarım saat önce girdi şimdi yine oldu 2 3 dk sürüyor korkmalımym yalancı sancımıtecrübeli anneler devam ederse bi gideym doktora diyorumm
Vuruyor canım aynı anda belime ve karnıma sırt üstü yattm ondan sonra oldu sankiGit canim aksatma Allah korusun nolur nolmaz bakilsin. Ben dogumda sanci son anda cektim adet sancisi gibi ve beline de vuruyorsa kesinlikle gitmemezlik yapma
Sol yan yat canım bebeğin hareketiylede alakalı olabilir ayakları aşağıdaysa eğerVuruyor canım aynı anda belime ve karnıma sırt üstü yattm ondan sonra oldu sanki
Valla bi anda sırt üstü yatıyodm kalktm başladı bitti oh dedim şimdi yine başladı bebekte hareketli geçmezse gidicem eşimi arayıp.Benimde doğumdan 5-6 saat önce belim kopcak gibi ağrıyordu birde gaz sancısı gibi kıvrandıran bi ağrıydı canım. Sen dinlen uzan baktın geçmiyor görün doktora. Belki idrar yolu enfeksiyonu flndır
25 den sonra mumkunse sirt ustu yatmayin diyorlar canim. Laiykanin dedigu gibi soluna uzan sakin ol takip et bakalimVuruyor canım aynı anda belime ve karnıma sırt üstü yattm ondan sonra oldu sanki
Öyle yapacm artık canım aslında sol yatarm genelde bebek hareketliydi baya sırt üstü döndüm dalmşm öyle kalmışm kalktm ağrıdı işte şimdide aşağı aşağı vuruyor dedğinz gibi olabilir cuma sohbetindeym şimdi geçmezse ararım benimkini giderm hemen şimdilik yok bişey geçti ağrılar.25 den sonra mumkunse sirt ustu yatmayin diyorlar canim. Laiykanin dedigu gibi soluna uzan sakin ol takip et bakalim
Aman canim dikkat et. Sohbette yerlerde oturma kan akisini kesme bacaklarindaÖyle yapacm artık canım aslında sol yatarm genelde bebek hareketliydi baya sırt üstü döndüm dalmşm öyle kalmışm kalktm ağrıdı işte şimdide aşağı aşağı vuruyor dedğinz gibi olabilir cuma sohbetindeym şimdi geçmezse ararım benimkini giderm hemen şimdilik yok bişey geçti ağrılar.
Yok canım oturmam belini destekledm oturuyorum şimdi... Allahm korusun...Aman canim dikkat et. Sohbette yerlerde oturma kan akisini kesme bacaklarinda
Çok kanarsa doktora git canım, ihmal etme bariAma oylr boyle kanamiyor canim yaa. Fircayi surer surmez ki yumusak uclu firca aldim yine de kan doluyo agzim. Dis etlerimde cekilmis galiba vitaminleri de eksik etmiyorum insallah ilerlemez bu durum ablam dis eti cekilmesinden ameliyat oldu zor bisey
Canim git doktora benimde oleydi aksam iste iyiki gelmism dedim. Hala regl olcakmism gibi buruluyo nasiKızlar benim sancım var sanki adet okcakmşm gibi yarım saat önce girdi şimdi yine oldu 2 3 dk sürüyor korkmalımym yalancı sancımıtecrübeli anneler devam ederse bi gideym doktora diyorumm
Bazen poposunu yada başını yaslıyorlar sanırım o zaman hissediyorum canım ama acı olmuyorHareketn disnda bi yere svriliyorlar hafif aciyo tas gibi oluyo canim onu demi istedm yer dar die nirmal geliyo bana kasilma oldumuda oyle olurms otarz bisi okudum nette
Kesinlikle yat dinlen canım. Şu hamile insana yatılı kalmaya gelmeyi de ben anlamıyorumIyi dusndm hep smdie kadr ve hala ole hissediyorm canim ins ole olsn artik kilolarda artnca bski agirlk artti bnde fsrkediyorm agrlastgimi. Kesnlkle ole dinlenmk gerkli normal yolda degl bizmkiler tabi. Bide gecn hfta yatili misafrm vrdi onlarla 2 saatlk yola gittm halyle etkiledi aykta kaldm yolda sarsildm.
Maşallah canım çok güzel isimlerKizlar dun tek sevincm bebeklerimin biri 910 gr olms digeri 860 difarkli makine frkli olcum yapabiliyorm yarin kendi drumda anlicam artisi farki. 2 hfta once 680 grdilar. Tabi bende bu orantida kilo almisim bu arada isimlerimz netlesti gibi degisiklik olmassa Ahsen & Deren dusunuyoruz❤ babamiz Ahsen'den vazgecmem diyor
Misafirinde dusuncelisi diyorum iste hep:) sagol tatlim sevndm begenmene❤Bazen poposunu yada başını yaslıyorlar sanırım o zaman hissediyorum canım ama acı olmuyor
Kesinlikle yat dinlen canım. Şu hamile insana yatılı kalmaya gelmeyi de ben anlamıyorum
Maşallah canım çok güzel isimler
Maşallah kızçelere bayılıyorum bu ultrason görüntülerine. Benimki aynı babaymışSelam kzlar raporu 1 hfta yzdi doktor. Ev ici hareketler etkilemzms gitgel yola yorulmaya hic gerk yok oturuyorm desende oyle olmuyo ev gibi dedi cakti raporu cok iyi oldurahim iyi durmda suan cok sukur. Bide bakmsken soldaki kizimin yuzu donkms nasilsa yakaladi dr foto aldik ❤ sagdakini hic goremedk henuz iyi olsn yetrki dognca gorucz Allahn iznyle
Canım rapor iyi olmuş dinlenmek önemli maşallah kuzularaSelam kzlar raporu 1 hfta yzdi doktor. Ev ici hareketler etkilemzms gitgel yola yorulmaya hic gerk yok oturuyorm desende oyle olmuyo ev gibi dedi cakti raporu cok iyi oldurahim iyi durmda suan cok sukur. Bide bakmsken soldaki kizimin yuzu donkms nasilsa yakaladi dr foto aldik ❤ sagdakini hic goremedk henuz iyi olsn yetrki dognca gorucz Allahn iznyle
Masallahh masallahhh kuzucugaaaa cok guzel bi bebek olacakkkSelam kzlar raporu 1 hfta yzdi doktor. Ev ici hareketler etkilemzms gitgel yola yorulmaya hic gerk yok oturuyorm desende oyle olmuyo ev gibi dedi cakti raporu cok iyi oldurahim iyi durmda suan cok sukur. Bide bakmsken soldaki kizimin yuzu donkms nasilsa yakaladi dr foto aldik ❤ sagdakini hic goremedk henuz iyi olsn yetrki dognca gorucz Allahn iznyle
Bi cogumuz basladik canimmmC A N O canım nasılsın.. uzun zamandır giremedim k.bakma benim bebeğimin cinsiyeti kesinleşti kızım olucak çok şükür..
Kızlar doğum için alışverişler başladı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?