Erken Doğum Belirtileri
Erken doğum kasılmaları gebeliğin ikinci üç aylık dönemi ile üçüncü üç aylık döneminde ortaya çıkabilir ve ortaya çıkarlarsa bu, 20. ila 37. haftası arasında herhangi bir zaman olabilir. Durmaz ve zamanla daha sık, düzenli ve rahatsız edici olabilirler.
Dikkat edilmesi gereken erken doğum belirtileri:
  • Kasık kemiğinin üstünde menstrüel benzeri kramplar
  • Leğen kemiği, uyluk veya kasıklarda basınç ya da ağrı hissi
  • Bel veya sırtta müphem ağrı veya basınç
  • Bağırsak krampı veya ishal
  • Vajinal akıntıda artış, renk ya da yoğunlukta değişiklik, kan
Bu belirtilerden birini veya bir saat içinde dörtten fazla kasılma yaşarsanız, derhal doktorunuzu arayın. Kontrol için gelmeniz istenebilir ya da kasılmalarınızın zamanını bilmek isteyebilirler. Kasılmaları (uterusta sıkılaşma ve gevşeme) parmak uçlarınızı hafifçe karnınıza koyarak hissedebilirsiniz.

Kızlar benim sancım var sanki adet okcakmşm gibi yarım saat önce girdi şimdi yine oldu 2 3 dk sürüyor korkmalımym yalancı sancımı tecrübeli anneler devam ederse bi gideym doktora diyorumm
Benimde doğumdan 5-6 saat önce belim kopcak gibi ağrıyordu birde gaz sancısı gibi kıvrandıran bi ağrıydı canım. Sen dinlen uzan baktın geçmiyor görün doktora. Belki idrar yolu enfeksiyonu flndır

Benimde doğumdan 5-6 saat önce belim kopcak gibi ağrıyordu birde gaz sancısı gibi kıvrandıran bi ağrıydı canım. Sen dinlen uzan baktın geçmiyor görün doktora. Belki idrar yolu enfeksiyonu flndır
Valla bi anda sırt üstü yatıyodm kalktm başladı bitti oh dedim şimdi yine başladı bebekte hareketli geçmezse gidicem eşimi arayıp.

25 den sonra mumkunse sirt ustu yatmayin diyorlar canim. Laiykanin dedigu gibi soluna uzan sakin ol takip et bakalim
Öyle yapacm artık canım aslında sol yatarm genelde bebek hareketliydi baya sırt üstü döndüm dalmşm öyle kalmışm kalktm ağrıdı işte şimdide aşağı aşağı vuruyor dedğinz gibi olabilir cuma sohbetindeym şimdi geçmezse ararım benimkini giderm hemen şimdilik yok bişey geçti ağrılar.

Aman canim dikkat et. Sohbette yerlerde oturma kan akisini kesme bacaklarinda

Çok kanarsa doktora git canım, ihmal etme bari

Kızlar benim sancım var sanki adet okcakmşm gibi yarım saat önce girdi şimdi yine oldu 2 3 dk sürüyor korkmalımym yalancı sancımı tecrübeli anneler devam ederse bi gideym doktora diyorumm
Canim git doktora benimde oleydi aksam iste iyiki gelmism dedim. Hala regl olcakmism gibi buruluyo nasi nolur nolmaz emin olmkta fyda var hepimzn tupbebek ihmale gelmez allah korusn

Hareketn disnda bi yere svriliyorlar hafif aciyo tas gibi oluyo canim onu demi istedm yer dar die nirmal geliyo bana kasilma oldumuda oyle olurms otarz bisi okudum nette
Bazen poposunu yada başını yaslıyorlar sanırım o zaman hissediyorum canım ama acı olmuyor
Kesinlikle yat dinlen canım. Şu hamile insana yatılı kalmaya gelmeyi de ben anlamıyorum
Maşallah canım çok güzel isimler

Şeker yükleme testi yüksek çıkan arkadaşlar açlık kan şekeri düzeyiniz normal miydi?

Yemeklerden sonra çarpıntım oluyor şekerden korktum ama açlık kan şekerim 73 çıkmış.

Misafirinde dusuncelisi diyorum iste hep:) sagol tatlim sevndm begenmene❤

Selam kzlar raporu 1 hfta yzdi doktor. Ev ici hareketler etkilemzms gitgel yola yorulmaya hic gerk yok oturuyorm desende oyle olmuyo ev gibi dedi cakti raporu cok iyi oldu rahim iyi durmda suan cok sukur. Bide bakmsken soldaki kizimin yuzu donkms nasilsa yakaladi dr foto aldik sagdakini hic goremedk henuz iyi olsn yetrki dognca gorucz Allahn iznyle

Eklentiler

• 20190412_153856.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 47
Maşallah kızçelere bayılıyorum bu ultrason görüntülerine. Benimki aynı babaymış diğer ikizler yüzleri ben elleri ayakları babaydıki zaten eşimin elleri ayakları benden güzeldir.

saye canım ben bugün hemoglobin a1c baktırdım değerim sınırın altında çıktı. Gebelikte önemsiyorlarmıydı bu testi? Endokrin benden istemedi kadındoğumcum kilo ve şekere taktığı için istemişti.

Canım rapor iyi olmuş dinlenmek önemli maşallah kuzulara hayırlısyla geçseydi bi vakitler kucaklarımıza alsaydık en ufak bişeyde panik oluyoruz

Masallahh masallahhh kuzucugaaaa cok guzel bi bebek olacakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…