Ben de işten muzdaribim canım gebelikten dolayı işimi rahatlatacaklarina arttırdılar. Sektörün durumundan kaynakli Başka bölüme geçen personel yerine birini almadilar. Birgün yorgunluktan bayilacam diye korkuyorum valla. Cok geçmiş olsun rapor aldigin iyi olmusGunaydin kzlar hayirli cumalaraksm hastanedeydm normal agrilara ek regl agrilari vrdi biraz doktora yazdm yaknda hastane vrsa git bu donemde rske atmayalm de. Usg normal gorndu hrsy rahm agzi kapali duruyo dedi ama nobtci yasli bi doktrdu vajinal bkmadi ikiz ve tupbebek oldgnu duynca nst bakalim emin olalim rskli haftalrdasn dedi. Kirk sancilar var artmamali bu arada degsmeyp etkilemeyedebilir ama dinlenmen ve onlem amcli ilac icmen lazm dedi. Ciddi bisi ckmadi sukur ama bu hftalr cok onemli risk alinmaz dinlenmen daha iyi dedi progestn yzdi bide dil alti bisiler dedi anlamadmhicbisi. bnde isyernde oturuyorm ama hic mola yapamiyorm dnlenemiyorm malesf cok yoruluyorm is yetstrcm die hep stres gergnlk icindeym dusncesiz insan yoruyor is degl o bile tetklems olabilir ben ses etmedkce cok rahatlar hamile deglm gibi dvraniyolr bide ikizim biliyolr yonetcim bliyo tedavi oldgumu onlari cekene ksdr isimi yapip cikarm deyp allaha havale ettm hep. bugun evdeym rapor vrdi kendi doktorn planini yapar dddi. Bugun gidicm tkrar muayene bide ilaclari alcm. Doktorumada solicm uzun rapor yazsn dinlenmm gerekirse yoksa ise gittktn sora dinlenme olmuo:s
Valla bence bu kadar sıkıntıya karşılık beşik parasını al. Eşine de "adettir çocuğun beşiğini filan anneannesi alır bırak versin parasını" de.
Ben bitirdm onun videolarını hamileligin başında güzel şeyler var ürünler reklamli genelde zaten fikir amaçlı bakılabilir.Kızlar ceyda düvenci ve ayşe önerin videoları var youtubeda hamilelik günlüğüm annetv bibakın isterseniz ben çok begeniyorum o videoları. Tabi ürünlerde reklamda çok yapılıyor ama en azından siz alınması gereken malzemelere fln bakın markası siz belirlersiniz
Bizimde ilk guzel fotomuz oldu canim sagolasnMaşallah kızçelere bayılıyorum bu ultrason görüntülerine. Benimki aynı babaymışdiğer ikizler yüzleri ben elleri ayakları babaydıki zaten eşimin elleri ayakları benden güzeldir.
@Saye- canım ben bugün hemoglobin a1c baktırdım değerim sınırın altında çıktı. Gebelikte önemsiyorlarmıydı bu testi? Endokrin benden istemedi kadındoğumcum kilo ve şekere taktığı için istemişti.
Aynen canim ya dogmadan rahatlamicak yuregimizCanım rapor iyi olmuş dinlenmek önemli maşallah kuzularahayırlısyla geçseydi bi vakitler kucaklarımıza alsaydık en ufak bişeyde panik oluyoruz
Sagol canimcm inss saglicakla kavusalm hepimz onceMasallahh masallahhh kuzucugaaaa cok guzel bi bebek olacakkk
Sanada kizce geliyor demek hayirli olsun canimC A N O canım nasılsın.. uzun zamandır giremedim k.bakma benim bebeğimin cinsiyeti kesinleşti kızım olucak çok şükür..
Kızlar doğum için alışverişler başladı mı?
Seninde mi kız yoksaSanada kizce geliyor demek hayirli olsun canimbasladk cogumuz canim zamana yaymak yoruculugu azaltir bence
Off cok kotyms senide anlamiyorlar desene is artirmak nedirBen de işten muzdaribim canım gebelikten dolayı işimi rahatlatacaklarina arttırdılar. Sektörün durumundan kaynakli Başka bölüme geçen personel yerine birini almadilar. Birgün yorgunluktan bayilacam diye korkuyorum valla. Cok geçmiş olsun rapor aldigin iyi olmus
Orkide_sever bence de aldir haketmiş. gurur da yapma alsinlar senin bugunlerde kafan rahat olsun
Herşeyi planlayan düşünen çocukların kaderi böyle oluyor aldirmaz rahat konusabiliyorlar
Tabi bizim nesilde
Evet canim 2 kiz gelicek nasipseSeninde mi kız yoksa
Canim sen nasil oldun daha iyi misnBen bitirdm onun videolarını hamileligin başında güzel şeyler var ürünler reklamli genelde zaten fikir amaçlı bakılabilir.
İyim canım dinlence geçti şükür sancılar yalancı sancılar başladı demekCanim sen nasil oldun daha iyi misn
Şu iş mevzularinda hamile bayanlar daha az çalışmalı bence ikiz bide yani diğerleriyle nasıl eş performans gösterebilirsinki? Sonrada 3 çocuk doğur az kolaylık verseler keşke çalışan annelere.Off cok kotyms senide anlamiyorlar desene is artirmak nedirbnde esit is yapiyorm ekp arkadslarmla ayno performans bkleniyor. Dinlenmeye cals canim onemli gercktn artk bu donmler kiymetli gebelik zatn kolay bulmadi kmse allah yardmcimz olsn hepimzn
Evet canim 2 kiz gelicek nasipse
Günaydın kızlarrr. Bugün eşim hataya gidiyor babasının ve bebeklerin sene duası varGünaydın kızlar bugün kontrol günü
güzel haberlerle gelin canımGünaydın kızlar bugün kontrol günü
Allah kabul etsinGünaydın kızlarrr. Bugün eşim hataya gidiyor babasının ve bebeklerin sene duası var
Güzel haberlerle gel canım. İnş herşey yolındadır
Allah kabul etsin canım rabbim bir daha göstermesin. İnşallah bana da güzel haberler almak nasip olsunGünaydın kızlarrr. Bugün eşim hataya gidiyor babasının ve bebeklerin sene duası var
İnşallah canımgüzel haberlerle gelin canım
Allah kabul etsin
Allah kabul etsin. Ölmuslerinize rahmet kalanlara saglik sihhat versin rabbim.Günaydın kızlarrr. Bugün eşim hataya gidiyor babasının ve bebeklerin sene duası var
Şimdi geldim canım. Bebekler biri 1000gr diğeri 960 ikisi de baş geliş böyle devam ederse normal olur dedi. Rahim ağzını iyi gördüm dedi ama ben kaç diye sormayı unuttumÇıktınmı canım doktordan, serviks kaçmış?
Geldim canım çok şükür. Bebekler iyi bir kilo biri 960 biri olmuşSaye- hayirli haberlerle gel canim.
Allah kabul etsin. Ölmuslerinize rahmet kalanlara saglik sihhat versin rabbim.
Masallah canimŞimdi geldim canım. Bebekler biri 1000gr diğeri 960 ikisi de baş geliş böyle devam ederse normal olur dedi. Rahim ağzını iyi gördüm dedi ama ben kaç diye sormayı unuttumdiyetisyene de gittim 500 gr vermişim diyetine aynen devam edeceğim. Bir meyve hakkın yerine sade dondurma olabilir dedi bir top
Geldim canım çok şükür. Bebekler iyi bir kilo biri 960 biri olmuş☺ Rahim ağzını iyi gördüm dedi ama ben sormayı unuttum kaç diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?