- 6 Mayıs 2017
- 6.444
- 7.745
- 198
Erken değil mi? Ben kıyafetleri yıkamaya başlamadım henüz.. ne zaman başlamalıyım?Kızlar ben hastane için çantamı hazırladım
Sevindm canim aynen dinlenmek lazim cok dikkat et kendine kuzunaİyim canım dinlence geçti şükür sancılar yalancı sancılar başladı demekkorku saldı biraz ama geçti şükür senin nasıl oldu ?
Ben hepsini hallettim canım :) belki 8aylık gelecek dünyaya, bilemeyiz ki. Hazırladım dursunErken değil mi? Ben kıyafetleri yıkamaya başlamadım henüz.. ne zaman başlamalıyım?
Ah arkadasm nerede nasil oldgumu bile hic sormuyorlar bilerek ki kotu seler isitmesinler die:s iskanununda ikizde tek far 2 hafta arti izin bi oŞu iş mevzularinda hamile bayanlar daha az çalışmalı bence ikiz bide yani diğerleriyle nasıl eş performans gösterebilirsinki? Sonrada 3 çocuk doğur az kolaylık verseler keşke çalışan annelere.
Vovv masallah bizede el ver canimKızlar ben hastane için çantamı hazırladım
Masallah canim cok sevindim kuzular hep boyle devam etsinŞimdi geldim canım. Bebekler biri 1000gr diğeri 960 ikisi de baş geliş böyle devam ederse normal olur dedi. Rahim ağzını iyi gördüm dedi ama ben kaç diye sormayı unuttumdiyetisyene de gittim 500 gr vermişim diyetine aynen devam edeceğim. Bir meyve hakkın yerine sade dondurma olabilir dedi bir top
Geldim canım çok şükür. Bebekler iyi bir kilo biri 960 biri olmuş☺ Rahim ağzını iyi gördüm dedi ama ben sormayı unuttum kaç diye
onu gormedim canim sirtta tasiniyorsa dusunebilirsinKizlar şoka gelen anne bebek cantasina bakan oldu mu? Hem elde hem sirtta tasinabilen biseymis oyle bisey dusunuyorum bende elimde kolumda fazlalik olmasin diye
Kizlar şoka gelen anne bebek cantasina bakan oldu mu? H
Oyy masallah canim, benim kizim gibi el yuzde saglkla buyusun guzellik❤Bugun benimde kontrolum vardi 850gr 35cm olmusuz
Hersey yolunda dedi doktorum
Bu da utangac kizim eli herzamanki gibi yuzunde
Eki Görüntüle 2258154
Masallahhhh masallahhhh.Kizlar aclik sekeri 73 ckti yukleme sorasi 125 ckti sorn yok sonuc cok iyi dedi dr sizdnde dutdugm kadaryla 140 ustu rskli die ogrendim. Rahm uznlugu iyi kapali dedi dnlenmeye devam su bi ayi tamamlayalm hedef haziran sonu diyo doktor amcamz inss1 kilo ve 900 gr olmslar sagdaki kizimin yuzu ilk defa donuktu tam renkliye gectik izliyoruz yuzun onunde ayak bacak oyle nasi duruyorsa anlamadim kol bacak birbirine girms surekli hareket halnde yine gostermedi zilli
Iyi yapmissin canim en iyisi hazir durmasi. Bizimde kiyafetler gelse de ne varsa bakip yikatsam. Premature doguran biri varmis o da vericekmis kiyafet onlari bekliyodu annem. Valla kiyafet konusunda insallah kismetli olucam fazla bisey harcamicam. Besigi cantasi bezi vs.onlara harcarim.Ben hepsini hallettim canım :) belki 8aylık gelecek dünyaya, bilemeyiz ki. Hazırladım dursun
İki bebek taşıyor canım normal olsun o kadarSevindm canim aynen dinlenmek lazim cok dikkat et kendine kuzunaBnde daha iyim agri sanci gcti progstana devam dinleniyorm evde iste. Agirlklarida artiyor vajinam kemklerm agriyo artk yatktn zor kalkiyorm snki dersn dogumu yaklasms
Ins sende guzel sonuclar alirsin canimMasallahhhh masallahhhh.Darisi bana da olsun insallah canim 2 haftaya bende seker testi yaptiricam iyi sonuclar goreyim
Alti kapakli cekmece daha mantikli canim ilerisi icinde. Buyuyunce kiyafetlerini askiya asarsinNe güzel kızlar beşikler yataklar kıyafetler çantalar tamam. Ben mayısta başlıcam alışverişe. Eşimin oyma beşiği vardı tamamen el işçiliği, onu revize ediliyoruz. İçimede pek sinmiyor 37 yıllık beşik ama babası kendi elleriyle yapmış ölünce sesimi çıkaramadım. Ya sadece şifonyer yada 2 kapaklı altı çekmeceli dolap düşünüyorum. İstda evler dar daha fazlası sığmaz zaten.
Doğrudur canim ne bilim ikiz zaten risk fazla biliyorlar ki geçici bı süreç sonuçta bitecek hamilelik idare etmeyi bilmiyolar işteAh arkadasm nerede nasil oldgumu bile hic sormuyorlar bilerek ki kotu seler isitmesinler die:s iskanununda ikizde tek far 2 hafta arti izin bi oistisnalar elbet vardir ama kadini kadin anlamiyor malesef tum yoneticilerm ustlerm kadin erkekler daha anlaysli geliyo bana nedense
Amin canim. Benimde cati aciliyo galiba 2 gundur seyimde bi kemik agrisi var dedigin gibi onceki gibi yerimden daha zor kalkiyorum bunu hissediyorum. bugunde cocugu cikardim disari 40 dk yurumusum o zaman da hissettim.Ins sende guzel sonuclar alirsin canim
Senin durumun ozel canim icine ne zaman sinerse o zaman basla para olduktan sora hersey kolayNe güzel kızlar beşikler yataklar kıyafetler çantalar tamam. Ben mayısta başlıcam alışverişe. Eşimin oyma beşiği vardı tamamen el işçiliği, onu revize ediliyoruz. İçimede pek sinmiyor 37 yıllık beşik ama babası kendi elleriyle yapmış ölünce sesimi çıkaramadım. Ya sadece şifonyer yada 2 kapaklı altı çekmeceli dolap düşünüyorum. İstda evler dar daha fazlası sığmaz zaten.
Islerine gelmiyor diyelim kuzum tedavi oldgumu biliyo 2 ustum izin konusnda mecbur solemek zorndaydm ona ragmen bole Allah bilsinDoğrudur canim ne bilim ikiz zaten risk fazla biliyorlar ki geçici bı süreç sonuçta bitecek hamilelik idare etmeyi bilmiyolar işte
Aynen bnde oleym hep ooo cok yurumussn canim sen tabi agrir fzla ayakta kalip yurumek etkiliyo malesef. Ay bide bacagmn agrisndn uyuyamadm dun gece ben magnezyum icms halim yani diz kapagm bole boy uzamasi gibi agridi cocuklar emdi bizi iyiceAmin canim. Benimde cati aciliyo galiba 2 gundur seyimde bi kemik agrisi var dedigin gibi onceki gibi yerimden daha zor kalkiyorum bunu hissediyorum. bugunde cocugu cikardim disari 40 dk yurumusum o zaman da hissettim.
Insallah canim. Ayni valla bi ton ilac iciyoruz yine de somuruldukAynen bnde oleym hep ooo cok yurumussn canim sen tabi agrir fzla ayakta kalip yurumek etkiliyo malesef. Ay bide bacagmn agrisndn uyuyamadm dun gece ben magnezyum icms halim yani diz kapagm bole boy uzamasi gibi agridi cocuklar emdi bizi iyiceAz kaldi bundn sorasi daha onemli ins saglkla kavusucagiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?