- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Olsun canım, yagmur yagmadıkca sorun yokGunaydin kizlarrr. Konyada iki gundur hava yaz gibi gulluk gulistanlikti. Bugun de bulutlu kasvetli gunes bulutlarin ardindan cikicam diye ugrasiyo.sansimin bu kadari yaniii. Bende avm disinda guzel havada geze geze alisveris yaparim diye seviniyodum.
Her an yagacak gibi canim. Napim artik avm gezicemOlsun canım, yagmur yagmadıkca sorun yok
Urfa yanıyor, 25 derece bugün. Temizlik yapacağız, eşim uyanıncaHer an yagacak gibi canim. Napim artik avm gezicem
Aynen canım haklısın bende yavaştan yıkamaya başlayayım bariBen hepsini hallettim canım :) belki 8aylık gelecek dünyaya, bilemeyiz ki. Hazırladım dursun
Çok sağolcanım benimKızın sağlıcakla gelsin inşallah annesi. Bilmem hatirlar mısın embriyo kalitesi hakkında konuşuyorduk daha dün gibi. Bugunlerimize şükürler olsun.
Canım vücut kullanmak için yakacak glikoz bulamayınca yağ yakmaya başlıyor ve idrarla keton olarak atılıyor bu da. Ben iki haftadır neredeyse sıfır karbonhidratla besleniyorum ona bağladım. Bakalım Dr ne diyecek. Pazar pazar da adamı rahatsız etmeye utanıyorumGecmis olsun canim o cikan sonuc ne ki? Neyle alakali?
Yazdın mı canım doktoruna?Canım vücut kullanmak için yakacak glikoz bulamayınca yağ yakmaya başlıyor ve idrarla keton olarak atılıyor bu da. Ben iki haftadır neredeyse sıfır karbonhidratla besleniyorum ona bağladım. Bakalım Dr ne diyecek. Pazar pazar da adamı rahatsız etmeye utanıyorum
Yarın arayacağım canım yazamadım rahatsız etmeyeyim diyeYazdın mı canım doktoruna?
Ayy sabah cok kotuydu ama oglene dogru bi gunes acti pistim disarda canim. Yine kendime bisey alamadim ama bebislere ebebekten aldim ufak tefek seylerUrfa yanıyor, 25 derece bugün. Temizlik yapacağız, eşim uyanınca
Gecmis olsun canim. Karbonhidrat gerekli diye biliyorum bebek gelisimi icinde. Az da olsa ekmek vs yemiyomusun kiCanım vücut kullanmak için yakacak glikoz bulamayınca yağ yakmaya başlıyor ve idrarla keton olarak atılıyor bu da. Ben iki haftadır neredeyse sıfır karbonhidratla besleniyorum ona bağladım. Bakalım Dr ne diyecek. Pazar pazar da adamı rahatsız etmeye utanıyorum
Güle güle kullan canımEki Görüntüle 2258528 Eki Görüntüle 2258526 Eki Görüntüle 2258525 Eki Görüntüle 2258527
Emzikler saklama kabiyla
Biberonlar simdilik kucuk boy yeterli
Yikama sungeri dogal seluloz cabuk kuruyor bakteri olusturmuyor
Avent gogus kalkani her kullanan cok memnun
Iki battaniye penye ve 1 havlu aldim simdilik indirim var %50
Biberon yikama fircasi ucu sungerli almadim killardan daha uzun sure islak kalir diye.
1 numara sleppy bez yaninda gece pedi hediye.
Soktan da anne bebek cantasi aldim
Yine bana sira gelmedi cocuga da ayakkabi alincaaaa.
Sagol canimmmm. Kiz sadece pijama alsam yeterli onu bile alamadim hala. Daha emzirme sutyeni lahusa kilodu vs. VarrrrrGüle güle kullan canımsana sıra gelene kadaaarrr valla ben hala alamadım ihtiyaclarimi bı karar verip emin olamadm ay sonu kontrol var o zaman alırım artk .
Sabah kahvaltıda bir dişim vermişti canım sonradan onu da yiyemedim midem küçüldü sanırım iyice. Bugün zorladım yedim hem kahvaltıda hem öğlen artık. Açlık şekerlerim yüksek çıkıyor ikidir Allah beterinden korusun ya sinir oluyorumGecmis olsun canim. Karbonhidrat gerekli diye biliyorum bebek gelisimi icinde. Az da olsa ekmek vs yemiyomusun ki
Güzel günlerde kullanın canımEki Görüntüle 2258528 Eki Görüntüle 2258526 Eki Görüntüle 2258525 Eki Görüntüle 2258527
Emzikler saklama kabiyla
Biberonlar simdilik kucuk boy yeterli
Yikama sungeri dogal seluloz cabuk kuruyor bakteri olusturmuyor
Avent gogus kalkani her kullanan cok memnun
Iki battaniye penye ve 1 havlu aldim simdilik indirim var %50
Biberon yikama fircasi ucu sungerli almadim killardan daha uzun sure islak kalir diye.
1 numara sleppy bez yaninda gece pedi hediye.
Soktan da anne bebek cantasi aldim
Yine bana sira gelmedi cocuga da ayakkabi alincaaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?