Gunaydin kizlarrr. Konyada iki gundur hava yaz gibi gulluk gulistanlikti. Bugun de bulutlu kasvetli gunes bulutlarin ardindan cikicam diye ugrasiyo. sansimin bu kadari yaniii. Bende avm disinda guzel havada geze geze alisveris yaparim diye seviniyodum.

Kızın sağlıcakla gelsin inşallah annesi. Bilmem hatirlar mısın embriyo kalitesi hakkında konuşuyorduk daha dün gibi. Bugunlerimize şükürler olsun.
Çok sağolcanım benim isim olarak hatırlayamadım ama evet konuşmuştuk hiç bu topiklerde bebeğimi bekleyeceğim aklıma gelmezdi.. hayaller kurardım ama ne bilim boş hayallermiş gibi gelirdi. Dediğin gibi daha dün gibi.. Allah'ım binlerce şükür bugünleride gördük. Senin çok az kalmış bebeğine kavuşmana maşallah ahh şuan yerinde olmak isterdim. Zaman çok çabuk geçiyor ama yine de daha çabuk geçsin diye dua ediyorum 5 yıllık hasret olunca işte çok sabırsızlanıyorum.. senin mucizenin cinsiyeti ne?

Gecmis olsun canim o cikan sonuc ne ki? Neyle alakali?
Canım vücut kullanmak için yakacak glikoz bulamayınca yağ yakmaya başlıyor ve idrarla keton olarak atılıyor bu da. Ben iki haftadır neredeyse sıfır karbonhidratla besleniyorum ona bağladım. Bakalım Dr ne diyecek. Pazar pazar da adamı rahatsız etmeye utanıyorum

Yazdın mı canım doktoruna?

Gecmis olsun canim. Karbonhidrat gerekli diye biliyorum bebek gelisimi icinde. Az da olsa ekmek vs yemiyomusun ki

Konyada ki arkadaslar uyguna park besik satan bi yet var midir? Mesela istanbulda bi yeralti gecidi vardi ordaki dukkanlarda sirf besik bebek arabasi bisiklet yurutecler vardi o tarz bir yer var mi konyada da

Emzikler saklama kabiyla
Biberonlar simdilik kucuk boy yeterli
Yikama sungeri dogal seluloz cabuk kuruyor bakteri olusturmuyor
Avent gogus kalkani her kullanan cok memnun
Iki battaniye penye ve 1 havlu aldim simdilik indirim var %50
Biberon yikama fircasi ucu sungerli almadim killardan daha uzun sure islak kalir diye.
1 numara sleppy bez yaninda gece pedi hediye.
Soktan da anne bebek cantasi aldim
Yine bana sira gelmedi cocuga da ayakkabi alincaaaa.

Güle güle kullan canım sana sıra gelene kadaaarrr valla ben hala alamadım ihtiyaclarimi bı karar verip emin olamadm ay sonu kontrol var o zaman alırım artk .

Güle güle kullan canım sana sıra gelene kadaaarrr valla ben hala alamadım ihtiyaclarimi bı karar verip emin olamadm ay sonu kontrol var o zaman alırım artk .
Sagol canimmmm. Kiz sadece pijama alsam yeterli onu bile alamadim hala. Daha emzirme sutyeni lahusa kilodu vs. Varrrrr

Gecmis olsun canim. Karbonhidrat gerekli diye biliyorum bebek gelisimi icinde. Az da olsa ekmek vs yemiyomusun ki
Sabah kahvaltıda bir dişim vermişti canım sonradan onu da yiyemedim midem küçüldü sanırım iyice. Bugün zorladım yedim hem kahvaltıda hem öğlen artık. Açlık şekerlerim yüksek çıkıyor ikidir Allah beterinden korusun ya sinir oluyorum
Güzel günlerde kullanın canım Park beşik jokerde indirimdeydi canım bitmediyse linkinl atayım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…