Canım ben bakmadım yakınımda hiç yok şokKizlar şoka gelen anne bebek cantasina bakan oldu mu? Hem elde hem sirtta tasinabilen biseymis oyle bisey dusunuyorum bende elimde kolumda fazlalik olmasin diye
Maşallah kuzucuklara
Sizede maşallah canım, çok tatlı
Oyy maşallah ben 30 u bekliyorumKızlar ben hastane için çantamı hazırladım
Canım çantanın modeli markası nedir bir atar mısın. İkiz bebek için yeterli mi. Sen beğendin miMasallah canim cok sevindim kuzular hep boyle devam etsin❤
onu gormedim canim sirtta tasiniyorsa dusunebilirsinben netten aldim cok gozlu sirt cantalarindan cok hosuma gitti saglam bisi bnce sirtta tasimak daha rahat iki bebekli olacaz biz
Oyy masallah canim, benim kizim gibi el yuzde saglkla buyusun guzellik❤
Maşallah kuzucuklaraKizlar aclik sekeri 73 ckti yukleme sorasi 125 ckti sorn yok sonuc cok iyi dedi dr sizdnde dutdugm kadaryla 140 ustu rskli die ogrendim. Rahm uznlugu iyi kapali dedi dnlenmeye devam su bi ayi tamamlayalm hedef haziran sonu diyo doktor amcamz inss1 kilo ve 900 gr olmslar sagdaki kizimin yuzu ilk defa donuktu tam renkliye gectik izliyoruz yuzun onunde ayak bacak oyle nasi duruyorsa anlamadim kol bacak birbirine girms surekli hareket halnde yine gostermedi zilli
Ben varım canım. Bir kaç gündür midem bulanıyor idrar tahlili istedi sonuca bakmadım dahaKızlar mide bulantısı başlayan varmı? Bugün tümgün midem bulandı
Vallahi bende öyleyim kustum kusacağım yani. Üşüttüm heraldeCanım ben bakmadım yakınımda hiç yok şok
Oyy maşallah ben 30 u bekliyorum
Canım çantanın modeli markası nedir bir atar mısın. İkiz bebek için yeterli mi. Sen beğendin mi
Maşallah kuzucuklara
Ben varım canım. Bir kaç gündür midem bulanıyor idrar tahlili istedi sonuca bakmadım daha
Evet canım ya kusmalar geri gelecek diye ödüm kopuyorVallahi bende öyleyim kustum kusacağım yani. Üşüttüm heralde
Ay tekrar mi oluyo bulanti sukur bnde yok sen bi kurtulamadin canim yaCanım ben bakmadım yakınımda hiç yok şok
Canım çantanın modeli markası nedir bir atar mısın. İkiz bebek için yeterli mi. Sen beğendin mi
Maşallah kuzucuklara
Ben varım canım. Bir kaç gündür midem bulanıyor idrar tahlili istedi sonuca bakmadım daha
Kızın sağlıcakla gelsin inşallah annesi. Bilmem hatirlar mısın embriyo kalitesi hakkında konuşuyorduk daha dün gibi. Bugunlerimize şükürler olsun.C A N O canım nasılsın.. uzun zamandır giremedim k.bakma benim bebeğimin cinsiyeti kesinleşti kızım olucak çok şükür..
Kızlar doğum için alışverişler başladı mı?
Canim soka gelende buna benziyor icinde 4 bolmesi onunde biberon termos yeri. Tabi kumas kalite farki var kesin ama boyle olmasi benim hosuma gitmisti. Burdaki sokta kalmamis yarin bulursam alicam insallahhhAy tekrar mi oluyo bulanti sukur bnde yok sen bi kurtulamadin canim yafoto atiyim canim mavi benm aldgm n11 den almstm 110 tlye bicok yerde ayni model var fiyata gore sectm alcagm siteyi. 160 170 e satnda var. Buyuk bi canta kalip gibi begendm dayankli bisi ve kullansli bisuri gozu var ama yetermi bilemiyorum hic bebek deneyimim yok bitane kullanacagiz mecbur buda ufak degl ytmeli
Sagol canım, darısı sizlereVovv masallah bizede el ver canim
iyi olmanıza sevindim canım, bebişler de iyi maşallah,Kizlar aclik sekeri 73 ckti yukleme sorasi 125 ckti sorn yok sonuc cok iyi dedi dr sizdnde dutdugm kadaryla 140 ustu rskli die ogrendim. Rahm uznlugu iyi kapali dedi dnlenmeye devam su bi ayi tamamlayalm hedef haziran sonu diyo doktor amcamz inss1 kilo ve 900 gr olmslar sagdaki kizimin yuzu ilk defa donuktu tam renkliye gectik izliyoruz yuzun onunde ayak bacak oyle nasi duruyorsa anlamadim kol bacak birbirine girms surekli hareket halnde yine gostermedi zilli
sizinde hallolur inşallah,kıyafet, bakım ürünleri incik cincik kaba eşyaya benzemiyor. İlk onları halledince gerisi kolay zaten :)Iyi yapmissin canim en iyisi hazir durmasi. Bizimde kiyafetler gelse de ne varsa bakip yikatsam. Premature doguran biri varmis o da vericekmis kiyafet onlari bekliyodu annem. Valla kiyafet konusunda insallah kismetli olucam fazla bisey harcamicam. Besigi cantasi bezi vs.onlara harcarim.
nesilden nesile, hatırası var ne güzel :) yavaştan başla sen artık. Allahın izni ile hiç bişeycik olmazNe güzel kızlar beşikler yataklar kıyafetler çantalar tamam. Ben mayısta başlıcam alışverişe. Eşimin oyma beşiği vardı tamamen el işçiliği, onu revize ediliyoruz. İçimede pek sinmiyor 37 yıllık beşik ama babası kendi elleriyle yapmış ölünce sesimi çıkaramadım. Ya sadece şifonyer yada 2 kapaklı altı çekmeceli dolap düşünüyorum. İstda evler dar daha fazlası sığmaz zaten.
Maşallah canım, magazalar sizi beklerAnammm bu arada 26 haftalik olduk bizzzalisveris icin onumde koca engeli kalmadi doktor onayli iznim var sonucta
bende mide bulantısı yok ama bazen yediğim agızıma cıkıyor gibi oluyorKızlar mide bulantısı başlayan varmı? Bugün tümgün midem bulandı
Sagol canım benimCanım ben bakmadım yakınımda hiç yok şok
Maşallah kuzucuklara
Teşekkürler canım bakayım bendeAy tekrar mi oluyo bulanti sukur bnde yok sen bi kurtulamadin canim yafoto atiyim canim mavi benm aldgm n11 den almstm 110 tlye bicok yerde ayni model var fiyata gore sectm alcagm siteyi. 160 170 e satnda var. Buyuk bi canta kalip gibi begendm dayankli bisi ve kullansli bisuri gozu var ama yetermi bilemiyorum hic bebek deneyimim yok bitane kullanacagiz mecbur buda ufak degl ytmeli
Super ozaman canim bulursan alirsn kullansli duruyo yasayinca anlicaz artikCanim soka gelende buna benziyor icinde 4 bolmesi onunde biberon termos yeri. Tabi kumas kalite farki var kesin ama boyle olmasi benim hosuma gitmisti. Burdaki sokta kalmamis yarin bulursam alicam insallahhh
Oy masallahHastane çantasına
Bebek için
-3 adet 5 li takım
-1 adet müstil battaniye
-4 adet Agız mendili
-2 adet göbeği için mendil koydum
-13 adet bebek bezi
-2 paket ıslak mendil
-göğüs pompası
-Emzik
-sarı tülbent
Anne için
- 2 adet pijama takımı
-2 adet emzirme sütyeni
-2 adet atlet
-4 adet kilot
-1 adet tülbent
-1 adet havlu
-2 adet çorap
-1 adet terlik
-1 paket ped
-kirli çamaşır poşeti
Kızceler eksik var mı sizce?
Evet, öyle olur olmaz kazalar bizde de olmuştu. Allahtan hastane evin 2 sokak ötesinde. Bişey lazım olunca evden getirirler.Oy masallahben sizlerden ogreniyorm tatlim ilk bebegim bugun yakn arkadasimi gordm sezaryn dogm yapmsti kisa sureligine ugradik hastnaeye. 5 tane penye battaniye kirletmsler 5 takim zibin alms yanina bi cis yapms bi kusmus 3. Su bugun ustundeyms benim bi gozum korktu iki bebisle
Açmıydın canım, bende 2 pozitifti doktor hiç önemsemedi.
Kahvaltı yapmıştım canım aç değildim. Ama ben neredeyse hiç karbonhidratsız besleniyorum sabah kahvaltıda ki bir dilim ekmeği de almıyor midem. Onunla ilgili olabilir mi acaba ya.Açmıydın canım, bende 2 pozitifti doktor hiç önemsemedi.
Kahvaltı yapmıştım canım aç değildim. Ama ben neredeyse hiç karbonhidratsız besleniyorum sabah kahvaltıda ki bir dilim ekmeği de almıyor midem. Onunla ilgili olabilir mi acaba ya.
Yarın itibariyle öyle yapacağım canım. Dediğin gibi belki bulantım falan da bundan bilmiyorum. Yarın druma da mesaj atayım bakalım ne diyecek. Hayırlısıyla bu süreci bitirseydik sağlıklaOlmaz ama karbonhidrat olmadan, bebeğin kas gelişimi olmazmış. Her öğün 1 dilim ye bari. Senin birde ikiz. Belki onunla alakalı olabilir, zaten hba1c normal şekerlerinde çok düzensiz değil
Iki bebege 2 kati sey lazim canim. Benim cocukta eldivenlerini kirletmisti surekli yakalayip emiyodu eline corap giydirmistikOy masallahben sizlerden ogreniyorm tatlim ilk bebegim bugun yakn arkadasimi gordm sezaryn dogm yapmsti kisa sureligine ugradik hastnaeye. 5 tane penye battaniye kirletmsler 5 takim zibin alms yanina bi cis yapms bi kusmus 3. Su bugun ustundeyms benim bi gozum korktu iki bebisle
Gecmis olsun canim o cikan sonuc ne ki? Neyle alakali?Yarın itibariyle öyle yapacağım canım. Dediğin gibi belki bulantım falan da bundan bilmiyorum. Yarın druma da mesaj atayım bakalım ne diyecek. Hayırlısıyla bu süreci bitirseydik sağlıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?