Aynı bende canım iki takım pijama Alacam işte lohusalık boyunca yeterli olur kiloda aldk zaten hiç bişeyim olmuyorSagol canimmmm. Kiz sadece pijama alsam yeterli onu bile alamadim hala. Daha emzirme sutyeni lahusa kilodu vs. Varrrrr
Gecmis olsun canim yaa bunlarda gecip biticek insallahSabah kahvaltıda bir dişim vermişti canım sonradan onu da yiyemedim midem küçüldü sanırım iyice. Bugün zorladım yedim hem kahvaltıda hem öğlen artık. Açlık şekerlerim yüksek çıkıyor ikidir Allah beterinden korusun ya sinir oluyorum
Güzel günlerde kullanın canım☺ Park beşik jokerde indirimdeydi canım bitmediyse linkinl atayım sana
Sagol canimBirde bu varTripper Basic Park Yatak 119041 | Joker
En uygun Tripper Basic Park Yatak 119041 Fiyatları Joker'de. Güvenilir online alışveriş imkanı ile joker.com.tr'den ulaşabilirsiniz.m.joker.com.trOrkide_sever
Canim orda bi kac magaza baktim da ayni fiyatlar bi besige bin tl veremicem hele iki tane alicakkenCanım Konya’da da bebek mağazaları kulenin oralarda oraya da bakabilirsinOrkide_sever
İnşallah canım inşallahGecmis olsun canim yaa bunlarda gecip biticek insallah
Canım internetten bak çok daha iyi oluyor fiyatlar . Sen mobilya istemiyorsun sanırım değil mi taşınma açısından yoksa benim aldığıma da bak derdimCanim orda bi kac magaza baktim da ayni fiyatlar bi besige bin tl veremicem hele iki tane alicakken
Sagol canim
Evet canim tasiniyoken mobilya sok tak bi sure sonra kullanilmiyor hemde zor oluyor o yuzden park yatak alicam mecbur.İnşallah canım inşallah
Canım internetten bak çok daha iyi oluyor fiyatlar . Sen mobilya istemiyorsun sanırım değil mi taşınma açısından yoksa benim aldığıma da bak derdim
Evet canim tasiniyoken mobilya sok tak bi sure sonra kullanilmiyor hemde zor oluyor o yuzden park yatak alicam mecbur.
Bu arada esimle konustum besigin parasini annemden istedim en az bin tl istiyorum iki besik alicam dedim. Kardesim bin tlyi duyunca atladi arkadan 1 yasina kadar iki bebekte yan yana yatarmis. Put gibi mi yatacak bunlar bi sure sonra birbirlerini uyandirirlar o yuzden 500den bile olsa iki besik alicam ona gore anne dedim. Bakalim yollayacak miBebek-Anne ve Oyuncak Mağazaları | Joker
Anne-bebek ve oyuncak ürünleri satışı yapan online alışveriş sitesi Joker'in çeşitli ve uygun fiyatlı ürünlerini incelemek için tıklayın!m.joker.com.tr
Ayy canim o aklima takildi bugun 340 tl harcamisim hediye ceki verdi 50 tl yarin aktif olucakmis. Son gun 14 nisan diyor yani bugun. ben bu ceki yine de kullanabilirim dimi?Canım e bebekteki güzel gece 12 ye kadar da hediye çeki veriyor 200 liraya 50 lira uygunsa bir bak
Bu arada esimle konustum besigin parasini annemden istedim en az bin tl istiyorum iki besik alicam dedim. Kardesim bin tlyi duyunca atladi arkadan 1 yasina kadar iki bebekte yan yana yatarmis. Put gibi mi yatacak bunlar bi sure sonra birbirlerini uyandirirlar o yuzden 500den bile olsa iki besik alicam ona gore anne dedim. Bakalim yollayacak mi
Ayy canim o aklima takildi bugun 340 tl harcamisim hediye ceki verdi 50 tl yarin aktif olucakmis. Son gun 14 nisan diyor yani bugun. ben bu ceki yine de kullanabilirim dimi?
Evet canim nerde okuduysam 6 ay diyorlar sonra kollari bacaklari daha cok oynayip hele ust kademeden kalkar olduklarinda ikisinin yan yana yatmasi imkansiz. Annem yollarsa parayi bastan alicam ben 2 tane.Canım en fazla aktı ay yatarlar ben öyle düşünüyorum nasipse sonra alacağım ikincisini bende
Ayy canim o aklima takildi bugun 340 tl harcamisim hediye ceki verdi 50 tl yarin aktif olucakmis. Son gun 14 nisan diyor yani bugun. ben bu ceki yine de kullanabilirim dimi?
Sagol canim. 1-14 nisan arasi kullanilit yaziyor da nette ona aklim takilmisti. Cok tesekkurlerCanım çeki bir gün sonra kullanabiliyorsun. Ama çek kullandığın alışverişten ikinci çeki kazanamıyorsun
Yok canım 1-14 nisan arası kazanıyorsun. Bir ay içinde kullanıyorsunSagol canim. 1-14 nisan arasi kullanilit yaziyor da nette aklim takildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?