nst çeken hemşire, düzgün çıkmamış dedi. Bebek uyuyor, çikolata meyve suyu iç gel dedi. Doktor nst için bişey demedi. Oglumda erken dogum riskim var deyince haftaya tekrar çağırdı. İhtimale karşı ciğer geliştirici igne yapalım dedi.
Benim ilki riski oldugu için yaptırdık canım. Normalde 32 de başlıyor. Sagolasın
Maşallah canım zamanında sağlıkla gelir inşallah
Sagol canım benim, inşallah

Cok sukur canim iyiyiz. Bugun yoruldum yurumekten ayaklarim koptu belim ayrildi. Kendime tunik bulamadim ona yaniyorum ne giyicem ben bu yaz yaa
Cok yuruyemiyorm bnde ya aynen belim kalcam kopuyo kemklerim cok agri yapiyo bu ara. ay o dert fena canim bizim karin da cok buyuyo haliyle benim alti bol olan yazlk elbiselerim oluyo allahtn bsladm hava isininca gymeye. Netten de 2 genis tisort bluz trzi bisi almstm hamis reyonundan defctoda indrm vrdi aklnda olsn magazalarda urun cesit beden kalmiyo ki

Benim bacaklarım çok agrıyor. Dizlerim baldır kısmım. Sizde nasıl?
Yatakta yatınca daha fazla hissediyorum sanki

Oo masallah bu gune geldin geliyoruz sukur halimize❤ raporu aldiktn sora da bi sure devam edicem ben izin bebek dogunca baslasa keske
Canım çalışabildiğin kadar çalış tabii. Benim hem işim çok ağır hemde malum sürekli yatmam lazım. Ahh keşke şu Doğum izni Doğum sonrası 6 ay olsaydı 2,5 ay ne kadar az

Canim yaa yakisicak mi ki? Karnim kocaman altim ustum 38 beden olmus ama karnimdan bisey yakismiyor.
Canim bnde 1 2 elbise almstim alti kilos genis gidiyorsa rahat olur bnce bedenimi normal almstim normaldede giyerim diye hmde hamis elbisesi almana gerk yok bnce cok guzel duruyor elbiseler hamislerde rahat oluyo bnce sana da cok yakisir bugun gunesi gorunce gydm bak

Eklentiler

• 20190429_183343.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 38
Çok güzel olmuş canım. Bende hamilelerde elbise çok seviyorum

Canım çalışabildiğin kadar çalış tabii. Benim hem işim çok ağır hemde malum sürekli yatmam lazım. Ahh keşke şu Doğum izni Doğum sonrası 6 ay olsaydı 2,5 ay ne kadar az
Canim senin zatn mecbur gidemezsn isinde uygun degil aynen. Ben oturuyorm allahtn bakalim nekadr gidip gelebilcm denicem kendimi zor geliyo artik vala canimm ya keske ikizde daha frkli seler deolaydi 2 kati olaydi veya yarisi kadr daha fazla sadece 2 hfta farketmesi de cok kotu

Canim cok yakismis gule gule giy. Bende bulabilsem boyle bisey alicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…