Canım valla zaman hızlı geçiyorKiz ne ara cift keseleri kesinlesti de 15.haftaya girdinsaka bi yana masallah canim yaa cok sevindim masallah size
nst çeken hemşire, düzgün çıkmamış dedi. Bebek uyuyor, çikolata meyve suyu iç gel dedi. Doktor nst için bişey demedi. Oglumda erken dogum riskim var deyince haftaya tekrar çağırdı. İhtimale karşı ciğer geliştirici igne yapalım dedi.Canım sancıların bebeğim uykusuyla ne alakası varmış ben anlamadım, beni devlette bebek için hiç bağlamadılar bile direk rahime koyulan probu koydu karnıma kalp seslerini gösterini hiç takmadı. Peki senin karnında sertleşme oluyormu
Benim ilki riski oldugu için yaptırdık canım. Normalde 32 de başlıyor. SagolasınCanım gelmiş geçmiş olsun. Peki Doğum iznine ayrılınca iptal ediliyor mu ücretsiz
Aaa benden bir tane dahahayırlı olsun canım
maşallah canım güzel büyümüş bebeğin. Nstye kaçıncı haftadan itibaren giriliyor ki
Sagol canım benim, inşallahMaşallah canım zamanında sağlıkla gelir inşallah
Oo masallah bu gune geldin geliyoruz sukur halimizeİnşallah canım yarında Doğum iznine ayrılmak için rapor almaya gideceğim nasipse
Sagol canım, büyüyorlar :)Maşallah canım koca oğlan olmuşnstye senmi dedin girdin sancm falan var diye yoksa doktor mu istedi.
Cok yuruyemiyorm bnde ya aynen belim kalcam kopuyo kemklerim cok agri yapiyo bu ara. ay o dert fena canim bizim karin da cok buyuyo haliyle benim alti bol olan yazlk elbiselerim oluyo allahtn bsladm hava isininca gymeye. Netten de 2 genis tisort bluz trzi bisi almstm hamis reyonundan defctoda indrm vrdi aklnda olsnCok sukur canim iyiyiz. Bugun yoruldum yurumekten ayaklarim koptu belim ayrildi. Kendime tunik bulamadim ona yaniyorum ne giyicem ben bu yaz yaa
Canım çalışabildiğin kadar çalış tabii. Benim hem işim çok ağır hemde malum sürekli yatmam lazım. Ahh keşke şu Doğum izni Doğum sonrası 6 ay olsaydı 2,5 ay ne kadar azOo masallah bu gune geldin geliyoruz sukur halimize❤ raporu aldiktn sora da bi sure devam edicem ben izin bebek dogunca baslasa keske
Canim bnde 1 2 elbise almstim alti kilos genis gidiyorsa rahat olur bnce bedenimi normal almstim normaldede giyerim diye hmde hamis elbisesi almana gerk yok bnceCanim yaa yakisicak mi ki? Karnim kocaman altim ustum 38 beden olmus ama karnimdan bisey yakismiyor.
Çok güzel olmuş canım. Bende hamilelerde elbise çok seviyorumCanim bnde 1 2 elbise almstim alti kilos genis gidiyorsa rahat olur bnce bedenimi normal almstim normaldede giyerim diye hmde hamis elbisesi almana gerk yok bncecok guzel duruyor elbiseler hamislerde rahat oluyo bnce sana da cok yakisir bugun gunesi gorunce gydm bak
Canim senin zatn mecbur gidemezsn isinde uygun degil aynen. Ben oturuyorm allahtn bakalim nekadr gidip gelebilcm denicem kendimi zor geliyo artikCanım çalışabildiğin kadar çalış tabii. Benim hem işim çok ağır hemde malum sürekli yatmam lazım. Ahh keşke şu Doğum izni Doğum sonrası 6 ay olsaydı 2,5 ay ne kadar az
Sagol canimcimÇok güzel olmuş canım. Bende hamilelerde elbise çok seviyorum
Masallah yaaa gramlari da yakin birbirine ne guzelCanım valla zaman hızlı geçiyorbiri 114 gr biri 120 gram mıs daha yaa minnacık lar minnacık
Gecms olsn canim daha iyi misin peki? Ins erisirsiceksn o haftaya daKızlsr kendi doktorumda da nstde düzenli sancı çıktı çok şiddetli olmasada. Fitil verdi serum taktı sabaha kadar kontrol, duruma göre taburcu sonra. Bi 34 olsaydık
Canim cok yakismis gule gule giy. Bende bulabilsem boyle bisey alicamCanim bnde 1 2 elbise almstim alti kilos genis gidiyorsa rahat olur bnce bedenimi normal almstim normaldede giyerim diye hmde hamis elbisesi almana gerk yok bncecok guzel duruyor elbiseler hamislerde rahat oluyo bnce sana da cok yakisir bugun gunesi gorunce gydm bak
Canim 30 + lar bitince mi rapor veriliyo peki 30 +0 da mi yoksa merk ettimSelam kızlar 30 hafta Doğum izni raporumu alıp izne ayrıldım çok şükür
Sagol canim cok yakisir sanada zayifsn zatn butiklerdede oluyo bunu ole denk gelmstm ben ama bizm burda cesit cok tabi istnbulda sansliyz o kobuda gercktnCanim cok yakismis gule gule giy. Bende bulabilsem boyle bisey alicam
Hayirli olsun canim saglikla gelsinlerBenimde bugün kontrolüm vardı kızlar, 1 5.haftaya girdik. Cinsiyetler. Kesinleşti, 2 erkek annesi olacağım Allah ın izniyle
Istanbulda olsam keske canim zaten ozledim.Sagol canim cok yakisir sanada zayifsn zatn butiklerdede oluyo bunu ole denk gelmstm ben ama bizm burda cesit cok tabi istnbulda sansliyz o kobuda gercktn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?