- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Sen carsamba mi gidiyodun doktora canim?İzin meselesi büyük problem gerçekten bakalım eşim Çarşamba için izin alabilecek mi
Canım geçmiş olsun inşallah herşey yoluna girecek ara ara yaz habersiz bırakma
Elinden geliyor ne güzel dik giy canım. Bursa kumaş pazarı var anıtın orda oraya bakabilirsin kumaş için
Inşallah sorun yaşamadan doğumunuzu yaparsınız. Benim ilk gebeligimde başıma geldi. Sürekli gittiğim doktorum da hamileymis. Ayrıldı hastaneden. Hakkında çok iyi yorumlar duyduğum başka bir doktora gittim. Ha ilgi alaka o kadar övgü dolu yoruma rağmen beni tatmin etmemişti. Ama doğumum çok rahat gecti. Hatta şimdi kontrollerde sezaryen dikislerini göremedi doktor çok profesyonel dikilmiş dedi. Uzattım kusura bakmayın. Akışına birakin rahat olmaya çalışın.Bu belirsizlik hiç iyi degilinşallah içimize sinen, işini iyi yapan doktorlarla karşılaşırız
Yok canım ne kusuruInşallah sorun yaşamadan doğumunuzu yaparsınız. Benim ilk gebeligimde başıma geldi. Sürekli gittiğim doktorum da hamileymis. Ayrıldı hastaneden. Hakkında çok iyi yorumlar duyduğum başka bir doktora gittim. Ha ilgi alaka o kadar övgü dolu yoruma rağmen beni tatmin etmemişti. Ama doğumum çok rahat gecti. Hatta şimdi kontrollerde sezaryen dikislerini göremedi doktor çok profesyonel dikilmiş dedi. Uzattım kusura bakmayın. Akışına birakin rahat olmaya çalışın.
Teşekkür ederim iyi dileklerin için. Doktorum 15 mayisa gün verdi bekliyorum daha. Inşallah sağlıkla kucağımiza almak hepimize nasip olsun. Ikinci kızım geliyor inşallahYok canım ne kusuruinşallah bizde senin kadar şanslı olabiliriz. Bu arada rabbim analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun inşallah.
37 haftalık yazıyor, dogum yaptınız mı? 2.cocuğunuz galiba, Maşallah
TeşekkürlerIlk bio oil kullanıyodum eczaneden dead sea spa mgik önerdiler ben yapısını çok sevdim sanırım doğumdan sonra da kullanacam
A Annelig ben de dün gittim bizim kızlar maşallah aynı gidiyor ❤ Allah saglikla kucağınıza almayı nasip etsin
Benim kramplarım geçmeyince magnezyumlu 2ye katladı
Sağlık ocağı tahlilinde demir düşük cıktı demir ilacımı degistirdik
Geçmiş olsun canım tam mevsim gecişi ne giyeceğimizi şaşırıyoruz
Ben rüyamda süt pompasıyla süt çektim ne mutlu oldum anlatamam rüyada belki almaz ne olur ne olmaz diye seviniyordum gelen süte
Gecmis olsun canim. Gece ne zaman kalksam aklimdaydiniz baktim mesajda atmamissin. Insallah saglikla cikicaksiniz minnakta zamaninda gelicek. Sen moralini yuksek tut bunlarda gelip gececek insallahOrkide_sever canım sabah 6da nst çekildi daha iyiydi kasılmalarım. 10buçuk gibi yine çekilecek sancı çıkmazsa çıkarırlar heralde. Ağrı kesici fitil veriyorlar bol su içilecek birde. Daha çok minik ama bel ağrım ve kasıklarımda hafif ağrı devam ediyor inşallah artmazda bekler kuzum
Teşekkürlerben sabahları palmers çatlak kremi akşamlarıda lierac kullanıyorum
her duştan sonrada mustelanın çatlak yağını kullanıyorum şimdilik çatlağım yok devamı nasıl olur bilmiyorum
annemle kızkardeşimde çatlak çok ama annemin zamanında zaten yoktu o tarz kremler
kardeşimde bişey kullanmadı
saglıkla gelsin inşallahTeşekkür ederim iyi dileklerin için. Doktorum 15 mayisa gün verdi bekliyorum daha. Inşallah sağlıkla kucağımiza almak hepimize nasip olsun. Ikinci kızım geliyor inşallah
Allah yardımcınız olsunOrkide_sever canım sabah 6da nst çekildi daha iyiydi kasılmalarım. 10buçuk gibi yine çekilecek sancı çıkmazsa çıkarırlar heralde. Ağrı kesici fitil veriyorlar bol su içilecek birde. Daha çok minik ama bel ağrım ve kasıklarımda hafif ağrı devam ediyor inşallah artmazda bekler kuzum
Çarşamba gideceğim canım nasipse sen ne zaman gideceksinSen carsamba mi gidiyodun doktora canim?
Canım gelmiş geçmiş olsun inşallah çıkarsın evine şu süreci hayırlısıyla atlatırız inşallahOrkide_sever canım sabah 6da nst çekildi daha iyiydi kasılmalarım. 10buçuk gibi yine çekilecek sancı çıkmazsa çıkarırlar heralde. Ağrı kesici fitil veriyorlar bol su içilecek birde. Daha çok minik ama bel ağrım ve kasıklarımda hafif ağrı devam ediyor inşallah artmazda bekler kuzum
Ohh artık sadece bebeklerini bekleyip tadını cikaracaksn canım inşallahSelam kızlar 30 hafta Doğum izni raporumu alıp izne ayrıldım çok şükür
Ayy hadi gozun aydinSelam kızlar 30 hafta Doğum izni raporumu alıp izne ayrıldım çok şükür
Bende persembe gunu gidicem sabahtan canimÇarşamba gideceğim canım nasipse sen ne zaman gideceksin
Canım gelmiş geçmiş olsun inşallah çıkarsın evine şu süreci hayırlısıyla atlatırız inşallah
Evet canım ya çok şükür her ay heyet raporuyla uğraşıyordum.Ohh artık sadece bebeklerini bekleyip tadını cikaracaksn canım inşallah
Evet çok şükür artık geri sayımAyy hadi gozun aydinsaglicakla beklersin evde canim
Denk gelemiyoruz maalesefBende persembe gunu gidicem sabahtan canim
Teşekkürler canımGözün aydın canım
Dun ikisine de gittik canim.novadaya ilk gittik tekzende besikler var diye nette gorduk orda yokmus. islakmendil harici novada ebebekten aldim digerlerini. fakat kasada 50tlyi gecemedi adam. Kodda sorun var dedi bende ebebek musteri hizmetlerini aradim. Kod dogru gecerli aynisi olursa kasada arayin bizi dedi. Ordan kuleye gectik islak mendil kolisini de ordan aldik cekide orda gecirebildik.Orkide_sever camım ebebeğe kulede mi gittin. Benim çekim vardı süt saklama poşeti gibi eksikleri alayım dedim Novada daha yakın bana gerçi de
Canım tam 30+0 olmasını bekledi mi?Selam kızlar 30 hafta Doğum izni raporumu alıp izne ayrıldım çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?