Sen carsamba mi gidiyodun doktora canim?

Bu belirsizlik hiç iyi degil inşallah içimize sinen, işini iyi yapan doktorlarla karşılaşırız
Inşallah sorun yaşamadan doğumunuzu yaparsınız. Benim ilk gebeligimde başıma geldi. Sürekli gittiğim doktorum da hamileymis. Ayrıldı hastaneden. Hakkında çok iyi yorumlar duyduğum başka bir doktora gittim. Ha ilgi alaka o kadar övgü dolu yoruma rağmen beni tatmin etmemişti. Ama doğumum çok rahat gecti. Hatta şimdi kontrollerde sezaryen dikislerini göremedi doktor çok profesyonel dikilmiş dedi. Uzattım kusura bakmayın. Akışına birakin rahat olmaya çalışın.

Yok canım ne kusuru inşallah bizde senin kadar şanslı olabiliriz. Bu arada rabbim analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun inşallah.
37 haftalık yazıyor, dogum yaptınız mı? 2.cocuğunuz galiba, Maşallah

Teşekkür ederim iyi dileklerin için. Doktorum 15 mayisa gün verdi bekliyorum daha. Inşallah sağlıkla kucağımiza almak hepimize nasip olsun. Ikinci kızım geliyor inşallah

Orkide_sever canım sabah 6da nst çekildi daha iyiydi kasılmalarım. 10buçuk gibi yine çekilecek sancı çıkmazsa çıkarırlar heralde. Ağrı kesici fitil veriyorlar bol su içilecek birde. Daha çok minik ama bel ağrım ve kasıklarımda hafif ağrı devam ediyor inşallah artmazda bekler kuzum

Teşekkürler

Gecmis olsun canim. Gece ne zaman kalksam aklimdaydiniz baktim mesajda atmamissin. Insallah saglikla cikicaksiniz minnakta zamaninda gelicek. Sen moralini yuksek tut bunlarda gelip gececek insallah

Teşekkürler en çok mustela ve lierac tavsıye edılıyor sanırım.ben de alicam bir an önce çok teşekkürler

Teşekkür ederim iyi dileklerin için. Doktorum 15 mayisa gün verdi bekliyorum daha. Inşallah sağlıkla kucağımiza almak hepimize nasip olsun. Ikinci kızım geliyor inşallah
saglıkla gelsin inşallah
Allah yardımcınız olsun

Sen carsamba mi gidiyodun doktora canim?
Çarşamba gideceğim canım nasipse sen ne zaman gideceksin
Canım gelmiş geçmiş olsun inşallah çıkarsın evine şu süreci hayırlısıyla atlatırız inşallah

Ohh artık sadece bebeklerini bekleyip tadını cikaracaksn canım inşallah
Evet canım ya çok şükür her ay heyet raporuyla uğraşıyordum.
Ayy hadi gozun aydin saglicakla beklersin evde canim
Evet çok şükür artık geri sayım
Bende persembe gunu gidicem sabahtan canim
Denk gelemiyoruz maalesef
Gözün aydın canım
Teşekkürler canım

Orkide_sever camım ebebeğe kulede mi gittin. Benim çekim vardı süt saklama poşeti gibi eksikleri alayım dedim Novada daha yakın bana gerçi de
Dun ikisine de gittik canim.novadaya ilk gittik tekzende besikler var diye nette gorduk orda yokmus. islakmendil harici novada ebebekten aldim digerlerini. fakat kasada 50tlyi gecemedi adam. Kodda sorun var dedi bende ebebek musteri hizmetlerini aradim. Kod dogru gecerli aynisi olursa kasada arayin bizi dedi. Ordan kuleye gectik islak mendil kolisini de ordan aldik cekide orda gecirebildik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…