Masallah ne guzel buyumus oyleSelam kızlar
Kontrolden geldim şükür. Bebegimin kilosu 1390 gr, boyu da 39 cm olmuş. Nst ye de girdim. Sancılarım bebek uyuduğu için düzgün çıkmadı. Doktor haftaya tekrar gel dedi.
Oglumda erken dogum riskim vardı deyince, ciger geliştirici igne yapalım dedi. Bakalım, haftaya gidecegim tekrar :)
Ne zaman bağlanıyor genelde diye merak ettmde ondan sordum canım iyi yapmssnSagol canım, büyüyorlar :)
Nst yi kendim muayne den önce çektirdim
Ahh keşke canım ya bende ilk duyunca hayal kırıklığına uğradım resmenCanim senin zatn mecbur gidemezsn isinde uygun degil aynen. Ben oturuyorm allahtn bakalim nekadr gidip gelebilcm denicem kendimi zor geliyo artikvala canimm ya keske ikizde daha frkli seler deolaydi 2 kati olaydi veya yarisi kadr daha fazla sadece 2 hfta farketmesi de cok kotu
Her türlü rahat elbiseSagol canimcimwcde rahat oluyo malum sik gittgimizde
Canım 30+0 normalde ben 29+4 de almış oldumCanim 30 + lar bitince mi rapor veriliyo peki 30 +0 da mi yoksa merk ettim
Canım çok sağol mutlaka gideyim bendeSaye- canim civildeyim premature seyler var tulum takim hersey.
Şimdi ekliyorum
Sagol canım, şimdiki nesil anne karnından boylu poslu oluyorMasallah ne guzel buyumus oylebebisler hep boylu olacak sanki masallah❤ bnde crsmba ogrencm bakalim
Guzel gunlerde eskitin canim nese sesleriniz eksik olmasin odasindan
çok güzel canım, rabbim gönlünüzce saglık içinde kullanmayı nasip etsin
Saglıkla sıhhatle güzel günlerde kullanın kuzumKizlar besigimizi aldik civilde bir cok seyde indirim var kacirmayin. Normalde nette 500 tl yaziyor 400 tlye aldik besigi gri rengi aldim. 90 tl sunger yatak aldim kendinden alezli.
Güzel günlerde güle güle kullanın annesi
Canım çilek mi bu? Çok güzel bende böyle sade istiyorum
Canım park yatak alacaktın heralde, ne marka aldın.Kizlar besigimizi aldik civilde bir cok seyde indirim var kacirmayin. Normalde nette 500 tl yaziyor 400 tlye aldik besigi gri rengi aldim. 90 tl sunger yatak aldim kendinden alezli.
Guzel gunlerde eskitin canim nese sesleriniz eksik olmasin odasindan
çok güzel canım, rabbim gönlünüzce saglık içinde kullanmayı nasip etsin
Canım çilek mi bu? Çok güzel bende böyle sade istiyorum
Canım park yatak alacaktın heralde, ne marka aldın.
Cnm güle güle kullanım inşallah sağsalim
Amin canim Allah razi olsunçok güzel canım, rabbim gönlünüzce saglık içinde kullanmayı nasip etsin
Saglıkla sıhhatle güzel günlerde kullanın kuzum
Cnm tedbir olsun diye yapmis heralde igneyi.yoksa daha kasilma yok sanirimSelam kızlar
Kontrolden geldim şükür. Bebegimin kilosu 1390 gr, boyu da 39 cm olmuş. Nst ye de girdim. Sancılarım bebek uyuduğu için düzgün çıkmadı. Doktor haftaya tekrar gel dedi.
Oglumda erken dogum riskim vardı deyince, ciger geliştirici igne yapalım dedi. Bakalım, haftaya gidecegim tekrar :)
Evet canim park yatak aldim baby force civilin. Cok hosuma gitti atarim simdi resimlerini kuralimdaCanım çilek mi bu? Çok güzel bende böyle sade istiyorum
Canım park yatak alacaktın heralde, ne marka aldın.
Amin Allahteşekkür ederiz teyzeleri daha güzellerini Rabbim sizlere nasip etsin sağlıkla kavusma günlerimiz gelsin inşallah
İgne daha yapılmadı canım. Önümüzdeki hafta tekrar çağırdı, duruma göre o zaman yapılacak.Cnm tedbir olsun diye yapmis heralde igneyi.yoksa daha kasilma yok sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?