- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Tamam canım sağol kontrolden sonra giderim olmazsa bebeklerin durumlarını öğreneyim deDun ikisine de gittik canim.novadaya ilk gittik tekzende besikler var diye nette gorduk orda yokmus. islakmendil harici novada ebebekten aldim digerlerini. fakat kasada 50tlyi gecemedi adam. Kodda sorun var dedi bende ebebek musteri hizmetlerini aradim. Kod dogru gecerli aynisi olursa kasada arayin bizi dedi. Ordan kuleye gectik islak mendil kolisini de ordan aldik cekide orda gecirebildik.
Yok canım 29+4 bugün verdi sorun etmedi, sende al raporunu bence ücretsizini iptal edersin belki o şekilde oluyorsaCanım tam 30+0 olmasını bekledi mi?
Canım alacağım lcw dan aldım netten geri gönderdim çünkü tulumu kalın geldi bana. Civile gittin mi. Çıkıp dolaşabilse bende ne güzel olurSaye- canim sen premature kiyafet alicak misin? Alicaksan civilde annemin aldigi 23 tl gibi bisey. Pemve mavi krem renkleri var.
Yok canim dun goturmedi benim usengec koca. Persembe hastaneden sonra falan dedi de pek umudum olmasa da bu besik isini o gun halletmem sart. Civilden annem kastamonudan alip yollamisti premature takimi. Alti ustu her yeri cirtli acmasi kolay bebegi rahatsiz da etmez benim hosuma gitti. Alicaksan sende bakarsin. Lazim olur olmaz belli degil de fiyati da uygun lazim olmazsa bosuna almis olmazsin.Canım alacağım lcw dan aldım netten geri gönderdim çünkü tulumu kalın geldi bana. Civile gittin mi. Çıkıp dolaşabilse bende ne güzel olur
Tamam canım çok sağol. Aman onlar sağlıkla Doğusunda biz aldığımızla kalalım. Bende kontrolde soracağım haftada bir iki bir saatliğine olsa çıkabilirsin derse bakayım civileYok canim dun goturmedi benim usengec koca. Persembe hastaneden sonra falan dedi de pek umudum olmasa da bu besik isini o gun halletmem sart. Civilden annem kastamonudan alip yollamisti premature takimi. Alti ustu her yeri cirtli acmasi kolay bebegi rahatsiz da etmez benim hosuma gitti. Alicaksan sende bakarsin. Lazim olur olmaz belli degil de fiyati da uygun lazim olmazsa bosuna almis olmazsin.
Gözünaydın canım bende haftaya heyet raporu alıcam bu ayı da bitirmek icin bekledim zorlanıyorum artık is yerindeSelam kızlar 30 hafta Doğum izni raporumu alıp izne ayrıldım çok şükür
Aman canım al hiç kendini zorlama derim. Hayırlısıyla doğursak bir vakti zamanında sağlıklaGözünaydın canım bende haftaya heyet raporu alıcam bu ayı da bitirmek icin bekledim zorlanıyorum artık is yerinde
Bayramdan sonrada dogumiznimi baslatıcam kısmetse
laiyka cok gecmis olsun canim hayirli haberlerini bekliyorum
Çıkış verdi bana sancım azaldı diye, rapor istermisin diyede sordu. Ücretsiz olmasaydı iyi olurdu gerçekten.Tamam canım sağol kontrolden sonra giderim olmazsa bebeklerin durumlarını öğreneyim de
Yok canım 29+4 bugün verdi sorun etmedi, sende al raporunu bence ücretsizini iptal edersin belki o şekilde oluyorsa
Gozun aydin canim. Tekrar gecmis olsunÇıkış verdi bana sancım azaldı diye, rapor istermisin diyede sordu. Ücretsiz olmasaydı iyi olurdu gerçekten.
Maşallah canım, gözünüz aydın olsun. Sağlıkla gelsinler :)Benimde bugün kontrolüm vardı kızlar, 1 5.haftaya girdik. Cinsiyetler. Kesinleşti, 2 erkek annesi olacağım Allah ın izniyle
Canım sancıların bebeğim uykusuyla ne alakası varmış ben anlamadım, beni devlette bebek için hiç bağlamadılar bile direk rahime koyulan probu koydu karnıma kalp seslerini gösterini hiç takmadı. Peki senin karnında sertleşme oluyormuSelam kızlar
Kontrolden geldim şükür. Bebegimin kilosu 1390 gr, boyu da 39 cm olmuş. Nst ye de girdim. Sancılarım bebek uyuduğu için düzgün çıkmadı. Doktor haftaya tekrar gel dedi.
Oglumda erken dogum riskim vardı deyince, ciger geliştirici igne yapalım dedi. Bakalım, haftaya gidecegim tekrar :)
Canım gelmiş geçmiş olsun. Peki Doğum iznine ayrılınca iptal ediliyor mu ücretsizÇıkış verdi bana sancım azaldı diye, rapor istermisin diyede sordu. Ücretsiz olmasaydı iyi olurdu gerçekten.
Aaa benden bir tane dahaBenimde bugün kontrolüm vardı kızlar, 1 5.haftaya girdik. Cinsiyetler. Kesinleşti, 2 erkek annesi olacağım Allah ın izniyle
maşallah canım güzel büyümüş bebeğin. Nstye kaçıncı haftadan itibaren giriliyor kiSelam kızlar
Kontrolden geldim şükür. Bebegimin kilosu 1390 gr, boyu da 39 cm olmuş. Nst ye de girdim. Sancılarım bebek uyuduğu için düzgün çıkmadı. Doktor haftaya tekrar gel dedi.
Oglumda erken dogum riskim vardı deyince, ciger geliştirici igne yapalım dedi. Bakalım, haftaya gidecegim tekrar :)
Maşallah canım zamanında sağlıkla gelir inşallahSelam kızlar
Evet canım 15 gün öncesinden haber vermen lazım sadece.Canım gelmiş geçmiş olsun. Peki Doğum iznine ayrılınca iptal ediliyor mu ücretsiz
Aaa benden bir tane dahahayırlı olsun canım
maşallah canım güzel büyümüş bebeğin. Nstye kaçıncı haftadan itibaren giriliyor ki
Öyleyse iyi canım.seni biraz rahatlatırEvet canım 15 gün öncesinden haber vermen lazım sadece.
Maşallah canım allahm kucağına almayı nasip etsinBenimde bugün kontrolüm vardı kızlar, 1 5.haftaya girdik. Cinsiyetler. Kesinleşti, 2 erkek annesi olacağım Allah ın izniyle
Maşallah canım koca oğlan olmuşSelam kızlar
Kiz ne ara cift keseleri kesinlesti de 15.haftaya girdinBenimde bugün kontrolüm vardı kızlar, 1 5.haftaya girdik. Cinsiyetler. Kesinleşti, 2 erkek annesi olacağım Allah ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?