Tamam canım sağol kontrolden sonra giderim olmazsa bebeklerin durumlarını öğreneyim de
Canım tam 30+0 olmasını bekledi mi?
Yok canım 29+4 bugün verdi sorun etmedi, sende al raporunu bence ücretsizini iptal edersin belki o şekilde oluyorsa

Saye- canim sen premature kiyafet alicak misin? Alicaksan civilde annemin aldigi 23 tl gibi bisey. Pemve mavi krem renkleri var.
Canım alacağım lcw dan aldım netten geri gönderdim çünkü tulumu kalın geldi bana. Civile gittin mi. Çıkıp dolaşabilse bende ne güzel olur

Canım alacağım lcw dan aldım netten geri gönderdim çünkü tulumu kalın geldi bana. Civile gittin mi. Çıkıp dolaşabilse bende ne güzel olur
Yok canim dun goturmedi benim usengec koca. Persembe hastaneden sonra falan dedi de pek umudum olmasa da bu besik isini o gun halletmem sart. Civilden annem kastamonudan alip yollamisti premature takimi. Alti ustu her yeri cirtli acmasi kolay bebegi rahatsiz da etmez benim hosuma gitti. Alicaksan sende bakarsin. Lazim olur olmaz belli degil de fiyati da uygun lazim olmazsa bosuna almis olmazsin.

Tamam canım çok sağol. Aman onlar sağlıkla Doğusunda biz aldığımızla kalalım. Bende kontrolde soracağım haftada bir iki bir saatliğine olsa çıkabilirsin derse bakayım civile

Selam kızlar 30 hafta Doğum izni raporumu alıp izne ayrıldım çok şükür
Gözünaydın canım bende haftaya heyet raporu alıcam bu ayı da bitirmek icin bekledim zorlanıyorum artık is yerinde
Bayramdan sonrada dogumiznimi baslatıcam kısmetse

laiyka cok gecmis olsun canim hayirli haberlerini bekliyorum

Aman canım al hiç kendini zorlama derim. Hayırlısıyla doğursak bir vakti zamanında sağlıkla

Tamam canım sağol kontrolden sonra giderim olmazsa bebeklerin durumlarını öğreneyim de

Yok canım 29+4 bugün verdi sorun etmedi, sende al raporunu bence ücretsizini iptal edersin belki o şekilde oluyorsa
Çıkış verdi bana sancım azaldı diye, rapor istermisin diyede sordu. Ücretsiz olmasaydı iyi olurdu gerçekten.

Selam kızlar
Kontrolden geldim şükür. Bebegimin kilosu 1390 gr, boyu da 39 cm olmuş. Nst ye de girdim. Sancılarım bebek uyuduğu için düzgün çıkmadı. Doktor haftaya tekrar gel dedi.

Oglumda erken dogum riskim vardı deyince, ciger geliştirici igne yapalım dedi. Bakalım, haftaya gidecegim tekrar :)

Canım sancıların bebeğim uykusuyla ne alakası varmış ben anlamadım, beni devlette bebek için hiç bağlamadılar bile direk rahime koyulan probu koydu karnıma kalp seslerini gösterini hiç takmadı. Peki senin karnında sertleşme oluyormu

Çıkış verdi bana sancım azaldı diye, rapor istermisin diyede sordu. Ücretsiz olmasaydı iyi olurdu gerçekten.
Canım gelmiş geçmiş olsun. Peki Doğum iznine ayrılınca iptal ediliyor mu ücretsiz
Benimde bugün kontrolüm vardı kızlar, 1 5.haftaya girdik. Cinsiyetler. Kesinleşti, 2 erkek annesi olacağım Allah ın izniyle
Aaa benden bir tane daha hayırlı olsun canım
maşallah canım güzel büyümüş bebeğin. Nstye kaçıncı haftadan itibaren giriliyor ki

Maşallah canım zamanında sağlıkla gelir inşallah

Evet canım 15 gün öncesinden haber vermen lazım sadece.

Maşallah canım koca oğlan olmuş nstye senmi dedin girdin sancm falan var diye yoksa doktor mu istedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…