Bizim sperm çıkışı olmuyordu max 2 tane fln çıkıyordu morfoloji hız hareket hiçbişi yok doktor hamile kalman imkansız gibi birşey demişti
Bizim de ilk sperm testimiz de 8 ileri ve yerinde hareketli 21 tanede hareketsiz sperm vardı. Tabi ondan önce bi kaç yerde 0 çıktı. Düzgün bakmıyorlar.

Rabbim yoktan var ediyor, çok şükür bugünümüze

Kizlar besigimizi aldik civilde bir cok seyde indirim var kacirmayin. Normalde nette 500 tl yaziyor 400 tlye aldik besigi gri rengi aldim. 90 tl sunger yatak aldim kendinden alezli.
Güzel günlerde kullanın canım inşallah
teşekkür ederiz teyzeleri daha güzellerini Rabbim sizlere nasip etsin sağlıkla kavusma günlerimiz gelsin inşallah
Hayırlı olsun canım güzel günlerde kullanın

ayy yavrummm. Seninki kucuk basina geleceklerden habersiz benimkinin akli eriyor kirli bezlerini atmazmis benimle pazarlik ediyor.
Çocuk işte, merak ediyorlar. Getir götür işlerini yapsalar yeter ıslak mendil falan getir desem getirir konuşuyoruz bazen, ksıkanclık yapıyor. Bi dogsunlar bakalım, göreceğiz

Kızlar yeni dogan şampuanı ne almayı düşünüyorsunuz. Ben bugun chicco 0+ aldım.
Ben muhendisoglundaki arastrmalarm sonucu hepsinde farkli markaya yöneldim güneş kremi hem kendime hem bebeğe lazm olursa ki kendime yazın kullanmam mecbur zaten onada bulaşması durumnda mustela,
Bebek yağı: bio baby,
Pişik kremi: desitin
Şampuan: e bebeğin baby me yenidoğan köpüğünü aldm içeriklerine bakark aldm tamamen hepsini koku sıfır o yüzden üni baby Dalin dahil hepsinde parfüm esansı var diye gördüm çünkü birinin yağında birinin şampuaninda en azndan ilk 1 yıl koruyabildgm kadar herşeyden korumak istiyorum elimden geldiği kadar

Günaydın kızlar bu sabaha karşı karnımda iğne batmaları tarzında bi agrıyla uyandım sanki idrar a çok sıkısmısım gbi bi ağrı kasıklarıma bir sürü iğne batıyor du sanki çok şükür suan geçti benim ultrasonda sürekli kasılmam çıkıyordu acaba bu kasılmayla alakalı birsey mi yoksa Gaz sancısı olabilir mi varmı böyle birsey yaşayan aranızda bugün kontrolüm var doktora sorucam insallah önemsiz birseydir çok korkuyorum kötü birsey olmasından rabbim hepimizin bebeklerimize sağ Salim kavuşmamızı nasip etsin

Geçmiş haftaları pek hatırlayamıyorum ama bana şuanda oluyor sabahları yatakta gaz da olabilir bugün gidince bı şöyle baksın olmazsa kasılma falan varmı diye canım.

maşallah canım bebeğin hareketini görmek istiyorlar enerji verecek bişiler atıştırırsın
Maşallah canım koca oğlan olmuş nstye senmi dedin girdin sancm falan var diye yoksa doktor mu istedi.
ben 27 haftadan beri giriyorum hamilelik şekeri var diye yaptırıyormuş
maşallah canım çok yakışmış işten dolayı ben hamile pantolonlarıyla cebelleşiyorum yazlıkları elbise aldım izne çıkarım diye rahat rahat giyerim misss. bayram 35.haftaya geliyor çok seviniyorum buna. bitiminde 36 dolmuş olacak Allah izin verirse sonra da çalışmam heralde
Kızlar yeni dogan şampuanı ne almayı düşünüyorsunuz. Ben bugun chicco 0+ aldım.
ilk mustela aldım 40'ı çıksın almam tekrar heralde alışmasın cimcime

Saglıklı günlerde kullanın canım

Bi dahaki sefere artık

Ben 2 tane aldım, baya gider

Kasıktan bele dogru olan agrılar kasılma belirtisi olabilir. İnsallah degildir ama sen yinede dikkat et. İnşallah güzel haberlerle gelirsin

Canım dün çıktık hastaneden. Endol kullanıyordum oda bebeğin pda kapanmasını engelliyormuş daha fazla kullanma dedi. Bol su ve magnezyum içiyorum. Ara ara kasılmalarım oldu sma çok şükür hastaneye gidecek kadar değil. Uzanıyor internet alışverişi yapıyorum hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…