Bizim sperm çıkışı olmuyordu max 2 tane fln çıkıyordu morfoloji hız hareket hiçbişi yok doktor hamile kalman imkansız gibi birşey demiştiRabbim ol deyince imkansız olan, bi anda olur. Sorununuz neydi? :)
Ayy evet. Simdiden aglicaklar uyutmucaklar beni diye dusunuyoAaa bide abi olacaklar, işimiz iş
Bizim de ilk sperm testimiz de 8 ileri ve yerinde hareketli 21 tanede hareketsiz sperm vardı. Tabi ondan önce bi kaç yerde 0 çıktı. Düzgün bakmıyorlar.Bizim sperm çıkışı olmuyordu max 2 tane fln çıkıyordu morfoloji hız hareket hiçbişi yok doktor hamile kalman imkansız gibi birşey demişti
HahahahAyy evet. Simdiden aglicaklar uyutmucaklar beni diye dusunuyoderdine bak beyefendinin
HahahahAllah başka dert vermesin. Benimkide anne bebegin poposu yara olursa krem süreriz diyor pişik kremi
Güzel günlerde kullanın canım inşallahKizlar besigimizi aldik civilde bir cok seyde indirim var kacirmayin. Normalde nette 500 tl yaziyor 400 tlye aldik besigi gri rengi aldim. 90 tl sunger yatak aldim kendinden alezli.
Hayırlı olsun canım güzel günlerde kullanınteşekkür ederiz teyzeleri daha güzellerini Rabbim sizlere nasip etsin sağlıkla kavusma günlerimiz gelsin inşallah
Sagol canim cok tesekkur ederimGüzel günlerde kullanın canım inşallah
Hayırlı olsun canım güzel günlerde kullanın
Çocuk işte, merak ediyorlar. Getir götür işlerini yapsalar yeterayy yavrummm. Seninki kucuk basina geleceklerden habersiz benimkinin akli eriyor kirli bezlerini atmazmis benimle pazarlik ediyor.
Ben muhendisoglundaki arastrmalarm sonucu hepsinde farkli markaya yöneldim güneş kremi hem kendime hem bebeğe lazm olursa ki kendime yazın kullanmam mecbur zaten onada bulaşması durumnda mustela,Kızlar yeni dogan şampuanı ne almayı düşünüyorsunuz. Ben bugun chicco 0+ aldım.
Geçmiş haftaları pek hatırlayamıyorum ama bana şuanda oluyor sabahları yatakta gaz da olabilir bugün gidince bı şöyle baksın olmazsa kasılma falan varmı diye canım.Günaydın kızlar bu sabaha karşı karnımda iğne batmaları tarzında bi agrıyla uyandım sanki idrar a çok sıkısmısım gbi bi ağrı kasıklarıma bir sürü iğne batıyor du sanki çok şükür suan geçti benim ultrasonda sürekli kasılmam çıkıyordu acaba bu kasılmayla alakalı birsey mi yoksa Gaz sancısı olabilir mi varmı böyle birsey yaşayan aranızda bugün kontrolüm var doktora sorucam insallah önemsiz birseydir çok korkuyorum kötü birsey olmasından rabbim hepimizin bebeklerimize sağ Salim kavuşmamızı nasip etsin
maşallah canımSelam kızlar
Kontrolden geldim şükür. Bebegimin kilosu 1390 gr, boyu da 39 cm olmuş. Nst ye de girdim. Sancılarım bebek uyuduğu için düzgün çıkmadı. Doktor haftaya tekrar gel dedi.
Oglumda erken dogum riskim vardı deyince, ciger geliştirici igne yapalım dedi. Bakalım, haftaya gidecegim tekrar :)
ben 27 haftadan beri giriyorum hamilelik şekeri var diye yaptırıyormuşMaşallah canım koca oğlan olmuşnstye senmi dedin girdin sancm falan var diye yoksa doktor mu istedi.
maşallah canım çok yakışmış işten dolayı ben hamile pantolonlarıyla cebelleşiyorum yazlıkları elbise aldım izne çıkarım diye rahat rahat giyerim misss. bayram 35.haftaya geliyor çok seviniyorum buna. bitiminde 36 dolmuş olacak Allah izin verirse sonra da çalışmam heraldeCanim bnde 1 2 elbise almstim alti kilos genis gidiyorsa rahat olur bnce bedenimi normal almstim normaldede giyerim diye hmde hamis elbisesi almana gerk yok bncecok guzel duruyor elbiseler hamislerde rahat oluyo bnce sana da cok yakisir bugun gunesi gorunce gydm bak
ilk mustela aldım 40'ı çıksın almam tekrar heraldeKızlar yeni dogan şampuanı ne almayı düşünüyorsunuz. Ben bugun chicco 0+ aldım.
Saglıklı günlerde kullanın canımBen muhendisoglundaki arastrmalarm sonucu hepsinde farkli markaya yöneldim güneş kremi hem kendime hem bebeğe lazm olursa ki kendime yazın kullanmam mecbur zaten onada bulaşması durumnda mustela,
Bebek yağı: bio baby,
Pişik kremi: desitin
Şampuan: e bebeğin baby me yenidoğan köpüğünü aldm içeriklerine bakark aldm tamamen hepsini koku sıfıro yüzden üni baby Dalin dahil hepsinde parfüm esansı var diye gördüm çünkü birinin yağında birinin şampuaninda en azndan ilk 1 yıl koruyabildgm kadar herşeyden korumak istiyorum elimden geldiği kadar
Bi dahaki sefere artıkmaşallah canımbebeğin hareketini görmek istiyorlar enerji verecek bişiler atıştırırsın
ben 27 haftadan beri giriyorum hamilelik şekeri var diye yaptırıyormuş
maşallah canım çok yakışmış işten dolayı ben hamile pantolonlarıyla cebelleşiyorum yazlıkları elbise aldım izne çıkarım diye rahat rahat giyerim misss. bayram 35.haftaya geliyor çok seviniyorum buna. bitiminde 36 dolmuş olacak Allah izin verirse sonra da çalışmam heralde
ilk mustela aldım 40'ı çıksın almam tekrar heraldealışmasın cimcime
Kasıktan bele dogru olan agrılar kasılma belirtisi olabilir. İnsallah degildir ama sen yinede dikkat et. İnşallah güzel haberlerle gelirsinGünaydın kızlar bu sabaha karşı karnımda iğne batmaları tarzında bi agrıyla uyandım sanki idrar a çok sıkısmısım gbi bi ağrı kasıklarıma bir sürü iğne batıyor du sanki çok şükür suan geçti benim ultrasonda sürekli kasılmam çıkıyordu acaba bu kasılmayla alakalı birsey mi yoksa Gaz sancısı olabilir mi varmı böyle birsey yaşayan aranızda bugün kontrolüm var doktora sorucam insallah önemsiz birseydir çok korkuyorum kötü birsey olmasından rabbim hepimizin bebeklerimize sağ Salim kavuşmamızı nasip etsin
Canım dün çıktık hastaneden. Endol kullanıyordum oda bebeğin pda kapanmasını engelliyormuş daha fazla kullanma dedi. Bol su ve magnezyum içiyorum. Ara ara kasılmalarım oldu sma çok şükür hastaneye gidecek kadar değil. Uzanıyor internet alışverişi yapıyorum hep.laiyka canım nasıl oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?