Yok canım belde harım yok şükür sadece karnımda kaşıklarımda olduKasıktan bele dogru olan agrılar kasılma belirtisi olabilir. İnsallah degildir ama sen yinede dikkat et. İnşallah güzel haberlerle gelirsin
Evet canım endolü uzun süre kullandırmadı bana da. Bana adalat verdi kasılmaları için sanata vermez mi acaba? Evde sıkıldıkça insan nete sarıyor gerekli gereksiz ne varsa aldım bendeCanım dün çıktık hastaneden. Endol kullanıyordum oda bebeğin pda kapanmasını engelliyormuş daha fazla kullanma dedi. Bol su ve magnezyum içiyorum. Ara ara kasılmalarım oldu sma çok şükür hastaneye gidecek kadar değil. Uzanıyor internet alışverişi yapıyorum hep.
Belki üşütmüş de olabilirsin. Güzel haberlerle gel insallahYok canım belde harım yok şükür sadece karnımda kaşıklarımda oldu
Onuda sordum yine kasılman olursa buraya gel dedi adalat yada nidilat alacakmıyım dedim yok dedi. Bende sadece ilk ay kıyafetleri var dün siveno deterjan sipariş ettim onarı yıkayacağım. 3 geceliğim var ama günlük 1 tanede ikili takım alacağım kendime. Sonra bebiş için eksik ne varsa bakarım müslin penye battaniye.Evet canım endolü uzun süre kullandırmadı bana da. Bana adalat verdi kasılmaları için sanata vermez mi acaba? Evde sıkıldıkça insan nete sarıyor gerekli gereksiz ne varsa aldım bende
Adalat da piyasada bulunmuyor çok zorlanıyorum bulmakta. Bende yavaştan yıkasam diyorum ama önce ev temizliği yapılacak yoksa gene toz olur her şey. Kaç aydır yatınca hep yüzünden temizlik yapıldı malum. Ramazan da geldi. Ben temizlik yaptırıp halıları yıkatana kadar 32-33 olurum sanırım sürekli yağmur var burdaOnuda sordum yine kasılman olursa buraya gel dedi adalat yada nidilat alacakmıyım dedim yok dedi. Bende sadece ilk ay kıyafetleri var dün siveno deterjan sipariş ettim onarı yıkayacağım. 3 geceliğim var ama günlük 1 tanede ikili takım alacağım kendime. Sonra bebiş için eksik ne varsa bakarım müslin penye battaniye.
Benim sancım zaten temizlikten sonra oldu. Göya çevremde çok tel eden var 2 sokak üstümdeki kv bile gelmedi ki eşim tel etti o yatsın kadının başında dur diye. Temizlikçi gitti o geldi görende iş yaptı sanır. Camlar karşılıklı açıktı çok üşümüştü ayaklarım gecede sol tarafım böbreğime doğru sancıdı, idrar yolu enfeksiyonu oldum sandım temiz çıktı. Yani üşütmekte sancı sebebi. Temizlik olduğunda yat sen kadın ne yaparsa. Ben halımı geçen ay verdim yıkandı geldii sermedim kılıfında duruyor. Beğendiğiniz memnun kaldığınız ürünler olursa yazın bende alayım ben hiç çıkıp bakamıyorumAdalat da piyasada bulunmuyor çok zorlanıyorum bulmakta. Bende yavaştan yıkasam diyorum ama önce ev temizliği yapılacak yoksa gene toz olur her şey. Kaç aydır yatınca hep yüzünden temizlik yapıldı malum. Ramazan da geldi. Ben temizlik yaptırıp halıları yıkatana kadar 32-33 olurum sanırım sürekli yağmur var burda
Mutlaka yardımcı olan olmalı canım haklısın. Benim teyzem gelecek annem var onlar döviz yaparız kimseye gerek yok diyor. Canım bende hep netten aldım. Babymall mutlaka bak. Ordan baby corner markalı ürünlerden aldım indirimdeydi çok güzel. Müslüm örtüyse lcwdakiler çok küçük. Ebebekte daha büyükleri var. İnstagramda bir sayfa var yarenbabycollection çok güzel modelleri var bakabilirsin. Islak mendil olarak ebebeğin kendi markası, jokerde ki promum be sleepy uygun fiyatlı ve güzelBenim sancım zaten temizlikten sonra oldu. Göya çevremde çok tel eden var 2 sokak üstümdeki kv bile gelmedi ki eşim tel etti o yatsın kadının başında dur diye. Temizlikçi gitti o geldi görende iş yaptı sanır. Camlar karşılıklı açıktı çok üşümüştü ayaklarım gecede sol tarafım böbreğime doğru sancıdı, idrar yolu enfeksiyonu oldum sandım temiz çıktı. Yani üşütmekte sancı sebebi. Temizlik olduğunda yat sen kadın ne yaparsa. Ben halımı geçen ay verdim yıkandı geldii sermedim kılıfında duruyor. Beğendiğiniz memnun kaldığınız ürünler olursa yazın bende alayım ben hiç çıkıp bakamıyorum
çok geçmiş olsun canım, korkma vaktinde gelecek inşallah. benim işlerim azalacağına ikiye katladı. h.sonu enerjim olmuyor, eşim alışverişten sıkılıyor. ben herseyi internetten alıyorum beğenmediğini gönderirsin hic dert değil. ben sanırım yarısını geri göndermişimdir.Benim sancım zaten temizlikten sonra oldu. Göya çevremde çok tel eden var 2 sokak üstümdeki kv bile gelmedi ki eşim tel etti o yatsın kadının başında dur diye. Temizlikçi gitti o geldi görende iş yaptı sanır. Camlar karşılıklı açıktı çok üşümüştü ayaklarım gecede sol tarafım böbreğime doğru sancıdı, idrar yolu enfeksiyonu oldum sandım temiz çıktı. Yani üşütmekte sancı sebebi. Temizlik olduğunda yat sen kadın ne yaparsa. Ben halımı geçen ay verdim yıkandı geldii sermedim kılıfında duruyor. Beğendiğiniz memnun kaldığınız ürünler olursa yazın bende alayım ben hiç çıkıp bakamıyorum
ben de evvelsi gun yıkadım canım dun kurumamıştı ütülüyemedim. 1 makine beyaz yıkadım, kıyafetlerin yarısından fazlasını beyaz bej almışım. hijyen önemliKızlar bugün bı konuda danışmak istedim bebeğin çamaşırlarıni yıkadm allahm as as bitmedi minik minikyoruldm resmen renkli beyaz ayrı yıkadm aldgm deterjanla ıslakken güzel kokuyordu deterjan ama güneşte kurttum kokusu gitmiş haliyle tortu bırakmadı toz olmasına rağmen yumuşack ütü olayını siz hemen mi yaptınız yoksa çantaya koymadan hemen öncemi yapmalı?
Benimde hep beyaz krem pembeben de evvelsi gun yıkadım canım dun kurumamıştı ütülüyemedim. 1 makine beyaz yıkadım, kıyafetlerin yarısından fazlasını beyaz bej almışım. hijyen önemlikalanın çoğu pembe tabiki. nevresim, pike, penye battaniye ile birlikte sanırım 2 makine daha yıkayacağım. heveslenip çok mu aldım bilmiyorum. utanmasam hediyeleri lütfen +3 ay alın, 3 aya kadar hersey tamam dicem millete
Ben ütü olayını yıkayıp kuruyunca yaptım. Dolaba yerleştirdim. Çantamda hazırKızlar bugün bı konuda danışmak istedim bebeğin çamaşırlarıni yıkadm allahm as as bitmedi minik minikyoruldm resmen renkli beyaz ayrı yıkadm aldgm deterjanla ıslakken güzel kokuyordu deterjan ama güneşte kurttum kokusu gitmiş haliyle tortu bırakmadı toz olmasına rağmen yumuşack ütü olayını siz hemen mi yaptınız yoksa çantaya koymadan hemen öncemi yapmalı?
Zaten 40 lıklar fazla giyilmiyor. Patikli pijamaları da doktor önermiyor. Boyu uzamasını esnemesini engelliyormuş. Alırken 0-3 ay, 3-6 ay alınması daha, mantıklıben de evvelsi gun yıkadım canım dun kurumamıştı ütülüyemedim. 1 makine beyaz yıkadım, kıyafetlerin yarısından fazlasını beyaz bej almışım. hijyen önemlikalanın çoğu pembe tabiki. nevresim, pike, penye battaniye ile birlikte sanırım 2 makine daha yıkayacağım. heveslenip çok mu aldım bilmiyorum. utanmasam hediyeleri lütfen +3 ay alın, 3 aya kadar hersey tamam dicem millete
Bende yapsam da kurtulsam o işten havalar ısındı sererken bile ateş bastı vallahiBen ütü olayını yıkayıp kuruyunca yaptım. Dolaba yerleştirdim. Çantamda hazırodası kaldı. Onuda doguma yakın hazır edecegim. :)
Zaten 40 lıklar fazla giyilmiyor. Patikli pijamaları da doktor önermiyor. Boyu uzamasını esnemesini engelliyormuş. Alırken 0-3 ay, 3-6 ay alınması daha, mantıklı
Bencede :) Ağırlaştıkça ve havaların ısınmasından nefes darlığı oluyor zaten. :)Bende yapsam da kurtulsam o işten havalar ısındı sererken bile ateş bastı vallahiyarın da onu çıkarayım bari aradan.
Cnm güle güle kullanım inşallah sağsalim
Yatağını çilekten mi aldın bana çok ince geldi sünger gibi bu ölçüye de yatak yok uzatma kısmının üst sınırına uymuyordu hazır satılanlar yataştan alıp kestirdim ben
Maşallah canım, iyi olmanıza sevindim. Saglıkla büyüsün kuzucukKontrolden geldim çok şükür bi sıkıntımız Yok sabahki ağırım kasılmadan olabilirmiş bi an kasılma olmustur o yüzden olmuştur Dedi doktorum eğer çok olursa tekrar gel Dedi şimdilik iyi duruyor rahim ağzı kapalı Dedi bu arada kızım 410 gr olmuş
Sagol canim civilden aldik indirim varken kacirma. Kraftin da var ama bu daha saglam duruyodu ona goreDaha yatagini almadim canim ama buyuk ihtimalle cilekten alicam aslinda aklimda isbirden almak vardi ama cilek yeni yatak getirmis o da hosuma gitti isbirdende 300lira daha ucuzdu. Arkadaslarim uzerine zaten baska seylerde seriliyo pahali almana gerek yok dediler. Onunuzdeki ayda onu alicam.
Canim gulerek huzurla yatsinlar insallah nerden almistin bu park yatagi boyutu guzelmis ben bi tane yanimizda yatmasi icin park yatak alicam da
Canım bence yeterli yazdıkların. Yalnız kontrole gittiğinde hastanede ebeye bir sor hastane çantası işini. Ben soracağım. Gebe okulunda emzik biberon koymayın demişlerdi. Gerekirse sağıp veriyorlarmış. Önemli olan bebeğin ve sizin uyumunuz lütfen araya bir şey sokmayın dedilerEki Görüntüle 2263996 Eki Görüntüle 2263997 biberonu yazmamisim nolur nolmaz cantaya koyacagim.Eki Görüntüle 2263998 az once de yan komsum elinde kalan gogus pedlerini verdi. Wee baby.
Eksigim falan var mi kizlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?