Evet canım endolü uzun süre kullandırmadı bana da. Bana adalat verdi kasılmaları için sanata vermez mi acaba? Evde sıkıldıkça insan nete sarıyor gerekli gereksiz ne varsa aldım bende

Evet canım endolü uzun süre kullandırmadı bana da. Bana adalat verdi kasılmaları için sanata vermez mi acaba? Evde sıkıldıkça insan nete sarıyor gerekli gereksiz ne varsa aldım bende
Onuda sordum yine kasılman olursa buraya gel dedi adalat yada nidilat alacakmıyım dedim yok dedi. Bende sadece ilk ay kıyafetleri var dün siveno deterjan sipariş ettim onarı yıkayacağım. 3 geceliğim var ama günlük 1 tanede ikili takım alacağım kendime. Sonra bebiş için eksik ne varsa bakarım müslin penye battaniye.

Adalat da piyasada bulunmuyor çok zorlanıyorum bulmakta. Bende yavaştan yıkasam diyorum ama önce ev temizliği yapılacak yoksa gene toz olur her şey. Kaç aydır yatınca hep yüzünden temizlik yapıldı malum. Ramazan da geldi. Ben temizlik yaptırıp halıları yıkatana kadar 32-33 olurum sanırım sürekli yağmur var burda

Benim sancım zaten temizlikten sonra oldu. Göya çevremde çok tel eden var 2 sokak üstümdeki kv bile gelmedi ki eşim tel etti o yatsın kadının başında dur diye. Temizlikçi gitti o geldi görende iş yaptı sanır. Camlar karşılıklı açıktı çok üşümüştü ayaklarım gecede sol tarafım böbreğime doğru sancıdı, idrar yolu enfeksiyonu oldum sandım temiz çıktı. Yani üşütmekte sancı sebebi. Temizlik olduğunda yat sen kadın ne yaparsa. Ben halımı geçen ay verdim yıkandı geldii sermedim kılıfında duruyor. Beğendiğiniz memnun kaldığınız ürünler olursa yazın bende alayım ben hiç çıkıp bakamıyorum

Mutlaka yardımcı olan olmalı canım haklısın. Benim teyzem gelecek annem var onlar döviz yaparız kimseye gerek yok diyor. Canım bende hep netten aldım. Babymall mutlaka bak. Ordan baby corner markalı ürünlerden aldım indirimdeydi çok güzel. Müslüm örtüyse lcwdakiler çok küçük. Ebebekte daha büyükleri var. İnstagramda bir sayfa var yarenbabycollection çok güzel modelleri var bakabilirsin. Islak mendil olarak ebebeğin kendi markası, jokerde ki promum be sleepy uygun fiyatlı ve güzel

Kızlar bugün bı konuda danışmak istedim bebeğin çamaşırlarıni yıkadm allahm as as bitmedi minik minik yoruldm resmen renkli beyaz ayrı yıkadm aldgm deterjanla ıslakken güzel kokuyordu deterjan ama güneşte kurttum kokusu gitmiş haliyle tortu bırakmadı toz olmasına rağmen yumuşack ütü olayını siz hemen mi yaptınız yoksa çantaya koymadan hemen öncemi yapmalı?

çok geçmiş olsun canım, korkma vaktinde gelecek inşallah. benim işlerim azalacağına ikiye katladı. h.sonu enerjim olmuyor, eşim alışverişten sıkılıyor. ben herseyi internetten alıyorum beğenmediğini gönderirsin hic dert değil. ben sanırım yarısını geri göndermişimdir.
ben ilk çok hızlı buyuyolar diye uygun fiyatlı bebek mağazasından kıyafet bakmıştım. ummadığın yerden de iyi fiyatlar çıkabiliyor. mothercare normalde pahalı ama web sitesinin outletinde 5'li çıtçıtlı body'ler 40 lira. yeri diğerlerine göre yumuşak tabiki. 3 paket aldım sanırım evde her kafadan ses çıkacak bi de camasır derdi yapmiyim dedim.
lohusa döneminden ve evde ailenin yapacağı karmaşadan cok korkuyorum
arkadaşlarım philips avent cam biberon, sudocream pişik kremi, mustela şampuan, krem önerdiler.
gogus ucu kalkanını hic verimli kullanan yok, kimya mühendisliğinde hoca arkadaşım gumus baslığı daha doğrusu vücutla metalin temasını önermiyor. içeriği çok önemliymiş, metal oranlarının iyi test edilmesi gerek baya komplike hic alma yani dedi. gogus ucu ped, krem vs lansinohu çok önerdiler.
hic biseyden paket paket alma hic neye ne kadar ihtiyacın olacak kullandıkça bileceksin dediler.
popo silmeye ıslak mendil yanında pamuk dediler. kumaş alt açma hic almayabilirsin kirleniyor diye kullanmamışlar hep kullan at kullanmışlar. emzik, biberon ikili, set filan almak pek iyi değilmiş, tamamen bebeğin ağzını sevmesine bağlı, senin kaliteli diye aldığını beğenmeyip hic almayabiliyormuş. sen hemşiresin daha iyi biliyorsundur bunları :)
yenidoğan için kulak ateş ölçeri uygun değilmiş, alından temazsız olabilir braun veya omron marka iyiymiş.
aklıma geldikçe yazarım.
sizlerin de varsa yazarsanız sevinirim.
youtube hep reklam dolu, ben deneyimli arkadaşlarıma veya kuzenlerime daha cok güveniyorum. bu yazdıklarım onlardan aldığım notlar

ben de evvelsi gun yıkadım canım dun kurumamıştı ütülüyemedim. 1 makine beyaz yıkadım, kıyafetlerin yarısından fazlasını beyaz bej almışım. hijyen önemli kalanın çoğu pembe tabiki. nevresim, pike, penye battaniye ile birlikte sanırım 2 makine daha yıkayacağım. heveslenip çok mu aldım bilmiyorum. utanmasam hediyeleri lütfen +3 ay alın, 3 aya kadar hersey tamam dicem millete

Benimde hep beyaz krem pembe nevresimi battaniyesi örgülerini yıkadm işte ekstra renkli olarak da utuyu ne yapsam diye düşündüm

Ben ütü olayını yıkayıp kuruyunca yaptım. Dolaba yerleştirdim. Çantamda hazır odası kaldı. Onuda doguma yakın hazır edecegim. :)
Zaten 40 lıklar fazla giyilmiyor. Patikli pijamaları da doktor önermiyor. Boyu uzamasını esnemesini engelliyormuş. Alırken 0-3 ay, 3-6 ay alınması daha, mantıklı

Bende yapsam da kurtulsam o işten havalar ısındı sererken bile ateş bastı vallahi yarın da onu çıkarayım bari aradan.

Daha yatagini almadim canim ama buyuk ihtimalle cilekten alicam aslinda aklimda isbirden almak vardi ama cilek yeni yatak getirmis o da hosuma gitti isbirdende 300lira daha ucuzdu. Arkadaslarim uzerine zaten baska seylerde seriliyo pahali almana gerek yok dediler. Onunuzdeki ayda onu alicam.

Canim gulerek huzurla yatsinlar insallah nerden almistin bu park yatagi boyutu guzelmis ben bi tane yanimizda yatmasi icin park yatak alicam da

Maşallah canım, iyi olmanıza sevindim. Saglıkla büyüsün kuzucuk

Sagol canim civilden aldik indirim varken kacirma. Kraftin da var ama bu daha saglam duruyodu ona gore

Eki Görüntüle 2263996 Eki Görüntüle 2263997 biberonu yazmamisim nolur nolmaz cantaya koyacagim.Eki Görüntüle 2263998 az once de yan komsum elinde kalan gogus pedlerini verdi. Wee baby.
Eksigim falan var mi kizlar?
Canım bence yeterli yazdıkların. Yalnız kontrole gittiğinde hastanede ebeye bir sor hastane çantası işini. Ben soracağım. Gebe okulunda emzik biberon koymayın demişlerdi. Gerekirse sağıp veriyorlarmış. Önemli olan bebeğin ve sizin uyumunuz lütfen araya bir şey sokmayın dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…