Insanlar bazen gercekten anlayissiz.benim kayinvalidemde magazada bebege birlikte kiyafet bakarken bi tane zıbın yere düştü.onu alayim derken belim acidi.off dedim.ayy sen ilerisi senin baya ağır geçecek diyor.anne cok guzel moral veriyosun sagol dedim bende.bi de suan birlikte yasamak durumundayiz gerisini sen düşün.onun evinde dogum yapacam

Banada öyle dediler onlar sagip veriyomus almazsa sanırım emzik biberon verme dedi kaşıkla verin ilk dedi ya da şırınga eve geçince zaten rahat olursnz emer bebek dedi anlamda hep öyle yapms ben aldm yinede ne olur ne olmaz diye koyarm kullanmasakta

Kizlar bugun kontrol vardi samsuna doktora gidecektim orada yeni bir doktorla baslayacaktim. 2 bucuk saat yol var arada.emanet araba aldik bi tanidiktan o da yolda bozuldu bafrada kaldik bir onceki kontrolde bi kere gittigim bi doktor vardi ona gitmek zorunda kaldim.tabi yollar yollar.arabayi sanayiye biraktik oradan taksi minubus dolmus in bin cok yoruldum.ama kontrolum iyi.bebişimiz 42 cm.agirlik 1560 gr.doktor normal dedi.bidahaki kontrol 4 hafta sonra.

İyi olmanıza sevindim canım, bebişede maşallah
Yolda sorun yaşamanız iyi olmamış. Allah kolaylık versin. Ulaşımda sıkıntı olunca haliyle zor oluyordur

Evet canım bizimkiler çantanıza koymayın dediler. Hatta ben ikiz nasıl yapayım dedim biz size eğitim veriyoruz dediler
Canım onca aksiliğe rağmen bebeğin çok şükür iyiymiş gözünaydın

Aynen
İyi olmanıza sevindim canım, bebişede maşallah
Yolda sorun yaşamanız iyi olmamış. Allah kolaylık versin. Ulaşımda sıkıntı olunca haliyle zor oluyordur
Aynen biraz zor.ama ne yapalim bugunumüze şükür dedik eşimle.daha kötüsu olmadan atlattik bebisimiz de saglikli cok sükür

Evet canım bizimkiler çantanıza koymayın dediler. Hatta ben ikiz nasıl yapayım dedim biz size eğitim veriyoruz dediler

Canım onca aksiliğe rağmen bebeğin çok şükür iyiymiş gözünaydın
Çok şükür canim bu bebisleri kolay bulmadik hepiniz beni anlarsiniz.baska sıkıntılar atlatiliyor bisekilde

Oyle de canim o tek bebek icin gecerli daha cok sanki. Lazim olursa nolur nolmaz diye koyucam bende cok kullanma taraftari olmasam da. Emerlerse tabiki kullanmam aslaaaaaa. Emzirmek kadar muthis bir bag duygu asla yok.

Ahh canim yaa nasil olacak boyle surekli yol mu cekiceksin? Bebisin durumunun iyi olduguna sevindim. Rabbim hep boyle saglikli ilerlemisini nasip etsin vaktinde gelsin.

Kizlar dun gece benim yaramazlar uykumdan kaldirdi. Gece solumdaki bebisimin hickirmasina kalktim o kadar siddetliydi ki ufaktan sarsiyodu beni bile. Sonra sagimdaki keyfine duskun bebegim rahatsiz oldu kardesinden solumdakine vurmaya basladi. Solumdaki dururmu o da sagimdakine vurmaya basladi. Hem hickiriyo hem vuruyo. Dun gece resmen kavga vardi icerde olan bana oldu 1 saat gecenin yarisi uykusuz kaldim. Ve genelde solumdaki hickiriyor sagimdakine daha boyle denk gelmedim.

Haberlerde duydum kizlar. Herseyin standartlara uygunluk kodlari varmis. Dikkat etmek gerekirmis. Sizde arastirin isterseniz. ozellikle emzik askilari ahsap besikler (aralari acik oldugu icin) mama sandalyeleri vs. Gibi

Seninkiler içerde resmen güreş ediyor. Şimdiden kavgaları başlamış

Çok şükür canim bu bebisleri kolay bulmadik hepiniz beni anlarsiniz.baska sıkıntılar atlatiliyor bisekilde
Çok iyi anlıyorum canım rabbim sağlık haberlerini almak nasip etsin inşallah hep gerisi hallolur
Oyle de canim o tek bebek icin gecerli daha cok sanki. Lazim olursa nolur nolmaz diye koyucam bende cok kullanma taraftari olmasam da. Emerlerse tabiki kullanmam aslaaaaaa. Emzirmek kadar muthis bir bag duygu asla yok.
Canım onu bende sordum korkmayın yeter demişti. Birde bir damla önerdiler süt artırmak için alayım bakalım Doğuma az kala başlayım diye düşündüm

Canim iyi bir dus ve uyku uyumazsan naparsan yap sutun inmez. Damla vs. Cok aklima yatmiyor benim malt icecekleri rezeneler serbetler kompostolar ictim ama iyi bir gece uykusundan sonra indi benim sutum. Sen al dene damlayi ise yararsa bize de soylersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…