İnşaallah canım, benimki de öyle. Abisinin eskileri ile büyüyecek garibim.Evetpopisine popisine vurucam kizimin. Annesi ne ciciler alicak ne planlari var simdiden rabbim sag salim dogurmak nasip etsin o gunlerimizi de gostersinnn. Onceki de erkek olunca simdiki biraz gumburtuye gidecek
Bebeklerle inşallah uyuyabilirizCanim iyi bir dus ve uyku uyumazsan naparsan yap sutun inmez. Damla vs. Cok aklima yatmiyor benim malt icecekleri rezeneler serbetler kompostolar ictim ama iyi bir gece uykusundan sonra indi benim sutum. Sen al dene damlayi ise yararsa bize de soylersin
Geçen tv de izledim çocuk doktoru annelerin içtiği rezene çayının çocuklar için çok tehlikeli olduğunu anlattıBebeklerle inşallah uyuyabilirizarkadaşım kullandı memnun kaldı bakalım. O çayların çoğunluğu şekermiş zaten onlardan almayı düşünmüyorum aktardan rezene alayım dedim birde inşallah işe yarar
Aa patikliler hakkında duymamıstım bunu iyki soyledin var da temmuzda gelecek diye cok almamıstım allahtanBen ütü olayını yıkayıp kuruyunca yaptım. Dolaba yerleştirdim. Çantamda hazırodası kaldı. Onuda doguma yakın hazır edecegim. :)
Zaten 40 lıklar fazla giyilmiyor. Patikli pijamaları da doktor önermiyor. Boyu uzamasını esnemesini engelliyormuş. Alırken 0-3 ay, 3-6 ay alınması daha, mantıklı
Bence de tamEki Görüntüle 2263996 Eki Görüntüle 2263997 biberonu yazmamisim nolur nolmaz cantaya koyacagim.Eki Görüntüle 2263998 az once de yan komsum elinde kalan gogus pedlerini verdi. Wee baby.
Eksigim falan var mi kizlar?
Bunu araştıracam soyledigin iyi olduHaberlerde duydum kizlar. Herseyin standartlara uygunluk kodlari varmis. Dikkat etmek gerekirmis. Sizde arastirin isterseniz. ozellikle emzik askilari ahsap besikler (aralari acik oldugu icin) mama sandalyeleri vs. GibiProfesyonel SEO ve E-ticaret Uzmanı – Yemliha TOKER
İlk sayfada olmayı şansa ve zamana bağlayanlar büyük bir yanılgı içindedirler. Bu sadece planlı ve hedefe yönelik SEO çalışmalarının sonucudur.www.bebekurunleristandartlari.com
Zaten fazla almaya gerek yok canım. Hemen boy atıyorlar giyemiyor sonra :)Aa patikliler hakkında duymamıstım bunu iyki soyledin var da temmuzda gelecek diye cok almamıstım allahtan
Bence de tam ☺ Masallah
Bunu araştıracam soyledigin iyi oldu
Gece kavgası bombaymıs bebişler doğunca sen evde hakem gibi dolanacaksın belli oldu
Bunu bilmiyorum canım araştırayım ben deGeçen tv de izledim çocuk doktoru annelerin içtiği rezene çayının çocuklar için çok tehlikeli olduğunu anlattı
Bende aktardan aldirmistim rezene, annem komposto serbet kaynatmisti. Insallah ise yarar damla ismini isterim o zamanBebeklerle inşallah uyuyabilirizarkadaşım kullandı memnun kaldı bakalım. O çayların çoğunluğu şekermiş zaten onlardan almayı düşünmüyorum aktardan rezene alayım dedim birde inşallah işe yarar
Aynen simdiden birbirlerini cekemiyolar. Bi de ikizler iyi anlasir derlerAa patikliler hakkında duymamıstım bunu iyki soyledin var da temmuzda gelecek diye cok almamıstım allahtan
Bence de tam ☺ Masallah
Bunu araştıracam soyledigin iyi oldu
Gece kavgası bombaymıs bebişler doğunca sen evde hakem gibi dolanacaksın belli oldu
İnşallah işe yararda veririm canım ismini. Eczanede de gördüm dün damlayı bestlak ismiBende aktardan aldirmistim rezene, annem komposto serbet kaynatmisti. Insallah ise yarar damla ismini isterim o zaman
Bunu dogumdan onceden beri kullanmak mi gerekiyormus canim.İnşallah işe yararda veririm canım ismini. Eczanede de gördüm dün damlayı bestlak ismi
Doktorun adı ali fuat serpen instagram hesabı da varBunu bilmiyorum canım araştırayım ben de
Malesef canim sinopta sadece 1 tane devlet hastanesi var oraya da 3 hafta once gittim pek memnun olmadim mecbur yola gidecez.napiyim ya esim buraya getirdi beni mecbur araba bulup goturuyo o da bisey diyemiyoAhh canim yaa nasil olacak boyle surekli yol mu cekiceksin? Bebisin durumunun iyi olduguna sevindim. Rabbim hep boyle saglikli ilerlemisini nasip etsin vaktinde gelsin.
Ya ne tatli anlatmissin ikiz de baska bi duygu yaKizlar dun gece benim yaramazlar uykumdan kaldirdi. Gece solumdaki bebisimin hickirmasina kalktim o kadar siddetliydi ki ufaktan sarsiyodu beni bile. Sonra sagimdaki keyfine duskun bebegim rahatsiz oldu kardesinden solumdakine vurmaya basladi. Solumdaki dururmu o da sagimdakine vurmaya basladi. Hem hickiriyo hem vuruyo. Dun gece resmen kavga vardi icerdeolan bana oldu 1 saat gecenin yarisi uykusuz kaldim. Ve genelde solumdaki hickiriyor sagimdakine daha boyle denk gelmedim.
Zor canim rabbim yardimciniz olsun. Oncelikle bebeginiz saglikli sekilde vaktinde gelsin. Yoksa onca yol hastaneye yetismek zor olur.Malesef canim sinopta sadece 1 tane devlet hastanesi var oraya da 3 hafta once gittim pek memnun olmadim mecbur yola gidecez.napiyim ya esim buraya getirdi beni mecbur araba bulup goturuyo o da bisey diyemiyo
Gercekten baska bi duyguymus. Oglum tek bebisti yeri vardi rahatti boyle deli gibi hareket ettigini hatirlamam bile. Bunlar sigamadilar iceri elleri kollari durmuyorYa ne tatli anlatmissin ikiz de baska bi duygu ya
Doktorla yol olayini konustum 2 saatte kimse dogurmaz merak etme diyor sadece filmlerde olur dedi sen o sanciylaZor canim rabbim yardimciniz olsun. Oncelikle bebeginiz saglikli sekilde vaktinde gelsin. Yoksa onca yol hastaneye yetismek zor olur.
Ben estrofemi 12. Haftaya kadar kullandım, ama drun daha iyi bilir tabii herkesin durumu farklı. İçin rahat değilse bir perinatalogla görüş benceKizlar yardiminiza ihtiyacim var. tup bebek yontemiyle suan 7 haftalik hamileyim sürekli vajinal jel ile birlikte kahverengi camur kivaminda akinti geliyor kendi sehrimde gittigim dr dusuk riski var estrofem icmeye devam et diyor tup bebek doktorum sıkıntı yok bu akintilar normal estrofem bebege zarar verir diyor neyapacagimi sastim sizler estrofemi kacinci haftada bıraktınız
Canım bir hafta kala falan yeterli. Günde bir yada iki kere suya damlatıp içiliyormuş zaten kullanımı kolay. Evet canım çalışıyor eşim izinli yarın tekrardan izin almasın diye o güne ayarladıkBunu dogumdan onceden beri kullanmak mi gerekiyormus canim.
Bu arada senin randevu yarindi dimi? 1 mayis calisiyolar mi doktorlar
Sağol canım bakayımDoktorun adı ali fuat serpen instagram hesabı da var
Canim doktor moral vermis ama hersey insan icin unutma sanci vs. Gelirse arabayla ugrasmayin direk ambulans cagirin daha hizli gidilir. Rabbim yine zamaninda aheste aheste beklemek nasip etsinnDoktorla yol olayini konustum 2 saatte kimse dogurmaz merak etme diyor sadece filmlerde olur dedi sen o sanciyla
turkiyeyi dolasirsin dedi
Bi benim koca calisicak galiba. Cocuk bile evde herseye bi tatil veriyorlar 23 nisan hafat iciydi evdeydi 1 mayis evde 19 mayis evde olur hafta sonlari evde.Ben estrofemi 12. Haftaya kadar kullandım, ama drun daha iyi bilir tabii herkesin durumu farklı. İçin rahat değilse bir perinatalogla görüş bence
Canım bir hafta kala falan yeterli. Günde bir yada iki kere suya damlatıp içiliyormuş zaten kullanımı kolay. Evet canım çalışıyor eşim izinli yarın tekrardan izin almasın diye o güne ayarladık
Sağol canım bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?