Bebeklerle inşallah uyuyabiliriz arkadaşım kullandı memnun kaldı bakalım. O çayların çoğunluğu şekermiş zaten onlardan almayı düşünmüyorum aktardan rezene alayım dedim birde inşallah işe yarar

Geçen tv de izledim çocuk doktoru annelerin içtiği rezene çayının çocuklar için çok tehlikeli olduğunu anlattı

Aa patikliler hakkında duymamıstım bunu iyki soyledin var da temmuzda gelecek diye cok almamıstım allahtan
Eki Görüntüle 2263996 Eki Görüntüle 2263997 biberonu yazmamisim nolur nolmaz cantaya koyacagim.Eki Görüntüle 2263998 az once de yan komsum elinde kalan gogus pedlerini verdi. Wee baby.
Eksigim falan var mi kizlar?
Bence de tam Masallah
Bunu araştıracam soyledigin iyi oldu
Gece kavgası bombaymıs bebişler doğunca sen evde hakem gibi dolanacaksın belli oldu

Zaten fazla almaya gerek yok canım. Hemen boy atıyorlar giyemiyor sonra :)

Bende aktardan aldirmistim rezene, annem komposto serbet kaynatmisti. Insallah ise yarar damla ismini isterim o zaman

Aynen simdiden birbirlerini cekemiyolar. Bi de ikizler iyi anlasir derler

Kizlar yardiminiza ihtiyacim var. tup bebek yontemiyle suan 7 haftalik hamileyim sürekli vajinal jel ile birlikte kahverengi camur kivaminda akinti geliyor kendi sehrimde gittigim dr dusuk riski var estrofem icmeye devam et diyor tup bebek doktorum sıkıntı yok bu akintilar normal estrofem bebege zarar verir diyor neyapacagimi sastim sizler estrofemi kacinci haftada bıraktınız

Ahh canim yaa nasil olacak boyle surekli yol mu cekiceksin? Bebisin durumunun iyi olduguna sevindim. Rabbim hep boyle saglikli ilerlemisini nasip etsin vaktinde gelsin.
Malesef canim sinopta sadece 1 tane devlet hastanesi var oraya da 3 hafta once gittim pek memnun olmadim mecbur yola gidecez.napiyim ya esim buraya getirdi beni mecbur araba bulup goturuyo o da bisey diyemiyo

Ya ne tatli anlatmissin ikiz de baska bi duygu ya

Malesef canim sinopta sadece 1 tane devlet hastanesi var oraya da 3 hafta once gittim pek memnun olmadim mecbur yola gidecez.napiyim ya esim buraya getirdi beni mecbur araba bulup goturuyo o da bisey diyemiyo
Zor canim rabbim yardimciniz olsun. Oncelikle bebeginiz saglikli sekilde vaktinde gelsin. Yoksa onca yol hastaneye yetismek zor olur.

Ben estrofemi 12. Haftaya kadar kullandım, ama drun daha iyi bilir tabii herkesin durumu farklı. İçin rahat değilse bir perinatalogla görüş bence
Bunu dogumdan onceden beri kullanmak mi gerekiyormus canim.
Bu arada senin randevu yarindi dimi? 1 mayis calisiyolar mi doktorlar
Canım bir hafta kala falan yeterli. Günde bir yada iki kere suya damlatıp içiliyormuş zaten kullanımı kolay. Evet canım çalışıyor eşim izinli yarın tekrardan izin almasın diye o güne ayarladık
Doktorun adı ali fuat serpen instagram hesabı da var
Sağol canım bakayım

Doktorla yol olayini konustum 2 saatte kimse dogurmaz merak etme diyor sadece filmlerde olur dedi sen o sanciyla
turkiyeyi dolasirsin dedi
Canim doktor moral vermis ama hersey insan icin unutma sanci vs. Gelirse arabayla ugrasmayin direk ambulans cagirin daha hizli gidilir. Rabbim yine zamaninda aheste aheste beklemek nasip etsinn

Bi benim koca calisicak galiba. Cocuk bile evde herseye bi tatil veriyorlar 23 nisan hafat iciydi evdeydi 1 mayis evde 19 mayis evde olur hafta sonlari evde. biz bosuna bi ton para veriyoruz okula

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…