Kizlar karninda bazen kasıkta bazen göbekte kalp atisi gibi hissediyorum hickirik oldugunu biliyorum ama kasilma boyle olmuyor degilmi.kasılma yasayanlar nasil oluyor acaba bi tarif edebilirmisiniz
Kasılma olunca tüm karnim taş gibi sepsert oluyor o esnada adim atmak bile zorluyor bende.

Bugunde ütüledim ama nasil yoruldim anlatamam
Ayy evettt dolu dolu 3 makine bebis kiyafeti yikattim utulemistim. Utu masasini salona kurdum koltuga oturdum arkama da yastik koydum valla oyle utulemistim. Neyse ki biseyimiz kalmadi bizim herseyimiz tamam darisi baslamayanlarin basinaaa

Anladim canim sertlesme yada agri olmasi gerek heralde.tecrubelerinizden faydalaniyoruz tesekkurler
En cok yasayan biri olarak soyle tarif edeyim tum karnin tas kesiliyo bebek bi yerde toplaniyo dokunsan hissediyosun yusyuvarlak. Nefes alman bozuluyor kalbin hizlaniyo gibi tuhaf oluyosun. En fazla 2 dk surmesi lazimmis cok sukur benim daha 2 dk gecmedi ama rahim agzinda sizlama gibi igme batmasi gibi biseyler hissediyorum arada o yuzden acile gidip rahim agzini olcturucem

Ayy evettt dolu dolu 3 makine bebis kiyafeti yikattim utulemistim. Utu masasini salona kurdum koltuga oturdum arkama da yastik koydum valla oyle utulemistim. Neyse ki biseyimiz kalmadi bizim herseyimiz tamam darisi baslamayanlarin basinaaa
Hastane cantasini hazirlamam lazim.kizlaar ben korkmaya basladim nasil bakacam ben bebege.33 yasindayim ama hic tecrubem yok yakinlarimda da yok annem de vefat etti 6 yil once.kitap okuyorum ogrenmeye calisiyorum valla korkuyorum nasil yapicaz

Anladim canim cok sagol agri pek yok bakalim sonuna kadar gitsinler insallah

Hastane cantasini hazirlamam lazim.kizlaar ben korkmaya basladim nasil bakacam ben bebege.33 yasindayim ama hic tecrubem yok yakinlarimda da yok annem de vefat etti 6 yil once.kitap okuyorum ogrenmeye calisiyorum valla korkuyorum nasil yapicaz
Hic korkma canim rabbim yardim ediyo veriyo sabrini selametini. Ben 19 yasindaydim oglumu kucagima aldigimda annem kirkimiz cikana kadar bile duramadi o yasta baktim cok sukur suan 7 yasinda sadece her agladiginda evham yapma telaslanma. Oglumla yalniz kaldigimiz zaman agladiginda elim ayagima dolanirdi

Bana sorarsan doğumdan sonra kendini çok güçlü ve yıllardır anneymiş gibi hissedersin. Hatta senden başkası doğru tutamiyor iyi bakamiyor gibi hissedersin.

Suan kayinvalidemlerde kaliyoruz esim isten ciktigi icin.ama pek faydasi olmayacak buyuk ihtimal.benim bahce islerim var inekler var bebek dogunca ben yogun olurum zaten diyo sürekli.bide görumcem benden 4 hafta sonra dogum yapacak diger gorumcemle onun yanina gidecekler bakalim yasayip gorecegiz

Bana sorarsan doğumdan sonra kendini çok güçlü ve yıllardır anneymiş gibi hissedersin. Hatta senden başkası doğru tutamiyor iyi bakamiyor gibi hissedersin.
Insallah oyle olur.belli bi yasta olunca da insan bakamam diyemiyor kimsenin yaninda.nasil yaticak kafasi nasil duracak ya nefes alamazsa falan boyle seyler dusunmeye basladim

Ayni annem o yuzden ben annemin yanina gitsem bile bana pek faydasi olmayacak tam tersi ayaklandigimda hem bebekler hem yemek isi bana bakacak gibi duruyor o yuzden iki bebege tek bakmayi bile goze aldim diyebilirim ama senin kaynanan en azindan arada da olsa yardim eder yaa gunduz bakarsin onemli olan toparlanana kadar gece birinin bebegi sana getirip goturmesi. Insallah torununa duskun babaanne olur

Ayni dedigin gibi biliyomusun sabah bi cikiyor kaynanam evden kahvalti ogle aksam yemekler ben hazirlamaya calisiyorum genelde.o kadar yoruluyorlar ki disarda bende hamileyim deyip kenara oturmak ayip olur diye sonuna kadar zorluyorum kendimi herseyi yapmaya ugrasiyorum.ev islerini yapamadigimi da esim yapiyor.kaynanama pek kalmiyor

Kaynanam degilde esim yardim edecek heralde.o da bahce ve hayvan isleriyle ugrasiyor burada.diger zamanda da bana yardimeder oyle diyo bakalim

Ayy evet. Inegi bagi bahcesi sabah cikar kahvalti icin gelir sonra bi daha gider ogleden sinra bi ara cay vs. Icin ugrar sonra bi gider hava karariyorken gelirdi annemde hala oyle. Esim annen yardim eder diyoda anlamiyo iste bana pek faydasi olmayacak. Saniyo ki annem bagini bahcesini birakip evde yanimda bebek bakacak. Rabbim yardim etsin bize. basta sezaryan agrisi sizisini atlatinca insan tek bakiyor

Kaynanam degilde esim yardim edecek heralde.o da bahce ve hayvan isleriyle ugrasiyor burada.diger zamanda da bana yardimeder oyle diyo bakalim
Valla gitsem koye durumumuz ayni olacak hatta benim esim durmaz bile is ayarlamak icin baska sehire gider birakir beni coluk cocuk ben cekerim orda. O yuzden cemkirip fazla kalmamayi hatta mumkunse koye hic gitmemeyi dusunuyorum. Suan konyada dogurucam mecbur esim yanimda yardim etmeye calisicak. Gelebilen gelir gelemeyene de bisey demem kendi basimizin caresine bakicaz insallah

Aynen canim bakicaz basimizin caresine.keske evimde olsam kayinvalidem o zaman gelince yardim ederdi sehir disindaydim cunku.ahh ahh insanin kendi evi gibi yok.sagolsunlar kapilarini actilar bize.ama onlar bizw gelsw istedigi kadar kalsa fazla gelmez onlar bizim anamiz babamiz.ama ben genc yasta calisabilecekken buraya siginmayi yediremedim kendime.hamilelik psikolojisi de cabası☺

Hayırlısı olsun canım, amin inşallah.
Çok sağolun. Kaybettim bebeğimi değerim 9600 den 3500e düştü. Şuan düşmesini bekliyorum.
rabbim sabır versin, tekrar saglıklı gebelik nasip etsin
Kizlar karninda bazen kasıkta bazen göbekte kalp atisi gibi hissediyorum hickirik oldugunu biliyorum ama kasilma boyle olmuyor degilmi.kasılma yasayanlar nasil oluyor acaba bi tarif edebilirmisiniz
belden kasıga agrı cızlama gibi oluyor bende.
Insallah sevinirim canim. Uyandigimda kasiklarimda agri vardi o yuzden sacma sapan ruya gordum heralde. Bu aksam da bi acile gidicem
Güzel haberlerle gelin canım. Bende sabah gidicem kontrole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…