- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Allah ım yardım etsin neden oluyor ki acaba sancıların ne tetikliyor olabilir, Canım inşalllah bu son olur.Kizlar dua edin yine sancilarim basladi. Nst resmini cekerim
Insallah canim gece de yoktu noluyosa sabah oluyo acken sanci cikar mi ondan suphelenicem az kaldiAllah ım yardım etsin neden oluyor ki acaba sancıların ne tetikliyor olabilir, Canım inşalllah bu son olur.
Hastanedesin şükür ki şuan korkma senin yaramazlar durmuyor bı turlu doğunca anlatrsn bunları hepKizlar dua edin yine sancilarim basladi. Nst resmini cekerim
Ah canım yaa sağlıcakla kucağına aldığında bu günler hiç yaşanmamış gibi oluverir inşallah. Rabbim şifa versinKizlar dua edin yine sancilarim basladi. Nst resmini cekerim
Hic bisey dusunmuyorum canim. Ne korku ne baska bisey bos bos bekliyorum resmen. Anlamadigim neden sadece sabahlari oluyor. Hala arada giriyoHastanedesin şükür ki şuan korkma senin yaramazlar durmuyor bı turlu doğunca anlatrsn bunları hepgüzel düşün hep dualarmz seninle.
Insallah canim amin. Valla heran bisey olursa evden esyalari esim nasil bulup gelir bilmiyorum ben 30da canta hazirlicaktim. Esyalar kaldi oyle evde.Ah canım yaa sağlıcakla kucağına aldığında bu günler hiç yaşanmamış gibi oluverir inşallah. Rabbim şifa versin
Hatırladığım kadariyla sen herseyi yıkayıp utulemistin. Düşünme gerisini sağlıklı olunda hepsi hallolur. Geçen yıl bir arkadaşım kontrole diye gittiğinde doğum başlamış diye acil doğuma almışlardı. Ev ile hastane arası 2- 2.5 saat sürüyor. Dımdizlak kaldim diye üzülmustu o da. Gecen gun gördüm kocaman kiz olmuş bebeği. herşey geride kalmış. Moralini bozma.Insallah canim amin. Valla heran bisey olursa evden esyalari esim nasil bulup gelir bilmiyorum ben 30da canta hazirlicaktim. Esyalar kaldi oyle evde.
Biliyosn olabiliyor böyle şeyler doktor bı gelsin bakalım ne diyecek geçecektr eminim eve gidincede çantalarını hazirlarsn hemen düşünme onlari şimdi.Hic bisey dusunmuyorum canim. Ne korku ne baska bisey bos bos bekliyorum resmen. Anlamadigim neden sadece sabahlari oluyor. Hala arada giriyo
Aynen cok sukur o konuda ne eksigim kaldi ne baska bisey sadece canta hazirlicaktim o kaldi. Komsumda tasindi ona derdim ne nerde canta yaparmisin diye. Esime dun aksam pijamalarimin yerini soyluyorum 10 dk zor buldu bulamiyorum diye parcaliyo kendini telefonda. Benim kocaman pijamami soyledigim yerde bulamayan ufacik incik cincik kiyafetleri hayatta hal edemezHatırladığım kadariyla sen herseyi yıkayıp utulemistin. Düşünme gerisini sağlıklı olunda hepsi hallolur. Geçen yıl bir arkadaşım kontrole diye gittiğinde doğum başlamış diye acil doğuma almışlardı. Ev ile hastane arası 2- 2.5 saat sürüyor. Dımdizlak kaldim diye üzülmustu o da. Gecen gun gördüm kocaman kiz olmuş bebeği. herşey geride kalmış. Moralini bozma.
Ayy insallah guzel biseyler der de hala sancilarim var pekte umutlu degilimBiliyosn olabiliyor böyle şeyler doktor bı gelsin bakalım ne diyecek geçecektr eminim eve gidincede çantalarını hazirlarsn hemen düşünme onlari şimdi.
O da telaş yapmıştır. Bi de erkekler genelde böyle sanırım. Nokta atışı tarif versem yine de sorar nerde ya diye. Sen iyi olup eve gidince hallediverirsin herseyi. Stres yapma sancilarin inşallah geçiverir hemen.Aynen cok sukur o konuda ne eksigim kaldi ne baska bisey sadece canta hazirlicaktim o kaldi. Komsumda tasindi ona derdim ne nerde canta yaparmisin diye. Esime dun aksam pijamalarimin yerini soyluyorum 10 dk zor buldu bulamiyorum diye parcaliyo kendini telefonda. Benim kocaman pijamami soyledigim yerde bulamayan ufacik incik cincik kiyafetleri hayatta hal edemez
Canım ya çok geçmiş olsun inşallah geçecek bugünler. Gece neredeyse yan yatağına da ben geliyordum sabaha kadar uyumadım. Bebekler bir dk durmadı karnım top gibi oldu.Gunaydin kizlarrrr.. hareketsizlikten ve surekli serum ilac alimindan sistim iyice.serum takili kolum zaten dirsekten asagisi davul oldu odem yapmis. Iki yuruyeyim koridorda dedim resmen zorlandim sismemis yerim kalmamis valla. Ciger gelistirici igneler dediginiz gibi hormondan zaten kizaran yuzumu daha da kipkirmizi yapti tum vucudum kirmizi renkte
Allahım yardım etsin, az daha dayansın miniklerKizlar dua edin yine sancilarim basladi. Nst resmini cekerim
Bende çok yaşıyorum canım bunu gün içinde. Çarşamba soracağım çünkü son zamanlarda çok sık olmaya başladı. Üç hafta önce bakılan tahlillerde kan sonuçlarımda iyiydi. Tekrardan ister bir olmazsaBenimde nefesim kesiliyor, yattığım yerden kalkamıyorum. Nabzım 120
Hayırlısı ile geçse şu günler
Evet dun nokta atisi dedigin gibi anlattim gormemesi bilmemesi mumkun degil pijamami hala nerde diye soruo durduO da telaş yapmıştır. Bi de erkekler genelde böyle sanırım. Nokta atışı tarif versem yine de sorar nerde ya diye. Sen iyi olup eve gidince hallediverirsin herseyi. Stres yapma sancilarin inşallah geçiverir hemen.
Aman canim ihmal etme bak bana cekirge 1 sicradi 2 sicradi 3.de hastanede kaldimCanım ya çok geçmiş olsun inşallah geçecek bugünler. Gece neredeyse yan yatağına da ben geliyordum sabaha kadar uyumadım. Bebekler bir dk durmadı karnım top gibi oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?