Hastanedesin şükür ki şuan korkma senin yaramazlar durmuyor bı turlu doğunca anlatrsn bunları hep güzel düşün hep dualarmz seninle.
Hic bisey dusunmuyorum canim. Ne korku ne baska bisey bos bos bekliyorum resmen. Anlamadigim neden sadece sabahlari oluyor. Hala arada giriyo

Ah canım yaa sağlıcakla kucağına aldığında bu günler hiç yaşanmamış gibi oluverir inşallah. Rabbim şifa versin
Insallah canim amin. Valla heran bisey olursa evden esyalari esim nasil bulup gelir bilmiyorum ben 30da canta hazirlicaktim. Esyalar kaldi oyle evde.

Insallah canim amin. Valla heran bisey olursa evden esyalari esim nasil bulup gelir bilmiyorum ben 30da canta hazirlicaktim. Esyalar kaldi oyle evde.
Hatırladığım kadariyla sen herseyi yıkayıp utulemistin. Düşünme gerisini sağlıklı olunda hepsi hallolur. Geçen yıl bir arkadaşım kontrole diye gittiğinde doğum başlamış diye acil doğuma almışlardı. Ev ile hastane arası 2- 2.5 saat sürüyor. Dımdizlak kaldim diye üzülmustu o da. Gecen gun gördüm kocaman kiz olmuş bebeği. herşey geride kalmış. Moralini bozma.

Hic bisey dusunmuyorum canim. Ne korku ne baska bisey bos bos bekliyorum resmen. Anlamadigim neden sadece sabahlari oluyor. Hala arada giriyo
Biliyosn olabiliyor böyle şeyler doktor bı gelsin bakalım ne diyecek geçecektr eminim eve gidincede çantalarını hazirlarsn hemen düşünme onlari şimdi.

Aynen cok sukur o konuda ne eksigim kaldi ne baska bisey sadece canta hazirlicaktim o kaldi. Komsumda tasindi ona derdim ne nerde canta yaparmisin diye. Esime dun aksam pijamalarimin yerini soyluyorum 10 dk zor buldu bulamiyorum diye parcaliyo kendini telefonda. Benim kocaman pijamami soyledigim yerde bulamayan ufacik incik cincik kiyafetleri hayatta hal edemez

O da telaş yapmıştır. Bi de erkekler genelde böyle sanırım. Nokta atışı tarif versem yine de sorar nerde ya diye. Sen iyi olup eve gidince hallediverirsin herseyi. Stres yapma sancilarin inşallah geçiverir hemen.

Canım ya çok geçmiş olsun inşallah geçecek bugünler. Gece neredeyse yan yatağına da ben geliyordum sabaha kadar uyumadım. Bebekler bir dk durmadı karnım top gibi oldu.

Benimde nefesim kesiliyor, yattığım yerden kalkamıyorum. Nabzım 120
Hayırlısı ile geçse şu günler
Bende çok yaşıyorum canım bunu gün içinde. Çarşamba soracağım çünkü son zamanlarda çok sık olmaya başladı. Üç hafta önce bakılan tahlillerde kan sonuçlarımda iyiydi. Tekrardan ister bir olmazsa

O da telaş yapmıştır. Bi de erkekler genelde böyle sanırım. Nokta atışı tarif versem yine de sorar nerde ya diye. Sen iyi olup eve gidince hallediverirsin herseyi. Stres yapma sancilarin inşallah geçiverir hemen.
Evet dun nokta atisi dedigin gibi anlattim gormemesi bilmemesi mumkun degil pijamami hala nerde diye soruo durdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…